6 Ekim 2014 Pazartesi

6 - 12 Ekim Haftası Burç Analizleri





Koç ve Yükselen Koç;

Bu hafta Koç burcunda Uranüsyen bir ay tutulması meydana gelecek, tutulmanın yöneticisi olan Mars’ın ise hem Uranüs hem de Jüpiter ile kontak kurarak büyük ateş üçgenini oluşturacaklar. Venüs ve Pluto arasında ise gerin bir etkileşim meydana gelecek.Şimdi sırası ile bunları analiz edelim.  Venüs/pluto sert etkileşimi ise iş/özel hayat arasında gerginlik, kadınlarla problem, kadın figürler yüzünden kriz, özel hayat-iş hayatı ayırdının doğru yapılamaması yüzünden sıkıntılar, hem özel hem de profesyonel hayatınızda ılımlı olmayı öğrenmeniz, krizler yaratmamaya çalışmanız gerekmektedir. İş anlamında maddi bir takım beklentileriniz var ise, istediğiniz gibi şekillenmeyebilir, kriz gibi durumlar oluşabilir. 8 Ekimde ise koç burcunda bir uranüsyen ay tutulması meydana gelecek. Kişiliğin öne çıkacağı durumlar, sağlığınız, fiziksel görünümünüz, hayatınızda önemli başlangıçlar, girişimler söz konusu olacaktır bu tutulma zamanında. Bu tutulmada hem fiziksel hem de zihinsel olarak oldukça dikkat çekici olacaksınız. Atacağınız adımlar, hayatınızın genelini etkileyecek tarzda olabilir. Yeni başlangıçlarla ilgili fikirlerinizle dikkat çekeceksiniz. Özel hayatınızla ilgili sorumluluk almaya, kontrolü ele geçirmeye, özel hayatınızı belki de düzenleme ve disipline etmek için uygun destekler altında olacaksınız . Tutulmanın yöneticisi olan Mars; Uranüs – jüpiter  etkileşim içinde olacak; tepkilerinizi ortaya koyarken daha ölçülü olmaya dikkat edin, şehir dışında-uzakta yaşayanlarla, akrabalarınızla, eğitmenlerinizle tartışmalardan kaçınmanızda yarar var. Yaşamınızda bu hafta gündeminiz çok hızlı bir şekilde değişebilir, beklenmedik sürpriz seyahatlerde söz konusu olabilir, bu yüzden bavulunuzu hazır tutmanızda yarar var. Tutulma zamanı Ay/Uranüs kontağı öncelikle sağlıkla ilgili konulara işaret etmekte, bu tansiyon sıkıntısı olabilir, çarpıntılar olabilir. duygusal anlamda hayatınızda gergin bir hava hakim olabilecek. Sizi kısıtlayan konu ve koşullardan delicesine kurtulmak isteyebilirsiniz. Bu dönem takımlarla, kalabalıklarla hareket etmek sizi biraz yorabilir, tek başınıza tek tabanca takılmak isteyebilirsiniz. Yine tutulma etkisi ile annenizle veya hayatınızda ki önemli kadın figürleri ile ilişkilerde veya onların sağlığı ile ilgili negatif durumlar olabilir. Ani duygusal patlamalar yapmaya daha eğilimli olabileceksiniz.


Boğa ve Yükselen Boğa;
Bu hafta Koç burcunda Uranüsyen bir ay tutulması meydana gelecek, tutulmanın yöneticisi olan Mars’ın ise hem Uranüs hem de Jüpiter ile kontak kurarak büyük ateş üçgenini oluşturacaklar. Venüs ve Pluto arasında ise gerin bir etkileşim meydana gelecek.Şimdi sırası ile bunları analiz edelim. Venüs/pluto sert etkileşimi ise; eğer ki bir ilişkiniz var ise bu hafta kriz durumları söz konusu olabilir, gerginlikler, hafif tartışmalar, kıskançlık yüzünden sıkıntılar söz konusu olabilir. Bunun yanı sıra bu etki ile, yurt dışı bağlantılı işlerinizde işler umduğunuz gibi gitmeyebilir, bu hafta birlite çalıştığınız, iş yaptığınız kişilere karşı özellikle bayanlara karşı daha ılımlı yaklaşmayı öğrenmeniz gerekebilir. . 8 ekimde ise koç burcunda bir uranüsyen ay tutulması meydana gelecek; Bu tutulma 12. evinizde gerçekleşecek. 12. ev astrolojide, kontrol dışı gelişen olaylar, gizlilik içinde hareket edilen, gizli düşmanlıklar, hastalıklar, engellenmeler, kısıtlanmalar, dedikodularla ilişkilendirilir. Tutulma sayesinde bu konuların üzerine ışıklandırılır ve gözle görülür bir hale gelir.  Bu tutulma zamanında hayatınızda gelişen bir takım olaylar kontrolünüzün dışında gerçekleşebilir ki bu özellikle iş ve kariyerinizle ilgili konular olabilir. Sizden gizlenen bir takım bilgiler, arkanızdan dönen bazı dedikodular gün ışığına çıkabilir. Size set veya engel olunan koşullarla ilgili farkındalığınız artabilir. Size zarar vermek ihtimali olan, düşman kişilikleri rahatlıkla tespit edebileceksiniz.Sağlığınıza extra dikkat etmekte fayda var, özellikle alerji ile ilgili sorunlar ortaya çıkabilir. Tutulmanın yöneticisi olan Mars; Uranüs – jüpiter  etkileşim içinde olacak;  özellikle lüks tüketim için harcayacağınız para biraz fazla olabilir, mali anlamda müsrifliğin dibine vurabilirsiniz. Kesenin ağzını çok fazla açmamaya özen göstermenizde yarar var. Bir de bu hafta eskiden kaybolan eşyalarınızı bulabilirsiniz. Eğer yalnız iseniz bu hafta kendinizi daha flörtöz hissedebilirsiniz, birileri ile oynaşabilirsiniz. Tutulma zamanı Ay/Uranüs etkileşimi olması, bilincinizde enterasan tuhaf uyanışlar yaşayabilirsiniz. Sizin için iyi sandığınız kimselerin aslında iyi olmadığının farkına varabilirsiniz. İçsel, ruhsal, psikolojik anlamda sizi zorlayan, hayat akışınızda engeller oluşturan kişiler, olaylar ne varsa temizlemek, kurtulmak içinde aslında uygun bir  dönemdir. Bilinçaltı çalışmaları yapmak, en derin korku ve endişelerinizi yüzeye çıkartarak yüzleşmek içinde harika bir dönemdir. Yalnız, panik atak gibi bir rahatsızlığınız varsa bu dönem çok fazla kapalı alanlarda kalmayın, kafanıza çok fazla bir şey takmamaya özen gösterin. Dürüst olmak gerekirse ruhsal anlamda çok rahat geçiremeyebilirsiniz bu tutulma zamanını.


İkizler ve Yükselen İkizler;
Bu hafta Koç burcunda Uranüsyen bir ay tutulması meydana gelecek, tutulmanın yöneticisi olan Mars’ın ise hem Uranüs hem de Jüpiter ile kontak kurarak büyük ateş üçgenini oluşturacaklar. Venüs ve Pluto arasında ise gerin bir etkileşim meydana gelecek.Şimdi sırası ile bunları analiz edelim. Venüs /Puto sert etkileşimi ile de, finansal anlamda risk almak için pek uygun bir hafta değil, kumardan, borsadan, riskli girişimlerden uzak durmakta fayda var. Özel hayatınızda ise önemli bir krizi çözmeniz gerebilir, eğer ki çocuğunuz var ise bu kriz onu hayatı ile ilgili de olabilir. Özel hayatınızda ve çocuklarla ilişkilerinizde alttan almayı, ılımlı olabilmeyi öğrenmeniz gerekebilir bu  hafta. 8 ekimde ise koç burcunda uranüsyen  ay tutulması meydana gelecek. 11. evinizde gerçekleşecek olan bu tutulma, sosyal yaşamınız, arkadaşlarınız, iş ile ilgili finansal kazanımlarınız, hayattan ümit ettikleriniz ve beklentileriniz, başkalarından destek beklediğiniz konular üzerinde etkili olacaktır. Tutulma zamanı hayattan beklediğiniz, ümit ettiğiniz iyi dileklerinizin gerçekleşmesi kuvvetle muhtemeldir. Sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan bilgi, iletişim anlamında güzel destekler alabilirsiniz. Bu dönem hayatınıza size destek sağlayacak yeni kişiler katılabilir, tanışmalar yaşayabilirsiniz. Yeni gruplar içinde kendinizi ifade edebilirsiniz. Sosyal yaşamınızda daha çok prim yapabilirsiniz. İş ile ilgili kazançlarınızı arttırmak için daha çok çaba sarf edebilirsiniz.  Tutulmanın yöneticisi olan Mars; Uranüs – jüpiter  etkileşim içinde olacak;  arkadaşlarınızdan beklenmedik-sürpriz iş teklifleri gelebilir. Dostlarınızın, arkadaşlarınızın yaşamında ki olası ani değişimler yüzünden onlarla daha fazla ilgilenmek, zaman geçirmek zorunda kalabilirsiniz. Ay/Uranüs etkileşimi ile tutulma zamanı, dostluklarınız ve sosyal ilişkilerinizde istikararsızi, tutarsız davranış ve tutumlarla karşılaşabilirsiniz. Sosyal ilişkilerde ani öfke patlamaları, duygusal gerilimler söz konusu olabilir. Özellikle kadın arkadaşlarınızla aranızda olabilir bu durumlar. Ya da arkadaşlarınızın garip kaprisleri size çok batabilir bu dönem.

Yengeç ve Yükselen Yengeç;
Bu hafta Koç burcunda Uranüsyen bir ay tutulması meydana gelecek, tutulmanın yöneticisi olan Mars’ın ise hem Uranüs hem de Jüpiter ile kontak kurarak büyük ateş üçgenini oluşturacaklar. Venüs ve Pluto arasında ise gerin bir etkileşim meydana gelecek.Şimdi sırası ile bunları analiz edelim.  Venüs /Puto sert etkileşimi ile de aile ve özel hayatınızla ilgi konularda ılımlı olabilmeli, krizler yaratmamalı, sınırları çok fazla zorlamamanızda, olmayan konuları diretmemenizde yarar var. Ailenizle veya partnerinizle olası tartışma durumlarında ateşi körükleyici yaklaşmamaya özen gösterin. Bu hafta ailenizin sağlığını ilgilendire konular canınızı bir parça sıkabilir. Bu hafta partnerinizin ailenizle tanıştırmak  içinde uygun bir hafta değil. Aile ile özel hayatınız arasında ki dengeyi dikkatli kurmanız gerekmekte. 8 ekimde ise koç burcunda uranüsyen ay tutulması meydana gelecek. 10. evinizde gerçekleşecek olan bu tutulma, iş hayatı, iş hayatında ki dengeler, kariyerinize yönelik durumlar, yöneticililerle ilişkiler, toplum önünde olmanızı sağlayacak konular üzerinde etkileyici olacaktır. İş arayanlar, işini değiştirmek isteyenler, terfi etmek isteyenler, iş ile ilgili takdir görmek isteyenler için destekleyici etkiler devrede olacaktır. Fikirlerinizle, düşüncelerinizle yöneticilerinizin oldukça dikkatini çekebilirsiniz. İş ve kariyerinizle ilgili yeni bir takım başlangıçlar, adımlar gündeme gelebilir. Daha çok toplum önünde olmanız gereken koşullarla karşılaşabilirsiniz. Yalnız dikkatli olun, çok fazla göz önünde olacağınızdan dolayı hem iyi hem de kötü adımlarınız gözden kaçmayacaktır.  Tutulmanın yöneticisi olan Mars; Uranüs – jüpiter  etkileşim içinde olacak;  ani bir terfi, sürpriz hesapta olmayan bir iş teklifi veya proje, işinizle ilgili sıra dışı ama sizi mutlu edecek bir gelişme söz konusu olabilir. Bu hafta özellikle kariyerinizi ilgilendiren konularda şansınızı kavga etmeden zorlayabilirsiniz, isteklerinizi elde edebileceksiniz.  Ay/Uranüs etkileşimi ile yöneticilerinize karşı isyankar, asi, tavırlar sergilememeye özen gösterin. Konuşmanız gereken mühim konularınız olabilir ama böyle konuşmaları duygularınızın yönlendirmesine izin vermemelisiniz. Özellikle kadın yöneticileriniz var ise onlar sizi çıldırtsa bile siz onları çıldırmayın, içinizde ki isyankara biraz hakim olmaya çalışın. İş hayatınızda bu dönem istikrarsız, her an ani olayların geliştiği bir hava hakim olabilir, yöneticileriniz, çalıştığınız kurumun iç yönetimi birden değişebilir sürpriz bir şekilde.


Aslan ve Yükselen Aslan;
Bu hafta Koç burcunda Uranüsyen bir ay tutulması meydana gelecek, tutulmanın yöneticisi olan Mars’ın ise hem Uranüs hem de Jüpiter ile kontak kurarak büyük ateş üçgenini oluşturacaklar. Venüs ve Pluto arasında ise gerin bir etkileşim meydana gelecek.Şimdi sırası ile bunları analiz edelim. Venüs /Puto sert etkileşimi ile de işinizi yaparken, birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkilerinizde alttan almaya özen göstermenizde, krizler yaratmamaya çalışmakta yarar var, ya da komşularınız/kardeşlerinizle. 8 ekimde ise koç burcunda uranüsyen  ay tutulması meydana gelecek. Bu tutulma 9. evinizde gerçekleşecek; uzak yerlere seyahatler, uzak akrabalar, hukuksal konular, uluslar arası ilişkiler, ithalat, ihracat,satış, pazarlama, halkla ilişkiler, tanıtım, sahibi hatırı sayılır kişiler, promosyon..vb konular etki altında olacaktır. Hukuksal konularla ilgili güzel olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz, yurt dışı seyahatleri gündeme gelebilir, iş arayanlar bu dönem özellikle çok uluslu bir firmada işe başlayabilirsiniz. Tutulmanın yöneticisi olan Mars; Uranüs – jüpiter  etkileşim içinde olacak; yurt dışı, uluslar arası işler, yüksek eğitim, yabancıları ilgilendiren konularda sıra dışı, sürpriz ama sizi sevindirecek bir gelişme olabileceğine işaret etmekte. Enerjinizi yabancılar, yurt dışı ile ilgili konulara, eğitime, akrabalarınıza kanalize edebilirsiniz. Tutulma zamanı Ay /uranüs kontağı, sizleri hiç hesapta olmayan bir yolculuğa çıkarabilir. Sanatsal konulara ilginiz var ise tutulma zamanı bununla ilgili bir eğitime başlayabilirsiniz. Ya da hiç hesapta olmayan ani bir yolculuğa çıkarabilirsiniz. Eğer ki şu ana kadar hiç yurt dışı ile ilgili bir deneyiminiz olmadıysa bu tutulma size özel bir yurt dışı deneyimi yaşatabilir. Eğer ki kitap çıkarmak istiyorsanız bu tutulma size bu konuda destek olacak kimselerle bir araya gelmenize yardımcı olabilir.

Başak ve Yükselen Başak;
Bu hafta Koç burcunda Uranüsyen bir ay tutulması meydana gelecek, tutulmanın yöneticisi olan Mars’ın ise hem Uranüs hem de Jüpiter ile kontak kurarak büyük ateş üçgenini oluşturacaklar. Venüs ve Pluto arasında ise gerin bir etkileşim meydana gelecek.Şimdi sırası ile bunları analiz edelim. Venüs /Puto sert etkileşimi ile de özellikle para meseleleri bu hafta canınızı bir parça sıkabilir, kriz durumları oluşabilir. Paranızı etkin bir şekilde idare etmeli,finansal konular yüzünden kimseyle papaz olmamaya özen göstermeli, harcamalarınızı denetim altına almanızda yarar var. 8 ekimde ise koç burcunda uranüsyen ay tutulması meydana gelecek. Başkalarına ait kazançlar, miras, ortaklaşa kazanımlar, çok çaba sarf etmeden elde edilecek olan gelirler, kredi, borç, alacak-verecek ilişkileri, ölüm, kayıplar, burs, sigorta primleri..vb konular bu tutulmanın ana konusu olacaktır. Bu konularla ilgili bilgi-iletişim hızı artabilir. Tutulma zamanı özellikle boşanma ile ilgili durumlarda nafakaya ilişkin özellikle güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yalnız harcamalarınızı biraz denetim almakta fayda var. Eşinizden veya ortağınızdan finansal anlamda destek görebileceksiniz. Para geldiği gibi gider ve bu gider yerleri genelde sizlerin borçları ile ilgili olacaktır. Hayatınızda önemli bir gediği kapatabilirsiniz. Tutulmanın yöneticisi olan Mars; Uranüs – jüpiter  etkileşim içinde olacak enerjinizi krediler, borçlar, ev, aile, yaşamınızı düzene sokma ile ilgili konulara kanalize edebilirsiniz. Ev almak, satmak, toprak-arsa gibi işlerle ilgilenmek, olası sorunları çözmek için uygun bir hafta. Tutulma zamanı Ay/uranüs kontağı sağlıkla ilgili konularda sizi veya annenizi istikararsız bir duruma sokabilir. Bu kan ile ilgili bir sorun olabileceği gibi tansiyon, kalp gibi bir durumda olabilir. hiç hesapta olmayan sürpriz bir ödeme de meydana gelebilir açıkçası. Bu ailenizi ilgilendiren bir ödeme, borç, parasal bir durum olabilir.

Terazi ve Yükselen Terazi;
Bu hafta Koç burcunda Uranüsyen bir ay tutulması meydana gelecek, tutulmanın yöneticisi olan Mars’ın ise hem Uranüs hem de Jüpiter ile kontak kurarak büyük ateş üçgenini oluşturacaklar. Venüs ve Pluto arasında ise gerin bir etkileşim meydana gelecek.Şimdi sırası ile bunları analiz edelim. Venüs /Puto sert etkileşimi ile de bu hafta aileniz içinde veya yakın çevrenizdeki insanlar sizleri kriz ortamlarına çekmeye çalışabilirler, bu hafta ılımlı davranmalı, sakinliğinizi koruyabilmelisiniz. Eğer bir ilişkiniz var ise bu hafta gerginlk, stres gibi durumlar hakim olabilecektir, dikkat etmekte yarar var. Bir de sağlığınıza dikkat ettiniz mi sizden iyisi yok bu hafta. Özellkle diz,diş,deri,kemikler, gentital bölgeye. 8 ekimde ise koç burcunda uranüsyen ay tutulması meydana gelecek. Birliktelikler, ortaklıklar, evlilik bu kişilerin sağlığı, eşinizin, partnerinizin veya ortağınızın hayatında ki önemli başlangıçlar, anlaşmalar, sözleşmeler tutulmanın ana konusu içinde yer alacaktır. Bu saydığım konularla ilgili hayatınızda yeni enerjiler, yeni başlangıçlar söz konusu olacaktır. Bazılarınız evlilik yolunda adımlar atabilirsiniz, bazılarınız önemli bir iş anlaşması imzalayabilir, ortaklık gerektiren işlere soyunabilirsiniz. İlişkiler için tamam mı devam mı soruna yanıt aranacağı zamanlar. Kötü giden bir ilişkiniz, ortaklığınız veya evliliğiniz var ise bu tutulma sayesinde artık nokta koymak için kolları sıvayabilirsiniz. Eğer iyi giden bir birliktelik ise bir üst kademeye taşımak için adımlar atılabilir. Tutulmanın yöneticisi olan Mars; Uranüs – jüpiter  etkileşim içinde olacak; eski bir ortakla, eski bir partnerle sürpriz bir şekilde karşılaşabilirsiniz. Hiç beklemediğiniz bir anda ortak yürütmek üzere yeni bir iş teklifi gelebilir, elbette değerlendirin ama koşullar ancak birkaç aya kadar netleşmiş olabilecektir. Tutulma zamanı Ay/uranüs etkileşimi ikili ilişkilerde istikarsız davranışlara, duygusal gerilimlere, öfke patlamalarına işaret etmekte. Bu dönem partnerinizin ruhsal ya da duygusal sorunları olabilir, verdiği tepkiler garip, anlamsız olabilir. Ortağınız veya partnerinizle birlikte çıkacağınız bir seyahatte ani bir tartışmnın ortasında bulabilirsiniz kendinizi veya iletişimsel anlamda büyük bir yanlış anlama yüzünden gerginlikler oluşabilir.


Akrep ve Yükselen Akrep;
Bu hafta Koç burcunda Uranüsyen bir ay tutulması meydana gelecek, tutulmanın yöneticisi olan Mars’ın ise hem Uranüs hem de Jüpiter ile kontak kurarak büyük ateş üçgenini oluşturacaklar. Venüs ve Pluto arasında ise gerin bir etkileşim meydana gelecek.Şimdi sırası ile bunları analiz edelim. Venüs /Puto sert etkileşimi ile de özellikle gizli saklı gündemden uzak tuttuğunuz ilişkiler yüzünden sıkıntılar, sorunlar söz konusu olabilir, yakın çevrenizinin, kardeşlerinzin, komşularınızın sert eleştirilerine maruz kalabilirsiniz. Varsa partnerinizle ilişkilerinizde bu hafta kriz durumları söz konusu olabilir. Gizli, saklı hareket etmeye çalışmaktan dolayı problemler söz konusu olabilir. Her ne şekilde olursa olsun, bu hafta ılımlı davranmaya, denge kurmaya özen göstermeniz gerekmektedir. . 8 ekimde koç burcunda uranüsyen ay tutulması meydana gelecek. İş ve çalışma ortamı, birlikte çalıştığınız kişiler, günlük rutin işler, kişisel gelişim, sağlığınızı ilişkilendiren konular, çok çalışılması gereken durumlar, angarya uğraştırıcı işler bu tutulmanın ana konusu içinde yer alacaktır. Bu tutulma zamanı çalıştığınız iş yerinin yeri veya kurumsal yapısında bir takım değişiklikler meydana gelebilir, bazı görev değişimlerinden pek hoşlanmayabilirsiniz. İş yükünüz artabilir, yeni bir takım projeler işler için görevlendirilebilirsiniz. Daha çok çalışacağınız ama çok fazla da takdir göremeyeceğiniz bir süreç olacak bu. Yine sağlıkla ilgili konularda destekleyici etkiler altında olacaksınız. Kötü bir takım alışkanlıkları bu tutulma sayesinde bırakabilirsiniz.  Tutulmanın yöneticisi olan Mars; Uranüs – jüpiter  etkileşim içinde olacak sürpriz, sıra dışı beklenmedik bir iş teklifi, sürpriz ile karşılaşabilirsiniz, değerlendirmenizde yarar var, çünkü ucunda güzel kazanç elde edebilirsiniz.  Tutulma zamanı Ay/Uranüs etkileşimi ile, sağlığınız konusunda istikararsız zamanlar geçirebilirsiniz. Ya da daha önce denenmemiş, enterasan farklı tedavi yöntemlerinini deneyebilirsiniz. İş hayatınızda ya da birlikte çalıştığınız kimselerle aranızda istikrarı bozan bir takım durumlar meydana gelebilir, iş ve çalışma ortamınızda kontrolünüz dışında ani değişimler meydana gelebilir. Bu bir ofis arkadaşınızın ani bir sağlık problemi olabileceği gibi, iş ortamınzda ki görev değişiklikleride olabilir. Özellikle ani görev değişimleri dengenizi bozabilir. İş ortamınzıda birlikte çalıştığınız kimselere karşı isyankar, asi tavırlar sergilememeye özen göstermenizde yarar var.

Yay ve Yükselen Yay;
Bu hafta Koç burcunda Uranüsyen bir ay tutulması meydana gelecek, tutulmanın yöneticisi olan Mars’ın ise hem Uranüs hem de Jüpiter ile kontak kurarak büyük ateş üçgenini oluşturacaklar. Venüs ve Pluto arasında ise gerin bir etkileşim meydana gelecek.Şimdi sırası ile bunları analiz edelim. Venüs /Puto sert etkileşimi ile de hem finans hem de sosyal yaşamınızla ilintili konularda kriz,sorun, problem gibi etkiler söz konusu olabilir. Özellikle arkadaş ilişkilerinizde bu hafta daha ılımlı olmaya çalışmanızda yarar var. Finansal konularda ise, lüks tüketiminiz artabilir, gereksiz yere harcamalar yapabilirsiniz. Sosyalleşmek için gereğinden fazla para harcamanız gerekebilir. 8 Ekimde koç burcunda uranüsyen  ay tutulması meydana gelecek. Bu tutulma 5. evinizde gerçekleşecek. Çocuklar, aşk hayatı, hayattan daha çok keyif alabileceğiniz koşullar, yaratıcılık gerektiren işler, riskli aktiviteler, hobileriniz bu tutulmanın ana konusu içinde yer alacaktır. Kendinize iletişim ağırlıklı yeni bir uğraş, hobi edinebilirsiniz, yalnızlar için flörtöz etkiler devrede olacak, aşk için kapılarınızı aralayabilirsiniz. Hamilelikle ilgili konularda olumlu destekleyici etkiler devrede olacak. Çocuk sahibi olanlar onların bir sorunu veya problemi ile uğraşmak veya gidermek durumunda kalabilirler. Yaratıcı çalışmalar yapmak için zihniniz çok işlek olacak. Perde, tiyatro, sanat dalları ile ilgilenenler özellikle keyifli haberler alabilirler. Tutulmanın yöneticisi olan Mars; Uranüs – jüpiter  etkileşim içinde olacak;  beklenmedik sürpriz karşılaşmalarla, sürpriz aşklar gündeme gelebilir. Yalnız dikkat edin bu hafta çok hızlı başlayacak aşklar aynı hızda sona da erebilir. Tutulma zamanı Ay/uranüs etkileşimi kontrolsüz bir hamileliğe işaret edebileceği gibi, belki de hiç aklınızda yokken birden sanatsal bir konunun eğitimine başlayabilirsiniz. Yalnız özel hayatınızda duygusal olarak istikrarsız davranışlar sergileyebilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak;
Bu hafta Koç burcunda Uranüsyen bir ay tutulması meydana gelecek, tutulmanın yöneticisi olan Mars’ın ise hem Uranüs hem de Jüpiter ile kontak kurarak büyük ateş üçgenini oluşturacaklar. Venüs ve Pluto arasında ise gerin bir etkileşim meydana gelecek.Şimdi sırası ile bunları analiz edelim. Venüs /Puto sert etkileşimi ile de; işinizde, kariyerinizde krizler yaratmamaya özen gösterin, üstleriniz, patronlarınız sizleri daha sert bir şekilde eleştirebilir, üstünüze gelindiğini hissedebilirsiniz. Bu hafta kontrol sizde aslında, ılımlı olmaya, alttan almaya çalışmanızda yarar olacaktır. 8 Ekimde koç burcunda  uranüsyen ay tutulması meydana gelecek. Bu tutulma 4. evinizde gerçekleşiyor, geleceğe yönelik hedefler ve planlar, aile, ev, yerleşim, emlak, aile hayatı, yaşamın kökleri, aile büyükleri bu tutulmanın ana konusu içinde yer alacaktır. Bu tutulma zamanı uzun süredir beklediğiniz hayalini kurduğunuz eve geçmek için fırsat yakalayabilirsiniz, işiniz için evinizi değiştirmeniz gerekebilir. Aile içinde geçmişe ait bir takım konular yeniden su yüzüne çıkabilir ve irdelenebilir. Bu tutulma zamanı, ortak bir kararla biri ile eve geçebilir, taşınabilir veya risk alarak ev almak için kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.  Tutulmanın yöneticisi olan Mars; Uranüs – jüpiter  etkileşim içinde olacak;  öncelikle sağlığınıza özellikle tansiyonunuza bu hafta dikkat etmenizde yarar var. Evinizde özellikle elektronik aletlerde sıkıntılar söz konusu olabilir. Tutulma zamanı ay/uranüs etkileşimi ile, özellikle aile içinde öngörülmesi zor ani şok edici olaylar gündeme gelebilir. Sizi telaşlandıracak, hızlı bir şekilde harekte geçmenize neden olabilecek durumlar oluşabilir. Evinizin içinde elektronik aletleriniz aniden bozulabilir, evin elektrik sistemini bir gözden geçirtmeniz gerekebilir. Aile içinde duygusal patlamaların bol bol yaşanabileceği bir dönem bekliyor sizleri.

Kova ve Yükselen Kova;
Bu hafta Koç burcunda Uranüsyen bir ay tutulması meydana gelecek, tutulmanın yöneticisi olan Mars’ın ise hem Uranüs hem de Jüpiter ile kontak kurarak büyük ateş üçgenini oluşturacaklar. Venüs ve Pluto arasında ise gerin bir etkileşim meydana gelecek.Şimdi sırası ile bunları analiz edelim. Venüs /Puto sert etkileşimi ile de; özel hayatınızda eğer biri var ise gerginlk, tartışmalar söz konusu olabilir, bu hafta uzak yerlere bir takım seyahat planlarınız var ise yolculuk esnasında sizi gerecek durumlarla karşılaşabilirsiniz, sakinliğinizi korumanızda yarar var. Bir de bu hafta gizli, saklı bir takım ilişkilere çekilebilirsiniz. 8 Ekimde koç burcunda uranüsyen ay tutulması meydana gelecek. Bu tutulma sizlerin 3. evinde gerçekleşecek. Eğitim, öğrenme, zihinsel faaliyetler, kardeşler, yakın yerlere seyahatler, birinci dereceden akrabalar, her türlü iletişim bu tutulmanın ana konusu olacaktır. Sözlerinizle, düşüncelerinizle, fikirlerinizle oldukça dikkat çekeceksiniz. Bu fikirler, düşünceler yeni bir takım ortaklıkların, işlerin başlamasına başlangıç verebilir. Önemli bazı seyahatler gündeme gelebilir, size keyif verecek haberler alabilirsiniz. Bu tutulma sayesinde bir süredir kafanızda olan bir web sitesi açma, kitap yayınlama..vb konularla ilgili güzel destekler alabilirsiniz. Yine yeni bir eğitim, seminer, kurs gibi hayatınıza yeni bilgiler akışı sağlayacak konulara rahatlıkla eğilebileceksiniz, bu bilgiler mesleki yaşamınızda size yarar sağlayacak eğitimlerde olabilir.  Tutulmanın yöneticisi olan Mars; Uranüs – jüpiter  etkileşim içinde olacak;  evliliğinizde veya ortaklaşa iş yaptığınız kişilerle mücadele etmeniz gereken  koşullar oluşabilir. Ev, yuva, aile yer değiştirme koşulları gündeme gelebilir. Ama biraz daha sabretmenizde yarar var, ekim ayı gökyüzü bu konular için çok daha uygun olacaktır. Tutulma zamanı Ay/uranüs etkileşimi komşularınızla, kuzenlerinizle veya kardeşlerinizle aranızda duygusal anlamda stres yaratıcı durumlar söz konusu olabilir. Tutulma zamanı lütfen trafikte dikkat edin, arabanızın elektronik aksamında sorunlar meydana gelebilir. Tüm iletişim araçlarınız sözleşmişçesine aniden arıza verebilir, bozulabilir. Bu yüzden her şeyinizi yedeklemenizi tavsiye ederim.

Balık ve Yükselen Balık;

Bu hafta Koç burcunda Uranüsyen bir ay tutulması meydana gelecek, tutulmanın yöneticisi olan Mars’ın ise hem Uranüs hem de Jüpiter ile kontak kurarak büyük ateş üçgenini oluşturacaklar. Venüs ve Pluto arasında ise gerin bir etkileşim meydana gelecek.Şimdi sırası ile bunları analiz edelim. Bu hafta Venüs/pluto sert etkileşimi hakim olacak, arkadaşlarınız, sosyal çevrenizle olan etkileşimlerinizde kriz durumları söz konusu olabilir, özellikle kadınlarla ilişkiler zorlayıcı olabilir bu hafta. Ilımlı olmaya, arkadaşlık ilişkilerinizde olası negatif durumlarda yangına körükle gitmemeye özen göstermenizde yarar var. Ya da en kötü ihtimalle, bir bayan arkadaşınızın özel hayatı ciddi büyük krizler söz konusu olabilir ve ona destek vermeniz gerekebilir. 8 Ekimde koç burcunda uranüsyen  ay tutulması meydana gelecek. Bu tutulma sizlerin finansal konularınızın üstüne adeta projeksiyon tutacak. Özellikle finansal konularla ilgili güzel ve keyifli haberler alabilirsiniz. Yaptığınız, uğraştığınız iş ile ilgili yeni kazanç kapıları, yeni projelerle karşılaşabilirsiniz.  Yalnız bu tutulma sizlerin iş yükünü biraz daha arttırabilir, yeni görev ve sorumluluklar alabilirsiniz. Bu tutulma sadece parasal anlamda değil, sahip olduğunuz eşyalarınızla ilgili de olacaktır. Bir süredir almayı planladığınız yüklü meblağlı bir şey için atılım yapabilirsiniz.  Tutulmanın yöneticisi olan Mars; Uranüs – jüpiter  etkileşim içinde olacak;  kariyerinizle ilgili sürpriz sizi sevindirecek olan bir gelişme söz konusu, ani bir terfi, yükseliş veya koşulların şartların çok daha iyi olduğu bir iş teklifi söz konusu olabilir. Tutulma zamanı ay/uranüs etkileşimi, maddi konularda özellikle birileri ile tartışma ve kavga içinde olabileceğinize işaret etmekte, siz sakin olun kırmayın ve kırılmayın. Parasal anlamda istikararı sağlamak biraz zor olabilir bu tutulma zamanı. Bu yüzden gereksiz, ani harcamalardan biraz kaçınmak yerinde olacaktır.