24 Eylül 2012 Pazartesi

24 -30 Eylül Haftası Burç Analizleri





Koç ve Yükselen Koç
24 -30 Eylül Haftası;

Bu hafta biraz karışık, hem iyi hem kötü aslında. Önce Merkür ile Jüpiter arasında güzel bir kontak meydana gelecek; anlaşmalar, sözleşmeler imzalamak, el sıkışmak, mutabakata varmak, değerli fikirler alıp yola devam etmek için çok güzel bir hafta. İstediğiniz şekilde bir eğitimde bulabilirsiniz keza. Başkalarından fikirsel anlamda güzel destekler alırken, kardeşlerinizin yaşamına ilişkin güzel, sevindirici gelişmelerde meydana gelebilir. 30 Eylülde burcunuzda bir dolunay meydana gelecek, bu pek keyifli bir dolunay değil açıkçası.  İkili ilişkiler, ortaklıklar, sözleşmeler, evlilik gibi konularda bir takım kararlar alma, ilişkilerinizi düzenleme, organize etme zamanı. Eğer kötü bir ivme ile devam eden bir ilişkiniz, ortaklığınız var ise, bu dolunay zamanı onun hakkında bir takım kararlar vermeniz gerekebilir. Karşınızda ki kişileri daha fazla eleştirebilirsiniz daha gerçekçi ve somut yaklaşımlarınızla dikkat çekeceksiniz. Dolunay zamanı Ay-uranüs-pluton  etkileşimi ile, kariyerinizle ilgili konularda sıradış, aniden bir takım skandal, beklenmedik olaylar gündeme gelebilir. Serinkanlılığınızı korumaya çalışmalı, şartları çok fazla zorlamamaya çalışmakta yarar var. Kariyer ile ilgili sürpriz bir fırsat gelirse ayağınıza kabul etmenizde yarar var. Yalnız işten çıkarılma gibi veya iş yerinde büyük problemler gibi nahoş durumlarda meydana gelebilir.


Boğa ve Yükselen Boğa
24 -30 Eylül Haftası;

Bu hafta biraz karışık, hem iyi hem kötü aslında. Önce Merkür ile Jüpiter arasında güzel bir kontak meydana gelecek. İşinizle ilgili finansal anlamda süper güzel haberler, gelişmeler, güzel işler, güzel müşterilerle harika toplantılar söz konusu. Özellikle finansal kazançlarınızı ilgilendiren konularda sizleri epey mutlu edecek durumlar oluşabilir. İşinizle ilgili extradan para kazanmanızı da sağlayacak seyahatlerde keza gündeme gelebilir. Fakat bu hafta koç burcuna bir dolunay meydana gelecek ki belki de yılın en gergin dolunaylarından bir tanesi olabilecek. Dolunay sırasında ay-uranüs-pluton ile kontakta olacak. 12. evinize düşecek dolunay öncelikle sağlıkla ilgili konulara vurgu yapmaktadır. Kişisel bakımınıza ve sağlığınıza daha fazla özen göstermenizde yarar var. Bunun yanı sıra sigarayı bırakmak için de ideal zaman sizler için ya da bir takım kötü alışkanlıkları geride bırakmak için. Bazılarınız bu haftayı biraz uyku modunda geçirebilir enerjisi düşebilir, 12. ev biraz daha içe döndüğümüz, hayatı sorguladığımız alandır, sinirlerimiz biraz hassas olabilir, söylenen sözlere daha fazla alınganlık yapabilirsiniz. Bazılarınızın daha ruhsal, spritüel konulara ilgisi artarken bazılarınız ise psikolojik destek almak için doktor görüşmesi yapabilir. Aniden beliren bir rahatsızlık için acil bir operasyona alınmanızda kuvvetle muhtemel olabilir. Hiç beklenmedik bir şekilde en çok güvendiğiniz kişilerin yaşamınızda arkanızdan iş çevirmelerine tanıklık edebilir ciddi boyutta kavgalar oluşabilir.


İkizler ve Yükselen İkizler
24 -30 Eylül Haftası;

Bu hafta biraz karışık, hem iyi hem kötü aslında. Önce Merkür ile Jüpiter arasında güzel bir kontak meydana gelecek, flörtler, flörtöz yazışmalar, aşk dedikoduları 4 bir yanınızı sarabilir. Bu hafta borsa veya riskli girişimlerde şansınızı deneyebilirsiniz. Eğer işiniz ekran, radyo, tiyatro…vb gibi bir iş ise bu hafta sürpriz bir iş teklifi bile gelebilir. Reklam, tanıtım, pazarlama işleri için bu hafta harika! Fakat bu hafta koç burcuna bir dolunay meydana gelecek ki belki de yılın en gergin dolunaylarından bir tanesi olabilecek. Dolunay sırasında ay-uranüs-pluton ile kontakta olacak. Arkadaşlıklar, sosyal yaşamınızı etkileyecek olan bu dolunay zamanı bir arkadaşınız veya dostunuz ile aranızda soğukluk, gerginlik, mesafe oluşabilir. Birbirinize söyleyeceğiniz sözlerde alınganlık yapabilirsiniz, arkadaşlık ilişkilerinizi gözden geçirmek, organize etmek için güzel zamanlardır. Bazılarınız bu hafta seyahat planları yapabilirsiniz, bazılarınız ise web sitesi, internet…vb konularla ilgili araştırmalara girişebilirsiniz. Özel hayatınız ile sosyal yaşamınızı dengede tutmanız gereken koşullar ön plana çıkabilecektir. Bu dolunayın bir diğer olası etkisi de, sizin için önemli bir dostunuzun yardımına koşmanız gerekebilir, özellikle manevi anlamda ona destek olmanız gerekebilir.


Yengeç ve Yükselen Yengeç
24 -30 Eylül Haftası;


Bu hafta biraz karışık, hem iyi hem kötü aslında. Önce Merkür ile Jüpiter arasında güzel bir kontak meydana gelecek, özellikle rüyalarınız mesaj içerikli olabilir, hiç olmayacak sandığınız bir işiniz beklenmedik bir yardımla, bir fikirle aniden çözüme kavuşabilir veya çözüm yolu önünüze düşebilir. Aile içinde bir konu çözüme kavuşabilir, ailenizle veya evinizle ilgili konularda pozitif etkiler hakim olabilecek, güzel konuşmalar, anlaşmalara varmak ..vb. ! Fakat bu hafta koç burcuna bir dolunay meydana gelecek ki belki de yılın en gergin dolunaylarından bir tanesi olabilecek. Dolunay sırasında ay-uranüs-pluton ile kontakta olacak.  iş ve kariyerinizi ilgilendiren konulargergin hat üzerinde. kafanız bir parça karışabilir, endişeli olabilirsiniz veya olası gelen iş teklifine karşı kararsız kalabilirsiniz. Ya da bir diğer olası etkisi de, iş-ev arasında denge kurmakta zorlanabilirsiniz . Eğer terfi, zam…vb beklentileriniz var ise, net bir şekilde bu hafta dile getirebilirsiniz. Tek ihtiyacınız bu hafta kendinize güvenmek biraz daha. İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda karar haftası olacak sizler için. Ya da çok önemli bir iş veya görevin altına girebilirsiniz.  Ama özel hayat nanay açıkçası, partnerinizle veya ortağınızla aranızda önemli köprüler yıkılabilir, dikkat dikkat.


Aslan ve Yükselen Aslan
24 -30 Eylül Haftası;

Bu hafta biraz karışık, hem iyi hem kötü aslında. Önce Merkür ile Jüpiter arasında güzel bir kontak meydana gelecek, özellikle finansal konularla ilgili sürpriz, güzel gelişmeler söz konusu, satış, kariyerde terfi ve zam artışı gibi güzel haberler, güzel gelişmeler söz konusu. Bu hafta dostlarınızdan harika haberler ve destekler alabilirsiniz, seyahat planları da yapabilirsiniz. Fakat bu hafta koç burcuna bir dolunay meydana gelecek ki belki de yılın en gergin dolunaylarından bir tanesi olabilecek. . Dolunay sırasında ay-uranüs-pluton ile kontakta olacak Bu dolunay ile birlikte, eğitim, yayıncılık, hukuksal konular, akrabalar, seyahatler gibi konular ön planda olacaktır. Önemli hatırı sayılır kişilerle bire araya gelebilir, onlardan destekler alabilirsiniz, bunun yanı sıra bu saymış olduğum konularla ilgili bitişiler, tamamlanmalar gündeme gelebilir. Önemli bir hukuk sorununuz çözüme kavuşabilir, eğitime başlamaya karar verebilirsiniz. Bu dolunay zamanı aslında birazda bu hayatta ki hedeflerinizi sorgulamaya ve kendinize idealler belirlemeye başlayabileceksiniz. Bu hafta özellikle lütfen illegal en ufak işlerden bile uzak durun, başınıza iş açmayın, bunun yanı sıra lütfen sağlığınıza gereken özeni gösterin. Yediklerinize, içtiklerinize dikkat edin. Alerjilere, diş kırılmalarına falan dikkat edin arkadaşlar. Akrabalarınızla aranızda gerginlikler oluşabilir, bir de yabancılarla ilgili, yurt dışı bağlantılı işleriniz var ise çok iyi haberler, gelişmeler alamayabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak
24 -30 Eylül Haftası;

Bu hafta biraz karışık, hem iyi hem kötü aslında. Önce Merkür ile Jüpiter arasında güzel bir kontak meydana gelecek, iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda süper gelişmeler, haberler, kontaklar, destekler söz konusu. Çok sevindiri, iş arayanlar iş bulabilir, süper iş görüşmeleri yapabilirler. Bu hafta gelecek her türlü kariyerinizi ilgilendiren haberlere dikkat kesilin. Fakat bu hafta koç burcuna bir dolunay meydana gelecek ki belki de yılın en gergin dolunaylarından bir tanesi olabilecek. . Dolunay sırasında ay-uranüs-pluton ile kontakta olacak dolunayın ana konusu para ile ilgili olacaktır. Her ne kadar finansal konularda hafiften karamsarlık, kararsızlık, endişe gibi etkiler vuku bulsa da zihninizde, bu dolunay zamanı sizin için önemli bir tamamlanma, sonlanma durumu söz konusu olabilir. Kredi araştırmaları yapabilir, kredi çekebilir, ortaklaşa işlerden kazandığınız gelirleri arttırmaya yönelik çalışmalar yapabilirsiniz. Yine miras, prim, burs gibi konular ön plana çıkabilir. Yalnız bu dolunay zamanı acil ödenmesi gereken tutarlar ortaya çıkabilir, sizi bir parça zor duruma sokabilir. Bunun yanı sıra bu hafta lütfen borsa gibi spekülatif, riskli araçları pek kullanmayın, elinizde patlamasın sonra. Özel yaşamınızda süper krizler oluşabilir, partnerinizle cinsel anlamda sıkıntılar meydana gelebilir. Flört ettiğiniz kişilerle papaz olabilirsiniz, dikkat dikkat.


Terazi ve Yükselen Terazi
24 -30 Eylül Haftası;

Bu hafta biraz karışık, hem iyi hem kötü aslında. Önce Merkür ile Jüpiter arasında güzel bir kontak meydana gelecek, bu hafta beklediğiniz tüm iyi haberler ardı ardına gelebilir, keyifli seyahatler söz konusu. Yurt dışı, yabancılarla ilgili işleriniz var ise bu hafta rahatlıkla çözüme kavuşabilecek. İş anlamında kazançlı teklifler gelebilir, önemli projelerde yer almanız istenebilir sizlerden. Fakat bu hafta koç burcuna bir dolunay meydana gelecek ki belki de yılın en gergin dolunaylarından bir tanesi olabilecek. . Dolunay sırasında ay-uranüs-pluton ile kontakta olacak Bu dolunay her ne kadar biraz karışık etkilere sahip gibi görünse de, en azından ilişkileriniz, ortaklıklarınızla ilgili konularda netliğe kavuşması gereken konularda belirsizlik ortadan kalkacaktır. Eşiniz, ortağınız, partnerinize karşı daha eleştirel ve onlara sorumluluklarını hatırlatıcı yaklaşabilirsiniz. Aslına bakarsanız, ilişkileriniz size ağır geliyorsa bu dolunay zamanı ipleri kopartabilirsinizde, ya da bunu karşı taraf yapabilir, iyi giden ama düzeltilmesi gereken yanları olan ilişkiler ise, taraflar gerekli sorumluluğun bilincine vararak yollarına devam ederler. Hem ailevi, hem de ortak/partner/sevgili yaşamı ile ilgili baba krizler söz konusu olabilir, lütfen yaşamda ki krizleri iyi yönetin ki en az zararla geçirin.


Akrep ve Yükselen Akrep
24 -30 Eylül Haftası;


Bu hafta biraz karışık, hem iyi hem kötü aslında. Önce Merkür ile Jüpiter arasında güzel bir kontak meydana gelecek, hem maddi hem de sağlık anlamında çok güzel haberler alabilirsiniz. Eğer kredi mredi falan çekmeyi düşünüyorsanız bu hafta koşulların iyi olduğu fırsatlar gelebilir, öğrenciler bu hafta burs bulabilirler. Borç arıyorsanız eğer bu hafta rahatlıkla bulabilirsiniz. Sağlıkla ilgili olarak koşullarınız iyiye doğru gitmeye başlayacak, profesyonel anlamda güzel destekler alabileceksiniz. Koç burcunda gerçekleşecek dolunay sizleri hem sağlık hem de iş bakımından etkileyeceğe benziyor, iş ve çalışma ortamınızda yeni teklifler ve projelerle karşılaşabilirsiniz fakat kararlı olmanız önemli olacaktır, bunun yanı sıra önemli bir işin veya projenin de sonuna gelebilirsiniz. iş koşullarınızda sorumluluklarınız artabilir yalnız ruhsal anlamda yorgunluk, depresyona meyilli bir ruh haline bürünebilirsiniz. Yine sağlığınızla ilgili özellikle migren, baş ağrıları artabilir, dişleriniz, kemikleriniz hassaslaşabilir. İş ve çalışma ortamı anlamında yaşamınızda major değişimlere hazır olun.


Yay ve Yükselen Yay
24 -30 Eylül Haftası;

Bu hafta biraz karışık, hem iyi hem kötü aslında. Önce Merkür ile Jüpiter arasında güzel bir kontak meydana gelecek, güzel ortaklık teklifleri, anlaşmaların, sözleşmelerin rahatlıkla yapılabileceği bir hafta. Olası düşmanlıkların bitmesi kuvvetle muhtemel olabilecektir, dostlarınızla birlikte belki ortak bir takım işlere girişebilirsiniz. Bazılarınız evlilik, söz, nişan gibi tekliflerde alabilirler, yalnızlar değil elbette ahaha J Yalnız olanlar kendilerini daha flörtöz hissedebilir, birden çok kişi ile aynı anda görüşmek potansiyelleri yüksek. bu hafta koç burcuna bir dolunay meydana gelecek ki belki de yılın en gergin dolunaylarından bir tanesi olabilecek. . Dolunay sırasında ay-uranüs-pluton ile kontakta olacak sizin özel hayatınızı ve çocuklarla ilgili konuları etkiliyor olacaktır. Özel hayatınıza ilişkin biraz çeki düzen getirme zamanı. Kendinizi özel yaşamınıza ilişkin tatmin olmakta zorlanan, ne istediğini bilmeyen biri olarak tanımlayabilirsiniz, eğer hayatınızda flört ettiğiniz biri var ise, bu dolunayda onunla ilişkinizi ciddi bir boyuta taşıyıp, taşımama konusunda kararlar verebilirsiniz. Bunun yanı sıra özel yaşamınız ile sosyal yaşamınız arasında denge sağlamanızda önemli olacaktır. Yaratıcılık gerektiren konularda şans sizden yana olacaktır. Hamile olanlar bu hafta biraz daha dikkatli olmalarında yarar var, hamile kalmak isteyenler ise bu hafta bununla ilgili girişimlerde bulunabilirler.

Oğlak ve Yükselen Oğlak
24 -30 Eylül Haftası;

Bu hafta biraz karışık, hem iyi hem kötü aslında. Önce Merkür ile Jüpiter arasında güzel bir kontak meydana gelecek, iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda seyahatler ve bunun yanı sıra güzel haberler, kontaklar, verimli toplantılar, terfiler, üstlerden, yöneticilerden destekler söz konusu olabilecektir. Eğer karşınıza fırsatlar çıkarsa işinizi, kariyerinizi bağlayan konularda hemen değerlendirin, armudun sapı, üzümün çöpü düşünmeyin. bu hafta koç burcuna bir dolunay meydana gelecek ki belki de yılın en gergin dolunaylarından bir tanesi olabilecek. . Dolunay sırasında ay-uranüs-pluton ile kontakta olacak Bu hafta koç burcunda gerçekleşecek olan dolunayın hayatınızın 2 alanını etkileyebilir, ilki yaşadığınız yer, aile ilişkililer, ev diğeri ise kariyer. Bu alanlarla ilgili bir takım sonlanmalar, bitişler, tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Bir değişim zamanı başlıyor sizin için, evinizi değiştirebilir, satabilir, yeni bir yer alabilirsiniz. Bunun yanı sıra ailenizde anne, kızkardeş, anneanne, büyükannenizle ilgilenmeniz gerekebilir, onların sağlığı ile ilgili konular sizi endişelendirebilir. Bir diğer olası etkisi de, iş ve kariyerinizi ilişkin konularda vermeniz gereken önemli bir takım kararlar olabilir. Değişime açık olmanızda yarar var.

Kova ve Yükselen Kova
24 -30 Eylül Haftası;

Bu hafta biraz karışık, hem iyi hem kötü aslında. Önce Merkür ile Jüpiter arasında güzel bir kontak meydana gelecek, aşk anlamında süper bir hafta, yalnızsanız şayet sizden uzakta kişilerle yazışmalar, görüşmeler, cam to cam görüşmeler yapabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işleriniz su gibi hal olurken, akrabalarınızdan da güzel destekler, haberler alabilirsiniz. Yurt dışı seyahatleri organize edebilirsiniz bu hafta. Bu keyifli bir tatilde olabilir. bu hafta koç burcuna bir dolunay meydana gelecek ki belki de yılın en gergin dolunaylarından bir tanesi olabilecek. . Dolunay sırasında ay-uranüs-pluton ile kontakta olacak Bu hafta koç burcunda ki dolunay ile birlikte seyahatler, iletişim, eğitim konuları ön plana çıkabilir. Yalnız özellikle iletişim konularında bazı minik sıkıntılar nüksedebilir, kullandığınız iletişim araçlarında bozulmalar olabilir. Bunun yanı sıra bazılarınız bir takım işlerinizi halletmek, sonlandırmak için seyahatler yapabilirsiniz. Partnerinizden, ortağınızdan veya eşinizden bu dolunay zamanı bir güzellik görebilir, destek alabilirsiniz. Bunun yanı sıra bazılarınız web sitesi, internet, yayıncılıkla ilgili bir takım işlere girişebilirler. Daha çok araştırabilir, okuyabilirsiniz. Kitap çıkarmak isteyenler özellikle, bu hafta yayın evi bulabilirler. Yalnız bu işleri yaparken beklenmedik sürpriz sorunlar, arızalar oluşabilir bilginiz olsun.


Balık ve Yükselen Balık
24 -30 Eylül Haftası;

Bu hafta biraz karışık, hem iyi hem kötü aslında. Önce Merkür ile Jüpiter arasında güzel bir kontak meydana gelecek, ev için kredi almak için girişimlerde bulunabilirsiniz, aileniz ve maddi konuları bağlayan konularda güzel, keyifli gelişmeler, haberler alabilirsiniz bu hafta. Özellikle sıkıntılı bir takım borçlarınız var ise bu hafta bunların çözümüne yönelik haberlerde gelebilir. bu hafta koç burcuna bir dolunay meydana gelecek ki belki de yılın en gergin dolunaylarından bir tanesi olabilecek. . Dolunay sırasında ay-uranüs-pluton ile kontakta olacak Koç burcunda gerçekleşecek olan dolunay ile, finansal anlamda aşmanız gereken bir engele işaret etmekte. Harcamalarınızı denetim altına almanızda yarar var. Nafaka, miras gibi konularda sıkıntılar oluşabilir.   Finansal konularda endişeli ve kararsız davranabilirsiniz ve bir takım korkular nüks edebilir, minik kayıplar getirebilir iş ve çalışma ortamınızdan, iş arkadaşlarınızdan güzel destekler alabileceksiniz. Ya da işiniz için yeni fakat biraz zorlu bir müşteri ile karşılaşabilirsiniz.