8 Mart 2012 Perşembe

Başak Burcunda Dolunay -8 Mart-




Herkese Merhaba;

Gökyüzünde her ay bir yeni ay bir de dolunay gerçekleşir. Dolunay zamanları, yeni ay döneminde başlayan bir takım konular artık tamamlanmaya, sonlanmaya başlar ve yeni sürecin hazırlıkları yapılır. Yani bir sonra ki yeni ayın… Mart ayında dolunay Başak burcunda olacak. Dolunayın tam saati 8 Mart sabah 11:39’dur.

Dolunayın etkilerini yine (+/-2 gün) içinde hissetmeye başlayabiliriz. Şimdi sırayla madde madde gidelim bu dolunay ile ilgili…

-          Başak burcu teması ağır basacağından dolayı, daha titiz, detaycı ve eleştirel yaklaşabiliriz
-          Mükemmele ulaşmak için daha çok çalışmak zorunda kalabilir, pratik, akılcı ve mantıklı çözümler ile hayatımızı kolaylaştırmaya çalışabiliriz.
-          Daha çok yaptığımız işlerle ön plana çıkabiliriz
-          Sağlığımızla ilgili özellikle bağırsaklarımıza dikkat etmeliyiz, daha hassas olabilir
-          Kapris, sabırsız davranışlar, sürekli muhalif olmaya çalışmak, bizleri zor duruma sokabilir.
-          Bu dolunay Türkiye’nin 4. evinde gerçekleşmektedir. 4. ev İktidar karşıtlarını ve Muhalefet partisini simgeler. Uranüs’ün bu dolunayda güçlü bir şekilde etkin olması iktidar karşıtı seslerin artacağına, isyanlara, protestolara, grevlerin eylemlerin gündeme geleceğine işaret edebilir.
-          Başak burcunda ki dolunay özellikle tarım ürünleri ile ilgili haberlerin sıkça yapılabileceğine, jeolojik veya hava koşulları yüzünden tarım ürünleriyle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Çiftçi, toprak sahibi kişiler seslerini çok daha fazla duyurmak isteyebilirler.
-          Türkiye’nin yükseleni üzerinde ki ay ile irtibat halinde olacak dolunay ayı, iletişim, yayıncılık gibi konularda bir sıkıntı, bitişe işaret etmekte
-          Sağlık sektörü ile ilgili konularsa hızlı gelişmeler yaşanabilir yalnız salgın hastalıklarla ilgili haberlerde çıkabilir
Gökyüzünde büyük toprak üçgeni etkinleşmeye başlıyor, toprak grubu hareketleri gözlemlerim kadarı ile öncü/artçı depremleri arttırıcı nitelikte olmaktadır.

Koç / Yükselen Koç;

Bu dolunay sırasında iş-kariyer-para üçlünüz çok aktif ve şanslı bir şekilde çalışacak, bu konularla ilgili yeni girişim fırsatları, kazançlar, güzel haberler, gelişmeler yaşayabileceksiniz. Yeni bir iş teklifi alabilir, yaratıcı bir projeye başlayabilirsiniz. Ya da çok önemli bir işin altında kalkabilecek, iş toplantılarınızdan başarı ile çıkabileceksiniz.

Boğa / Yükselen Boğa;
Bu dolunay muhteşem etkilere sahip, öncelikle aşktan devam edelim… Yeni insanlarla tanışabilir, bir araya gelebilir, aşk sayesinde ayaklarınız yerden kesilebilir. Yine yaratıcılık gerektiren konularda başarı yakalama şansınız çok yüksekken evli iseniz eğer bir hamilelik haberi ile sevinebilirsiniz. Bu hafta Yurt dışı, yabancılarla ilgili konularla ilgilenebilir, seyahat organize edebilir, pasaport işlemlerini halledebilir ya da bu konularla ilgili araştırmalar yapabilirsiniz.

İkizler / Yükselen İkizler;

 bu dolunay süper etkilere sahip! Öncelikle geleceğinizi şekillendirmek adına bazı kararlar vermeniz gerekebilir, bunun yanı ev-yuva-aile-yerleşime ait konularda keyifli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni bir ev satın alabilir, evinizi değiştirebilirsiniz. Bu hafta banka kredilerini araştırabilir, kredi almak için hazırlık yapabilirsiniz. Bu kredi öyle havaya suya gidecek değil, yaşamınızda önemli bir konuyu halletmek için olacaktır. Aile içerisinde de önemli bir konu artık bu hafta tatlıya bağlanabilir.


Yengeç / Yükselen Yengeç;

Bu dolunay ile birlikte size keyif verecek bir yolculuğa çıkabilir, arkadaşlarınızla beraber organize olabilirsiniz. Bunun yanı sıra çok önemli bir iş anlaşması, sözleşmesi gibi bir durumda oluşabilir yaşamınızda. Eşinizden, dostlarınızdan, ortağınızdan süper destekler alabilecek hele ki yalnızsanız şayet beklenmedik bir aşkta kapınızı çalabilecek. Bunun yanı sıra güçlü bir ortaklık, iş anlaşması da kurulabilir bu hafta. Bu hafta tüm iş anlaşmarınızı yapın, imzalarınızı atın, kararlarınızı alıp yola koyulun önümüzde ki hafta Merkür geri gideceğinden dolayı hiç uygun olmayacak gökyüzü!


Aslan / Yükselen Aslan;

Para-iş-kariyer üçlemesi bu hafta harika olacak! Maddi olarak harika gelişmeler sizleri bekliyor, yaptığınız işler desteklenmeye başlayacak, kazançlarınızı arttırabileceğiniz olanaklarla karşılaşmaya başlayabileceksiniz. Çok önemli zorlu bir işin altından kalkabilirsiniz, yeni iş teklifleri karşılaşabilir paranıza para katabilirsiniz, yeni projeler gündemde ve iş arkadaşlarınızdan harika destekler alabileceksiniz. Size para getirecek anlaşmalar yapabilir, önemli imzalar atabilirsiniz. Yurt dışı, yabancı menşeli kişilerle çalışabilirsiniz.


Başak / Yükselen Başak;

Mars burcunuzda geri gitmeye başladığından beri bir sinir küpü, sürekli sorunlar, mücadele modu ama mücadelenin sonuçsuz kalacak korkusu, endişe, problemler, sorunlarla uğraşmaktasınız. Fakat bu dolunay bu üzerinizde ki kötü etkiyi bir nebze olsun uzaklaştıracak. Hem iş hem de para anlamında muhteşem bir haftaya giriş yapıyorsunuz! Yeni iş teklifleri, projeler, destekler gündemde olacak! Eğer yalnız iseniz hafiften bir aşk durumu da söz konusu bu hafta fakat cinsel enerjisi yüksek olabilir.


Terazi / Yükselen Terazi;

Bu dolunay harika etkilere sahip, olası sağlıkla ilgili sorunlarınız hızla çözüme kavuşmaya başlıyor, bu dolunay sürecinde daha gizlilik içinde hareket etmeye meyilli olabilirsin, fikirlerinizi, yapmak istediklerinizi çok ortaya dökmek istemeyebilirsiniz, biliyorum ki önümüzde ki süreç için zihninizde bir takım planlar var ama 1 ay daha sabredin. 12.evinizde gerçekleşecek dolunay kayıpları getirir, bu yaşamınızda gereksiz olan kişi, eşya, olay ne var ise temizlemek için en iyi zamandır ve elbette kötü alışkanlıklarınızı geride bırakmak içinde. Bunun yanı sıra ev değişimi, alım-satım-kiralama ile ilgili konular için oldukça zaman ayırabilirsiniz. Bu dolunay özellikle ruhsal-manevi anlamda bir arınma, temizlenme getirecektir sizlere.

Akrep / Yükselen Akrep;

bu dolunay harika etkilere sahip! Öncelikle yaşamdan istedikleriniz, hedefleriniz,amaçlarınıza bu hafta daha hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Harika bir iş bağlantısı kurabilir, imzalar atılabilir iş anlamında kazançlarınızı arttırabilecek gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Önemli, büyük bir organizasyona da katılabilirsiniz. Bu aralar dışarıdan gelen eğlence, toplaşma davetlerini pek geri çevirmeyin, aşk orada bir yerde sizi bekliyor olabilir!


Yay / Yükselen Yay;

Bu dolunay harika etkilere sahip! Özellikle kariyerinizle ilgili konularda! Süper bir teklif, maaş zammnı, yeni pozisyon..vs alabilirsiniz. Eğer iş arayışı içindeyseniz işte bu dolunay size yarayacak, size prestij katabilecek güzel bir yerde işe başlayabilirsiniz. Bu haftanın tadını çıkartın!

Oğlak / Yükselen Oğlak;

Bu dolunay ile yurt dışı bağlantılı işler gündeme gelebilir, seyahatler organize edebilir, pasaport-vize işlemlerinizi halledebilirsiniz. Bu hafta tanıtım, reklam, halkla ilişkiler faaliyetlerini yürütmek için süper bir hafta! Mevki-statü sahibi kişilerden olumlu anlamda destekler alabilir, kazançlarınızı arttırabilirsiniz.


Kova / Yükselen Kova;

Bu dolunayın ana teması para olacaktır! Banka krediler, ödemeler, primler, borçlar..vs Dolunay etkisi ile süper uygun fiyatlı bir kredi ayağınıza gelebilir, olası maddi sıkıntılarınızı atlatmanız için bu dolunay size destek olacaktır. Süper karşı bir işe başlayabilirsiniz, ortaklaşa gelirlerden elde ettiğiniz kazanımları arttırabilir, burs alabilirsiniz. Bazılarınız ise istedikleri evi almak için belki de çok uygun bir ev kredisi ile karşılaşabilecekler. Bu dolunay her halukarda paranıza para katabilecek.


Balık / Yükselen Balık;

Bu dolunay ile önce yalnız balıklar, süper bir ilişki ayağınıza kadar gelebilir,bazılarınız evlilik teklifi alabilir. Bunun yanı sıra çok önemli iş toplantıları, ortaklık teklifleri gündemde olacağı gibi size gelir getirecek önemli imzalar atabilir, anlaşmalar yapabilirsiniz bu hafta.