9 Eylül 2011 Cuma

Merkür 26 Eylül'e Kadar BAŞAK Burcunda




Bugün Merkür başak burcuna giriş yapacak ve 26 Eylüle kadar bu burçta seyahatine devam edecek. Merkür başak burcunun yöneticisi olduğundan dolayı burada güçlü bir yerleşimde olacaktır. Zarar verici değil, aksine fayda getirici çalışacaktır. Merkür başak burcunda iken;

- Zihinsel anlamda daha eleştirel olabiliriz
-Ayrıntılar üzerinde daha çok durabilir ve mükemmele ulaşma çabamız artabilir
- Zihinsel olarak pratik ve mantıklı kararlar vermeye daha yatkınızdır.
-Çalışkan olur ve sürekli yeni projeler üretebiliriz
-Dünya genelinde, iş ve çalışma ortamına ilişkin yeni düzenlemeler yapılabilir
-Sağlıkla ilgili konularda önemli açıklamalar, araştırmalar ortaya çıkabilir.
-Türkiye'de ise; Eğitim-Öğretime ilişkin konularda gelişmeler yaşanabilir, Milli Eğitim bakanlığı yapacağı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekebilir.
-Telif hakları, patentlerle ilgili konularda haberlere daha sık rastlayabiliriz.
-PTT ; Kurye ve taşımacılık alanında önemli haberler, açıklamalar yapılabilir.
-Karikatüristler ve eleştirmenler, eleştirme yazısı yazanlarla ilgili önemli gelişmeler, olabilir, onlarla ilgili çok daha fazla haberler okuyabiliriz.

26 Eylüle kadar olan süreçte ise;

KOÇ ve Yükselen KOÇ; Hayatınızda akla gelebilecek her türlü iletişim odağınız, iş ortamınız, birlikte çalıştığınız kişiler, günlük işleriniz üzerine olacak. İş arayanlar bu süreçte başvurular yapabilir, yeni iş görüşmelerine çağırılabilirsiniz. İş ortamınızda çok daha detaycı, eleştirel ve titiz olabileceksiniz. İş ile ilgili bir eğitim başlayabileceği gibi, hali hazırda yaptığınız iş ile ilgili yeni şeyler öğrenmeye çok daha açık olacaksınız. günlük rutin işlerinizi akılcı yöntemlerle çözebileceksiniz.

BOĞA ve Yükselen BOĞA; Aşk ve özel hayatınız daha iletişim odaklı olmaya başlayacak. Yalnız olanlar birden fazla kişi ile flört edip karar verme aşamasına gelebilirler, bolca mesajlaşma,mailleşme ve telefonlaşmalar gündemde olacak. Size keyif katacak veya mutlu edecek yeni şeyler öğrenmeye başlayabilir, eğitim almaya karar verebilirsiniz. Bunun yanı sıra daha esprili, neşeli olacaksınız. Yaratıcılık gerektiren konularla ilgilenen özellikle yazar ve şairler,reklam metni yazarlar…vs bu süreçte ilginç fikirleri ile dikkat çekici olacaklar.Özel hayatınızda yalnız daha titiz, dikkatli, eleştirel olabilir bu tutumunuz karşınızda ki kişi tarafından olumsuz değerlendirilebilir

İKİZLER ve Yükselen İKİZLERİ; ev,yuva,aile, yerleşime ait konularda önemli kararlar alınabilir, aile içinde önemli konuşmalar, toplantılar meydana gelebilir. Bazılarını köklerinizi araştırabilir, aile geçmişinizle ilgilenebilirsiniz.Kira, alım-satım sözleşmeleri,imza gerektiren konular gündeme gelebilir. Yaşadığınız yere elektronik aletler alabilirsiniz. Eve ait konularda daha titiz ve eleştirel olabilirsiniz

YENGEÇ ve Yükselen YENGEÇ; site açma, blog açma, araştırma, yeni eğitimler, seyahatlerle ilgili türlü gelişmeler sağlayacaktır hayatınıza. Reklam, tanıtım gibi işlerle ilgilenebilir, bazılarınız ise yeni bir dil öğrenmek için hazırlıklar yapabilirler. Yine bu tarihe kadar seyahatler gündeme gelebilir. Yakın çevreniz, kardeşlerinizle ilişkilerde daha detaycı ve titiz olabilirsiniz.

ASLAN ve Yükselen ASLAN; finansal konularda önemli anlaşmalar, sözleşmeler, fikirler, projeler, detay gerektiren işlerde başarı sizinle olacaktır. Fikirlerinizi paraya dönüştürebilir, finansal konularla ilgili mnik seyahatler yapabilirsiniz. Bütçenizi değerlendirmek, hesaplamak, mantıklı kararlar almak için güzel bir süreç olacak sizler için. Yine bu dönemde yeni size kazanç sağlayacak tekliflerle de karşılaşabilirsiniz. Bunun yanı sıra elektronik aletler alabilir, hediye gelebilir, satın alabilirsiniz

BAŞAK ve Yükselen BAŞAK; iletişim faaliyetleri hızlanacak, çok daha fazla iletişim odaklı olmaya başlayacaksınız. Yeni başlangıçlar yapabileceksiniz, bu eğitimle ilgili olabilir, yani anlaşmalarla ilgili olabilir. Yeni şeyler okumak, araştırmak için harika zamanlar. Alacağınız haberler genel anlamda tatmin edici olacaktır. İletişim yeteneklerinizi çok daha rahat bir şekilde ortaya koyacak kendinizi net ve rahat bir şekilde ifade edebileceksiniz. Önemli belgelerin imzalanması,önemli görüşmeler yapmak için uygun zamanlar olacaktır.Fakat daha eleştirel, titiz, mükemmelliyetçi olacak, beğeni çıtanızda ciddi bir yükseliş olacak.

TERAZİ ve Yükselen TERAZİ;  İletişim hayatınızda biraz geri planda kalır ve kendinizi ifade etmek için çok daha fazla çaba sarf etmeniz gerekir. 26 Eylüle kadar Merkür burada seyahat edecek, bu tarihe kadar bir takım dedikodular, arkanızdan çevrilen işlerle ilgilenmeniz gerekebilir. İletişim bu noktada biraz daha içe dönük olacaktır, hayatı sorgulayabilir, hangi yöne doğru gideceğinizi düşünebilirsiniz. Bunun olası en iyi yanı gelecekle ilgili bir takım planlar yapmaktır aslında, hedeflerinizi belirlemek ve bu hedeflere nasıl ulaşacağınıza dair planlar yapmaktır. Düşündüklerinizi, isteklerinizi net bir şekilde ortaya koymakta zorlanabilir, çekinebilirsiniz. Fakat bunu yapmaz iseniz kazana siz olursunuz. Bilinç altı, rüyalar, psikoloji gibi konuları araştırabilir, okuyabilirsiniz. Kendi iç dünyanız ile iletişimde olacağınız bir süreç olacak bu.

AKREP ve Yükselen AKREP; hayattan isteklerinizi ve umut ettiklerinizi daha kolay bir şekilde elde etmeniz konusunda size destek olacaktır. İş hayatında kazandığınız gelirleri arttırabileceğiniz keyifli proje veya tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Bunun yanı sıra, arkadaşlarınız ve sosyal çevreniz hareketlenmeye, iletişiminiz artmaya başlıyor. Yeni tanışmalar, yeni çevreler içine girmeye başlayacaksınız.Fakat arkadaşlarınızı bu dönemde daha fazla eleştirebilir, onlara akıl verebilirsiniz. Sosyal yaşamınızı düzenlemek için ideal bir süreçtir

YAY ve Yükselen YAY;  iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda bu tarihe kadar iletişim odaklı olacağınıza işaret etmekte. Üstlerden önemli destekler, tavsiyeler, terfiler alabilirsiniz. İşinizle ilgili seyahatler ön plana çıkabilir, yeni bir takım eğitimler, seminerler gündeme gelebilir. İş arayanlar bu süreçte bir çok iş görüşmesine gidebilirler.İş ve kariyerinize ilişkin konularda daha detaycı ve titiz olacaksınız. Sizleri memnun etmek pek kolay olmayacaktır bu konuda. Bunun yanı sıra iyi veya kötü ağzınızdan çıkan her kelime fazlası ile göz önünde olacak ve kolay fark edilecektir.

OĞLAK ve Yükselen OĞLAK; hayatın anlamı, din, felsefe, gibi konularda daha fazla araştırmaya,okumaya yöneltebileceği gibi, uzak yerlere seyahatler, yurt dışı ile ilgili işler, uluslar arası işler, pasaport ve vize işleri ile uğraşabileceksiniz. Yine hukuksal konularla ilgili beklentisi olanlar, bu süreçte keyifli gelişmeler yaşayabilirler. Mevki ve Statü sahibi önemli kişilerle görüşmeler, toplantılar gündeme gelebilir sık sık.

KOVA ve Yükselen KOVA; başkalarına ait finansal konular, ortaklaşa kazanımlar, miras ile ilgili konular, nafaka,prim, ödeme ..vb konularla ilgili iletişim, haberleşmeyi çok daha etkin bir hale getirecektir. Bu konularla ilgili sözleşmeler, anlaşmalar toplantılar, görüşmeler gündeme gelebilir. Kredi çekmek için ciddi araştırmalar yapabilirsiniz. Veya parayı nasıl kazanacağınıza dair fikirlerinizi somutlaştırmak için gerekli desteği bulabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili özellikle bağırsak ve midenize dikkat etmeniz gereken zamanlar.

BALIK ve Yükselen BALIK; yeni anlaşmalar, sözleşmeler, kontratlar, imzalar gündeme gelebilir. Bazılarınız evlilik yolunda önemli adımlar atabilirsiniz. Bazılarınız ise yeni ortaklık teklifleri ile karşılaşabilirsiniz. Merkür ikili ilişkilerden yana sizleri oldukça iletişim odaklı bir hale getirecektir.İlişkilerinizi sorgulayabilir ve kararlar verebilirsiniz. Bu süreç karşınızda ki kişiyi daha fazla düşünmenize, ve ona mantıklı önermeler sunarak destek olmanızı sağlayabilir.