27 Ekim 2014 Pazartesi

27 Ekim Haftası Burç Analizleri






Koç ve Yükselen Koç;
Bu hafta Mars oğlak burcunda geçiyor ve  6 aralığa kadar bu burçta seyahat edecek. Marsın oğlak burcuna geçişi ile beraber, iş ve kariyer konularında daha hırslı, verimli, konsantrasyonuzun yüksek olacağı, hedeflerinize kendinizi daha yakın hissedeceğiniz, daha kolay organize olabileceğiniz bir dönem başlıyor. 6 Aralığa  kadar iş ve kariyer konularına enerjinizi yönelteceğiniz zaman zaman stresle mücadele etmeniz gereken bir süreç olacak. Kariyerinizle ilgili yeni girişimler, gücünüzü ortaya koymak, hedef belirleyip stratejik bir şekilde bu hedeflere doğru yönelmek için harika bir süreçte olacaksınız. Bu dönem yöneticilerinizle gerilmemeye, olası gergin ortamlardan uzaklaşmaya dikkat edin. İş hayatınızda 6 Aralığa kadar yükselişin yanı sıra olası başkalarının istifaları sizin yolunuzu açacaktır.

Boğa ve Yükselen Boğa;
Bu hafta Mars oğlak burcunda geçiyor ve  6 aralığa kadar bu burçta seyahat edecek. 9. evinizde ilerleyecek olan mars, yayıncılık, iletişim, yurt dışı ile ilgi projeler, yabancılarla ilgili işler, yurt dışına seyahatler konusunda yaşamınızda hız vermeye başlayacak. 6 Aralığa kadar sıkça seyahatlere çıkabilirsiniz. Yalnız bu saydığım konularla ilgili agresyon, mücadele, stres gibi durumlarla da sıkça karşılaşabilirsiniz. Bu süreçte eğer sizi ilgilendiren hukuksal bir davanız var ise oldukça hedef odaklı ve stratejik davranarak davaları kendi lehinize çevirebilirsiniz. Eğer ki kitap çıkarmak gibi bir planınız var ise bu süreci değerlendirebilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili planlarınızı daha ciddi bir hale getirebilir bu konularda somut sonuçlar elde edeceğiniz adımlar atabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler;

Bu hafta Mars oğlak burcunda geçiyor ve  6 aralığa kadar bu burçta seyahat edecek. Başkalarına ait finansal konular, krediler, miraslar, burslar, eşinizin veya ortağınızın finansal durumu ile ilgili daha kontrollü, sonuç elde edebilmek için daha hırslı davranabileceksiniz bir süre. Bu konularla ilgili zaman zaman stres yaratan koşullarla karşılaşabilirsiniz. Bir yatırım için kredi araştırması içine girebilirsiniz, ev almak, iş yeri açmak..vb bir durum için olabilir bu. Yalnız miras veya nafaka ile ilgili konularda koşullar ilk etapta gergin ve sınırlarınızı zorlayıcı bir etki yapsa da koşullar lehinize dönecektir. Bu dönem eşiniz veya ortağınız daha çok para kazanabilmek uğruna çok daha fazla çaba sarf edebilir, daha çok emek verebilir yapılan işler için.

Yengeç ve Yükselen Yengeç;
Bu hafta Mars oğlak burcunda geçiyor ve  6 aralığa kadar bu burçta seyahat edecek. Enerjinizi daha çok ilişkiler ve ortaklıklar alanına yöneltebilirsiniz. Enerjinizi daha kontrollü bir şekilde kullanabilir, yeni bağlantılar kurabilir, ortaklıklarla ilgilenebilirsiniz. İlişkiler ve ortaklıklarınızı çok daha kolay organize edebilir, idare edebilirsiniz. Yalnız marsın zaman zaman agresyon getireceğini de unutmamak lazım, ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konularda zaman zaman stres yaratan koşullarla uğraşmanız gerekebilir. Partner veya ortağı alttan almakta zorlanabilirsiniz bir süre için Varsa ortağınız veya partnerinizin minik bir kaza durumu da olabilir. Eğer ki hayatınızda biri yok ise, iş adamı, ticaretle uğraşan, işletme, borsa..vb sektörlerde çalışan, biraz gergin, çabuk parlayan tipleri hayatınıza çekebilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan;
Bu hafta Mars oğlak burcunda geçiyor ve  6 aralığa kadar bu burçta seyahat edecek. Marsında oğlak burcunda girmesi ile beraber, öncelikle sağlığınıza her zamankinden daha fazla dikkat etmelisiniz, özellikle ateşli rahatsızlıklara, kemiklerinize, delici, ateşli aletlere. İş ve çalışma koşullarında daha kolay organize olabilir, daha sıkı ve konsantre çalışabilirsiniz. Belirleyeceğiniz hedeflere daha planlı bir şekilde ulaşabilirsiniz. İşinizle ilgili dağınıklık süreciniz sona eriyor. Serbest çalışıyorsanız eğer bu dönemde kendinize yeni bir ofis açabilir ya da iş yerinizi değiştirebilirsiniz. Bu süreçte hızlı ve hedef odaklı bir şekilde hareket eden, hayatınızı kolaylaştıracak bir asistan ve çalışan alabilirsiniz. Aslında bu tarih aralığı en rahat şekilde kilo vereceğiniz alandır, ihtiyacınız var ise eğer diyetisten desteği alabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak;
Bu hafta Mars oğlak burcunda geçiyor ve  6 aralığa kadar bu burçta seyahat edecek. Aşk hayatınız canlanmaya başlıyor, cinsel enerjiniz yavaş yavaş yükseliyor. Sportif faaliyetlere katılabilirsiniz. Zaman zaman sabrınızın test edildiğini düşünebilirsiniz. Aşk ve çocuklarla ilgili konularda stresli koşullar olabilir. İlişkilerinizi temeli daha çok cinsellik olabilir. Bu süreçte hayatınızı daha keyifli bir hale getirmek için, vücut enerjinizi ve kaslarınızı çalıştıracak aktivitelere yönebilirsiniz. Eğer ki çocuk sahibi olmayı planlıyorsnız 6 aralığa kadar gökyüzü sizi destekleyici bir poziyonda olacaktır. Bu dönemde olası başlayan ilişkilerimiz daha tutku ve ihtiras dolu olacaktır. Borsa gibi riskli yatarım araçları veya kumarhane gibi yerler, kısacası kısa yoldan para kazanmanız destekleyici olacaktır.

Terazi ve Yükselen Terazi;

Bu hafta Mars oğlak burcunda geçiyor ve  6 aralığa kadar bu burçta seyahat edecek. Marsın oğlak burcuna geçişi ile birlikte, yakın çevrede ki haraketlilik yerini aile içine bırakıyor. Aile içinde agresyona dikkat etmeli, yer değiştirmei taşınma konuları gündeme gelebilir. öÖzellikle sizi fiziksel anlamda yoracak koşullar olabilir. Fakat sağlamcı, daha organize ve planlı davranışlarınızla üstesinden gelebilirsiniz. Eviniz içinde kesici, delici, yanıcı aletler kullanırken dikkat edin. Evden çıkmadan önce birkaç kere son kontrollerinizi yapmanızda yarar var. Bu dönem ev satın almak gibi bir planınız varsa, harika bir pazarlık yapabilirsiniz bu konuda gökyüzü sizden yana olacaktır. Yalnız iş hayatında patronlarla çatışmamaya dikkat etmelisiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep;
Bu hafta Mars oğlak burcunda geçiyor ve  6 aralığa kadar bu burçta seyahat edecek. Bu nispeten iyi bir haber çünkü uzun süredir, gelen para gidiyordu, finansal anlamda daha fazla mücadele, stresli bir süreçti ama bu dönem bitti. 6 Aralığa  kadar lütfen trafikte daha dikkatli olun, aracınızın bakımınızı, ıvırını, zıvırını aksatmayın. Özellikle bu hafta sonuna doğru hesapta olmayan bir yolculuk gündeme gelebilir, bu bir arkadaşınızın düğünü, nişanı için olabilir veya arkadaşlarla seyahat şeklinde olabilir. Elinizde ki bir ürünü pazarlamak, reklamını yapmak, strateji oluşturmak için de harika bir dönemde olacaksınız. Öneli hayatınıza hız ve heyecan katacak sözleşmeler yapabilir, imzalar atabilirsiniz. Kuzenlerinizin veya kardeşlerinizin hayatında iş konularında özellikle olumlu gelişmeler meydana gelebilir.

Yay ve Yükselen Yay;
Bu hafta Mars oğlak burcunda geçiyor ve  6 aralığa kadar bu burçta seyahat edecek. Finansal konular ön planda olacak, yalnız mars adama harcatır! Para ile ilgili konularda daha fazla efor harcamanız gerekecektir, mücadele alanınız para ve kazançlara yönelecektir. Bütçeyi dengelemek bu süreçte çok önemli olacaktır. Gelen gider çünkü ve parayı elde tutmak zorlaşabilir. Hemen canınızı sıkmayın, para gelecek ki gidecek öyle düşünün. Para ile ilgili konularda daha stratejik ve akıllıca davranabileceksiniz. Hatta marsa inat birikim bile yapabilirsiniz aslında. Bu dönem elinizden çıkarmak istediğiniz, satmayı planladığınız bir şey varsa bunu hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Her türlü satış konusunda gökyüzü destekleyici konumda olacaktır.
Oğlak ve Yükselen Oğlak;
Bu hafta Mars burcunuza geçiyor ve  6 aralığa kadarda seyahat edecek.  Bu harika! Çünkü bu süreç sizi bir nevi ateş topuna çevirecek, çok fazla dinlenmeye, oturmaya vaktiniz olmayacak, koşturma, mücadele dönemi. Tam girişim yapma, yeni başlangıçlar için harika bir süreç olacak. Hayatınız ciddi anlamda hız geliyor. Bunun yanı sıra cazibeniniz de aynı oranda arttıracak. Mars sayesinde, harika stratejiler kurarak hedeflerinize çok daha hızlı ve etkin bir şekilde ulaşabileceksiniz. Aynı şekilde kızgın ve agresifte, bu dönem daha alıngan ve her şeye karşı tepkili olabilir, genel olarak yaşamın bir çok alanına muhalefette olabilirsiniz. Mars, yanık ve kesiklerle ilişkilidir. Bu dönem sakarlıklar, çarpmalar, düşmeler daha çok olabilir. Spora başlamanızı tavsiye ederim.

Kova ve Yükselen Kova;
Bu hafta Mars oğlak burcunda geçiyor ve  6 aralığa kadar bu burçta seyahat edecek.  Bu dönem yeni girişimlere başlama zamanı değildir pek, sürekli bir engellenme hissi yaşarsınız veya girişimlerinizin önünde setler oluşur. Keza dünya size karşıymış gibi gelir, , içsel sıkıntılar, içsel mücadele, ruhsal sıkıntılar üstüne sağlıkla ilgili mücadele, kendinizi hayatın gerisinde hissedebilirsiniz. Bu dönen özellikle gizli güçlü düşmanlarla uğraşmanız gerekebilir. Sanki birileri yaşamda ki işlerinize taş koyuyormuş gibi gelebilir sizlere, işleriniz iptal olabilir, gecikmeler söz konusu olabilir. Bağışıklık sisteminizi güçlendirecek gıdalara daha çok ihtiyacınız olacağını düşünüyorum. Özellikle diz, deri, kemik ve eklemlerinize çok daha dikkat edin.

Balık ve Yükselen Balık;

Bu hafta Mars oğlak burcunda geçiyor ve  6 aralığa kadar bu burçta seyahat edecek. Bu sayede sizler çok daha sosyal olup, arkadaşlarınızdan, dostlarınızdan destekler alabileceksiniz. Hayatınızın efor ve mücadele alanı sosyal çevre, arkadaşlıklar, dostluklar alanına kayıyor olacak. Bu süreçte bir çok dostunuzun sorununa aynı anda yetişmeniz gerekebilir. Klüplere, sivil toplum kuruluşlarına üye olabilir, buralarda aktif görevler alabilirsiniz. İş hayatından kazandığını gelirleri arttırmak için daha çok çaba sarf edebilir, prim usulü çalışıyorsanız eğer alacağınız primlerin değeri çok daha yüksek olacaktır. Yalnız bu süreçte arkadaşlarınıza borç para vermek, kefil olmak, maddi olarak risk almak içim pekte uygun bir dönem değildir, risk alacağınız paranın geri dönüşü olmayabilir.