1 Ocak 2011 Cumartesi

4 Ocak Oğlak Burcunda ki Güneş Tutulmasının Burçlar Üzerinde ki Etkileri



KOÇ;

Tutulma 10. Evinizde gerçekleşecek. İş ve kariyerinize ilişkin konularda bir dönemeçten geçebilirsiniz. Kendinize güveninizin iyide iyiye artacağı bu dönemde kendinizi gösterebileceğiniz kariyerinize ilişkin konularda atılımlar yapabileceğiniz zamanlar. Statü sahibi, patron, yaşça büyük kişiler ile mücadele içinde olabilirsiniz, ilişkilerde kafa karışıklığını önümüzde ki dönemde çok daha rahat çözebilecek. Ortaklıklarla ilgili konularda olası engelleri tutulma sonrası süreçte çözebilmeniz adına destekleyici etkiler almaya başlayacaksınız. İş başlangıçları, iş değişimleri, kimliğinizi, benliğinizi net bir şekilde ortaya koyacağınız koşullar kapıda.

BOĞA


Oğlak burcunda gerçekleşecek olan bu tutulma 9. Evinizde gerçekleşecek. İdealleriniz ve gelecekle ilgili planlarınızı etkileyecek olan bu tutulma, uzun süredir üzerinde çalıştığınız ve emek harcadığınız konuların meyvesini toplama zamanı. Statü sahibi, olgun, bilgi sahibi kişilerden önemli destekler  alabilirsiniz. Özellikle eğitim, yurt dışı seyahatleri ile ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eğer işiniz satış,pazarlama,tanıtım,halkla ilişkiler,ithalat,ihracat ile ilgili ise yine bu dönemde destekleyici etkiler altında olacaksınız. Yalnız sağlıkla ilgili konulara biraz dikkat. Özellikle bel ve kalça bölgesini zorlayıcı hareketlerden kaçınmak yerinde olacaktır. Tembelliğe zaman yok, çalışmak ve sorumluluk almak zamanı!

İKİZLER

Tutulma 8. Evinizde gerçekleşecek. Finansal konular ön planda fakat sizin sahip olduğunu kaynaklar değil, size ait olmayan fakat sizi yakından ilgilendiren finans konuları gündemde. Eşinizin finansal durumu olabilir, banka krediler, burslar, harçlar, vergilerle ilgili konular daha çok gündemde. Önemli ödemeler ortaya çıkabilir. Bunun yanı sıra finans anlamında sorumluluk alabileceğiniz koşullar olabilir. Ev almak veya iş kurmak adına kredi borcu altına girebilirsiniz. Yalnız riskli yatırımlardan uzak durmalı, ayakları yere sağlam basan projelere yönelmekte fayda var. Aşk ve çocuklarla ilgili konularda ay sonuna doğru sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

YENGEÇ

7. evinizde gerçekleşecek olan bu tutulmanın odaklanacağı konular, ortaklıklar, evlilik dahil her türlü sözleşme gerektiren konular,özel ilişkileriniz. Tutulmaların hayatımızda bir dönemece geldiğimizi işaret eder ve tamam mı devam mı sorularına yanıtlar arayabiliriz. Eğer bir ortaklığımız ve evliliğimiz var ise ve pekte iç açıcı bir grafiğe sahip değil ise bu tutulmanın yardımı ile yollarınızı ayırmanın vaktinin geldiğini işaret edebilir. Pek tabii bütün senaryolar bu şekilde gelişmek zorunda değil, grafiği sürekli yükselen olan ilişkiler bu tutulma sayesinde evlilik için önemli adımlar  atabilirler. Önemli ortaklıklar kurulabilir.  Yuva, aile, yerleşime ait konular tadilat, yer değiştirme ile ilgili gelişmeler de yaşayabilirsiniz özellikle önümüzde ki 3 aylık süreç içinde.

ASLAN

6. evinizde gerçekleşecek olan bu tutulma, iş, çalışma koşulları, sağlık, hizmet aldığınız ve verdiğiniz yerler, günlük işlerinizle ilgili konuları etkileyecek. Sorumluluklar artmaya başlıyor özellikle çalışma koşullarınız ile ilgili. Daha fazla çalışabilir, yeni projeler içine girebilir, günlük rutin yapılması gereken işlerinize biraz daha zaman ayırmanız gerekebilir. Sağlıkla ilgili konularda dikkatli olmakta yarar var, özellikle dişler, kemikler, ciltle ilgili konularda. Bunun yanı sıra kişisel gelişiminizde daha çok önem verebilir, birlkte çalıştığınız kişilerle ilişkilerinizde önemli gelişmeler kaydedebilirsiniz. Spor,diyet,yeme,içme alışkanlıklarınızı, aslında günlük rutin alışkanlıklarınızı gözden geçirip, düzenleme zamanı sizler için.

BAŞAK

5. evinizde gerçekleşecek olan bu tutulma, aşk, çocuklarla ilgili konular, riskli işler, hobiler, hayattan keyif aldığınız yanlar, yaratıcılık gerektiren işleri ilgilendiren konularda etkisini hissettirecektir.Eğer işiniz yaratıcılık gerektiren bir iş ise bu tutulma zamanında hem yaratıcı tarafınız çok aktif bir şekilde çalışacak hem de işlerinizde hızlanma gözlemleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra çocuk beklentisi olan arkadaşlarımız için bu tutulma destekleyici etkiler olacaktır, çocuk sahibi olanlarda, onlardan yana sevindirici gelişmeler yaşayabilirler. Yalnız başaklar için havada aşk kokusu var! Hayattan somut şeylerle daha mutlu olabileceğiniz ve keyif alabileceğiniz koşullar olacaktır. Fakat finans konularında aşırıya kaçmamaya özem göstermek ve riskli yatırımlar için bir kez daha düşünmek yerinde olacaktır. Finansal sorumluluklarınız artıyor.

TERAZİ

4. evinizde olacak olan tutulma, yuva, aile, yer değiştirme, taşınma, tadilat, aile kökleri ve geleceğe yönelik planlarla ilgili konularda etkilerini göstermeye başlayabilir. Ev alım-satım işlemleri gündeme gelebilir. Tamamlanması gereken konuları tamamlayıp geleceğe yönelik yeni işlere girişme zamanı sizler için. Aile ile ilgili konularda sorumlulukların artabileceği, önemli konuların gündeme gelebileceği zamanlar. Evinizde tadilat işleri ile zamanınızı geçirebilirsiniz. Sorumluluklarınız artmaya başlıyor, hayatınıza yeni enerjilere, değişimlere, yeni başlangıçlara ihtiyaç duyduğunuz bir dönemde olabilirsiniz. Bu tutulma ile değiştirmek istediklerinizi değiştirebilirsiniz. Yalnız ilişkilerde ve evde erkek figürler ile ilişkileri dengede tutmak önemli olacaktır.


AKREP

3. evinizde bir tutulma gerçekleşiyor. İletişim, seyahatler, yakın çevreniz bu tutulmanın ilgileneceği konular arasında yer alıyor. İletişim ve bilgi alış-veriş trafiğiniz hızla artmaya başlıyor. Yakın çevre ile olan ilişkiler gündemde, bol bol fikir alış-verişleri, projelerle ilgili konuşmalar, toplantılar gündemde. Yine seyahatler gündeme gelebilir, blog açabilir, web sitesi ile uğraşabilir, yazdıklarınızı daha geniş kitlelere ulaştıracak kanallar ile irtibata geçebilirsiniz. Tek handikap kontrolünüz dışında gelişen bazı olaylar gündeme gelebilir, geçmişte unuttuğunuz, gözden kaçırdığınız konular olabilir bunlar. Yakın çevreniz ile daha sık bir araya gelebilir, dest alıp-verebilirsiniz.

YAY

2. evinizde gerçekleşecek olan bu tutulma finansal kaynaklarınız, bütçeniz, sahip olduğunuz değerli eşyalarınızla ilgili konularda etkilerini göstermeye başlayacaktır. Kazançlarınızla ilgili daha somut gelişmelerin yaşanacağı bu günlerde, bütçenizi yeniden değerlendirebilir, kazançlarınızı arttırmanın yollarını arayabilirsiniz. Önemli alım-satım konuları gündeme gelebilir. Arkadaşlıklar ve sosyal ilişkilerden yana gergin gelişmeler olabilir, meselelerin iç yüzünü öğrenmeden aniden karar varmamakta fayda var. Ani harcamalara ya da gereksiz harcamalara karşı dikkatli olmakta yarar var.

OĞLAK

Burcunuzda gerçekleşecek olan bu tutulma, hayatınızda somut olarak görebileceğiniz bir dizi gelişmelere işaret etmekte. Yeni girişimler, yeni başlangıçlar, fiziki görüntünüzde değişiklikler, sağlam temelli projeler. İş ve kariyerinizi ilişkin konularda yönetici pozisyonunda ki kişiler ile ilişkilerde dikkatli olmakta yarar var. Size hırs,cesaret,atılım enerjisi geliyor bunu dikkatli kullanın. Spot ışıkları sizin üzerinizde, yaptıklarınızla, hareketlerinizle, uğraştığınız işlerle göz dolduracak ve kendinizden söz ettirebileceksiniz. Finansal konularla ilgili de önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz.

KOVA

12. evinizi tetikleyecek olan bu tutulma, hayatınızda ki bir takım gelişmeleri kontrol etmekte zorlanabileceğinize işaret etmekte. Daha içe, kendinize dönük olabilir, gizlilik içinde hareket etmeye çalışabilirsiniz. Bu dönem sağlığa biraz daha özen göstermek yerinde olacaktır, uyku düzeninize özellikle dikkat etmeli, dalgın, kafa karışıklığının olabileceği zamanlar. Önemli kararları ay sonundan sonra ki zamana bırakmak daha akıllıca olacaktır. Girişimler yerine geleceğe yönelik hedef belirlere ve strateji planlamak için oldukça verimli zamanlar.

BALIK

11. evinizi etkileyecek olan bu tutulma, dostluklar, arkadaşlıklar, sosyal ilişkiler, işten kazandığınız gelirlerle ilgili konularda etkin olacaktır. Bu tutulma ile beraber sorunlu arkadaşlıklar ve sosyal ilişkilere nokta koyabilirsiniz, arkadaşlarınızla veya dostlarınızla size finansal açıdan kazançlı olacak projelere başlayabilir, destekler alabilirsiniz. Yeni gruplar, yeni ortamlar içine girebilir, yeni insanlar hayatınıza katılabilir. Ufkunuzu genişletecek kişiler ile bir araya gelebilirsiniz. Yalnız finans konularında temkinli adım atmakta yarar var, özellikle kefil olmanızı gerektirecek konularda bir kere daha düşünmekte yarar var.

not: teşekkür etmek için altta yer alan reklama tıklamanız yeterli olacaktır