10 Eylül 2012 Pazartesi

10 - 16 Eylül Haftası Burç Analizleri





Koç  ve Yükselen Koç;
10 -16 Eylül Haftası;

Bu hafta başak burcunda bir yeni ay meydana gelecek.  Bu yeni ay genel anlamda iyi etkilere sahip. Yeni kazançlı iş teklifleri, yeni projeler, yeni iş arkadaşları edinebilirsiniz. Bunun yanı sıra çalıştığınız ortamda evlilik haberleri artabilir. İş ve kariyeriniz anlamında üstlerinizden destekler alabilirsiniz, yaptığınız işler daha görünür bir hale gelebilir ve takdir toplayabilirsiniz. Finansal anlamda kazançlı tekliflerle karşılaşabilir, kazançlarınızı arttırabilirsiniz. sizi aşırı detaycı ve zorgulamaya itebilir ve doğru zamanda mı acaba karar veriyorum gibi şüphelere düşürebilir. Sakin olun, tüm artıları eksileri düşünün ve ona göre kararınızı verin. Bu yeni ay harika olacak. İş ve çalışma ortamının yıldızı resmen sizsiniz. 


Boğa ve Yükselen Boğa;
10 -16 Eylül Haftası;

Bu hafta başak burcunda bir yeni ay meydana gelecek. 5.evinizde gerçekleşecek olan yeni ay sayesinde aşk, çocuklar, hobiler, eğlenceli aktiveteler, hamilelik, spekülatif, riskli konuları ve hayatın keyifli yanları üzerinde etkili olacaktır. Bu hafta güzel haberleri vermek için bu konuların hangisinden başlayacağımı şaşırdım resmen! Yeni ayın başrol oyuncularından biri Venüs, yalnız olanlar size sesleniyorum! Yeni aşklar için bu hafta hayatınızda yer açın, ama benden söylemesi bu bir kişi değil birden fazla kişi ile flört edebilirsiniz, tanışabilir, etkilenebilirsiniz. İşte bu noktada karar vermekte zorlanabilirsiniz. Bazılarınız şans oyunlarından kazanç elde edebilir, bazılarınız hamilelikle ilgili güzel gelişmeler yaşayabilir. 



İkizler ve Yükselen İkizler;
10 -16 Eylül Haftası;

Bu hafta başak burcunda bir yeni ay meydana gelecek. evinizde, yuvanızda, yaşadığınız yerde barış rüzgarları esiyor, olası sorunların üstesinden çok daha rahat gelebileceksiniz. Ev mi almak yoksa evinizi mi değiştirmek istiyorsunuz? Önümüzde ki 10 günü çok iyi değerlendirin bu konular için. Bunun yanı sıra geleceğe yönelik yeni hedefler koymak ve bu hedeflere nasıl varacağınızı çok iyi organize edecek ve planlayacaksınız. Bu hafta başkalarına ait finansal kaynaklarından daha rahat yararlanabilir, borç bulabilir, kredi araştırmaları yapabilirsiniz. Yalnız planlarınızı gizlilik içinde yürütmek isteyebilir, çevrenizde ki kişilerden çok şey saklayabilirsiniz. Hayatın gizli, mistik, gizemli, yönleri çok daha fazla ilginizi çekebilir. Şimdi bazılarınıza komik gelecek belki ama, mezar satın alabilirsiniz. İş ve kariyerinize ilişkin kafanız biraz karışık olabilir, ama rahat olun önünüzü görmenizi engelleyen bulutlar bu hafta dağılmaya başlıyor. Biliyorum ki şu an dip yaptığınız bir dönemdesiniz, ama bu hafta işte yavaş yavaş yukarı çıkmaya başlıyorsunuz. Bazılarınızın aile ve akraba yaşamında, evlilik ve çocuk haberleri gündeme gelebilir.



Yengeç ve Yükselen Yengeç;
10 -16 Eylül Haftası;

Bu hafta başak burcunda bir yeni ay meydana gelecek.  Yalnız olanlara çıkacakları tatilde veya seyahatlerde birileri tanışma fırsatı yakalatabilir. Bunun yanı sıra oldukça keyifli haberler alacaksınız. Tüm iletişim aletleri ile aktif bir şekilde iletişim içinde olabileceğiniz gibi, bazılarınız blog, web sitesi gibi konularla ilgilenebilir, kitapçılarda kitap araştırabilir, bazılarınız ise yayın evi ile anlaşıp kitap çıkarmak için kolları sıvayabilir. Bu yeni ay çok güzel yahu! Bunun yanı sıra ikili ilişkilerden ve ortaklıklardan yana destekleyici bir hafta olacak. Yaşamınızın gidişhatını değiştirecek bazı sözleşmeler ve anlaşmalar gündeme gelebilir. Partnerinizi veya ortağınızın motivasyona veya yönlendirilmeye ihtiyacı olabilri tamda bu anda siz devreye gireceksiniz. Arkadaşlarınızdan oldukça yardım ve destek alabilecek, yeni kişilerle tanışabileceksiniz. Arkadaşlarınızla beraber oldukça konforlu ve lüks bir tatile de çıkabilirsiniz. Ardı ardına sizleri inanılmaz mutlu edecek haberler için şimdiden bekleyin, bu mail, sms veya telefonla gelecek haberler olabilir 


Aslan ve Yükselen Aslan;
10 -16 Eylül Haftası;

Bu hafta başak burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Haydi bu hafta sizlere biraz daha para kazandıralım. Bu para haftası olacak desem yeridir, harika açıları ile haftanızı oldukça keyifli kılacak. Başak burcunda yani sizin kazanç evinizde bir yeni ay gerçekleşecek, kendinizi talihli hissedecek, kazançlarınızı arttırabilecek, alacak-verecek konularını organize edebilecek, varlıklarınızı arttırabileceksiniz. İş ve çalışma ortamınızda değişim rüzgarları esmeye başlıyor, yeni ofis, yeni projeler, yeni iş arkadaşları, yeni iş ortamı hepsi bir arada olacak gibi görünüyor. İş yaşamınızda bir nevi meydan okuma dönemi başlıyor sizler için.  Bunun yanı sıra günlük işlerinizin rahatlıkla üstesinden gelebilecek, sağlıkla ilgili konularda rahatlıkla desek alabileceksiniz. Özellikle bayanlardan görülecek olan desteğe işaret etmekte, bayanlar sayesinde de kazançlarınızı arttırabilirsiniz. Bunun yanı sıra güzel hediyeler almak vermek için oldukça güzel bir hafta olacak. Konser, tiyatro…vb kültürel etkinlikler için para harcayabilirsiniz 


Başak ve Yükselen Başak;
10 -16 Eylül Haftası;

İşte tamda sizin haftanız bu hafta! Burcunuzda hafta başında bir yeni ay gerçekleşecek. Başlangıçlar için kendinizi hazırlayın bakalım! Fiziki görüntünüzde bir takım değişikliklere gidebilirsiniz, yaşam kalitenizi ve yaşam gücünüzü arttırabilir, sağlığınızla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Size hali hazırda var olan yeteneklerinizi ortaya çıkarma ve bunları değerlendirme zamanı. Yeni oluşumlar, yeni başlangıçlar göz doldurucu olacak hayatınızda.   Aşk ve çocuklarınızla ilgili konularda değişimler isteyebilir, meydan okumalar başlayabilir. Bir birlikteliğiniz var ise, karşınızda ki kişiyi çok daha fazla sorgulayabilirsiniz. Özellikle sanatsal konularda başarıyı bu hafta çok daha rahat yakalayabilirsiniz hayattan çok daha fazla keyif alabilir, aşkı ve sevgiyi hayatınıza çekebilir, sanat, müzik, doğa gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Veya detay gerektiren işlerde çok daha rahat başarılı olabilirsiniz. Statü ve mevki sahibi kişilerden özellikle bunlar bayan olabilir, yardım ve destek alabilirsiniz. Yine ithalat-ihracat,alım-satım, tanıtım, reklam gibi konular ön plana çıkabilir. Bazılarını ise oldukça keyifli yurt dışı seyahatlerine çıkabilirler. 


Terazi ve Yükselen Terazi;
10 -16 Eylül Haftası;


Bu hafta başak burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay sayesinde sizi neyin motive ettiğini bulabilecek, arkanızdan iş çeviren, konuşan kişilerle daha güçlü bir şekilde mücadele edebileceksiniz. Yalnız sağlığınıza dikkat etmek çok yerinde olacaktır, bu süreçte bünyeniz çok güçlü olmayabilir. Yalnız olanlar gizli saklı ilişkiler içine girebilirler, bu ilişkiler yakın çevreleri tarafından çokta fazla onaylanmayacak türden ilişkilerde olabilir. Ya da sevgili olan kişilerden etkilenebilirsiniz. Platonik aşklar gündeme gelebilir.  Bunun yanı sıra ilişkileri olanlar bir takım kıskançlıklar, ilişkilerini aşırı sorgulama yüzünden kendilerini zor duruma düşürebilirler. 


Akrep ve Yükselen Akrep;
10 -16 Eylül Haftası;

Bu hafta başak burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Arkadaşlarınızdan dostlarınızdan harika destekler ve yardımlar görebileceksiniz. Oldukça hareketli, sosyal olacak, yeni kişilerle tanışabilir, yeni dostluklar kurabilirsiniz. Yalnız olanlar ise arkadaşlarınız sizin için çöp çatanlık yapabilir veya katılacağınız davet, konser, organizasyon..vb yerlerde tanışacağınız kişilerle flört etmeye başlayabilirsiniz. Seyahatler ön plana çıkabilir, yakın çevrenizden güzel destekler alabilirsiniz. Bu seyahatler, romantik ve duygusal içerikli olabilir.  Ortağınızdan, partnerinizden rahatlıkla destek ve yardım görebileceksiniz. İş hayatınızdan kazandığınız gelirleri arttırabilecek, yeni iş anlaşmaları, sözleşmeleri, teklifler bir bir gündeme gelmeye başlayacaktır. 




Yay ve Yükselen Yay;
10 -16 Eylül Haftası;


Bu hafta başak burcunda bir yeni ay meydana gelecek. 10. kariyer evinizde gerçekleşecek olan bu yeni ayı biraz analiz edelim; özellikle bayanlardan alınacak olan güzel desteklerin yanı sıra, maaş artışı, terfi veya kariyerinizle ilgili güzel bir gelişmenin habercisi olabileceğine işaret etmekte. Finansal anlamda kazançlarınızı arttırabileceğinize, iş yerinizde koşullarınızda bir iyileşme veya daha kazançlı bir işe geçme olarak değerlendirebiliriz. İş arayanlar önümüzde ki 10 günü çok iyi değerlendirmeliler bence, önlerine çıkacak olan fırsatları güzel değerlendirmeliler. Pozisyon değişimi, birlikte çalışılan kişilerden alınacak olan desteklere işaret etmekte 


Oğlak ve Yükselen Oğlak;
10 -16 Eylül Haftası;

Bu hafta başak burcunda bir yeni ay meydana gelecek.  9. evinizde oluşacak olan bu yeni ay gerçekten güzel etkilere sahip. Özellikle yalnız olanlar uzaktaki, farklı şehir veya ülkede ki veya yabancılarla flört durumları oluşabilir. Bunun yanı sıra hayatı çok daha fazla sorgulayabilirsiniz, hayatın neresindeyim, amacım nedir, hangi yöne doru gidiyorum gibi sorular kafanızı epey meşgul edebilir. Mevki ve statüsel anlamda önemli güçlü kişilerden desteklerde alabilirsiniz. Burcunuzda bulunan pluton, yeni ay zamanı destekleyici olacaktır, hayatınızda değiştirmek istediğiniz özellikleriniz ve hoşnut olmadığınız şeyleri hayatınızdan çıkarmak için güçlü bir istek duyabileceksiniz ve bunu başarabileceksiniz de. Jüpiter sayesinde, aşk, çocuklar, sanatsal aktiviteler konusunda da kazançlarınızı arttırabilirsiniz. 


Kova ve Yükselen Kova;
10 -16 Eylül Haftası;
Bu hafta başak burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Yeni ay zamanı; kazançlarınızı arttırabilecek, kredi, banka işlemleri, ortaklaşa kazançlardan elde edilen gelirler, primler, burslar, nafaka, miras ..vb gibi konularda oldukça destekleyici etkileri olacaktır. Güzellik veya güzelleşmek için para harcayabilirsinizde. gizli bir takım görüşmeler, gizli anlaşmalar, toplantılar, konuşmaları gündeme getirecektir. Psikolojik anlamda bir yenilenme ve farkındalığınızın artacağı bir hafta olacak. Çevrenizde gelişen bir çok olayı daha net bir şekilde değerlendirebileceksiniz. Hayata bakış açınızda ciddi değişimler meydana gelebilir Bu hafta fikirlerinizi kazanca dönüştürmek için fırsatlar elde edebilir, ev alım-satım ile ilgili konulara yoğunlaşabilir, araştırmalar yapabilirsiniz. Evinizde mobilyaları değiştirebilir, boya, badana gibi işlerle uğraşabilirsiniz. Ev ve aile bireyleri ile ilgili olası sorunların üstesinden çok daha rahat bir şekilde gelebilirsiniz. Olası ödemeleriniz gerekli kaynakları rahatlıkla yaratabileceksiniz. Yalnız sağlığınızı ilişkilendiren konularda dikkatli olmalı, bünyenizin zayıf olmasından dolayı kolay hastalanabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle gerginliklere karşı da dikkat etmekte yerinde olacaktır. 


Balık ve Yükselen Balık;
10 -16 Eylül Haftası;

Bu hafta başak burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Başak burcunda gerçekleşecek olan yeni ay ile birlikte, özellikle yalnız olanlar ciddi ilişkilere adım atabilirler, aşka doğru çekilebilirler ve bazılarınız ise söz, nişan, evlilik gibi konularla uğraşmaya başlayabilirsiniz. Bazılarını güzel kazançlar sağlayacak ortaklaşa işlere adım atabilirler. sosyal çevrenizde ve arkadaşlarınızda bir değişim rüzgarı başlıyor, bazı arkadaşlarınıza ve dostlarınıza karşı bu hafta meydan okurcasına yaklaşabilirsiniz ama evren sizden yana olacaktır. Yeni ortaklıklar kurmak, imzalar atmak, iş ortaklıkları kurmak için çok güzel etkiler söz konusu, gelen her türlü teklifi değerlendirebilirsiniz karlı çıkabileceksiniz.