17 Eylül 2011 Cumartesi

19-25 Eylül Haftası Gökyüzü Gündemi ve Burç Analizleri





Bu hafta gökyüzü oldukça hareketli olacak. Uranüs ile Güneş arasında ki gerginlik isyanlar etkiler taşımakta, otorite figürler ile ilişkilerde zorlanmalar oluşabilir, özgürlük duygusu daha artabilir, aşırı heyecanlı olabilir. Bu görünüm yüzünden, uçak kazalarında artışlar meydana gelebilir, özellikle sağlık ve sanat sektörü ile ilgili skandal sayılabilecek olaylar gündeme gelebilir. Mars bu hafta burç değiştirerek artık Aslan burcuna giriş yapacak ve 7 hafta bu burçta kalacak. Bu burçta seyahat ederken egolar biraz ön plana çıkabilir, mücadele ederken sesimiz daha çok çıkabilir, kendimizi gösterebiliriz. Yönetken tavrımızı daha net bir şekilde ortaya koyabiliriz. Mars Alan burcuna giriş yaptığı hafta Uranüs ile görünümden dolayı, patlama, şiddet,skandal haberler gündeme gelebilir! Özellikle Merkezde olan isimler veya yerleşimlerle ilgili olabilir. Yine bu hafta Venüs ile Pluton arasında ki sevimsiz görünüm yüzünden, özel ilişkilerde zorlanma, kıskançlık, paranoya gibi etkiler artabilir. Kritik bir hafta özel hayat konusunda, temeli sağlam olmayan ilişkiler bu hafta biter ama temeli sağlam olanlar ise level atlayabilirler. Yalnız bu görünümden dolayı, tecavüzlerin sayısı artabilir, aynı şekilde tacizlerin sayısı artabilir kadın figürleri ile ilgili zorlayıcı koşullar oluşabilir.

Yükselen burcunuzu da okumayı lütfen ihmal etmeyin!





Koç ve Yükselen Koç Burcu;
19-25 Eylül Haftası

Bu hafta etkinleşecek olan Venüs ile Pluton arasında ki gergin görünüm özellikle ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilikle ilgili konularda sizler biraz gerebilir, daha hırslı ve mücadeleci olabilirsiniz. Bu konularda değiştirmek istediğiniz konuları veya ilişki içinde ki size yanlış gelen durumları değiştirmek için ideal bir hafta. Yalnız kıskançlık duygusu ön plana çıkabilir. İyi giden ilişkiler daha iyi ama kötü giden ilişkiler ise daha da kötüye gidebilir.  Salı günü Marsın aslan burcuna giriş yapması ile birlikte efor harcayacağınız, mücadele edeceğiniz alan aşk, çocuklar, özel hayatınıza ilişkin konular olacaktır. Mars aslan burcunda 11 Kasıma kadar kalacak. Bu tarihe kadar yalnız olanlar aşkı bulma ve yaşama konusunda daha çok efor sarf edecekler. Çocuk sahibi olmayı planlayanlar bu konuyla ilgili bir takım tartışmalar içine girebilirler. Hafta sonuna doğru burcunuzda ilerleyen Uranüs ile Mars arasında ki olumlu görünüm sayesinde duygularınızı daha coşkulu ve yaratıcı bir biçimde ifade edebileceksiniz. Risk almaya daha müsait olacak ve maceracı ruhunuz uyanmaya başlayacak. Özel hayatınızı ilgilendiren konularda savaşçı tarafınızı ortaya çıkartabileceksiniz. Ani, beklenmedik gelişmeler, sürprizlere karşı şimdiden hazırlanın. Bu ummadığınız bir seyahat şeklinde de oluşabilir hayatınızda veya sürpriz bir hamilelik haberi, çocuklarınızla ilgili bir gelişme.  23 Eylülde Güneş’in Terazi burcunda girecek olması, önümüzde ki 1 ay boyunca odaklanacağınız konular ikili ilişkiler, ortaklıklarla ilgili konular olacaktır. Yönetici yeteneklerinizi bu yönde kullanabilecek, tatmin noktanız bu konularla ilgili olacaktır. 23 Eylülde Merkür’ünde Terazi burcuna geçişi ile birlikte 12 Ekime kadar önemli imza gerektiren konular, önemli anlaşmalar, sözleşmeler gündeme gelecektir. Fakat özellikle hafta sonu otorite figürleri ile çatışmalara dikkat, bu eşinizin veya ortağınızın bir aile büyüğü olabilir bu kişi.


Boğa ve Yükselen Boğa Burcu;
19-25 Eylül Haftası


Bu hafta iş ve çalışma ortamınızda birlikte çalıştığınız kişilerle güç mücadeleleri, gerginlikler, bir takım değişimler meydana gelebilir. Pluton ve Venüs arasında pekte iyi sayılmayacak bir görünüm oluşacak. Özellikle kadınlarla iş yapmak, kadınlarla ilişkilerde zorlanmalar, sürtüşmeler yaşanabilir. 19 Eylülde Mars, Aslan burcuna giriş yapacak ve 11 Kasıma kadar bu burçta seyrine devam edecek. Bu süreç içinde evinizde onarım, tamirat gerektiren işlerle uğraşabilir, alım,satım, kiralama gibi konuları planlayabilir, organize edebilirsiniz. Aile içinde bir çok konuşulmayan, belki de halı altına itilen konular konuşulmak üzere gün yüzüne çıkabilir. Bunun yanı sıra, stresinizi daha çok ailenize veya birlikte yaşadığınız kişiler üzerine de yönlendirebilirsiniz. 11  Kasıma kadar bir aile bireyinin ameliyatı da gündeme gelebilir. 23 Eylülde Güneş Terazi burcuna giriş yapacak ve önümüzde ki 1 ay boyunca odaklanacağınız, yönetkenliğinizi koyabileceğiniz, idare edebileceğiniz konular iş ve çalışma ortamınıza ilişkin konular olacaktır. İsteklerinizi bu alanlarda daha net bir şekilde ifade edebilirsiniz, yeni iş teklifler veya projelerle karşılaşabilirsiniz. Yalnız dikkat edin, dağılmayın aynı anda nasıl bir çok yerde olamazsanız, aynı anda bir çok işi de yapmanız çok zordur. Sağlığınıza da gereken özeni ve hassasiyeti göstermeyi ihmal etmeyin. Lakin gökyüzü bu konuda pek parlak sinyaller vermiyor. Hafta sonuna doğru evinizde misafirler ağırlayabilir, şölen tadına yemekler yenebilir, evinizde bir takım değişiklikler yapmak için ciddi istekler duyabilirsiniz. 25 Eylülde Merkür’ünde Terazi burcuna geçişi ile birlikte 12 Ekime kadar iş ve çalışma ortamınızda arabulucu kişi siz olabilirsiniz, sözlerinizle, ifade ettiklerinizde dikkatleri üzerinize çekebilecek, iş anlaşmaları, projeler, imzalar sık sık gündeme gelecektir.


İkizler ve Yükselen İkizler Burcu;
19-25 Eylül Haftası


Bu hafta önemli riskler ve yatırımlar haftası pek değil, Pluto-Venüs arasında ki gerginlik, riskli girişimlerden ve aktivitelerden uzak durulması konusunda uyarılar vermekte. Yalnız olanlar fazla sahiplenici ve fazla tutkulu ilişkiler içine çekilebilirler ve bundan da rahatsızlık duyabilirler. Miras, nafaka, prim, burs,kredi..vb konularda gecikmeler, zorlanmalar meydana gelebilir. 19 Eylül ile 11 Kasım arası Mars aslan burcunda seyahat edecek, bu nispeten iyi bir haber çünkü uzun süredir, gelen para gidiyordu, finansal anlamda daha fazla mücadele, stresli bir süreçti ama bu dönem bitti. Şimdi iletişim, eğitim ve seyahatler için mücadele ve efor zamanı. Yalnız 11 Kasıma kadar lütfen trafikte daha dikkatli olun, aracınızın bakımınızı, ıvırını, zıvırını aksatmayın. Özellikle bu hafta sonuna doğru hesapta olmayan bir yolculuk gündeme gelebilir, bu bir arkadaşınızın düğünü, nişanı için olabilir veya arkadaşlarla seyahat şeklinde olabilir. Yine Mars sayesinde, fikirlerinizde çok daha inatçı ve yakın çevrenizi ikna etmek istediğiniz konularla ilgili pekte zorlanmayacaksınız. 23 Eylülde Güneş Terazi burcuna giriş yapacak ve önümüzde ki 1 ay boyunca odaklanacağınız konular aşk, çocuklar, sanatsal konular, yaratıcılık gerektiren konular olacaktır. Bu konularda isteklerinizi daha net bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Evet evet aşktan yana yüzünüz daha da gülecek ama öncelikle şu haftayı bir atlatalım. 25 Eylülde Merkür’ünde Terazi burcuna geçişi ile birlikte 12 Ekime kadar özellikle işleri tiyatro, şairlik, yazarlık olanlar yaşadı! Oldukça yaratıcı olacakları bir dönem. Bunun yanı sıra, hayata karşı daha esprili  yaklaşabilecekler, bazılarınız ise yeni hobiler keşfedebilir, hobileriniz için eğitimlere başlayabilirsiniz. Yalnız olanların evet parmaklar çalışıyor, flört etmek adına daha çok sms, mail, chat ..vb enturmanları kullanabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç Burcu;
19-25 Eylül Haftası


Sizlere aslında bu hafta güzel haberlerim var, uzunca bir süredir Mars’ı burcunuzda ağırlıyordunuz, hayatınızda stres, mücadele, efor, ameliyatlar, kazalar ve bilimum sıkıntı süreci sona eriyor. Mars artık sizi rahat bırakıp Aslan burcuna giriş yapıyor bu hafta. Tabi bu sefer Marsı para evinzide ağırlayacaksınız 11 Kasıma kadar, finansal konular ön planda olacak, yalnız mars adama harcatır! Para ile ilgili konularda daha fazla efor harcamanız gerekecektir, mücadele alanınız para ve kazançlara yönelecektir. Bütçeyi dengelemek bu süreçte çok önemli olacaktır. Gelen gider çünkü ve parayı elde tutmak zorlaşabilir. Hemen canınızı sıkmayın, para gelecek ki gidecek öyle düşünün. Bu hafta Venüs ile Pluto arasında sevimsiz bir görünüm oluşacak, aile içi ilişkilerde zorlanma, ailede veya yaşadığınız yer ile ilgili zorunlu bir takım değişim dönemine giriyor olacaksınız. Ailenize karşı inatçılık, dikkafalılık yapabilirsiniz. Dikkat diyelim, ailenizle birlikte olduğunuz kişi yüzünden gerginliklerde oluşabilir veya tersi bir senaryo ile aileniz yüzünden birlikte olduğunuz partneriniz veya ortağınızla gerginlikler oluşabilir. Ama 23 Eylülde Güneş’in Terazi burcuna girmesi ile birlikte, önümüzde ki 1 aylık süreçte ev,yuva,aile, yerleşim, yer değiştirme, taşınma, alım-satım konuları odak noktanız olacaktır. Olası gerginlikleri Güneş desteği sayesinde üzerinden gelebileceksiniz. Fakat sizler için bir test zamanı, değişime direnmeyin, yaklaşan koşullara ayak uydurmaya çalışın. 25 Eylülde Merkür’ünde Terazi burcuna geçişi ile birlikte 12 Ekime kadar özellikle yukarıda saydığım konularla ilgili önemli anlaşmalar, sözleşmeler, imza gerektiren konular gündeme gelebilir. Mars Uranüs etkileşimi sayesinde hafta sonuna doğru -ki bu etki önümüzde ki haftaya da sarkabilir- iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda sizin işinize yarayacak sürpriz, beklenmedik harika gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan Burcu;
19-25 Eylül Haftası

Evet bu haftanın gözdesi siz olacaksınız gibi görünüyor. Mars uzunca bir süredir 12. evinizde hareket ediyordu, içsel sıkıntılar, girişimlerin engellenmesi, içsle mücadele, ruhsal sıkıntılar üstüne sağlıkla ilgili mücadele, kendinizi hayatın gerisinde kalmış hissetme ve sürekli uyku modu halini bu hafta itibari ile üzerinizden atıyorsunuz. 18 Ekimde Mars burcunuza giriş yapıyor ve 11 Kasıma kadar sizinle beraber olacak. Bu harika! Çünkü bu süreç sizi bir nevi ateş topuna çevirecek, totinizin üzerinde oturmaya vaktiniz olmayacak, koşturma, mücadele dönemi. Tam girişim yapma, yeni başlangıçlar için harika bir süreç olacak. Hayatınız ciddi anlamda hız geliyor. Bunun yanı sıra cazibeniniz de aynı oranda arttıracak. 6. evinizde ilerleyen pluton iş ve çalışma ortamınıza ilişkin bir süredir sizi yoran koşullara işaret ediyordu, sürekli sistemin, çalışma ortamının, çalışma arkadaşlarınızın, ofisinizin, işinizin değişimleri gündeme geliyordu. Bu hafta evet yine iş ve çalışma ortamınıza ilişkin değişim, dönüşüm süreci içinde olacaksınız, birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkilerde zorlanma oluşabilir, hırs yapabilirsiniz. Uranüs-Mars etkileşimi sayesinde bu hafta önemli, hatırı sayılır mevki sahibi kişilerden beklenmedik sürpriz destekler alabilir, eğitim, yurt dışı, yabancılarla ilgili konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. 23 Eylülde Güneş Terazi burcuna giriş yapacak ve 1 ay boyunca eğitim, iletişim, seyahatler, yakın çevre ile ilişkiler, kardeşleriniz  odaklanacağınız konular arasında yer alacak. 25 Eylülde Merkür’ünde bu alana geçiş yaparak 12 ekime kadar seyahat edecek olması, seyahatlerinizin sayısını arttırıcı etkiler yaratıp, web sitesi, blog, kitap çıkarma işleri ilgilenebilir, yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Daha fazla araştıracağınız, okuyacağınız ve tüm iletişim araçları ile aktif bir iletişim içinde olacağınız bir süreç olacak.

Başak ve Yükselen Başak Burcu;
19-25 Eylül Haftası


Evet sizlere bu bünye harika haberler vermek isterdi ama ne yazık ki gökyüzü senaryosu ne yazık ki pek öyle değil. Mars bu hafta Aslan burcuna giriş yapacak ve 11 Kasıma kadar 12. evinizde seyahat edecek. Bu dönem yeni girişimlere başlama zamanı değildir pek, sürekli bir engellenme hissi yaşarsınız veya girişimlerinizin önünde setler oluşur. Keza dünya size karşıymış gibi gelir, , içsel sıkıntılar, içsle mücadele, ruhsal sıkıntılar üstüne sağlıkla ilgili mücadele, kendinizi hayatın gerisinde kalmış hissetme ve sürekli uyku modu marsın size sunacakları arasında yer almaktadır. Tamam bunları okumak pek keyifli değil ama finansal anlamda güzel haberlerim var sizlere, Ayın 23’ünde Güneş 25’inde de Merkür finans evinzie giriş yapacak. Önümüzde ki 1 aylık süreçte kazançlarınızı arttırabileceğiniz koşullarla karşılaşmanız için destek olacaklar. Güneş sayesinde parayı yönetebilecek, odak noktanız finansal konular, kazançlarınız olacak ve Merkür sayesinde bu konularla ilgili seyahatler, imza gerektiren konuları ön plana çıkartacak. Yalnız bu hafta Venüs ve Pluton etkileşimi ile riskli büyük yatrımlardan uzak durmakta yarar olduğunu ve özel hayatınızda kapris, kıskançlık, zorlanmalar, tartışmalar oluşabilir dikkat etmekte yarar var. Uranüs ve Mars etkileşimi sayesinde miras, nafaka,prim, kredi, ortaklaşa kazançlarla ilgili konularda sürpriz, beklenmedik güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi Burcu;
19-25 Eylül Haftası



Bu hafta Mars Yengeç burcundan çıkıp Aslan burcuna giriş yapacak tam 7 hafta bu burçta seyahat edecek. Bu sayede sizler çok daha sosyal olup, arkadaşlarınızdan, dostlarınızdan destekler alabileceksiniz. Hayatınızın efor ve mücadele alanı sosyal çevre, arkadaşlıklar, dostluklar alanına kayıyor olacak. Mars ve Uranüs etkileşimi sayesinde bu hafta arkadaşlarınızdan sürpriz destekler alabilecek, davetler, organizasyonlar, partiler gündemde olacak. Bazılarınız arkadaşlarınızla beraber minik seyahatlere çıkabilirsiniz. Bu hafta ayın 23’ünde Güneş ve 25’inde Merkür burcunuza giriş yapacak. Bu harika bir haber, kendinizi artık daha net bir şekilde ortaya koyabilecek, iletişim yetenekleriniz sayesinde kazançlarınızı arttırabilecek, dikkatleri üzerinize çekebileceksiniz. Bir nevi kış uykusundan uyanma zamanı olacak sizler için. Uzunca bir süredir hayatınızla ilgili veya hayatınızda bir çok şey kontrol dışı gelişiyordu ama bu süreç artık sona eriyor. Hayatınızın kontrolünü ele alma zamanı başlıyor sizler için. Merkür sayesinde, size yeni iş teklifleri gelebilir, anlaşma, sözleşme, imza gerektiren koşullar oluşabilir. Kısa süreli minik seyahatler yapabilirsiniz. Yalnız bu hafta evinizde, yuvanızda, yaşadığınız yerde veya birlikte yaşadığınız kişilerle minik gerginlikler oluşabilir, Venüs ile pluton arasında ki gerginliğin etkileri olacaktır. Özel hayatınızda sınırları zorlayıcı etkiler oluşabilir, yalnız olanlar çokta kendilerine uygun olmayan ilişkiler içine çekilebilirler, ilişkileri olanlar özel hayatında minik kaoslar oluşabilir.

Akrep ve Yükselen Akrep Burcu;
19-25 Eylül Haftası

Bu hafta iş hayatında parlama, mücadele, efor, stres dönemi başlıyor. Gözünüz korkmasın, çok daha fazla çalışacağınız, yaptıklarınızla çok daha fazla dikkat çekeceksiniz. Mars kariyer alanınızda ilerlemeye başlayacak ve 11 Kasıma kadar bu alanda etkilerini gösterecek. İş ve kariyerinizle ilgili hedeflerinize ulaşmanıza az kaldı. Mars sizi bu konularda yükseltecek ve iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda zaferler kazandıracak sizlere. Rahatlıkla yöneticilerinizin dikkatini çekeceksiniz. Mars ile Uranüs etkileşimi sayesinde sürpriz beklenmedik iş teklifleri, terfiler, projeler gündeme gelecektir. Birlikte çalıştığınız kişilerden destekler görebileceksiniz. Ayın 23’ünde Güneş ve 25’inde Merkür’ün Terazi burcuna geçişi ile birlikte bir dinlenme, içe dönüş süreci yaşayacaksınız önümüzde ki 1 ay. Kendinizi daha fazla sorgulayabilir, hayatın neresindeyim, nereye gidiyorum, hedeflerim neler, neler yapmam gerek gibi daha bir çok sorunun yanıtını arıyor olacaksınız. 12 Ekime kadar önemli sözleşme ve anlaşmalarınızı ertelemenizde yarar olduğunu düşünüyorum, ha erteleyemediniz olası imza gerektiren konularda maddeleri dikkatli okuyun ve işinize gelmeyi çıkartın sözleşmeler içinden. Çünkü 12. ev aslında kayıplar alanıdır ve şartlar ve koşullar tam olarak elimizde olmaz, bu yüzden adımlarınızı dikkatli atmalısınız. Pluton ile Venüs arasında gergin bir görünüm oluşacak bu hafta, özel hayatınızda karmaşalar, iletişim sorunları gündeme gelebilir. Sağlıkla ilgili konulara extra özen göstermenizde yarar var özellikle genital bölgelere. Yalnız olanlar, çevreleri tarafından tasvip edilmeyen ilişkilere doğru çekilebilirler ya da ilişkilerinde cinsellik çok ön planda olabilir.


Yay ve Yükselen Yay Burcu;
19-25 Eylül Haftası



Bu hafta Marsın aslan burcuna geçişi ile beraber önümüzde ki 7 haftalık süreçte seyahatleriniz yükselen bir ivme ile artmaya başlıyor, bunların bazıları yurt dışına yapılacak olan yolculuklar olabilir. Bu 7 haftalık süreçte enerjinizi yönlendireceğiniz, mücadele vereceğiniz alanlar, akademik eğitim, hukuksal konular, seyahatler, yabancılarla ilgili işler olacaktır. Önemli, mevki ve statü sahibi kişilerle bir araya gelecek, onlardan harika destekler alabileceksiniz. Mars ile Uranüs desteği sayesinde bu hafta, yalnız olanlar sürpriz aşklar, karşılaşmalar yaşayabilirler, bunun yanı sıra birlikte olduğunuz, flört ettiğiniz kişilerle minik seyahatlere çıkabilir veya bunun planlarını yapabilirsiniz. Ayın 23’ünde Güneş ve 25’inde Merkür’ün Terazi burcuna geçişi ile birlikte önümüzde ki 1 ay boyunca sizleri oldukça sosyal, o parti senin bu parti benim, arkadaşlarınızla daha sık bir araya gelebileceğiniz, yeni sosyal ortamlar içine girebileceğiniz bir dönem başlayacak. Arkadaşlarınızdan, dostlarınızda güzel destekler alabileceksiniz. Bu hafta Venüs ile Pluton arasında ki gergin bir görünüm oluşacak, öncelikle finansal anlamda size yapılacak olan ödemelerde minik gecikmeler olabilir, sosyal anlamda özellikle bayanlarla ilişkilerde zorlanmalar meydana gelebilir. Bu hafta Güneş ile Uranüs arasında ki gerginlik sizi özel hayatınız ile arkadaşlarınız arasında bırakabilir, sizden yaşça büyük kişilerle problemler yaşayabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak Burcu;
19-25 Eylül Haftası


Bu hafta Mars yengeç burcunda çıkıp aslan burcuna giriş yapıyor olacak ve tam 7 hafta bu burçta seyahat edecek. İkili ilişkiler, evlilik, ortaklıklarda zorlanma, gerginlik, stres, mücadele dönemi sona eriyor. Bu önümüzde ki 7 hafta boyunca mücadele alanınız krediler, ödemeler, burslar, primler, nafaka, miras, ortaklaşa kazançlarla ilgili konulara kayıyor. Giderleriniz bu süreçte daha da artabilir. Mars ile Uranüs arasında bu hafta oluşacak olumlu görünüm sayesinde, evinizde, yaşadığınız yerde, ailenizde sürpriz değişimler meydana gelebilir. Finansal anlamda ailenizden destekler alabilirsiniz. Ya da kredi için araştırmalar yapabilirsiniz. Ayın 23’ünde Güneş ve 25’inde Merkür’ün Terazi burcuna geçişi ile birlikte önümüzde ki 1 ay boyunca odaklanacağınız, destekleneceğiniz, iletişim yeteneklerinizi ortaya koyacağınız, ilerleme sağlayacağınız alan iş ve kariyerinizi ilgilendiren konular olacaktır. Üstlerinizden övgüler alabilir, başarılı işlere imza atabilirsiniz. İş arayanlar bu süreçte bir çok iş görüşmesine gidecekler. Yalnız bu hafta Güneş ile Uranüs arasında ki gergin görünümden dolayı iş yerinde patron veya evde baba figürleri ile otorite ile iletişimde problemler ortaya çıkabilir. Bu hafta biraz daha asi biraz daha isyankar olabilirsiniz. İş hayatınızda kendi isteklerinizin olması için daha çok diretebilirsiniz. Özel hayatınızda ise bazı zorlanmalar gündeme gelebilir, partneriniz sizi anlamakta biraz zorlanabilir. Pluto-Venüs arasında ki gerginlikten dolayı, bu hafta fiziki olarak değişimlerden kaçınmak, estetik operasyonları bir hafta daha ertelemek yerinde olacaktır.


Kova ve Yükselen Kova Burcu;
19-25 Eylül Haftası

İş ve çalışma ortamınızda ki gerginlik ve sağlıkla ilgili sorunların yerini artık ikili ilişkiler ve ortalıklarla ilgili gelişmelere, mücadele etmeniz gereken sürece bırakıyor. Mars bu hafta Yengeç burcundan çıkıp aslan burcuna giriş yapıyor ve 11 kasıma kadar bu burçta seyrine devam edecek. Bu tarihe kadar ilişkisi olanlar veya evlililer eşlerinin daha baskın, hareketli ve agresif olduğunu gözlemleyebilirler. Sizler bu dönem biraz alttan almanız gerekebilir. İkili ilişkilerde gerginlikler oluşabilir. Mars Uranüs etkileşimi sayesinde beklenmedik seyahatler gündeme gelebilir, eğitimle ilgili konularda sürpriz olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kardeşlerinizden ve yakın çevrenizden destekler alabilirsiniz. Sürpriz ortaklık teklifleri, anlaşma gerektiren konular oluşabilir. Olası yeni ortaklıklarda koşulları belirleyen taraf karşınızda ki kişi olacaktır.  Ayın 23’ünde Güneş ve 25’inde Merkür’ün Terazi burcuna geçişi ile birlikte önümüzde ki 1 ay boyunca odaklanacağınız konular, din, felsefe, akademik eğitim hukuksal konular, seyahatler, yabancılar, yurt dışı ile ilgili işler olacaktır. Özellikle yayıncılık, tanıtım, reklam faaliyetleri için güzel bir süreçtir bu. Kitap çıkarmak isteyenler yayın evleri ile toplantılar yapabilirler. Pasaport, vize..vb işlerle ilgilenebilirsiniz.  Yalnız bu hafta Uranüs ile Güneş arasında ki gerginlik yüzünden bu saydığım konularla ilgili isyankar etkiler ortaya çıkabilir, otorite ile problemler yaşayabilirsiniz. Venüs ve Pluto etkileşimi yüzünden bu hafta, özellikle özel hayatınızla ilgili zorlanmalar meydana gelebilir, ilişkilerde ego savaşı yüzünden incinebilirsiniz. Elde olmayan, kontrolünüz dışı gelişen olaylar sizi biraz gerebilir.  Bilinçaltı, psikoloji…vb konulara ilginiz daha da artabilir.


Balık ve Yükselen Balık Burcu;
19-25 Eylül Haftası



Mars bu hafta Yengeç burcundan Aslan burcuna geçiş yapacak ve önümüzde ki 7 hafta boyunca bu burçta seyrine devam edecek. Mars 6. evinizde ilerlerken, birlikte çalıştığınız kişilerle daha heyecanlı, hareketli, enerjisi ve temposu yüksek bir sürece girersiniz. Çalışmaktan çok fazla kendinize zaman ayıramayabilirsiniz. İş temponuz yükseliyor. Yalnız bazılarınız sağlıkla ilgili konularla uğraşmaları gerekebilir, bazılarınız bu 7 haftalık süreç içinde ameliyatlar olabilirsiniz. Mars sizi aşırı yoracağından, beslenmenize dikkat etmenizde özellikle yarar vardır. Bünyeniz zayıf düşebilir. Bu hafta yine Mars ile Uranüs arasında ki destekleyici görünüm ile, kazançlarınızı arttırabileceğiniz sürpriz teklif veya koşullarla karşılaşabilirsiniz. Kendi işi olanlar, iş yerlerine yeni teknolojik, elektronik gereçler alabilirler. Ayın 23’ünde Güneş ve 25’inde Merkür’ün Terazi burcuna geçişi ile birlikte önümüzde ki 1 ay boyunca odaklanacağınız konular,krediler, burslar, primler, ortaklaşa kazançlarla elde edilen gelirler, miraslarla ilgili olacaktır. Özellikle Merkür sayesinde 12 Ekime kadar bu konularla ilgili sözleşmeler, anlaşmalar, imza gerektiren koşullar gündeme gelebilir. Krediler için araştırmalar yapabilirsiniz.  Yalnız bu Hafta Uranüs ile Güneş arasında ki gerginlikten dolayı, özellikle finansal konularla ilgili sürpriz beklenmedik harcamaların yanı sıra, bu konularsa söz sahibi, otorite figürleri ile ilişkilerde zorlanmalar meydana gelebilir. Bu hafta Pluto-Venüs irtibatı ile bir arkadaşınızın rahatsızlık haberi alabilirsiniz. Sosyal çevrenizde özellikle ciddi bir değişim süreci başlıyor, yeni insanlar, yeni ortamlar, eskiler gidip yerine yenileri geliyor adeta!