6 Eylül 2012 Perşembe

AY Balık Burcunda


Astrolojide Ay; sağlığınızla ilgili hassas olan noktaları, anneniz ile ilişkilerinizi, bir olayla karşılaştığınızda verdiğiniz ilk tepki, duygusal zeka kaliteniz hakkında ipuçları vermektedir.


            Ay burcunuz Balık olduğundan dolayı, yaşam arenası sizin için  her şeyin paylaşılması gereken, insanların birbirine yardım etmesi gerektiği, evrensel sevginin herkesi bir gün özgürleştireceğine inandığınız bir alandır. ‘Sevgi tüm sorunları çözer’’ tamda sizin için söylenebilecek bir cümle.

           
            Genel olarak; hayalci, manevi tarafı kuvvetli, merhametli, fedakar, sanatsal, sezgisel, inançlı, esnek, romantik, duygusal, sempatik-empatik bir yapınız vardır. Aslında çoğu zaman bu dünyaya ait olmadığınızı hissedebilirsiniz. Sizin hayatta ki öncelikli amacınız kendinizi duygusal anlamda güvence altına almaktır. Yalnız sizin tatmin eşiğiniz bir çok insana göre çok çok yukarıda olabilir. Acıma duygunuz oldukça gelişmiştir ama dikkat etmelisiniz, dünya bu kadar saf ve masum bir yer değil ve sizin acıma duygunuzu istismar edebilecek bir çok insan bulunmaktadır.

            Sezgileriniz oldukça kuvvetlidir ve bu dünyada size yol gösterici yegane şey aslında sezgilerinizdir, onlara güvenmeyi öğrenmeniz gerekmektedir. Mantık hayatınızdan oldukça uzaktır, oldukça duygusal, hassas ve çabuk kırılabilen bir yapınız vardır. Empati yeteneğiniz oldukça gelişmiştir ve kendinizi karşınızdaki kişinin yerine koyup onun gerçekte ne hissettiğini çok rahat bir şekilde algılayabilirsiniz.

            Bir olaylar karşılaştığınızda verdiğiniz ilk tepki acıma ve merhamet duygusu oluyor ve acaba benim yapabileceğim bir şey var mı sorusu geçebiliyor zihninizden. Yaratıcı bir tarafınız bulunmaktadır.

            Sizin Ay burcunuzun Balık olmasından dolayı, hayatta öncelikle öğrenmeniz gereken şey, kendinize sınırlar ve kurallar koymayı öğrenmek olacaktır.

            Anneniz sizin gözünüzde sizin gibi fedakar, alıngan, hassas ve merhametlidir. Yalnız anneniz size karşı aşırı bağlı veya bağımlı olabilir.

            Sağlık olarakta Ayaklarda çıkan tüm rahatsızlıklar, gut hastalığı, mantarlar, romatizmalar, ağrılar, balgamlar, kabuklu yaralar, rutubetten kaynaklı rahatsızlıklar, soğuk Ay burcunuzun BALIK  olmasının  olası rahatsızlıkları arasında yer almaktadır.