4 Mayıs 2011 Çarşamba

Mayıs Ayına Kısa Bir Göz Atış





Merhaba Hepinize;

            Mayıs ayında gökyüzünde bazı günler önemli ve gergin açılar oluşacak ve bu açılar yine bazı gelişmeleri ve olayları tetikleyici nitelikte olabilir.Doğal afetler, depremler..vb gibi Bu yüzden bu günleri ve olası olayları aşağıda madde madde ve tarihleri ile beraber aktarıyorum.

            - 6,7,8  Mayıs günü Ay Yengeç burcunda ilerlerken Satürn, Uranüs ve Plutonu tetikleyecek hatta gökyüzünde büyük kare oluşturacak..Satürn Terazi burcunda (Öncü burç) Pluton Oğlak burcunda (Öncü burç) ve Uranüs Koç burcunda (Öncü burç) olduğundan dolayı bütün öncü burçlar aynı anda tetiklenmiş olacak. Öncü burçlar hareketi başlatan bir yapısı vardır, bu da bize yeni başlayacak gelişmelere işaret etmekte. Bu bazı doğal afetleri tetikleyen bir yapı oluşturabilir.Patlamalar, kazalar,(Bu kazalar gemi veya uçak kazaları olabilir)  skandal sayılabilecek bir takım olaylar gündeme gelebilir.  Türkiye’nin yükselen burcu yengeç olduğu için, ayın burada ilerlemesi halkın içinde ki isyan seslerinin çok daha yükseleceğine, grevlere, gösterilere işaret etmekte. Tamda seçimlere adım adım gittiğimiz bu günlerde seçmenlerle ilgili sürpriz isimler, sürpriz gelişmeler yaşanabilir.

            - Yine 13-14-15- Mayıs gökyüzünde bir T-Kare oluşacak öncü burçlar arasında.Ay Satürn ile birlkte, Uranüsün tam karşısında ve Pluto ile gergin bir görünümde olacak.  Ay’ın Terazi burcunda ilerleyeceği bu günler, özellikle hukuki anlamda öncelikle bazı can sıkıcı haberler gündeme gelebilir, İktidar ile Muhalefet arasında gerginlikler yükseğe tırmanabilir. İktidar ve muhalefete ilişkin eski bir takım dosyalar, konular, sırlar gündeme gelebilir. Yine işin içinde pluton olduğunda dolayı Nükleer ile ilgili gelişmeler yaşanabilir. Özgürlük temaları sert bir şekilde vurgulanabilir, azınlıkların sesleri çok daha yüksek çıkabilir. Gizli bazı saldırılar, suikastler, terör olaylarında artış gözlemlenebilir.

            - 19-20-21 Mayıs tarihlerinde ise ekonomi, borsa, iş dünyasında çalkantılar, sıkıntılar meydana gelebilir. Özellikle altın piyasasına ilişkin beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Doğa olayları meydana gelebilir, gökyüzü gergin hat üzerinde