6 Eylül 2012 Perşembe

AY Boğa Burcunda


Astrolojide Ay; sağlığınızla ilgili hassas olan noktaları, anneniz ile ilişkilerinizi, bir olayla karşılaştığınızda verdiğiniz ilk tepki, duygusal zeka kaliteniz hakkında ipuçları vermektedir.


Ay burcunuz boğa olduğu için duygular ve hisler konusunda tutarlı, inatçı ve sağlamcı bir yapınız vardır. Öncelikle kendinizi duygusal anlamda güvence altında hissetmek isterseniz.


Ay burcunuzu Venüs yönetir. Bu yüzden öyle kavgayla, patırtıyla, gürültüyle işiniz olmaz. Elle tutulur somut güzellikler peşindesinizdir. Dokunabildiğiniz, hissedebildiğiniz güzellikleri seversiniz. Mesela tadı güzel yemekleri, ağızda hoş bir esans bırakan şarapları, yattığı zaman yumuşaklık hissetiği yatağı, dokunduğu zaman içini titreten bir teni. Fiziksel temasta olmayı seversiniz.


Risk almak beraberinde kayıpları da getireceğinden dolayı pek ilgilenmezsimiz. Tutucusunuzdur, elindekilerin devamlılığını getirmeye çalışırken bir yandan da onları sahiplenirsiniz. Sahiplendiğiniz için de kriz zamanlarında tutucu yanlarınız açığa çıkar.

Güvenilirsinizdir. Fakat öyle esnek, yeniliklere açık, hoppidi hoppidi oradan oraya koşmazsınız. Zaman zaman takıntılarınız ortaya çıkabilir.

Annenizi, sahiplenici, koruyucu, besleyici bir bayan olarak algılarsınız. Anneniz size bu dünyada maddi koşulların önemini özellikle vurgulamış olabilir. Duygusal anlamda çabuk sinirlenmemeyi ve sabrı annenizden öğrenmiş olabilirsiniz, lakin annenizde genel olarak mantıklı tepkiler vermeye çalışan bir bayan olabilir.

Midenize ve boğazınıza oldukça düşkün olabilir, hatta mutfakta zaman geçirmek sizin stresinizi üzerinizden atmanız için adeta meditasyon gibidir. Ay burcu bir noktada kişisel yeteneklerimizi de ifade ettiği için, özellikle mutfakta harikalar yaratma potansiyeliniz yüksektir.

Ay burcunuz BOĞA olduğu için; Omuzlarınız, enseniz boyun, boğaz kısmınız hassastır. Bu yüzden vücudunuzun bu bölgelerine ekstra özen göstermenizde yarar var.