6 Eylül 2012 Perşembe

AY Başak Burcunda


Astrolojide Ay; sağlığınızla ilgili hassas olan noktaları, anneniz ile ilişkilerinizi, bir olayla karşılaştığınızda verdiğiniz ilk tepki, duygusal zeka kaliteniz hakkında ipuçları vermektedir.


            Ay burcunuz Başak olduğundan dolayı, yaşam arenası sizin için sürekli düzenlenmesi, tertiplenmesi gereken ve kuralları olması gereken bir yerdir.. Kendinize duygularınızı, ruhunuzu ancak detay gerektiren işlerle uğraşıp ve bu işlerde başarı elde ettiğinizde tatmin olmuş hissedersiniz.. ‘Şeytan detaylarda gizlidir’’ tamda siz göre söylenebilecek bir cümle.

           
            Genel anlamda çalışkan ve oldukça pratik bir yapınız bulunmaktadır. Çalışkan, pratik zihin, bilgiye önem veren, en iyisi için çabalayan, sistemli, rasyonel, detaylara hakim, zeki, düzenli, sakin, temkinli bir yapınız bulunmaktadır. Sizin için bu hayatta ki öncelikli amacınız, daha doğrusu duygusal anlamda tatmininiz, kendinizi maddi anlamda güvence altına aldığınız takdirde gerçekleşecektir.


            Bir olayla karşılaştığınızda verdiğiniz ilk tepki,  mantığınızın sesinin söyledikleridir. Ve sizin için tutarlı sonuçlar önem taşır. Karmaşadan ve karmaşık duygulardan korkarsınız. Her şeyi düzene sokmak, dikkatle organize etmek, analiz etmek ve böylece her şeyin kontrol altında olduğuna kendinizi inandırmak istersiniz

            Çokta duygusal bir insan olduğunuzu söyleyemeyiz. Sizin için duyguların bile belli bir ölçütü, mesafesi ve mantığı olması gereklidir. Sağlık ve hijyenle ilgili konulara da extra özen gösterebilirsiniz.
           

            Anneniz sizin gözünüzde her an her şeye yetebilen, elinden her iş gelen, hamarat, becerikli bir bayandır. Yalnız sizin endişeli ruh halinizin asıl kaynağı anneniz olabilir, lakin o da aslında sizin gibi endişeli ve bardağın dolu tarafından görmeye meyilli biri olmayabilir.

            Sağlık olarakta, karın, kalın bağırsak, ince bağırsak ve diyaframınız hassas olabilir. Kurtlar, kolit, bağırsak problemleri, karın kısmında ki tüm rahatsızlıklar Ay başak  burcunun olası rahatsızlıkları arasında yer almaktadır.