15 Mayıs 2011 Pazar

16 - 22 Mayıs Haftası Burç Analizleri


Koç ve yükselen Koçlar;

16—22 Mayıs Haftası
            Bu hafta gökyüzü oldukça hareketli ve aktif olacak. Gezegenlerin burç değişimlerinin yanı sıra akrep burcunda gerçekleşecek olan dolunayımız var bir de.
16 Mayıs itibari ile Merkür ve Venüs’ün boğa burcuna geçişi ile birlikte finansal anlamda son birkaç gündür yaşadığınız gerginliği bir nebze olsun üzerinizden alacak gibi görünüyor. Merkür 3 Haziran Venüs ise 10 Haziran’a kadar Boğa burcunda kalacak. Finansal konular, kazanımlarınız..vb konularla ilgili önemli görüşmeler, irtibatlar, toplantılar, sözleşmeler, konuşmalar gündeme gelecektir. Venüs bir taraftan kazançlarınızı arttırmanız için size destek olurken Merkür ise bunu hangi yollarla yapabileceğiniz konularda size fikirler verecektir. 17 Mayıs günü Akrep burcunda gerçekleşecek olan dolunay biraz karışık etkilere sahip, Uranüs’ten destek alan bu dolunay Neptün’den ise bir nevi köstekleyici etki alacak. Bir takım sırlar, konuşmalar, gizlilik içinde yürütülen işler açığa çıkabilir. Bu dolunay zamanı başkalarına ait finansal kaynaklar, ödemeler, kredilerle ilgili konularda gelişmeler bekleyebilirsiniz. Yalnız Neptün işin içinde olduğu için bir takım dalaveralar oluşabilir, dikkatli olmakta yarar var. 21 Mayıs’ta Güneş ikizler burcuna girerek önümüzde ki 1 ay boyunca odaklanacağız konular, eğitim, seyahatler, yakın çevre ve kardeşlerinizle ilişkileriniz olacaktır. Bu bir ay seyahatlere çıkmak için güzel fırsatlar yakalayabilir, seminer vermek, kursa başlamak gibi konular gündeme gelebilir. Şimdi gelelim bu haftanın detaylarına; haftanın ilk günleri dolunayın etkisi ile geçecek fakat hafta ortası itibari ile daha hareketli, enerjik olmaya başlıyorsunuz, uluslar arası görüşmeler, yabancılarla ilgili konular, uzakta ki akrabalarla ilgili konular gündeme gelebilir. Hafta sonuna geldiğimizde ise iş ve kariyerinize ilişkin konular daha çok gündeme gelmeye başlayacaktır, işinizle ilgili yeni insanlarla tanışabilir, bir araya gelebilirsiniz.  Yalnız kalmanın zor olacağı bu hafta sonu kalabalıklar arasına karışabilirsiniz…

Boğa ve yükselen Boğalar;

16—22 Mayıs Haftası

Bu haftanın yıldızı bir nevi sizsiniz. Hem Venüs hem de Merkür burcunuza 16 Mayıs’ta giriş yapacak. Merkür 3 Haziran Venüs ise 10 Haziran’a kadar Boğa burcunda kalacak. Merkür sayesinde hayatınızda iletişim, konuşma, fikir alışverişleri, sözleşmeler ve seyahatler önemli rol oynayacak. Hayatınızda yeni başlamayı veya yeni atmayı düşündüğünüz adımlarla ilgili destekleri rahatlıkla bulabilecek, fikirleriniz değer kazanacak, yeni projelerle ilgilenebileceksiniz. Venüs’ün boğa burcuna geçişi ile de birlikte aşk ve parayla ilgili konularda şanslı bir süreç içine giriş yapıyorsunuz. Özellikle yalnız olanlar yeni tanışmalar, flörtler, yakınlaşmalar oluşabilir, fiziki görüntünüzde giyiminizde kuşamınızda değişikliler yapabilirsiniz. Çevrenize karşı daha hoş ve güzel görüneceğiniz çekiciliğinizin artacağı bir dönem başlıyor. Yine finansal anlamda da kazançlı olacaktır. 17 Mayıs günü Akrep burcunda gerçekleşecek olan dolunay biraz karışık etkilere sahip, Uranüs’ten destek alan bu dolunay Neptün’den ise bir nevi köstekleyici etki alacak. İkili ilişkiler, ortaklıklar, partnerlikle ilgili konularda sürpriz gelişmeler bekleyebilirsiniz. Yeni bir iş ortaklığı teklifi gelebilir veya duygusal hayatınıza ilişkin Uranüs sayesinde sürpriz beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Fakat Neptün biraz kafanızın karışmasına sebep olabilir bu yüzden tutamayacağınız sözler vermemekte yarar var. 21 Mayıs’ta Güneş ikizler burcuna girerek önümüzde ki 1 ay boyunca odaklanacağız konular finansal konular, kazanımlar, gelir-gider durumunuzu ilgilendiren konular olacaktır. Özellikle iş hayatınızla ilgili yaşayacağınız sürpriz gelişmeler sayesinde kazançlarınızın artması muhtemeldir. Bu haftanın detaylarına göz atmamız gerekirse, haftanın ilk günleri akrep burcunda ki dolunayın etkisi ile geçecek, hafta ortasına geldiğimizde ise ödemeler, finansal konular, borç alacak-verecek, bankacılık işlemleri ile ilgilenmeniz gerekebilir. Hafta sonuna geldiğimizde ise iletişimle ilgili konular hayatınızda hız kazanmaya başlıyor, uzak yerlere seyahatlerle ilgili konularda planlar yapabilirsiniz. Size destek olabilecek, güçlü mevki sahibi kişilerle de bir araya gelebilirsiniz bu hafta sonu.

İkizler ve Yükselen İkizler;

16—22 Mayıs Haftası 
Hem Venüs hem de Merkür’ün boğa burcuna geçiş yapacağı bu hafta, akrep burcunda oluşacak olan dolunayla birlikte hızlı ve ilginç gelişmelerin yaşanacağı bir hafta olacağa benziyor. Uzunca bir süredir oldukça hareketli, sosyal, girişken türlü sosyal faaliyetler içinde oldunuz, organizasyonlar içinde idiniz. Şimdi bir süreliğine sizleri dinlenmeye alıyoruz. Merkür 3 Haziran Venüs ise 10 Haziran’a kadar Boğa burcunda kalacak. Yeni girişimlerde bulunmak, adımlar atmak için çok uygun zamanlar değil. Hem Venüs hem de Merkür 12. evinizde yer alacağından dolayı, platonik ilişkiler gündeme gelebilir, yalnızlar aradıkları aşkın karşılığını bulamayabilirler, bir takım gizli dedikodular, gizli bilgi alış*verişleri gündeme gelebilir. Bu süreci bir hazırlık gibi görmekte yarar var. Bu dönem koşullar ve şartlar çok fazla kontrolünüz altında olmayabilir, zorlamamakta yarar var. Daha içe kapalı, kendinize dönük geçirebilirsiniz bu süreç. 17 Mayıs günü Akrep burcunda gerçekleşecek olan dolunay biraz karışık etkilere sahip, Uranüs’ten destek alan bu dolunay Neptün’den ise bir nevi köstekleyici etki alacak. Sağlığınıza bu dolunay zamanı dikkat etmekte yarar var, günlük rutin bir takım işler daha stresli gelebilir sizlere. Sürpriz iş teklifleri ile karşılaşabilirsiniz veya projelerle yalnız Neptün işin içinde olduğu için tutamayacağınız sözler vermekten kaçınmalısınız. Rutin sağlık kontrolleri yaptırabilirsiniz. İş ve çalışma ortamınızla ilgili koşullar biraz flu olabilir. 21 Mayıs’ta burcunuza giriş yapacak olan Güneş, önemli bir takım adımlar atmak, başlangıçlar yapmak isteyeceğine işaret etmekte. İdari ve yönetim yeteneklerinizi bu bir ay içinde çokça ortaya koymanız gerekebilir. Bu haftanın detaylarına göz atacak olur isek, haftanın ilk günleri Akrep burcunda ki dolunayın etkileri ile geçecek, hafta ortasına geldiğimizde ise ikili ilişkile, özel hayatınız ve ortaklaşa yaptığınız işlerle ilgili konular ön plana çıkmaya başlayacak. Bu konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Hafta sonuna geldiğimizde ise finansal konular, harcamalar, ödemeler gündeme geliyor. Bütçenizi denetim altına almanız gerektiğine dair minik uyarılar alabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç;

16—22 Mayıs Haftası

Sosyal yaşamınız bu hafta itibari ile canlanmaya hareket kazanmaya başlıyor. Merkür 3 Haziran Venüs ise 10 Haziran’a kadar Boğa burcunda kalacak. Venüs sayesinde sosyal ilişkileriniz daha verimli, sıcak ve destekleyici olacaktır. Yeni kişilerle tanışabilirsiniz, hayatınıza yeni insanlar katabilirsiniz bu süreç içinde. Dostluklardan rahatlıkla fayda görebileceksiniz. Yine özellikle yalnız olanlar aşkı sosyal çevrenizde bulabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz. Merkür sayesinde ise, arkadaşlarınızla aranızda fikir alış verişleri, birlikte seyahatler öne çıkacak. İletişiminizin artacağı bu dönemde birbirinden keyifli organizasyonlar düzenleyebilir, fikirleriniz içinde bulunduğunuz gruplar içerisinde önem kazanacaktır. 17 Mayıs günü Akrep burcunda gerçekleşecek olan dolunay biraz karışık etkilere sahip, Uranüs’ten destek alan bu dolunay Neptün’den ise bir nevi köstekleyici etki alacak. Eğer yalnız iseniz bu dolunay zamanı Uranüs size sürpriz bir aşkı getirebilir, bu kişi geçmişte kalan biride olup kafanızı karıştırabilir. Neptün etkisi sayesinde kafanız karışabilir, karar vermekte zorlanabilirsiniz. Fakat yaratıcı çalışmalar yapmanız ve ilhamla dolmanız için size destekte verecektir. Yine hamilelik ve çocuklarla ilgili konularda sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz. 21 Mayıs’ta Güneş’in İkizler burcuna girmesi ile birlikte önümüzde ki 1 aylık süreçte yeni projeler, yeni başlangıçlar için bir süre beklemenizi, şartları ve koşulları çok fazla kontrol altına alamayabileceğinize işaret etmekte.  . Bu haftanın detaylarına göz atacak olur isek, haftanın ilk günleri Akrep burcunda ki dolunayın etkileri ile geçecek, hafta ortasına geldiğimizde ise iş ve çalışma koşulları ve günlük işleriniz önem kazanmaya başlıyor. Diyete başlamak için harika zamanlar, daha çok çalışıp daha çok yorulabilirsiniz. Hafta sonuna geldiğimizde ise ikili ilişkileriniz ve ortaklık gerektiren işler ön plana çıkmaya başlıyor. Bu konularla ilgili hareketli gelişmeler yaşanabilir.

Aslan ve Yükselen Aslan;

16—22 Mayıs Haftası

Bu hafta Venüs, Merkür ve Güneş burç değiştirecekler bunun yanı sıra Akrep burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Kısacası hareketli bir hafta sizleri bekliyor. Merkür 3 Haziran Venüs ise 10 Haziran’a kadar Boğa burcunda kalacak. Venüs sayesinde iş ve kariyerinize ilişkin konularda şanslı ve kazançlı bir dönem içine giriyorsunuz. Yeni iş ilişkileri kurabilir, toplum önünde daha fazla görünmenizi sağlayacak koşullarla karşılaşabilirsiniz. İş ile ilgili yeni ilişkiler kurabilir, yeni kişilerle tanışabilir, yeni iş teklifleri ile de karşılaşabilirsiniz. Merkür sayesinde ise iş hayatınızda bilgi ve iletişim çok daha fazla ön plana çıkmaya başlıyor, bu yeni tanışacağınız kişilerle ilgili olabilir, iş hayatınıza ilişkin yeni fikirler gelebilir, iş seyahatleri yapabilir, sözleşmeler anlaşmalar gündeme gelebilir. 17 Mayıs günü Akrep burcunda gerçekleşecek olan dolunay biraz karışık etkilere sahip, Uranüs’ten destek alan bu dolunay Neptün’den ise bir nevi köstekleyici etki alacak. 4. evinizde gerçekleşecek olan bu dolunay, yuva, aile, emlak, alım satım işleri ile ilgili konular odak noktanız olacak. Yarım kalan işleri tamamlama, geleceğe yönelik planlar yapmak için de harika zamanlar. Ev alım satım, yer değiştirme konuları gündeme gelebilir, Uranüs desteği sayesinde sürpriz bir şekilde dilediğiniz evi bulabilirsiniz. Fakat Neptün işin içinde olduğu için minik dalaveralar olabilir, zihniniz karışabilir veya evinizde sus tesisatı ile ilgili bir takım sorunlar ortaya çıkabilir. 21 Mayısta Güneş’in İkizler burcuna girmesi ile birlikte önümüzde ki 1 aylık süreçte odaklanacağınız konular, sosyal çevreniz, arkadaşlık ilişkileriniz olacaktır. İdari yeteneklerinizi özellikle bu konularda rahatlıkla sergileyebilirsiniz, daha aktif, katılımcı, girişken olabilirsiniz. Bu haftanın detaylarına göz atacak olur isek, haftanın ilk günleri Akrep burcunda ki dolunayın etkileri ile geçecek, hafta ortasına geldiğimizde ise aşk ve çocuklarla ilgili konular ön plana çıkmaya başlıyor, hayattan daha çok keyif alabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz. Hafta sonuna geldiğimizde ise sağlığınıza biraz dikkat etmekte fayda var, yarım kalan günlük işlerinizi bitirmek için harika zamanlar.

Başak ve Yükselen Başak;

16—22 Mayıs Haftası

Hem Venüs hem de Merkür’ün boğa burcuna geçiş yapacağı bu hafta, akrep burcunda oluşacak olan dolunayla birlikte hızlı ve ilginç gelişmelerin yaşanacağı bir hafta olacağa benziyor. Merkür 3 Haziran Venüs ise 10 Haziran’a kadar Boğa burcunda kalacak. Venüs sayesinde keyifli seyahatlerin gündeme gelebileceğine, uzak akrabalarla keyifli ilişkiler kurulabileceğine, yalnızların özellikle yabancı uyruklu veya yurt dışına yaşayan birileri ile minik flörtlerin yaşanabileceğine, işi ithalat-ihracat, tanıtım, reklam, pazarlama olanların oldukça şanslı ve kazançlı bir süreç içine girebileceklerine işaret. Merkür sayesinde uluslar arası ilişkilerde ve hukuksal konularda anlaşmalar, sözleşmeler gündeme gelebilir. Yabancı uyruklu kişilerle veya yabancılarla daha çok iletişim içine girebilirsiniz. 17 Mayıs günü Akrep burcunda gerçekleşecek olan dolunay biraz karışık etkilere sahip, Uranüs’ten destek alan bu dolunay Neptün’den ise bir nevi köstekleyici etki alacak. Sürpriz sevindirici haberler, sözleşmeler, imzalar, kontratlar gündeme gelebilir. Yalnız önemli bir takım kararları vermek için kafanız biraz karışık olabilir, birkaç gün beklemekte yarar var.Neptün etkisi ile bazı seyahatler gündeme gelebilir, bu seyahatler ya deniz seyahatleri olabilir. 21 Mayısta Güneş’in İkizler burcuna girmesi ile birlikte önümüzde ki 1 aylık süreçte odaklanacağınız konular, iş, kariyerinize ilişkin konular olacaktır. Yöneticilerinizle ilişkileriniz çok daha fazla ön plana çıkacak, idari yeteneklerinizi bu alanda daha rahat bir şekilde göstermeye başlayacaksınız. Bu haftanın detaylarına göz atacak olur isek, haftanın ilk günleri Akrep burcunda ki dolunayın etkileri ile geçecek, hafta ortasına geldiğimizde yuva, aile ile ilgili konular ve evde tamamlanması, yapılması gereken işler ön plana çıkmaya başlıyor. Hafta sonuna geldiğimizde ise aşk ve çocuklarla ilgili konular gündeminize taşınmaya başlıyor. Bu konularla ilgili gelişmeler yaşayabilir, nispeten daha şanslı olabilirsiniz. Yine hobilerinize vakit ayırabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi;

16—22 Mayıs Haftası

Bu hafta Venüs, Merkür ve Güneş burç değiştirecekler bunun yanı sıra Akrep burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Kısacası hareketli bir hafta sizleri bekliyor. Merkür 3 Haziran Venüs ise 10 Haziran’a kadar Boğa burcunda kalacak. Ortaklaşa işlerden kazanımlarınızda bir artış meydana gelebilir, size çok uygun ödeme planlı bir krediye başvurabilirsiniz, finansal konularla ilgili muhasebe veya bankacınız ile görüşebilirsiniz, onlardan size yarar sağlayacak fikirler alabilirsiniz. . 17 Mayıs günü Akrep burcunda gerçekleşecek olan dolunay biraz karışık etkilere sahip, Uranüs’ten destek alan bu dolunay Neptün’den ise bir nevi köstekleyici etki alacak. Finansal anlamda Uranüs desteği sayesinde sürpriz bir gelir kaynağı elde edebilir, kazançlarınız artabilir, bir ödül kazanabilirsiniz. Ama her halukarda finansal anlamda destekleyici etkisi olacak. Fakat Neptün işin içinde olduğu için bazı konularda doğru düşünmek veya doğru karar vermek zor olabilir. Özellikle duygusal, özel hayatınızı bağlayan  konularda kafanız karışabilir. Riskli içeren yatırımlardan uzak durmakta fayda var.  21 Mayısta Güneş’in İkizler burcuna girmesi ile birlikte önümüzde ki 1 aylık süreçte odaklanacağınız konular uzun süreli seyahatler, hukuksal konular, akrabalık ilişkileri olacaktır. Bu bir aylık süreçte çok sık rüya görebilirsiniz, önemli iyi mevkide ki kişilerle beraber olabilir onlardan destek alabilirsiniz. Bu haftanın detaylarına göz atacak olur isek, haftanın ilk günleri Akrep burcunda ki dolunayın etkileri ile geçecek, hafta ortasına geldiğimizde ise iletişim trafiğiniz artmaya başlıyor, bilgi alış-verişleri önem kazanmaya başlıyor, hafta sonunda ise eve ait uğraşlar, yapılması gerekenler gündeme geliyor. Aileniz ile daha çok bir araya gelebilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep;

16—22 Mayıs Haftası

Hem Venüs hem de Merkür’ün boğa burcuna geçiş yapacağı bu hafta, akrep burcunda oluşacak olan dolunayla birlikte hızlı ve ilginç gelişmelerin yaşanacağı bir hafta olacağa benziyor. Merkür 3 Haziran Venüs ise 10 Haziran’a kadar Boğa burcunda kalacak. Venüs sayesinde özellikle yalnız olanlar bu süreçte çok rahat partner bulabilirler, partneri olanlar ise birlikte daha keyifli ve huzurlu vakit geçirebilirler olası sorunların üstesinden gelmek çok daha kolay olacaktır. Yalnız kalmanız biraz zor görünüyor. Merkür’ün etkisi ile de, ilişkilerde fikir alış*verişleri daha çok önem kazanmaya başlıyor. Ortaklık teklifleri, sözleşmeler, anlaşmalar gündeme gelebilir. Evlilik dahil her türlü ortaklık işlerinde şans sizden yana olacak. 17 Mayıs günü Akrep burcunda gerçekleşecek olan dolunay biraz karışık etkilere sahip, Uranüs’ten destek alan bu dolunay Neptün’den ise bir nevi köstekleyici etki alacak. Hayatınızda önemli bir dönemece gelebilirsiniz, bir şeyleri sonlandırmak ve bitirmek üzere olabilirsiniz. Uranüs sayesinde iş ve çalışma ortamınıza ilişkin konularda sürpriz, sevindirici, harika haberler alabilirsiniz. Yeni bir iş teklifi, yeni projeler gündeme gelebilir. Yalnız Neptün’ün biraz kafa karıştırıcı etkisi olacaktır, söyledikleriniz veya davranışlarınız yanlış algılanabilir, tutmakta zorlanacağınız sözler vermekten kaçınmakta yarar var. 21 Mayısta Güneş’in İkizler burcuna girmesi ile birlikte önümüzde ki 1 aylık süreçte odaklanacağınız konular başkalarına ait finansal konular, krediler, borçlar, ödemeler, primler, vergiler, ortaklaşa işlerden kazanılan gelirlerle ilgili olacaktır. Bu haftanın detaylarına göz atacak olur isek, haftanın ilk günleri Akrep burcunda ki dolunayın etkileri ile geçecek, hafta ortasına geldiğimizde ise finansal konular ve kazançlar önem kazanmaya başlıyor, gelirlerinizi arttırabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz. Hafta sonunda ise minik bir şehir dışı kaçamağı yapabilirsiniz ve iletişim trafiğinizde artmaya başlaacak.

Yay ve Yükselen Yaylar;

16—22 Mayıs Haftası

Bu hafta gökyüzü oldukça hareketli ve aktif olacak. Gezegenlerin burç değişimlerinin yanı sıra akrep burcunda gerçekleşecek olan dolunayımız var bir de. . Merkür 3 Haziran Venüs ise 10 Haziran’a kadar Boğa burcunda kalacak. Venüs sayesinde iş ve çalışma ortamınızda huzur ve başarıyı yakalamanız çok daha kolay olacaktır. Birlikte çalıştığınız kişiler ile daha verimli paylaşımlar gerçekleştirebilirsiniz, kazançlarınızı artırabilirsiniz. Merkür sayesinde ise yeni işler, projeler gündeme gelebilir, işinizle ilgili sözleşmeler anlaşmalar yapabilirsiniz. İş hayatınızda iletişim trafiğiniz oldukça artmaya başlıyor, iş ile ilgili seyahatlere çıkabilir, yeni şeyler öğrenmek adına bazı eğitimler alabilirsiniz. 17 Mayıs günü Akrep burcunda gerçekleşecek olan dolunay biraz karışık etkilere sahip, Uranüs’ten destek alan bu dolunay Neptün’den ise bir nevi köstekleyici etki alacak. Bastırılmış bir ruh hali içinde bulabilirsin kendini, önemli bir takım alışkanlıkları bırakmak, diyete başlamak için ideal zamanlar. Arkanızdan dönen bir takım gizli işler aydınlığa çıkabilir, Yalnız sağlığınıza biraz dikkat etmekte fayda var, özellikle gıda zehirlenmesi, mide bozulması, bulantı gibi rahatsızlıklar ortaya çıkabilir. 21 Mayısta Güneş’in İkizler burcuna girmesi ile birlikte önümüzde ki 1 aylık süreçte odaklanacağınız konular ikili ilişkiler, ortaklıklar, sözleşmeler, anlaşmalar, evlilik, nişan gibi konular olacaktır. Bu haftanın detaylarına göz atacak olur isek, haftanın ilk günleri Akrep burcunda ki dolunayın etkileri ile geçecek, hafta ortasına geldiğimizde ise burcunuzda ilerleyecek olan Ay sizi enerjik, hareketli ve isteklerinize çok daha kolay ulaşmanızı sağlayacak. Hafta sonunda ise sizleri mağazaların önünde görebiliriz, finansal konular, gelir *gider konuları hafta sonuna damgasını vurabilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar;

16—22 Mayıs Haftası

Hem Venüs hem de Merkür’ün boğa burcuna geçiş yapacağı bu hafta, akrep burcunda oluşacak olan dolunayla birlikte hızlı ve ilginç gelişmelerin yaşanacağı bir hafta olacağa benziyor. Merkür 3 Haziran Venüs ise 10 Haziran’a kadar Boğa burcunda kalacak. Venüs sayesinde aşk ve çocuklardan yana oldukça şanslı zamanlar. Özellikle yalnız olanlar kalpleriniz hızlı attıracak bir aşk ile karşılaşabilirler, hamilelikle ilgili konularda da sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Merkür sayesinde de, hobilerinize daha çok vakit ayırabilir, okuyabilir, yeni ilgi alanları keşfedebilirsiniz. Yaratıcılığınız bu dönemde oldukça artacaktır. 17 Mayıs günü Akrep burcunda gerçekleşecek olan dolunay biraz karışık etkilere sahip, Uranüs’ten destek alan bu dolunay Neptün’den ise bir nevi köstekleyici etki alacak. Bu dolunay zamanı kendinizi kalabalık gruplar arasında, kutlama içinde bulabilirsiniz. Hayatınızda size uzun vadede destek olacak sürpriz biri girebilir. Yalnız Neptün sayesinde biraz unutkan ve kafanız bir parça dağınık olabilir, yetiştirilmesi gereken işleri yetiştirmekte zorlanabilirsiniz. 21 Mayısta Güneş’in İkizler burcuna girmesi ile birlikte önümüzde ki 1 aylık süreçte odaklanacağınız konular sağlığınıza ilişkin konular, kişisel gelişim alanları, iş ve çalışma ortamınız olacaktır. Bu ay daha çok çalışabilir fakat daha az takdir görebilirsiniz, diyet veya spora başlamak için harika fırsatlar elde edebilirsiniz. Bu haftanın detaylarına göz atacak olur isek, haftanın ilk günleri Akrep burcunda ki dolunayın etkileri ile geçecek, hafta ortasına geldiğimizde ise biraz içe kapanabilir, yalnız arayışı içinde olabilirsiniz. Hafta sonuna kadar koşullar ve şartlar kontrolünüz dışında gelişebilir. Hafta sonuna geldiğimizde ise burcunuzda ilerleyecek olan ay, isteklerinizi elde etme konusunda size destek verecektir. Sezgileriniz kuvvetlenebilir, yeni bir takı adımlar ve başlangıçlar yapmak, hayatınızda bir şeyleri değiştirmek için istek duyabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kovalar;

16—22 Mayıs Haftası

Bu hafta gökyüzü oldukça hareketli ve aktif olacak. Gezegenlerin burç değişimlerinin yanı sıra akrep burcunda gerçekleşecek olan dolunayımız var bir de. . Merkür 3 Haziran Venüs ise 10 Haziran’a kadar Boğa burcunda kalacak Venüs sayesinde evinizde size huzur ve rahatlık sağlayacak dekoratif değişiklikler yapabilir, aile içinde keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Merkür ile birlikte istediğiniz bir evi satın almak için karar verebilir, taşınmak için kolları sıvayabilirsiniz. Yuva, aile, emlak, alım*satım, aile içi ilişkiler konusunda keyifli, kazançlı, şanslı zamanlarınız olacak. 17 Mayıs günü Akrep burcunda gerçekleşecek olan dolunay biraz karışık etkilere sahip, Uranüs’ten destek alan bu dolunay Neptün’den ise bir nevi köstekleyici etki alacak. Uranüs desteği sayesinde iş ve kariyerinize ilişkin konularda olumlu sürpriz beklenmedik gelişmeler sizleri bekliyor olacak. İşsizler iş bulabilir, işi olanlar terfi veya değişim için kolları sıvayabilirler. Yalnız Neptün yüzünden karar vermekte zorlanabilir, duygusal anlamda karmaşaya düşebilirsiniz. 21 Mayısta Güneş’in İkizler burcuna girmesi ile birlikte önümüzde ki 1 aylık süreçte odaklanacağınız konular aşk, çocuklar, yaratıcılık gerektiren konular, hayattan daha çok keyif almanızı sağlayacak uğraşlar olacaktır. Bu konularla ilgili sık sık gelişmeler yaşayabileceksiniz. Bu haftanın detaylarına göz atacak olur isek, haftanın ilk günleri Akrep burcunda ki dolunayın etkileri ile geçecek, hafta ortasına geldiğimizde ise sosyal çevrenizde hareketlenme başlıyor, arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, onlardan rahatlıkla destek görebilirsiniz. Hafta sonu sizler için yalnız kalma zamanı, kendi içinize kapanabilirsiniz. Sağlığınıza bu hafta sonu özen göstermenizde yarar var.

Balık ve Yükselen Balıklar;

16—22 Mayıs Haftası

Hem Venüs hem de Merkür’ün boğa burcuna geçiş yapacağı bu hafta, akrep burcunda oluşacak olan dolunayla birlikte hızlı ve ilginç gelişmelerin yaşanacağı bir hafta olacağa benziyor. Merkür 3 Haziran Venüs ise 10 Haziran’a kadar Boğa burcunda kalacak. Venüs sayesinde yakın çevre ile ilişkilerinizi yeniden düzenleyebilir, size keyif katacak türlü seyahatlere çıkabilirsiniz. Merkür sayesinde ise, iletişim trafiğiniz gözle görülür bir şekilde artıyor, bilgi alış*verişleri önem kazanmaya başlıyor. Size kazanç sağlayabilecek bir takım seyahatler gündeme gelebilir. Yeni bir eğitime, kursa başlayabilirsiniz. Yeni konular öğrenebilir, araştırmalar yapabilirsiniz. . 17 Mayıs günü Akrep burcunda gerçekleşecek olan dolunay biraz karışık etkilere sahip, Uranüs’ten destek alan bu dolunay Neptün’den ise bir nevi köstekleyici etki alacak. Uranüs desteği sayesinde uzun mesafeli seyahatler gündeme gelebilir, hatırı sayılır, mevki sahibi önemli kişilerle irtibat halinde olabilir, önemli haberler, destekler alabilirsiniz. İletişim, yayıncılık, tanıtım, pazarlama..vb konulardan yana oldukça şanslı etkiler altında olacaksınız. Fakat burcunuzda ilerleyen Neptün sayesinde ayağınıza gelen bazı fırsatları değerlendirme konusunda tereddütte kalabilirsiniz. Bu dolunay zamanı size romantik dakikalarda yaşatabileceği gibi, sezgilerinizde kuvvetlenecektir. 21 Mayısta Güneş’in İkizler burcuna girmesi ile birlikte önümüzde ki 1 aylık süreçte odaklanacağınız konular ev, yuva, aile, alım-satım, yer değiştirme ile ilgili konular olacaktr. Bu dönem işinizi değiştirmek veya terfi etmek için de çaba sarf edebilirsiniz. Bu haftanın detaylarına göz atacak olur isek, haftanın ilk günleri Akrep burcunda ki dolunayın etkileri ile geçecek, hafta ortasına geldiğimizde ise iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konular gündemde olacak, yöneticileriniz ile ilişkilerinizde dikkatli olmakta yarar var. Hafta sonuna geldiğimizde ise kimse sizi tutamayacak, bir kutlama, bir organizasyon, bir davette bulabilirsiniz kendinizi. Sosyalleşip, eğlenebileceğiniz fırsatlarla karşılaşacaksınız.