26 Eylül 2011 Pazartesi

Terazi Burcunda Yeni Ay ve Etkileri




Hepinize Selam;

27 Eylülde saat 14 sularında Terazi burcunda bir yeni ay gerçekleşecek. Bu yeni pek keyifli etkilere sahip değil açıkçası, hem Uranüs hem de pluto ile sert açısı olacak fakat Merkür ve mars ile nispeten iyi görünümde olacak. Şimdi adım adım bu yeni ay sürecini inceleyim;

Yeni ay Terazi burcunda olacağından dolayı öne çıkacak olan konular şunlar olacaktır;

- Hak, adalet, hukuk, yargı, avukatlıkla  ile ilgili konular
- Sanat, sanatçılar, yaratıcılık gerektiren işler
- Aşk, ilişkiler, evlilik, sevgi
- Güzellik salonları, heykeltıraşlar, ressamlar, politikacılar
-Bu Yeni Ay'ın odaklanacağı asıl konu Terazi burcunun ifade ettiği ilişkiler üzerine olacaktır. 

-          Huzur ve denge arayışı ön plana çıkacaktır. Hoşgörü göstermemiz gereken durumlarla daha sık bir şekilde karşılaşabiliriz
-     Merkür'de etkin olacağından dolayı, karar vermekte zorlanabilir, ikilemlerde kalabilir, kararsızlık yaşayabiliriz.
-           İlişki kurmak, yeni ilişkiler başlatmak, ortaklıklar için adım atmak için hevesli olabiliriz 
-          Hak, adalet kavramları hayatımızda daha çok ön plana çıkabilir, uzlaşmacı, hakemlik tarafımızı ortaya koymamız gerekebilir. Orta yolu bulma görevi üzerimize düşebilir.
-          Diplomatik ilişkiler ön planda olacak, önemli anlaşmalar, sözleşmeler, imza gerektiren konular gündeme gelecektir.
-          Ay-Uranüs gerginliğinden dolayı, ilişkilerde sudan sebeplerden dolayı ani kopmalar, bitişler yaşanabilir. Uranüs skandallarla ilişkilidir, ay ile irtibatından dolayı yukarıda bahsettiğim konularla ilgili skandal sayılabilecek olaylar gündeme gelebilir.
-          Ay-Uranüs-Pluto arasında T-Kare dediğimiz zorlayıcı bir açı kalıbı oluşacak gökyüzünde; beni asıl endişelendiren de bu aslında. Bu yeni ay zamanı depremler meydana gelebilir, bunun yanı sıra patlama haberleri, bomba ihbarları , hatta bu bomba ihbarları adalet sarayları, güzellik merkezleri, sanat atolyeleri, tiyatrolar.. gibi yerlerde olabilir. Yine bu alanlarda grevler, isyankar etkiler çıkabilir ortaya.
-    Pluton işin içinde olduğundan dolayı, kaza ve ölüm haberlerinde artışlar gözlemlenebilir, silah sesleri yükselebilir,çatışmalar artabilir
-          Türkiye’nin doğum haritası üzerinden değerlendirmemiz gerekir ise; yeni ay Türkiye’nin 4. evine düşmektedir, Muhalefet partisi bu yeni ay zamanında oldukça sert ve eleştiri oklarını üzerine çekecek çıkışlar yapabilir. Türkiye’nin doğum anında ki Marsın tam üstüne geleceğinden dolayı bu yeni-ay, muhalefette ki gerginliğe işaret ettiği gibi, silahlı kuvvetler, askeri liderlerle ilgili sevimsiz gelişmeler meydana gelebilir.4. ev ayrıyetten güvenlikle, halkın güvenliği ile alakalıdır. Bu yeni ay döneminde, halkın güvenliği tehlike altına girebilir, ya da halk kendini güvensiz hissedebilir.
-          Politikacılarla ilgili sağlıklarını ilgilendiren olumsuz haberler duyabiliriz, hatta işin içinde pluto-uranüs ikilisi olduğundan ve tamda mars üzerinde olacağından dolayı toplumun genelini ilgilendiren önemli ölüm haberleri duyabiliriz, iktidardaki isimlere ilişkin.
-          Sağlıkla ilgili olarak özellikle bel bölgesi ve böbreklerimiz hassas olabilir.
-          Bu yeni zamanı özellikle Terazi, Koç, Oğlak ve yükselen burcu bu olanlar zorlayıcı koşullarla karşılaşabilirler, ilişkiler ve mesleki konularla ilgili.

Burçlar üzerine ki etkisini BURADAN okuyabilirsiniz...