6 Eylül 2012 Perşembe

AY Oğlak Burcunda


Astrolojide Ay; sağlığınızla ilgili hassas olan noktaları, anneniz ile ilişkilerinizi, bir olayla karşılaştığınızda verdiğiniz ilk tepki, duygusal zeka kaliteniz hakkında ipuçları vermektedir.


            Ay burcunuz Oğlak olduğundan dolayı, yaşam arenası sizin için adeta disiplinli, kuralları olması gereken, mesafeli ve sürekli iş yapılması, çalışılması gereken bir yer. ‘Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz’’ tamda sizin için söylenebilecek bir cümle.

           
            Genel olarak Sorumluluk sahibi, hesap yapan, sağlamcı, mantıklı, kurallarla çalışan, güvenilir, sabırlı, yalnız kalabilen, sade, pratik bir yapınız vardır. Sizin pek duygularla işiniz yoktur aslında, her şey belli teorik bir düzene kurulmuştur. Sizin için çalışmak duygusal anlamda tatmin olmanızı fazlası ile sağlar.


            Bir olayla karşılaştığınızda verdiğiniz ilk tepki olayın mantıklı olup olmadığı, olayın iyi bir şekilde organize edilip edilmediğini sorgulayabilirsiniz. Maddi anlamda kendinizi güvence altına almak bu hayatta ki öncelikli amaçlarınız. Aslında başkaları tarafından incinmekten korktuğunuz için hayatta kendinize duvarlar örersiniz.

            Sizin Ay burcunuzun Oğlak olmasından dolayı öncelikle duygularınızı çevrenizde ki insanlarla paylaşmayı öğrenmeniz gerekmektedir. Özellikle duygusal anlamda ihtiyaçlarınızı nasıl gidermeniz gerektiğini öğrenmek önemli olacaktır. Korkularınızın üzerine gittiğiniz ve yendiğiniz takdirde kendinizi geliştirmiş olacaksınız. Her ne kadar zor olsa da.

            Anneniz sizin gözünüzde güçlü; her zaman her sırrınızı paylaşabileceğiniz güvenilir ve sırları tutabilen bir anne. Yalnız sürekli yoğun ve ilgilenmesi gereken işleri olduğundan dolayı sizinle duygusal anlamda bağ kurmakta eksiklikleri olan bir bayan olabilir. Sizin hayata karşı olan kuralcı yapınızın kaynağında anneniz olabilir.


            Sağlık olarakta dizler, kemikler, cilt, deri, pankreasınız hassas olabilir. Dizler ve bu bölgelerde ki yaralanmalar, hasarlar, kemiklerde problemler, kırılmalar, cüzzam, alerji, kaşıntılar, yaralar Ay burcunuzun OĞLAK  olmasının  olası rahatsızlıkları arasında yer almaktadır.