6 Eylül 2012 Perşembe

AY Yengeç Burcunda


Astrolojide Ay; sağlığınızla ilgili hassas olan noktaları, anneniz ile ilişkilerinizi, bir olayla karşılaştığınızda verdiğiniz ilk tepki, duygusal zeka kaliteniz hakkında ipuçları vermektedir.


            Ay burcunuz  YENGEÇ olduğundan hayatta ki ilk yöneliminiz yakın olmak ve duygudaşlık kurmaktır. Duygudaşlık kurabildiğiniz kişilerle ancak çok iyi bir şekilde anlaşabilirsiniz.


            Bakmak, büyütmek, beslemek, korumak, kollamak sizin işinizdir. Hayatınızda önem verdiğiniz herkesle ilgilenmeye çalışır, onlardan gelen her tepki ve soruya yanıt vermek için çaba sarf edersiniz. Siz oldukça düşünceli ve bu hayatta öncelikli hedefiniz kendinizi duygusal anlamda güvence altına almaktır.


            Ay, duyguları yönettiği için bir olayla karşılaştığınızda mantıklı tepkiler vermek yerine ilk etapta duygularınızın sesini kelimelere, sözlere dökersiniz. Olası en büyük eleştirilecek yanınız ise insanlara çabuk güvenememek ve güvendiğiniz zaman ise bağlılık ile bağımlılık arasında ki o ince çizgiyi koruyamamaktır. Genel anlamda sadık profil çizersiniz.


            Annenizi algılayış şekliniz ise, şefkatli, aşırı koruyucu, kollayıcı ve iyi lezzetli yemekler yapan anne şeklinde olabilir. Sizin duygu dünyanızın gelişiminde annenizin oldukça önemli bir rolü bulunmaktadır.

            Hayatın katı gerçekleri ile yüzleşmeyi öğrenmeli,  bağımsız ve yetişkin bir birey olabilmelisiniz. En büyük hendikaplarınızdan biri de geçmişle olan sıkı bağlarınız ve melankoliye yatkın duygu dünyanızdır. Tabii ki geçmişle bağlarınızı koparmanızı kimse isteyemez sizden ama geçmişi sürekli anımsamak sizin hayat yolunda ilerlemenize yardımcı olamayabilir.


            Sağlıkla ilgili olarak, Göğüs, mide ve memelerde ki rahatsızlıklar, yetersiz sindirim, mideyi üşütme, verem, tuzlu balgamlar, ağır öksürükler, su dolu kabarcıklar, midede yaralara karşı dikkatli olmanızda yarar vardır.