20 Eylül 2011 Salı

MARS 11 Kasıma Kadar Aslan Burcunda



Gökyüzünde hareket eden Mars, dün itibari ile aslan burcuna giriş yaptı. Modern astrologlar Mars’ı girişim, cesaret, kuvvet, mücadele ile ilişkilendirip olumlu özellikler atfetse de klasik astroloji öğretilerine Mars’ın kötücül etkileri bulunmaktadır. Hatta gökyüzünün en büyük 3 kötücülü Mars ve Satürn’dür. Elbette Marsın girişim, cesaret, motivasyon gibi etkileri de bulunmaktadır fakat savaşlar, ameliyat, cerrahi işlemler, kesikler, patlamalar…vb konularla da ilişkilendirilir. Mars aslan burcunda 11 Kasıma kadar kalacaktır. Aslan Ateş grubu bir burçtur ve burada Mars kendi ateş gücünü çok daha net bir şekilde ortaya koyacaktır. 11 Kasıma kadar olan süreçte hangi kalitede olaylar gözlemleyebiliriz şimdi bunlara değinelim;


-          Aslan ego ile ilgilidir, Mars aslan burcunda iken egonun zararlı yönleri açığa çıkar
-          Aslan Merkezde olmayı simgeler; Mars’ın aslan burcunda ilerlemes, Merkezde olan kişiler, Merkezde olan şehirler (Başkentler) ile ilgili stres, mücadele, gerginlik, patlama gibi gelişmelere işaret edebilir.
-          Aslan vücutta Kalbi işaret eder, özellikle bu süreçte sağlık alanında Kalp ve kalple ilgili bir çok araştırma, yenilik olabilir, kalp ile ilgili ameliyatların sayısı artabilir.
-          Aslan gösteri dünyası ile ilgilidir, bu süreçte gösteri dünyasına ile ilgili önemli isimlerle ilgili rahatsızlıkları, hastalıkları ile ilgili bir çok haber duyabiliriz.
-          Aslan yöneticiler ve organizatörleri simgeler, bu süreçte organizasyonlarda sorunlar baş gösterebilir.
-          Aslan burcu, Altın elementi ile simgelenir astrolojide. 11 Kasıma kadar Altın ile ilgili özellikle aşırı yükselişler gözlemleyebiliriz. Altın ile ilgili yatırımlar konusunda dikkatli olmakta yarar var.
-          Ekimin ayı Mars ile Uranüs arasında ki görünümden dolayı patlamalar, şiddet içerikli olaylar meydana gelebilir. Özellikle Merkezde olan kişilerle ilgili skandallar, merkezde olan yerler ile ilgili patlamalar,şiddet içerikli olaylar oluşabilir. Terör ve şehit olayları ayyuka çıkabilir, riskli bir süreç


Mars’ın burçlarda ki etkisi ile ilgili yazıya BURADAN ulaşabilirsiniz. !