31 Mart 2012 Cumartesi

2 - 8 Nisan Haftası Burç Analizleri

Koç / Yükselen Koç;
2-8 Nisan Haftası

Toparlanmaya başlayacağımız bir haftaya giriş yapıyoruz, Venüs bu hafta ikizler burcuna giriş yapacak ve haziran ayına kadar kalacak! Bu birbirinden keyifli seyahatleri beraberinde getirebilecektir size!  Yakın çevrenizle daha sıcak ilişkiler kurmanıza yardımcı olabilecek, fikir alış-verişleri oldukça ön plana çıkacak. Yakın çevrenizde ne olup bittiğini daha çok merak eder bir hale gelebileceksiniz. Kardeşlerinizin yaşamına ilişkin güzel gelişmelerde meydana gelebilir. Bu hafta 5 Nisanda Merkür gerilemesi de artık sona eriyor, tekrar aynı cümleleri kurmayacağım, artık dilediğiniz gibi yeni işlere başlayabilir, imzalar atabilirsiniz, alış-verişler yapabilirsiniz. Bu hafta Venüs ile Neptün arasında gergin bir görünüm meydana gelecek, bu gizli kalmış bazı bilgileri öğrenmenize ama yanlış öğrenmenize ve yanlış anlamanıza yol açabilir, dikkatli olmakta yarar var. Özellikle unutkanlık, verdiğiniz sözleri unutabilir bu yüzden canınız bir parça sıkılabilir. Yakın çevre, komşu ilişkilerinde hayal kırıklıkları gündeme gelebilir veya komşuda ki tesisat problemi ile uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Bu haftanın asıl önemli olayı ise Terazi burcunda ki dolunay olacaktır. Bu dolunay özellikle ikili ilişkilere vurgusunu yapacaktır! Eğer ki yalnızsanız bu dolunay zamanı ciddi ilişkilere başlamanız için gökyüzü destek verebilecektir. Eğer yalnız değilseniz bir ilişkiniz var ise bu dolunay ilişkinizde ki bir takım sorunları daha görünür bir hale getirebilir ve oturup bunlar üzerine konuşabilir, tartışabilirsiniz. Ama birbirinizi yanlış anlama ihtimalinizde yüksek, bu yüzden alınganlıklardan kaçınmak yerinde olacaktır. Yine bu dolunay sayesinde para kazanmanızı sağlayacak ortaklık teklifleri gelebilir ama şartlar henüz çok net olmayabilir, kesin cevaplar vermek için önümüzde ki haftayı beklemenizde yarar var.


Boğa / Yükselen Boğa;
2-8 Nisan Haftası

Güzel bir haftaya giriyoruz sayılır, öncelikle güzel haberi vereyim sizlere! Bu hafta 5 nisanda Merkür gerilemesi artık sona eriyor, artık rahatça iş anlaşmalarınızı yapabilir, alış-verişlerinizi yapabilir, kafa karışıklığınız ve kararsızlığınızın sona ereceği bir sürece giriş yapıyorsunuz. Merkür retrosu ve etkilerinden uzun uzadıya bahsetmeyeceğim sizlere! Son 3 haftadır yaşadığınız gecikme ve problemleri göz önüne alarak aslında 3 aşağı 5 yukarı neler olduğunu tahmin edebilirsiniz. Bu hafta Venüs ikizler burcuna giriş yapacak ve haziran ayına kadar bu burçta seyrine devam edecek. Bu sizler için para demek aslında, daha çok kazanabileceğiniz, kazançlarınızın artacağı güzel bir sürece giriş yapıyorsunuz. Fikirlerden para kazanabilirsiniz, özelikle kendi yaratıcı fikirlerinizi paya dönüştürme fırsatları elde edebilirsiniz. Bu süreçte bol bol hediyeler de alabilirsiniz, keyfinize, moda ve kıyafet için sık sık alış*verişe çıkabilirsiniz. Kısacası sizin için finansal anlamda güzel bir dönem başlamış olacak bu hafta itibari ile. Yalnız bu hafta Venüs ile Neptün arasında gergin bir görünüm meydana gelecek, bu para ile ilgili bir konuda aldanma, sıkıntı, yanlış anlama, hesap hataları, hayal kırıklığı, beklentinin tam olarak gerçekleşmemesi gibi bir durum söz konusu olabilir. Buna çok takılmayın! Bu sadece bu haftaya özgü geçici bir etki, sadece kariyer-maddi konularla ilgili ayağı yere sağlam basmayan fikirler üzerine hareket etmemeye özen gösterin. Bu haftanın asıl önemli gökyüzü olayı ise terazi burcunda ki dolunay olacaktır. Bu dolunay sizin iş,çalışma ortamı ve sağlık evinize düşmekte! Bu dönem yeni iş projeleri sık sık gündeme gelebilir, özellikle yaratıcı tarafınızı kullanabileceğiniz teklifler olabilir bunlar, iş konularında fazla idealist bir tavır içine bürünebilirsiniz. Bunun yanı sıra iş arkadaşlarınızla yanlış anlamalar, anlaşılmalarda gündeme gelebilir. Ve gelelim sağlığa, bu dolunay sağlığınızı ilişkilendiren konuları da ön plana çıkartabilir, daha fazla üzerine düşmeniz gerekebilir, check-up gibi bir hizmet alabilir, profesyonel bir destek alabilirsiniz. Bunun yanı sıra olası sorunların da artık sonuna geldiğinize işaret etmekte! Keza diyet,spor..vb aktiviteler için de oldukça uygun zamanlar.


İkizler / Yükselen İkizler;
2-8 Nisan Haftası

Sizlere bu hafta harika haberlerim var, Venüs burcunuza giriş yapıyor ve haziran ayına kadar kalacak. Bu süreçte öncelikle fiziksel olarak daha güzel görünmek için minik çaplıdan uzun çaplıya türlü oluşumlar içine girebilirsiniz. Bu estetik olur, ameliyat olur, saç boyama olur, stil değiştirmek olur, buna siz karar vereceksiniz! Yapacağınız her adım sizi daha da güzelleştirecektir emin olabilirsiniz. Bunun yanı sıra evet tahmin ettiğiniz gibi aşkı kendinize daha hızlı bir şekilde çekebileceksiniz, yeni ilişkilere yelken açabilir, daha flörtöz olabilirsiniz, bu sürecin tadını çıkartın, kendinizi bol bol şımartın. Yaşamdan çok daha fazla zevk alabileceğiniz koşullar oluşacaktır sürekli. Fakat evet her şey güzel ama bu hafta Venüs ile Neptün arasında bir gerginlik durumu söz konusu, ama sadece bu hafta bu yüzden tadınız kaçmasın! Yanlışlıklar, aldanmalar, minik hayal kırıklıkları oluşabilir. Fazlaca romantik ve yaratıcı olabilirsiniz. Pekte gerçekçi olmayan ilişkiler içine çekilebilirsiniz dikkat diyelim. Bir güzel haber daha yönetici gezegeniniz Merkür’ün artık geri hareketi sona eriyor 5 nisanda. Merkür retrosu ve etkilerinden uzun uzadıya bahsetmeyeceğim sizlere! Son 3 haftadır yaşadığınız gecikme ve problemleri göz önüne alarak aslında 3 aşağı 5 yukarı neler olduğunu tahmin edebilirsiniz. Bu haftanın asıl önemli gökyüzü olayı ise Terazi burcunda gerçekleşecek olan dolunay olacaktır. Bu dolunay sizin aşk evinize düşmekte, evet yalnız olanlarınız gerçekten çok keyifli ve çok romantik ilişkiler içine çekilebilirsiniz. Bunun yanı sıra ilişkileri olanlar bu dönemde romantik bir yerde yemek yiyebilirler, güzel, keyifli bir gece geçirmek için idealdir. Keza yaratıcılık gerektiren konularda başarı elde edebilirsiniz, hele işiniz medya, yaratıcılık gerektiren bir sektör, tv, sinema…vb ize yeni iş teklifleri ile de karşılaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda sorunları büyütmemeye özen göstermenizde yarar var.


Yengeç / Yükselen Yengeç;
2-8 Nisan Haftası

Keyifli ve güzel bir haftaya giriş yapıyoruz. Bu hafta Merkür gerilemesi sona eriyor 5 Nisanda! Merkür retrosu ve etkilerinden uzun uzadıya bahsetmeyeceğim sizlere! Son 3 haftadır yaşadığınız gecikme ve problemleri göz önüne alarak aslında 3 aşağı 5 yukarı neler olduğunu tahmin edebilirsiniz. Yine bu hafta Venüs ikizler burcuna giriş yapacak haziran ayına kadar bu butça seyrine devam edecek. Şimdi yazacaklarımdan dolayı benden pekte hoşlanmayabilirsiniz. Venüs yaşamınızın pekte görünür olmayan bir noktasına giriş yapıyor, 12. evinize. Bu ilişkisi olanlar için aslında bir nevi kırmızı alarm zamanı! Kıskançlıklar, en büyütülmeyecek olayların büyütülmesi, bir ilişki içindeyken bile kendini yalnız hissetme, gizli saklı ilişkiler içine çekilme, yeni başlayan ilişkilerde hep bir gizem, bulmaca gibi olması, etrafın onaylamaması gibi durumlar söz konusu olabilir. Bu dönem daha kendi içinize kapanabilir, kendi kabuğunuza çekilmek isteyebilirsiniz. İlişkiler arenasında sorun çözmeye çalışmak yerine akışa bırakmakta yarar var. Ve bu hafta Venüs ile Neptün arasında gergin bir görünüm meydana gelecek, beklediğiniz postalarda, paketlerde karışmalar olabilir, iletişimde yanlış anlamalar, anlaşmalar meydana gelebilir dikkatli olmakta yarar var. Eğer yalnızsanız yabancı uyruklu, sürekli seyahat eden, yabancı, uzak yerlerde yaşayan kişilerle flörtöz durumlarınız oluşabilir. Şimdi bu haftanın asıl gökyüzü olayı ise Terazi burcunda gerçekleşecek olan dolunaydır! Bu dolunay zamanı evinizde, yaşadığınız yerde bir takım değişiklikler yapmak için ideal zamanlar, aile içinde bir takım önemli konular daha görünür bir hale getirecektir ve sizlerde çözüm için kolları sıvayabileceksiniz. Keza yer değiştirme, taşınma…vb konular içinde ideal zamanlar.


Aslan / Yükselen Aslan;
2-8 Nisan Haftası

Bu hafta sizler içinde güzel geçeceğe benziyor. Venüs bu hafta ikizler burcuna giriş yapacak ve haziran ayında kadar bu burçta seyrine devam edecek. Bu geçiş yaşamınızda arkadaşlık ve sosyal ilişkilerinizi canlandırmaya yarayacak! Arkadaşlarınızdan dostlarınızdan daha çok yarar ve destek görebileceksiniz. Yeni çevreler ve ortamlar içine girebilirsiniz, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Eğer yalnızsanız bu süreçte arkadaşlarınız sizler için çöp çatanlık yapabilirler. Bu dönem bir çok davet, organizasyona dahil olabilir, yaşamın eğlenceli taraflarından daha çok yararlanabilirsiniz. Kısacası daha çok sosyal olacağınız bir süreç başlıyor ve iş yaşamından gelen gelirleriniz artmaya başlıyor. Yalnız bu hafta Neptün ile Venüs arasında gergin bir görünüm meydana gelecek, bu arkadaşlarınızda maddi anlamda büyük yatırımlar yapmak için pekte uygun olmayan bir sürece işaret etmekte ama yalnızca bir hafta! Arkadaşlarınız arası yanlış anlamalar, anlaşılmalar vuku bulabilir, minik hayal kırıklıkları oluşabilir. İş yaşamınızda bir süredir işler istediğiniz gibi ilerlemiyor olabilir ama bu hafta bunu kırmaya başlayacaksınız! . Bu hafta Merkür gerilemesi sona eriyor 5 Nisanda! Merkür retrosu ve etkilerinden uzun uzadıya bahsetmeyeceğim sizlere! Son 3 haftadır yaşadığınız gecikme ve problemleri göz önüne alarak aslında 3 aşağı 5 yukarı neler olduğunu tahmin edebilirsiniz. Bu haftanın asıl gökyüzü olayı Terazi burcunda gerçekleşecek olan dolunaydır. Dolunay etkisi ile seyahatler organize edebilirsiniz, seyahat planları yapabilirsiniz 2-5 günlük. Bunun yanı sıra daha çok okuyabilir, araştırabilirsiniz. Elinizin altındaki dosyaları veya bilgisayarınızı düzenleyebilirsiniz. Yakın çevrenizle ve komşularınızla daha çok birliktelik ve vakit geçirebilirsiniz.


Başak / Yükselen Başak;
2-8 Nisan Haftası

Biliyorum ki bir süredir gerginsiniz, işleriniz aksi, sürekli engeller, sorunlar, sıkıntılarla baş ediyorsunuz! Neyse ki güzel bir haftaya giriş yapıyoruz! Yönetici gezegeniniz Merkür’ün artık geri hareketi sona eriyor 5 nisanda. Merkür retrosu ve etkilerinden uzun uzadıya bahsetmeyeceğim sizlere! Son 3 haftadır yaşadığınız gecikme ve problemleri göz önüne alarak aslında 3 aşağı 5 yukarı neler olduğunu tahmin edebilirsiniz. Bu hafta Venüs’te ikizler burcuna giriş yapacak ve haziran ayına kadar bu burçta seyrine devam edecek! Bu iş ve kariyerinize ilişkin konularda harika etkiler yaratacaktır hem parlak fikirlerinizle göz doldurabileceksiniz hem yöneticilerinizle aranız çok daha iyi olacak ve destekler alabileceksiniz. Bunun yanı sıra şartları daha iyi olan yeni iş teklifleri de gelebilir sizlere! Terfiler alabilir, iş yaşamının gözdesi olabilirsiniz. Kısacası kariyer ve iş anlamında gayet güzel bir sürece giriş yapıyorsunuz. Yalnız bu hafta Venüs ile Neptün arasında minik bir gerginlik oluşacak bu yaratıcılığınızı tetikleyebilecek ama ilişkiler arenasında özellikle yanlış anlamalar, hayal kırıklıkları, fazla idelistçe tavırlar yanılgılar meydana gelebilir, dikkatli olmakta yarar var. Bu etkileşim romantik, sezgilerinizi de aynı şekilde kuvvetlendirebilecektir. Bu haftanın asıl gökyüzü olayı ise Terazi burcunda gerçekleşecek olan dolunay olacaktır. Bu sizler için para demek, maddi anlamda olası bir sorun ortadan kalkmaya başlıyor, maddi anlamda sizi güçlendirecek durumlar oluşabilir, kazançlarınızı arttırabilirsiniz! Göz ardı ettiğiniz olası bir konu bu dolunay zamanı yaşamınzıda daha görünür bir hale de gelmeye başlayabilir ama merak etmeyin konu ne ise çözülecektir. Maddi anlamda kazançlı zamanlar sizleri bekliyor olacak.


Terazi / Yükselen Terazi;
2-8 Nisan Haftası

Bu haftanın gözdesi siz sayılırsınız burcunuzda bir dolunay meydana gelecek. Ama bundan bahsetmeden önce, Venüs sizin gibi hava grubu olan ikizler burcunda geçiş yapacak ve haziran ayına kadar bu burçta seyrine devam edecek. Bu yaşamınıza şehir içi veya şehir dışı bir çok yolculuğu beraberinde getirecektir hatta yurt dışı seyahatlerini!. Farklı kültürler, farklı kişilerle bir araya gelebileceksiniz. Önemli mevki, statü sahibi kişilerden güzel destekler alabileceksiniz bu süreç içinde. Keza eğitim, yayıncılık, hukuksal alanlarda destekler sizlerle olacak. Kitap yazmaya karar verebilir, yayınevi ile görüşebilirsiniz mesela! Size keyif verecek bir eğitime, seminere, kursa da başlayabilirsiniz. Yalnız bu hafta Neptün ile yönetici gezegeniniz Venüs gergin görünümde olacak, bu iş anlamında bazı aksaklıklara,yanlış anlamalara, aldanmalara sebep olabilir. İş görüşmelerinde son anda aksilikler meydana gelebilir, veya extra bekleyebilirsiniz müşterilerinizi, iş yaptığınız kişileri.   Bu hafta Merkür gerilemesi sona eriyor 5 Nisanda! Merkür retrosu ve etkilerinden uzun uzadıya bahsetmeyeceğim sizlere! Son 3 haftadır yaşadığınız gecikme ve problemleri göz önüne alarak aslında 3 aşağı 5 yukarı neler olduğunu tahmin edebilirsiniz. Bu hafta burcunuzda bir dolunay meydana gelecek! Bütün spot ışıklarını adeta üzerinize tutacak! Eğer yalnızsanız bu dolunay size oldukça romantik ve duygularınıza hitap edecek bir partner getirebilir yaşamınıza! Bunun yanı sıra dolunay zamanları diyete başlamak için ideal zamanlardır, hızla kilo verebilirsiniz. Yaşamınızda tamamlanması gereken konuları tamamlamak içinde çok uygun bir süreç. Yaşamınızda sorun olan konuları toparlayabilir, son noktaları da koyabilirsiniz.



Akrep / Yükselen Akrep;
2-8 Nisan Haftası

Keyifli bir haftaya giriyoruz. Bu hafta Venüs ikizler burcuna giriş yapacak ve haziran ayına kadar bu burçta seyrine devam edecek. Bu süreçte maddi olarak daha güçlenmeye başlayacak ve daha rahat para kazanmaya başlayabileceksiniz. Bu süreçte eşinizin veya ortağınızın maddi olanaklarından daha rahat yararlanabileceksiniz, bunun yanı sıra ortaklaşa işlerden elde ettiğiniz gelirlerinizde keza artmaya başlayabilecek. Bu dönemde şirket kurabilir, kredi çekebilir, banka ile önemli işlerinizi halledebilir, primler, burslar..vb konularda destekler ve yardımlar alabilirsiniz. Mirasla ilgili konularda da destekleyici etkiler söz konusu olacaktır.  Yalnız özel hayatınızda, ilişkilerinizde krizler söz konusu dikkatli olmanızda yarar var. Bu hafta Venüs ile Neptün arasında minik bir gerginlik söz konusu olacak, bu ilişkilerde hayal kırıklıkları, aldanmalar, yanlış anlamalar, yanlış ifadeler söz konusu olabilir. Keza para ile ilgili konularda büyük, riskli yatırımlardan en azından bu hafta uzak durmakta yarar var. Bu hafta Merkür gerilemesi sona eriyor 5 Nisanda! Merkür retrosu ve etkilerinden uzun uzadıya bahsetmeyeceğim sizlere! Son 3 haftadır yaşadığınız gecikme ve problemleri göz önüne alarak aslında 3 aşağı 5 yukarı neler olduğunu tahmin edebilirsiniz. Bu haftanın asıl gökyüzü olayı ise Terazi burcunda ki dolunay olacaktır. Bu dikkat zamanı aslında! Çünkü bu dolunay sağlık evinize düşmekte. Bünyeniz hassas olabilir, yediklerinize, içtiklerinize dikkat etmenizde yarar var. Gizlilik içinde hareket etmeye eğilimli olabilirsiniz, isteklerinizi net bir şekilde ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Bu dolunay yaratıcılık gerektiren konularda daha yaratıcı olmanız konusunda destekliyor olsa dahi, ilişkileri olanlar için kırmızı alarm niteliğinde.


Yay / Yükselen Yay;
2-8 Nisan Haftası

Keyifli bir haftaya giriş yapıyoruz. Bu hafta Venüs ikizler burcuna giriş yapacak ve haziran ayına kadar burçta seyrine devam edecek Bu etki sizin ilişkiler arenasında etki edecek, özellikle bekarlar, yalnızlar yeni özel ilişkilere hazır olun! Hatta bum süreç içinde bazılarınız evlenme teklifi alabilir, evlenebilirde! Yeni kazanç getirecek ortaklık teklifleri gelebilirde! İlişkilerinizde olası sorunların üstesinden bu etki ile rahatça gelebileceksiniz. Alacağınız ger türlü sosyal aktivite davetlerini katılmaya çalışın, aşk orada bir yerde olabilir. Yalnız bu haftaya özel Neptün ile Venüs arasında gergin bir görünüm oluşacak, bu oldukça romantik bir ilişkinin da işareti olabilir fakat ev, yuva, aile ilişkilerinde de bazı yanıldılar, hatalar, alınganlıklar, kırılmalarda olabilir. Evinizde su tesisatı ile ilgili bazı sorunlar oluşabilir ya da hayal ettiğiniz gibi bir ev bulabilirsiniz almak veya kiralamak için. Bu hafta Merkür gerilemesi sona eriyor 5 Nisanda! Merkür retrosu ve etkilerinden uzun uzadıya bahsetmeyeceğim sizlere! Son 3 haftadır yaşadığınız gecikme ve problemleri göz önüne alarak aslında 3 aşağı 5 yukarı neler olduğunu tahmin edebilirsiniz. Bu haftanın asıl gökyüzü olayı ise Terazi burcunda ki dolunay olacaktır. Dolunay sizleri daha sosyal yapabilecek, davetler alabileceksiniz. Arkadaşlık ilişkileriniz pekişmeye başlıyor, olası sorunları daha görünür bir hale de getirse üstesinden rahatlıkla gelebileceksiniz. Yeni ortamlar içine girebilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz.



Oğlak / Yükselen Oğlak;
2-8 Nisan Haftası

Bu hafta nispeten daha rahat nefes alabileceğimiz, güzel bir hafta olabilecek. Bu hafta 5 Nisanda Merkür gerilemesi de artık sona eriyor, tekrar aynı cümleleri kurmayacağım, artık dilediğiniz gibi yeni işlere başlayabilir, imzalar atabilirsiniz, alış-verişler yapabilirsiniz. Bu hafta Venüs ikizler burcuna giriş yapacak ve haziran ayına kadar burçta seyrine devam edecek. Bu öncelikle sağlıkla ilgili olası sorunların üstesinden rahatlıkla gelebileceğinize işaret ediyor, bunun yanı sıra birlikte çalıştığınız kişilerden güzel destekler alabileceksiniz. Bu süreç içinde yeni iş teklifleri, projeler gündeme gelebilir sık sık. İş görüşmelerine gidebilirsiniz. Günlük size normalde angarya gibi görülen işlerin üstesinden rahatlıkla gelebileceksiniz hatta bunlardan keyif bile alabilirsiniz. Keza spora ve diyete başlamak içinde ideal zamanlar sizler için. Kişisel bakımınıza, kişisel gelişiminize daha özen gösterebilirsiniz. Yalnız bu hafta Venüs ile Neptün arasında gergin bir görünüm meydana gelecek, Bu özellikle evraksal işlerde bazı karışıklıklara neden olabilir, imza gerektiren işlerde dikkatle okumanızı önerebilirim. Keza bu hafta iş seyahatlerinizde de artışla meydana gelebilir. Bu haftanın asıl gökyüzü olayı ise Terazi burcunda ki dolunay olacaktır. Kariyer evinizde meydana gelecek by dolunay ile birlikte olası sorunların, problemlerin üstesinden çok daha rahat bir şekilde gelebileceksiniz, yeni iş telifleri ile karşılaşabilir, terfiler gündeme gelebilir, değişimler yaşanabilir, üstlerinizde önemli görüşmeler, toplantılar yapıp bazı kararlar almanız gerekebilir.


Kova / Yükselen Kova;
2-8 Nisan Haftası


Keyifli ve de güzel bir haftaya giriş yapıyoruz! Öncelikle ilk güzel haberi vereyim! Bu hafta Merkür gerilemesi sona eriyor 5 Nisanda! Merkür retrosu ve etkilerinden uzun uzadıya bahsetmeyeceğim sizlere! Son 3 haftadır yaşadığınız gecikme ve problemleri göz önüne alarak aslında 3 aşağı 5 yukarı neler olduğunu tahmin edebilirsiniz. Bu hafta Venüs’te ikizler burcunda giriş yapacak ve haziran ayına kadar burçta seyrine devam edecek. Sizlerin aşk sezonu açılmış olacak, Flörtler, buluşmalar, tanışmalar, karşılaşmalar, yaşamınıza heyecan ve renk katacak kişilerle bir araya gelebileceksiniz. Keza cinsel anlamda da oldukça güçlü br süreçte olacaksınız. Yalnızlar her türlü sosyal aktivite davetini kabul edin. Ve çocuk bekleyenler, çocuk sahibi olmak isteyenler sizlere de müjdeli haberlerim var, bu süreçte çocuk haberleri alabilirsiniz, hamileliği kutlayabilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren işlerde başarı sizlerle olacak, özellikle medya, tv, sinema, oyunculuk işleri ile ilgilenenler güzel tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Bu hafta Venüs ile Neptün arasında ergin bir görünüm meydana gelecek, özellikle maddi anlamda büyük riskli girişimlerde bulunmak için pek uygun bir hafta değil, paranızı daha çok moda, kıyafet, güzellik için harcayabilirsiniz. Aşkla ilgili konularda yanlış anlamalar, alınganlıklar, kırgınlıklar olabilir, olası konuları fazla abartmamaya özen göstermekte yarar var. . Bu haftanın asıl gökyüzü olayı ise Terazi burcunda ki dolunay olacaktır. Bu yurt içi veya yurt dışı seyahat durumlarını gündeme getirebileceği gibi, uzaklarda olan kişilerle flörtler yaşayabilirsiniz. Uzak yerlerden gelecek paketlerinizle ilgili minik sorunlar gündeme gelebilir, siparişlerinizi doğru verdiğinize emin olun.


Balık / Yükselen Balık;
2-8 Nisan Haftası

Bu hafta Venüs ikizler burcuna giriş yapacak ve haziran ayına kadar bu burçta seyrine devam edecek. Bu süreç içinde evinizi güzelleştirebilir, yeni eşyalar alabilir, evinizde misafirler sık sık ağırlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra taşınmak, yer değiştirmek, kiralama yapmak için de ideal zamanlar olacaktır. Tamda kafanıza göre bir ev bulabilirsiniz. Evinizde, ailenizde olası sorunların üstesinden rahatlıkla gelebileceksiniz. Aile içinde barış ve huzur havası esmeye başlayacak.  Bu hafta Neptün-Venüs etkileşimi sayesinde, evinizde yaratıcı bazı işler yapabilirsiniz, evinizi boyayabilirsiniz, gardrobonuzu belki de yenileyebilirsiniz. Bu hafta Merkür gerilemesi sona eriyor 5 Nisanda! Merkür retrosu ve etkilerinden uzun uzadıya bahsetmeyeceğim sizlere! Son 3 haftadır yaşadığınız gecikme ve problemleri göz önüne alarak aslında 3 aşağı 5 yukarı neler olduğunu tahmin edebilirsiniz. Bu haftanın asıl gökyüzü olayı ise Terazi burcunda ki dolunay olacaktır. 8. evinizde gerçekleşecek dolunay etkisi ile bankacılık işlemlerinizi halledebilir, kredi araştırmaları yapabilir, ödemelerle ilgili olası sorunların üstesinden rahatlıkla gelebilirsiniz. Ortaklaşa kazançlardan elde ettiğiniz gelirlerinizi keza arttırabilirsiniz.