3 Mart 2012 Cumartesi

5- 11 Mart Haftası Burç Analizleri

Koç / Yükselen Koç;
5-11 Mart Haftası

Bu hafta burcunuzda ilerleyen Merkür ve Uranüs birlikte hareket edecekler, bu aslında karışık bir etki, beklenmedik sürpriz fikirleriniz, çıkışlarınızla dikkatleri üzerine çekebileceğiniz gibi, sizi şok edecek bir haberde alabilirsiniz.Bu açı sizi biraz gergin, sinirli de yapabilir.  İletişimle ilgili beklenmedik, sürpriz gelişmelere açık olabileceksiniz. Venüs bu hafta boğa burcuna giriş yapacak ve ay sonuna kadar kalacak.  Finansal anlamda özellikle şanslı ve keyifli bir sürece giriş yapacaksınız. Kazançlarınızı arttırabilecek tekliflerle karşılaşabilir, yeni kazanç yolları yaratabilirsiniz kendine. Bunun yanı sıra paranızı daha keyfi ve size zevk veren şeylere harcayabilirsiniz, gardrobunuzu yenileyebilir, yeni eşyalarda alabilirsiniz. Venüs her halukarda güzel etkiler yaratacaktır. Bu hafta başak burcunda bir de dolunay meydana gelecek, bu keyifli ve güzel etkili olacak. Bu dolunay sırasında iş-kariyer-para üçlünüz çok aktif ve şanslı bir şekilde çalışacak, bu konularla ilgili yeni girişim fırsatları, kazançlar, güzel haberler, gelişmeler yaşayabileceksiniz. Yeni bir iş teklifi alabilir, yaratıcı bir projeye başlayabilirsiniz. Ya da çok önemli bir işin altında kalkabilecek, iş toplantılarınızdan başarı ile çıkabileceksiniz.


Boğa / Yükselen Boğa;
5-11 Mart Haftası

Bu hafta Merkür ve Uranüs etkileşimi sayesinde, kontrol dışı gelişen bir takım olaylar cereyan edebilir yaşamınızda, dedikodular, söylentiler, arkadan dönen olaylar canınızı bir parça sıkabilir ama çok takılmayın bu duruma çünkü Venüs burcunuza giriş yapacak ve sizleri daha çekici, daha seksi bir hale sokacak! Ay sonuna kadar Venüs burcunuzda hareket ediyor olacak ve hayatın keyifli, zevk veren yanları ile daha çok haşır neşir olabileceksiniz. Fiziksel anlamda değişiklikler yapabilir, saç kesiminizi, saç renginizi değiştirebilir, yeni kıyafetler alabilirsiniz. Venüs girdiğiniz her ortamda gözleri üzerinize çekilmesine neden olacak ve daha da güzel haber geliyor aşk her an kapınıza çalabilir. Siz aşk için birilerinin peşinden değil birileri sizin peşinizden koşacağa benziyor. Bu hafta başak burcunda bir dolunay meydana gelecek! Bu dolunay muhteşem etkilere sahip, öncelikle aşktan devam edelim… Yeni insanlarla tanışabilir, bir araya gelebilir, aşk sayesinde ayaklarınız yerden kesilebilir. Yine yaratıcılık gerektiren konularda başarı yakalama şansınız çok yüksekken evli iseniz eğer bir hamilelik haberi ile sevinebilirsiniz. Bu hafta Yurt dışı, yabancılarla ilgili konularla ilgilenebilir, seyahat organize edebilir, pasaport işlemlerini halledebilir ya da bu konularla ilgili araştırmalar yapabilirsiniz.


İkizler / Yükselen İkizler;
5-11 Mart Haftası

Bu hafta Merkür ve Uranüs birlikte hareket edecekler, sosyal ortamlarda, arkadaşlık ilişkilerinizde bazı gerginlikler oluşabilir. Tabi bunun yanı sıra beklenmedik belki de sizi şok edecek bir haberde alabilir veya dostluk ilişkilerinizde bu minvalde gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aşk konusuna gelince, pek keyifli haberlerim yok açıkçası bu konuda sizlere. Venüs yaşamınızda çokta etkin olarak görünmeyecek bir alana geçiş yapacak ve ay sonuna kadar kalacak. Eğer ilişkiniz var ise gereksiz kaprisler, arızalar yüzünden bir takım sorunlar nüks edebilir. Eğer hayatınızda biri yok ise bu dönem çok keyifli ilişkilere çekilemeyebilirsiniz, genel olarak çevrenizin onaylamayacağı ilişkiler olabilir bu. Ama bu etki ile süper yaratıcı olabilir, güzel çalışmalar koyabilirsiniz ortaya. Bir de paranızı gereksiz yerlere harcama eğiliminiz artabilir. Bu hafta başak burcunda bir dolunay meydana gelecek ve bu dolunay süper etkilere sahip! Öncelikle geleceğinizi şekillendirmek adına bazı kararlar vermeniz gerekebilir, bunun yanı ev-yuva-aile-yerleşime ait konularda keyifli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni bir ev satın alabilir, evinizi değiştirebilirsiniz. Bu hafta banka kredilerini araştırabilir, kredi almak için hazırlık yapabilirsiniz. Bu kredi öyle havaya suya gidecek değil, yaşamınızda önemli bir konuyu halletmek için olacaktır. Aile içerisinde de önemli bir konu artık bu hafta tatlıya bağlanabilir.



Yengeç / Yükselen Yengeç;
5-11 Mart Haftası

Bu hafta Merkür-Uranüs etkileşimi iş*kariyer konularında sürpriz gelişmeler, haberler, teklifler, toplantılar meydana gelebilir, sinirler hafiften gergin olacak olsa da beraberinde güzel gelişmeleri de getirebilecektir. Bu hafta Venüs boğa burcuna giriş yapıyor ve ay sonuna kadar bu burçta kalacak. Dostlarınızla, arkadaşlarınızla çok daha keyifli ve size zevk verecke zamanlar geçirebilecek, onlardan yardım, destek, fayda görebileceksiniz. Daha çok sosyalleşebilecek, yeni ortamlara girip yeni insanlarla tanışabileceksiniz. İşin içinde Venüs olduğundan dolayı, gelecek her türlü sosyal aktiviteye dahil olmaya çalışın lakin aşk oralarda bir yerde olabilir! Ve bu haftanın en önemli gökyüzü olayı ise başak burcunda gerçekleşecek olan dolunaydır! Bu dolunay ile birlikte size keyif verecek bir yolculuğa çıkabilir, arkadaşlarınızla beraber organize olabilirsiniz. Bunun yanı sıra çok önemli bir iş anlaşması, sözleşmesi gibi bir durumda oluşabilir yaşamınızda. Eşinizden, dostlarınızdan, ortağınızdan süper destekler alabilecek hele ki yalnızsanız şayet beklenmedik bir aşkta kapınızı çalabilecek. Bunun yanı sıra güçlü bir ortaklık, iş anlaşması da kurulabilir bu hafta. Bu hafta tüm iş anlaşmarınızı yapın, imzalarınızı atın, kararlarınızı alıp yola koyulun önümüzde ki hafta Merkür geri gideceğinden dolayı hiç uygun olmayacak gökyüzü!



Aslan / Yükselen Aslan;
5-11 Mart Haftası

Bu haftaki Merkür-Uranüs etkileşimi ile beklenmedik, sürpriz haberler alabilirsiniz uzak yerlerden, yurt dışından..vs bunun yanı sıra eğitim, sertifika, seminer, kurs…vb konulara katılabilirsiniz. Bu hafta iş getirici, para durumunuzu etkileyecek önemli toplantılar, girişimler meydana gelebilir. Bu hafta Venüs boğa burcuna giriş yapacak ve kariyerinizi parlatmaya başlayacak! İşinizden, yaptığınız, meşgul olduğunuz işten çok daha fazla keyif alabileceksiniz. İş değiştirmek isteyenler görüşmelere gidebilirler, üstlerinizden, yöneticilerinizden harika destekler alabileceksiniz. Ve bu haftanın en önemli olayına geldi sıra, başak burcunda bir dolunay meydana gelecek! Para-iş-kariyer üçlemesi bu hafta harika olacak! Maddi olarak harika gelişmeler sizleri bekliyor, yaptığınız işler desteklenmeye başlayacak, kazançlarınızı arttırabileceğiniz olanaklarla karşılaşmaya başlayabileceksiniz. Çok önemli zorlu bir işin altından kalkabilirsiniz, yeni iş teklifleri karşılaşabilir paranıza para katabilirsiniz, yeni projeler gündemde ve iş arkadaşlarınızdan harika destekler alabileceksiniz. Size para getirecek anlaşmalar yapabilir, önemli imzalar atabilirsiniz. Yurt dışı, yabancı menşeli kişilerle çalışabilirsiniz.

Başak / Yükselen Başak;
5-11 Mart Haftası

Bu hafta Merkür-Uranüs etkileşimi ile para, başkalarına ait kaynaklar, ortaklaşa işlerden elde edilen gelirler, nafaka, prim, burs ..vb konularla ilgili sürpriz gelişmelere açık olabileceksiniz. Mesela umutsuzca beklediğiniz krediniz onaylanabilir, istediğiniz destek kredisini alabilir, burs haberi gelebilir. Gerçi para konuları hafiften stres yaratabilir yaşamınızda ama çokta büyük bir probleme işaret etmemekte. Bu hafta Venüs boğa burcuna giriş yapacak ve keyifli seyahatlere, tatillere çıkmanız için size destek olacaktır. Eğer tatil için zamanınız yok ise aynı şekilde size keyif verecek bir eğitime başlayabilir, seminere katılabilirsiniz mesela! Bunun yanı sıra akrabalarınızdan, teyzenizden, kuzenlerinizden de destekler görebilirsiniz. Halkla ilişkiler, reklam, pr çalışmaları için harika bir süreçtir mesela bu!Olası mahkemeleriniz..vs var ise güzel bir şekilde sonlanabilir, anlaşmaya varabilirsiniz.  Bu haftaya damgasını vuracak asıl olay ise burcunuzda meydana gelecek olan dolunaydır! Mars burcunuzda geri gitmeye başladığından beri bir sinir küpü, sürekli sorunlar, mücadele modu ama mücadelenin sonuçsuz kalacak korkusu, endişe, problemler, sorunlarla uğraşmaktasınız. Fakat bu dolunay bu üzerinizde ki kötü etkiyi bir nebze olsun uzaklaştıracak. Hem iş hem de para anlamında muhteşem bir haftaya giriş yapıyorsunuz! Yeni iş teklifleri, projeler, destekler gündemde olacak! Eğer yalnız iseniz hafiften bir aşk durumu da söz konusu bu hafta fakat cinsel enerjisi yüksek olabilir.


Terazi / Yükselen Terazi;
5-11 Mart Haftası


Bu hafta Merkür-Uranüs etkileşimi ile ilişkilerde, ortaklıklarda gerginlik iletişim söz konusu olabilir, en son söylenmesi gerekeni en başta söyleyerek tartışmalı ortamlara davet açabilirsiniz. Bunun yanı sıra iş anlaşmaları, sözleşmeler, iş seyahatleri de gündeme gelebilir. Bu hafta Venüs boğa burcuna giriş yapıyor ve ay sonuna kadar bu burçta seyahat edecek. Ay sonuna kadar olan süreçte maddi anlamda türlü şans ve fırsatlar elde edebilir, kazançlarınızı arttırabilir, borç ihtiyacınız var ise bunu karşılayabilir, ödemelerinizi daha rahat bir şekilde yapabilir eğer bir partneriniz var ise paranızı daha çok onun için harcayabilir, eşinizin maddi koşullarında güzel gelişmeler meydana gelebilir, ortaklaşa yürüttüğünüz bir takım işleriniz var ise kazançlarınızda artışlar meydana gelebilir. Eğer partneriniz yok ise, bu dönemde başlayan ilişkilerin cinsel motivasyonu çok güçlü olur ve birazda sorunlu karakterleri kendinize çekmeniz kuvvetle muhtemeldir ve maddi olarak güçlü kişilerde olacaktır bunlar. Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı ise başak burcunda gerçekleşecek olan doluaydır. Bu dolunay harika etkilere sahip, olası sağlıkla ilgili sorunlarınız hızla çözüme kavuşmaya başlıyor, bu dolunay sürecinde daha gizlilik içinde hareket etmeye meyilli olabilirsin, fikirlerinizi, yapmak istediklerinizi çok ortaya dökmek istemeyebilirsiniz, biliyorum ki önümüzde ki süreç için zihninizde bir takım planlar var ama 1 ay daha sabredin. 12.evinizde gerçekleşecek dolunay kayıpları getirir, bu yaşamınızda gereksiz olan kişi, eşya, olay ne var ise temizlemek için en iyi zamandır ve elbette kötü alışkanlıklarınızı geride bırakmak içinde. Bunun yanı sıra ev değişimi, alım-satım-kiralama ile ilgili konular için oldukça zaman ayırabilirsiniz. Bu dolunay özellikle ruhsal-manevi anlamda bir arınma, temizlenme getirecektir sizlere.


Akrep / Yükselen Akrep;
5-11 Mart Haftası
Bu hafta Merkür-Uranüs birlikteliği iş temponuzu inanılmaz arttıracak, sürekli görüşmeler, konuşmalar, mailleşmeler, telefon trafiğiniz keza ayukka çıkabilir. Fikirleriniz, çözüm odaklı yaklaşımlarınızla çoğu zaman günü kurtarabileceksiniz. Çalışma ortamınızla ilgili konularda zaman zaman zihinsel gerilimler meydana gelebilecek olsa da rahatça üstesinden gelebileceksiniz. Güzel bir haber daha geliyor, Venüs boğa burcuna giriş yapacak bu hafta ve ay sonuna kadar bu burçta seyrine devam edecek. Aşk, evlilik, söz, nişan, ciddi ilişkilerin başlama zamanıdır bu! Eğe yalnızsanız aşk her an bir şekilde kapınızı çalabilir, bir birlikteliğiniz var ise daha romantik zamanlara dalış yapabilir, hediyeler alabilirsiniz: Birlikte olduğunuz kişinin kılık kıyafetine de minik dokunuşlar yapabilirsiniz. İlişkiler, ortaklıklardan yana şanslı ve de bereketli bir döneme giriyorsunuz! Bu hafta bir de başak burcunda bir dolunay meydana gelecek ve bu dolunay harika etkilere sahip! Öncelikle yaşamdan istedikleriniz, hedefleriniz,amaçlarınıza bu hafta daha hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Harika bir iş bağlantısı kurabilir, imzalar atılabilir iş anlamında kazançlarınızı arttırabilecek gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Önemli, büyük bir organizasyona da katılabilirsiniz. Bu aralar dışarıdan gelen eğlence, toplaşma davetlerini pek geri çevirmeyin, aşk orada bir yerde sizi bekliyor olabilir!



Yay / Yükselen Yay;
5-11 Mart Haftası



Bu hafta Merkür-Uranüs birlikteliği ile yaratıcılığınızın pick yapacağı zamanlar, özellikle iş anlamında fikirlerinizle, düşünceleriniz ile dikkat çekecek, fikirlerin değer görebilecek! Yine hobilerinize daha çok zaman ayırabilir, yaşamın eğlenceli, keyifli, size iyi gelecek tarafları ile daha çok haşır neşir olabilirsiniz. Ufukta terfi,iş değişimi var gibi gözükmekte ama acil davranıp, acele karar vermemekte fayda var. Venüs bu hafta boğa burcuna giriş yapacak ve ay sonuna kadar bu burçta seyrine devam edecek. Önce sağlık diyoruz! Olası problemlerin üstesinden rahatlıkla gelebilecek, kendiniz çok daha sağlıklı hissedebilecek, diyet-spor-fizki görünüşünüzle ilgili belki de profesyonel bir destek alabileceksiniz. Bunun yanı sıra yaptığınız işlerden, iş ortamınızdan çok daha fazla keyif alabilecek, yeni iş teklifleri, projelerle karşılaşabileceksiniz. Bu haftanın en önemli gezegen aktivitesi başak burcunda gerçekleşecek olan dolunaydır. Bu dolunay harika etkilere sahip! Özellikle kariyerinizle ilgili konularda! Süper bir teklif, maaş zammnı, yeni pozisyon..vs alabilirsiniz. Eğer iş arayışı içindeyseniz işte bu dolunay size yarayacak, size prestij katabilecek güzel bir yerde işe başlayabilirsiniz. Bu haftanın tadını çıkartın!


Oğlak / Yükselen Oğlak;
5-11 Mart Haftası

Bu hafta Merkür-Uranüs birlikteliği ile geleceğe yönelik hedeflerinizi, isteklerinizi gözden geçirebilir ve yeni kararlar alabilirsiniz. Bunun yanı sıra ev alım-satım, gayrimenkul, kiralama ile ilgili konular sıkça gündeme gelebilir. Bu konularda araştırmalar yapabilirsiniz. Bu hafta Venüs boğa burcuna giriş yapacak ve ay sonuna kadar bu burçta seyahatine devam edecek.  Beklenen az geldi sizler içinde! Aşk her an kapınızı çalabilir, eros oklarını size çevirmeye başlayabilir. Yalnız olanlar önümüzde ki bir aylık süreçte flörtöz durumlar sık sık oluşabilir, ayaklarınızı yerden kesecek bir aşkla karşılaşabilirsiniz. Bunun yanı sıra yaratıcılık gerektiren işlerde başarı yakalama şansınız çok yüksek olacaktır, özellikle sinema, tv, radyo, tiyatro, resim..vb işlerde olanlar süper başarılar yakalayabilirler, iş teklifleri alabilirler. Evli olanlarınız ise çocuk sahibi olmak için girişimlerde bulunabilirsiniz. Hobilerinizden daha çok keyif alabilir, yaşamın daha eğlenceli ve keyifli tarafları ile daha çok haşır neşir olabilirsiniz. Haftanın önemli gökyüzü olayı ise başak burcunda gerçekleşecek olan dolunaydır. Bu dolunay ile yurt dışı bağlantılı işler gündeme gelebilir, seyahatler organize edebilir, pasaport-vize işlemlerinizi halledebilirsiniz. Bu hafta tanıtım, reklam, halkla ilişkiler faaliyetlerini yürütmek için süper bir hafta!


Kova / Yükselen Kova;
5-11 Mart Haftası


Bu hafta Merkür-Uranüs birlikteliği ile iletişim trafiğiniz süper hızlanıyor, telefonlar, mailleşmeler, görüşmeler, toplantılar büyük bir hızla gerçekleşmeye başlayacak. Fikirleriniz ile oldukça dikkat çekici olabilecek ve oldukça ikna edici olabileceksiniz. Bun hafta beklenmedik bir şekilde aniden seyahatlere de çıkmanız gerekebilir, bavulunuzu hazır edin şimdiden! Venüs boğa burcuna geçiş yapacak ve ay sonuna kadar bu burçta seyahat edecek! Ay sonuna kadar olan süreçte, evinizde, yuvanızda , yaşadığınız yerde size keyifli gelecek değişimler yapabilirsiniz. Evinizi boyayabilir, eşyaları yenileyebilir, dekoratif anlamda değişiklikler yapabilirsiniz. Ailenizle çok daha keyifli ve mutlu zamanlar sizleri beklemekte. Yine bu süreçte evinizi değiştirebilir, daha güzel ve de konforlu bir eve geçiş yapmak için araştırmalar yapabilirsiniz. Geleceğinizi ilgilendiren konularda iyi niyetli insanlardan çok güzel destekler de alabileceksiniz. Bu haftanın asıl konusu ise başak burcunda gerçekleşecek olan dolunaydır. Bu dolunayın ana teması para olacaktır! Banka krediler, ödemeler, primler, borçlar..vs Dolunay etkisi ile süper uygun fiyatlı bir kredi ayağınıza gelebilir, olası maddi sıkıntılarınızı atlatmanız için bu dolunay size destek olacaktır. Süper karşı bir işe başlayabilirsiniz, ortaklaşa gelirlerden elde ettiğiniz kazanımları arttırabilir, burs alabilirsiniz. Bazılarınız ise istedikleri evi almak için belki de çok uygun bir ev kredisi ile karşılaşabilecekler. Bu dolunay her halukarda paranıza para katabilecek.


Balık / Yükselen Balık;
5-11 Mart Haftası

Bu hafta Uranüs –merkür etkileşimi ile finansal konularda acil, acele kararlar alabilirsiniz. Özellikle başkalarına nasıl daha iyi para kazanabilecekleri konusunda süper fikirler verebilirsiniz. Kabul etmek gerekir ki bu hafta biraz müsrif davranabilir, gereksiz harcamalarda yapabilirsiniz, ihtiyaçlarınızı iyi belirlemekte yarar var. Bu hafta Venüs boğa burcuna giriş yapacak ve ay sonuna kadar bu burçta seyrine devam edecek. Ay sonuna kadar olan süreçte türlü keyifli amaçlı seyahatlere çıkabilir, kendinize tatil kaçamakları ayarlayabilirsiniz. Yakın çevrenizden, komşularınızdan, kardeşlerinizden güzel destekler ve haberler alabilecek özellikle kardeşlerinizin yaşamı ile ilgili güzle gelişmelere tanıklık edebileceksiniz. Daha çok okuyabilir, araştırabilir, size keyif veren, yüzünüzü gülümseten yazılara hayatınızda daha çok yer verebilirsiniz. Bu haftanın asıl önemli gökyüzü gelişmesi ise başak burcunda gerçekleşecek olan dolunaydır. Bu dolunay ile önce yalnız başaklar, süper bir ilişki ayağınıza kadar gelebilir,bazılarınız evlilik teklifi alabilir. Bunun yanı sıra çok önemli iş toplantıları, ortaklık teklifleri gündemde olacağı gibi size gelir getirecek önemli imzalar atabilir, anlaşmalar yapabilirsiniz bu hafta.