6 Eylül 2012 Perşembe

AY Akrep Burcunda...


Astrolojide Ay; sağlığınızla ilgili hassas olan noktaları, anneniz ile ilişkilerinizi, bir olayla karşılaştığınızda verdiğiniz ilk tepki, duygusal zeka kaliteniz hakkında ipuçları vermektedir.


            Ay burcunuz Akrep olduğundan dolayı, yaşam arenası sizin için sürekli gizemli ve misktik olayların olduğu ve keşfedilmesi gereken bir çok detayın olduğu heyecan verici ve bir o kadar da tehlikeli bir alandır. ‘Risk varsa bende varım!’’ tamda siz göre söylenebilecek bir cümle.

           
            Genel anlamda meraklı ve oldukça araştırmacı bir yapınız bulunmaktadır. Özgüvenli, mücadeleci, risk alan, sezgileri kuvvetli, nüfuz edebilen, gizemli, dayanıklı, çekici, araştıran, tutkulu, krizle mücadele edebilen, şartları korumaya çalışan bir kişiliksinizdir. Sizin için bu hayatta ki öncelikli amacınız, daha doğrusu duygusal anlamda tatmininiz, zorlukların üstesinden başarı ile gelmekten geçer. Çünkü özellikle duygusal anlamda krizlere çekilmeye veya bu krizleri yaratmaya müsait bir yapınız vardır.

            Bir olayla karşılaştığınızda verdiğiniz ilk tepki, konunun altında yatan gerçek sebebin ne olduğunu öğrenmeye yönelik ve ne olduğunu öğrenmeden de asla vazgeçmemektir. Siz duygusal anlamda güçlü ve kontrolü ele almaya müsait bir yapınız bulunmaktadır. Hatta sizden habersiz kuş uçmasına bile izin veremeyebilirsiniz.

            Sizin Ay burcunuzun Akrep olmasından dolayı, sezgileriniz keskindir. Yasak olan şeylere karşı doğal bir şekilde çekilirsiniz. Duygusal anlamda kolay kolay güvenmezsiniz, ama güvendiğiniz zamanda gözünüzü pek bir şey görmez. Duygular arenasında ya hep ya hiç diyen bir duruşunuz vardır.

            Anneniz sizin gözünüzde güçlü, küllerinden yeniden doğabilen, oldukça meraklı ve hayatınızda olan biten her şeyi fazlası ile merak eden, katı prensipleri olan ve bunlardan kolay kolay vazgeçmeyen bir şekilde olabilir. Hatta sizin her şeyi bilme güdünüzün altında, annenizin bu yapıda olmasının bir etkisi bulunmaktadır. 

            Sağlık olarakta cinsel organlar, hayalar, mesane,kısmı hassas olabilir. Mesanede kum, taş,anüste çatlaklar, fistüller, bel soğukluğu, istemsiz ve nedensiz ereksiyon, rahim hastalıkları, cinsel yolla bulaşan hastalıklar Ay burcunuzun AKREP  olmasının  olası rahatsızlıkları arasında yer almaktadır.