7 Ocak 2011 Cuma

Venüs Yay Burcunda



Bugün 15:30 itibari ile ilişkiler, finans,sevgi,güzellik, yaratıcılık,keyif verici anlar, sanatsal etkinliler, yaratıcılıkla simgelenen gezegenimiz Yay burcuna geçiş yapacak. Venüs’ün yay burcunda olduğu süreçte ilişkiler daha samimi, hevesli, enerjik, spontane, kendimize güvendiğimiz, iyimser bir ruh halinde olduğumuz, yalnız olanlar için çeşitli aşk maceralarının gündemde olacağı zamanlar. Sabırsızlıktan veya ilişkilerde özgürlük ihtiyacının artmasından doğan gerilimler olsa da genel anlamda destekleyici etkileri olacaktır. Yeni şeyler öğrenmeye açık olacağımız bu süreçte abartılı davranışlardan kaçınmak yerinde olacaktır. Sosyal ilişkilerde hoşgörünün artacağı, dışa dönük olabileceğimiz, küçük şeylerle daha fazla mutlu olabileceğiz. Venüs; 4 Şubata kadar Yay burcunda hareketine devam edecek. Bakalım bu dönem burçların üzerinde ki etkisi nasıl?

Koç ve Yükselen Koçlar;

9. evinize girecek olan Venüs özellikle kendi işi olan,ithalat,ihracat,tanıtım,pazarlama,iletişim sektöründe olanlar için keyifli zamanlar yaşatacak. 4 Şubata kadar olan süreçte yalnız olanlar yabancılarla, yabancı uyruklu kişilerle daha da yakınlaşabilir, arada mesafenin olabileceği ilişkilere başlayabilirler. Önemli kişilerle dostluklar ve onlardan daha kolay yarar ve destek görebilecekler. Yeni şeyler öğrenmeye, araştırmaya çok daha fazla açık olacaklar. 2 Şubat tarihi biraz riskli, sürpriz gelişmeler, haberler alabilirler, gerginlikler olabilir. İlişkiler üzerinde tehlike çanlarının çaldığı zamanlar çünkü Uranüs ile Venüs aralarında küçük bir tartışma başlayacak.

Boğa ve Yükselen Boğalar;

Finansal konular harekete geçmeye başlıyor. Fakat kişisel kazançlarınızdan mada bu eşinizin, ortağınızın finansal konuları, banka, kredi, çek,senet, vergi,burs gibi konularda etki edecek. Eşinizden veya ortağınızdan rahatlıkla destek bulabileceksiniz. Ödeme yapmanız gereken koşullarda yine destekleyici etkiler altında olacaksınız. Bu süreçte ihtiyacınız olan borcu veya krediyi rahatlıkla alabileceksiniz yalnız abartmayın! Miras ile ilgili konuları gündemde olanlar olası sorunları daha kolay çözüme kavuşturabilecekler. 2 Şubatta arkadaşlıklar, dostluklar, sosyal ilişkilerde gerginlikler olabilir. Finansal gerginliklerden uzak durmakta, risk almamakta yarar var.

            İkizler ve Yükselen İkizler;

7. evinize giren Venüs, ikili ilişkiler ve ortaklıkları ilgilendire konularda destekleyici etkiler vermeye başlayacak. Yalnız olanlar özellikle daha kolay karşı taraftan etkilenebilecekler, ilişkisi olanlar için de olası sorunların üstesinden daha kolay gelinebilecek fakat abartılı ve ani çıkışlarında kontrol altına alınması gerek. Evlilik konuları gündeme gelebilir, yeni ortaklıklar başlayabilir. Olası düşmanlıklara karşı korunacaksınız. Gereksiz kapris ve kıskançlıklardan kaçınmak uygun olacaktır. 2 Şubat günü özellikle iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz fakat sınırları fazla zorlamamakta yarar var.

            Yengeç ve Yükselen Yengeçler;

Birlikte çalıştığınız kişiler ve sağlığınızı ilgilendiren konularda Venüs etkilerini göstermeye başlayacak. Olası sağlık sorunlarının üstesinden çok daha rahat gelebilecek, diyet gibi kişisel sağlığınıza iyi gelecek ve günlük yaşamınızda sizi motive edecek şeylere yönelmeye başlayabilirsiniz. Birlikte iş yaptığınız kişilerden hem iş hem de finansal anlamda destek görebilirsiniz. Minik bir ev hayvanı ile hayatınızı daha keyifli bir yer haline getirebilirsiniz. Baba tarafından akrabalarla ilgili olası sorunlar yerini daha barışçıl bir havaya bırakabilir. Yalnız 2 Şubatta Venüs ile Uranüs’ün kapışması, sürpriz haberlerin yanı sıra, eşinizin kardeşleri ile ilgili konuları gündeme getirebilir. Bu günlerde sağlığınıza daha çok dikkat etmelisiniz. Özellikle uyluklar ve baldır kısımlarına.

            Aslan ve Yükselen Aslanlar;

5.evinize giriş yapan Venüs, aşk, çocuklar,hobiler, riskli girişimleri işaret eden konularda etkinliğini göstermeye başlayacak. Çocuk sahibi olmayı düşünenler destekleyici etkiler altında olacaklar. Hobilerinize yönelebilir, yeni hobiler elde edebilirsiniz. Hayattan daha fazla zevk alabileceğiniz, cinsel yaşamınızın da  canlanacağı özellikle yalnız aslanlar için havada aşk oklarının dolaşacağı, keyifli flörtlerin olacağı zamanlar. Yalnız 2 Şubat günü Venüs ve Uranüs arasında oluşacak olan gergin açı, özellikle finansal anlamda riskli girişimlerden uzak durulması gereken zamanlara işaret ediyor olabilir. İlişkilerde sürpriz değişiklikler meydana gelebilir.

            Başak ve Yükselen Başaklar;

Yuva, aile, yer değiştirme, taşınma, aile içi ilişkiler, tadilat gibi konularda Venüs’ten destek almaya başlıyorsunuz. Evinizi güzelleştirmek, dekore etmek, boya,badana gibi işlere girişmek için uygun zamanlar. Aile içi olası sorunlar içinde abartılı davranışlar ve tepkilere mahal verilmediği takdirde barış ortamı yaratılabilecektir. Belki de bu Venüs döneminde yeni bir geçiş planları yapıp uygulamaya koyabilirsiniz. Fakat 2 Şubat tarihinde Venüs ile Uranüs birbirlerine sert etkiler gönderecekler, özellikle evli ve ortaklıkları olanlar ve uzun süre ilişkileri olanlar biraz tuhaflaşabilirler. Sabırız ve aceleci tavırlar ilişkilere ve ortaklıklara zarar verebilir.

            Terazi ve Yükselen Teraziler;

3.evinize giriş yapacak olan Venüs, türlü keyifli seyahatleri hayatınıza katmaya başlayacak. Yakın çevreniz ile keyifli vakitler geçirebilir, yalnız olanlar özellikle biraz daha flörtöz bir ruh haline bürünebilirler. Her türlü iletişim, haber alma, yayıncılık ve olası önemli toplantılarda şans genel anlamda sizden yana olacak. Sizden beklenen tek şey dağılmadan organize olabilmeniz. Kardeşler ve yakın akrabalar ile olası sorunların üstesinden daha kolay gelebileceksiniz. 2 Şubat günü Venüs ile Uranüs arasında ki etkileşim; özellikle sağlıkla ilgili konularda dikkatli olmanızı,özellikle bacaklar, ayaklar biraz daha hassas olabilir. Bunun yanı sıra çalışma ortamınız ve birlikte çalıştığınız kişilerle  ilgili sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz

            Akrep ve Yükselen Akrepler

Finansal konular hareketlenmeye başlıyor. Ödemelerle ilgili konularda bir rahatlama ve ferahlama hissetmeye başlayacaksınız. Yeni gelir kaynakları elde edebilirsiniz yalnız keyfe keder harcamalarda ortaya çıkabilir. Gelir-gider dağılımınıza dikkat etmek yerinde olacaktır. Seyahatler için de para harcayabilirsiniz. Yeni iş teklifler ile karşılaşabilirsimniz Yalnız 2 Şubat tarihinde riskli yatırımlardan, borsa gibi spekülatif araçlardan kaçınmak yerinde olacaktır. Özel hayatınızda ise, aşırı özgürlükçü tavırlar ilişkilere zarar verebilir.

Yay ve Yükselen Yaylar

Burcunuza seyahat edecek olan Venüs sizi bir adeta bir mıknatısa çevirebilir, insanları sempatik yaklaşımınız ve sevecenliğiniz ile kolayca etki altına alabilirsiniz. Aşk ilişkilerinde şans sizden yana olacak. Yalnız yediklerinize içtiklerinize dikkat etmelisiniz çünkü Venüs bu dönemde size biraz kilo aldırabilir, tembellikte yaptırabilir sizlere. Daha sosyal olacağınız ve keyifli gelişmelerin olacağı bir süreç sizleri beklemekte. Yalnızlar kolayca partner bulabilir, ilişkisi olanlar için ise birlikte oldukları kişiler hayatında daha fazla ön plana çıkmaya başlıyor. 2 Şubat ise riski bir zaman, ani,beklenmedik tepkiler verebilir, çevrenizde ki insanların kafasını karıştırabilirsiniz. Ani sürpriz aşklar ortaya çıkabilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar;

12.evinizde seyahat eden Venüs ilişkiler açısından kendinizi çok da rahat ortaya koyamayabilir, mevcut ilişkilerde zaman zaman krizler oluşabilir. Özellikle finansal anlamda daha dikkatli hareket edilmeli. 4 Şubat tarihi itibari ile Venüs’ün burcunuza geçmesi ile birlikte hem finansal hem de ikili ilişkilerde sizler için destekleyici etkileri olacak. Bu zamana kadar ilişkilerinizi sorgulayabilirsiniz. 2 Şubat tarihinde yakın çevreniz ve kardeşlerinizle ilgili sürpriz haberler alabilirsiniz. Yalnız olanlar 4 şubat itibari ile şanslı, birlikteliği olanlar ise 4 şubata kadar dikkat etmeliler.

Kova ve Yükselen Kovalar;

Partiler, davetler, organizasyonların aranan kişisi sizler oluyorsunuz. Daha çok sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla birlikte keyfin ön planda olduğu birliktelikler söz konusu. Arkadaşlarınızla birlikte minik bir seyahat planı yapabilir birkaç günlüğüne yaşadığınız şehirden uzaklaşabilirsiniz. İşten kazandığınız gelirleri arttırmanın yollarına gidebilir, extra prim veya ödül alabilirsiniz. Felsefi yönü kuvvetli, farklı kültürlere ilgisi olan insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Yalnız 2 Şubat tarihi biraz riskli, özellikle finansal açıdan sürpriz beklenmedik harcamalar ortaya çıkabilir.

            Balık ve Yükselen Balıklar;

10. evinizi ziyaret edecek olan Venüs, iş ve kariyerinizi ilişkin konularda destekleyici etkiler vermeye başlayacak. İşsiz olanların görüşmeleri daha keyifli ve olumlu geçebilir, ajans, reklam, bayanlarla ilgili ve seyahat gerektiren mesleklerde  iş sahibi olabilirler. Yöneticilerle ilişkilerde olumlu havaların eseceği bu günlerde, iş yerinde daha ön planda olmaya başlayacak ve yeni iş bağlantıları kurabilirsiniz. Kısacası iş hayatında başarıyı yakalamak daha kolay olacak. 2 Şubat tarihi ani yolculuklar ortaya çıkabilir. Dış görüntünüzde etrafınızda ki insanları şaşırtacak değişikliğe gidebilirsiniz.

Not: Teşekkür Etmek için aşşağıda yer alan reklama tıklamanız yeterlidir ;)