15 Ekim 2012 Pazartesi

15 -21 Ekim Haftası Burç Analizleri






Koç ve Yükselen Koç
15 -21 Ekim Haftası;

Haftaya terazi burcunda ki yeni ay ile başlıyoruz, yeni ayın yöneticisi Venüs ise Jüpiter ile kontak halinde olacak; bu yeni ayın etkisi bu haftanın genelinde etkili olacak. Bu yeni ay ikili ilişkiler, ortaklıklar, evlilik dahil her türlü sözleşmeleri içeren konular üzerinde yer alacaktır. Bu yeni ay zamanı partnerinizi ve ortağınızı tartma, eleştirme dönemi olacak. Sizin bu ilişkiden beklentiniz nedir, amacınız nedir, tamam mı devam mı? Gibi soruların yanıtların arayabilirsiniz. Yalnız bu yeni ayın gergin etkileri bulunmaktadır. Ortaklık ve ilişkilerde ki problemler yüzeye çıkabilir, bu sorunların temelinde para ile ilgili konularda yer alabilir. Partnerinizin veya ortağınızın kuralları ve istekleri sizi rahatsız edebilir. Sözün özü ilişkileriniz testten geçecek, güçlü ise devam değil ise bitişlere hazırlıklı olabilirsiniz. Eğer yalnız iseniz evleneceğiniz kişi ile de tanışabilirsiniz. Bu hafta bir ortaklaşa işlerle ilgili teklifler alabilir, anlaşmalara da imza atabilirsiniz. Bu hafta Mars ile Uranüs’te etkileşim içinde olacaklar; tepkilerinizi ortaya koyarken daha ölçülü olmaya dikkat edin, şehir dışında-uzakta yaşayanlarla, akrabalarınızla, eğitmenlerinizle tartışmalardan kaçınmanızda yarar var. Yaşamınızda bu hafta gündeminiz çok hızlı bir şekilde değişebilir, beklenmedik sürpriz seyahatlerde söz konusu olabilir, bu yüzden bavulunuzu hazır tutmanızda yarar var.


Boğa ve Yükselen Boğa
15 -21 Ekim Haftası;

Haftaya terazi burcunda ki yeni ay ile başlıyoruz, yeni ayın yöneticisi Venüs ise Jüpiter ile kontak halinde olacak; bu yeni ayın etkisi bu haftanın genelinde etkili olacak. bu yeni ayın etkisi bu haftanın genelinde etkili olacak. Özellikle sağlığınız risk altında bu hafta, dikkatli olmakta yarar var. Ağrılar, sancılar, özellikle bel bölgenize, böbeklerinize, genital bölgelerinize dikkat edin. İş ve çalışma ortamınızda yeni teklifler, projeler gündeme gelebilir, iş hayatınızda alıştığınız sistem ve düzende değişimler gündemde olacaktır. Bu hafta değişime açık olduğunuz sürece şans sizden yana olacaktır. Yalnız bu hafta biraz daha kendinize dönebilir, yalnızlık ve sessizlik ihtiyacınız artabilir. Bu hafta özellikle lüks tüketim için harcayacağınız para biraz fazla olabilir, mali anlamda müsrifliğin dibine vurabilirsiniz. Kesenin ağzını çok fazla açmamaya özen göstermenizde yarar var. Bir de bu hafta eskiden kaybolan eşyalarınızı bulabilirsiniz. Eğer yalnız iseniz bu hafta kendinizi daha flörtöz hissedebilirsiniz, birileri ile oynaşabilirsiniz.


İkizler ve Yükselen İkizler
15 -21 Ekim Haftası;

Haftaya terazi burcunda ki yeni ay ile başlıyoruz, yeni ayın yöneticisi Venüs ise Jüpiter ile kontak halinde olacak; bu yeni ayın etkisi bu haftanın genelinde etkili olacak.  Finansal konularla ilgili bu hafta bir süredir yaşadığınız sıkıntıların sonuna gelmiş olacaksınız. Özellikle akıllıca çözümler getirerek ve iletişim yeteneklerinizi kullanarak güzel gelişmeler bekleyebilirsiniz. Yalnız bu hafta yakın çevrenizle ilişkilerde dikkatli olmanızda yarar var, yine kardeşler..vs onların hayatlarına dair bir takım gelişmeler can sıkıcı olabilir. Yeni ay aşk evinizde gerçekleşeceği için, eğer hayatınızda biri yok ise sizi çok heyecanlandıracak, romantik, sevgi dolu bir aşka yelken açabilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren işlerde başarı yakalama şansı oldukça yüksek, sinema, radyo, televizyon, sahne ile ilgili işler yapıyorsanız eğer bu hafta bu konularda daha şanslı olabileceksiniz. Bu hafta evinizde, yuvanızda yapmak istediğiniz değişiklikleri çok fazla abartmadan ve de bütçenizi zorlamadan yapabilirsiniz. Bu hafta Mars ile Uranüs’te etkileşim içinde olacaklar; arkadaşlarınızdan beklenmedik-sürpriz iş teklifleri gelebilir. Dostlarınızın, arkadaşlarınızın yaşamında ki olası ani değişimler yüzünden onlarla daha fazla ilgilenmek, zaman geçirmek zorunda kalabilirsiniz.


Yengeç ve Yükselen Yengeç
15 -21 Ekim Haftası;

Haftaya terazi burcunda ki yeni ay ile başlıyoruz, yeni ayın yöneticisi Venüs ise Jüpiter ile kontak halinde olacak; bu yeni ayın etkisi bu haftanın genelinde etkili olacak.  bu yeni ay ile birlikte ev, yuva, aile, yerleşime ait konular, aile ile ilgili konular ön planda olacaktır. Ev-alım-satımla ilgili bu hafta bir takım önemli kararlar, sözleşmeler, anlaşmalar gündeme gelebilir.  Bu hafta sanatsal, el yeteneklerinin ağır basacağı bir eğitime başlamak için çok uygun ya da yabancı dil eğitimine başlamak içinde. Kardeşlerinizden, komşularınızdan, yakın  çevrenizden maksimum yarar görebileceksiniz. Keza planlanmamış bir seyahat durumu da söz konusu olabilir. Bu hafta Mars ile Uranüs’te etkileşim içinde olacaklar; ani bir terfi, sürpriz hesapta olmayan bir iş teklifi veya proje, işinizle ilgili sıra dışı ama sizi mutlu edecek bir gelişme söz konusu olabilir. Bu hafta özellikle kariyerinizi ilgilendiren konularda şansınızı kavga etmeden zorlayabilirsiniz, isteklerinizi elde edebileceksiniz.



Aslan ve Yükselen Aslan
15 -21 Ekim Haftası;

Haftaya terazi burcunda ki yeni ay ile başlıyoruz, yeni ayın yöneticisi Venüs ise Jüpiter ile kontak halinde olacak; bu yeni ayın etkisi bu haftanın genelinde etkili olacak.  Bu yeni ay ile birlikte, kafanızı boşaltmanız için yapmanız gereken bir seyahati işaret edebileceği gibi, bir süredir sizi stres ve ateş topuna çeviren marsın enerjisini atmak için de çıkabilirsiniz seyahate. Bu hafta bilgiyi düzenleme, tasnif etme ile ilgilenebilir.  Yayıncılık, web sitesi, internetle ilgili konularla uğraşabilirsiniz. Bir takım önemli sözleşmeler, anlaşmalar gündeme gelebilir, fakat imza atacağınız konularda dikkatli okumanızda yarar var. Maddi anlamda güzel gelişmelerin habercisi olan bu yeni ay, özellikle arkadaşlarınız, dostlarınız sayesinde para kazanabileceğinize işaret etmekte. Bu hafta Mars ile Uranüs’te etkileşim içinde olacaklar; yurt dışı, uluslar arası işler, yüksek eğitim, yabancıları ilgilendiren konularda sıra dışı, sürpriz ama sizi sevindirecek bir gelişme olabileceğine işaret etmekte. Enerjinizi yabancılar, yurt dışı ile ilgili konulara, eğitime, akrabalarınıza kanalize edebilirsiniz.



Başak ve Yükselen Başak
15 -21 Ekim Haftası;

Haftaya terazi burcunda ki yeni ay ile başlıyoruz, yeni ayın yöneticisi Venüs ise Jüpiter ile kontak halinde olacak; bu yeni ayın etkisi bu haftanın genelinde etkili olacak. Bu yeni ay zamanı para ile ilgili önemli görüşmelerinizi erteleyip, ekimin ilk haftasına bırakmanızda yarar var. Bu yeni ayın biraz gergin etkileri var, size yapılacak olan ödemelerde gecikmeler gündeme gelebilir, özellikle free lance çalışıyorsanız, ödemenizi almakta veya maaş zamanı biraz gecikebilir. Size yeni iş teklifleri de sunulabilir fakat koşulları iyileştirilebilir olması için gücünüzü ortaya koymanız gerekebilir. Yalnız finansal konularla ilgili riskl girişimlerden uzak durmanızda yarar var. İş ve kariyer anlamında bir fırsat ile karşılaşabilirsiniz, yalnız değerlendirirken dikkat edin altı boş çıkmasın. Bu hafta Mars ile Uranüs’te etkileşim içinde olacaklar; enerjinizi krediler, borçlar, ev, aile, yaşamınızı düzene sokma ile ilgili konulara kanalize edebilirsiniz. Ev almak, satmak, toprak-arsa gibi işlerle ilgilenmek, olası sorunları çözmek için uygun bir hafta.


Terazi ve Yükselen Terazi
15 -21 Ekim Haftası;

Haftaya terazi burcunda ki yeni ay ile başlıyoruz, yeni ayın yöneticisi Venüs ise Jüpiter ile kontak halinde olacak; bu yeni ayın etkisi bu haftanın genelinde etkili olacak. Yakın çevre, kardeşler, komşular, yakın akrabalarla ilişkilerde zorlanmalar oluşabilir. Özellikle onların söyleyeceği bir takım şeyler kafanızı karıştırabilir, daha fazla düşünmenize sebep olabilir. Fiziksel bir hafta.   Yeni ay ile birlikte hayatınızın gidişhatınızla ilgili bir takım kararlar verip, kontrolü ele alma zamanı olacaktır. Yeni ay zamanı biraz daha müsrif olabilir, önünüze çıkan koşul veya fırsatları aşırı eleştirel yaklaşmaktan dolayı değerlendirmekte zorlanabilirsiniz. Yabancılar, yurt dışı, eğitim, seyahatle ilgili konularda şans sizden yana olurken, olası çıkacağınız seyahatte bavulunuzu, biletinizi kaybetmemeye özen gösterin. Eğer önemli bir yazılı sınav veya yazılı mülakata girecekseniz cevap kağıdınızı 3 defa kontrol etmenizde yarar var. Bu hafta Mars ile Uranüs’te etkileşim içinde olacaklar; eski bir ortakla, eski bir partnerle sürpriz bir şekilde karşılaşabilirsiniz. Hiç beklemediğiniz bir anda ortak yürütmek üzere yeni bir iş teklifi gelebilir, elbette değerlendirin ama koşullar ancak birkaç aya kadar netleşmiş olabilecektir.


Akrep ve Yükselen Akrep
15 -21 Ekim Haftası;

Haftaya terazi burcunda ki yeni ay ile başlıyoruz, yeni ayın yöneticisi Venüs ise Jüpiter ile kontak halinde olacak; bu yeni ayın etkisi bu haftanın genelinde etkili olacak. 12. evinizde bir yeni ay meydana gelecek, bu hafta kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak için harika bir hafta! Özellikle sigarayı bırakmak isteyenler, bu hafta iş başına! Yine bunun yanı sıra, sağlığınızla ilgili konular ön plana çıkacaktır, hassas olabilir, dikkatli olmanızda yarar var. Bir takım perde arkasında dönen olaylar, konular, dedikodular canınızı bir parça sıkabilir. Sizin döneminiz ekim 20 itibari ile başlayacak, bu yüzden sabretmenizde yarar var. Yine psikolojik destek ve yardım almak veya uzman bir doktorla görüşmek için ideal bir hafta. Bu hafta işle ilgili önemli anlaşmalar, toplantılar, imza gerektiren konular gündeme gelebilir, yalnız dikkat edin! Koşullar ve şartlar aslında size sunulduğu gibi çıkmayabilir sonra, iyice araştırmadan riskli girişimlerde bulunmayın. Dostlarınıza, arkadaşlarınızla maddi anlamda yardım ve destekte bulunmanız gerekebilir veya onların para kazanmasına yardımcı olabilirsiniz bu yeni ay zamanı. Bu hafta Mars ile Uranüs’te etkileşim içinde olacaklar; sürpriz, sıra dışı beklenmedik bir iş teklifi, sürpriz ile karşılaşabilirsiniz, değerlendirmenizde yarar var, çünkü ucunda güzel kazanç elde edebilirsiniz.


Yay ve Yükselen Yay
15 -21 Ekim Haftası;

Haftaya terazi burcunda ki yeni ay ile başlıyoruz, yeni ayın yöneticisi Venüs ise Jüpiter ile kontak halinde olacak; bu yeni ayın etkisi bu haftanın genelinde etkili olacak. Bu yeni ay biraz gergin etkilere sahip, dostluklarınızın, arkadaşlıklarınızın bir nevi tessten geçeceği bir zaman olacak. Bir dostunuzla aranızda para ile ilgili bir mevzu oluşabilir, ödeme, borç alacak verecekle ilgili. Olası bu konu ile ilgili bir sorunu çok fazla büyütmemeye özen göstermekte yarar var. Bunun yanı sıra hayatınıza arkadaş bazında yeni kişiler katılabilir fakat yeni tanışacağınız kişilerin iyi niyetli olup olmadığına dikkat etmenizde yarar var.  Yeni ay ile beraber kariyerinizi ilgilendiren konularda bir fırsat, şans ile de karşılaşabilirsiniz. Bu hafta Mars ile Uranüs’te etkileşim içinde olacaklar; beklenmedik sürpriz karşılaşmalarla, sürpriz aşklar gündeme gelebilir. Yalnız dikkat edin bu hafta çok hızlı başlayacak aşklar aynı hızda sona da erebilir.



Oğlak ve Yükselen Oğlak
15 -21 Ekim Haftası;


Haftaya terazi burcunda ki yeni ay ile başlıyoruz, yeni ayın yöneticisi Venüs ise Jüpiter ile kontak halinde olacak; bu yeni ayın etkisi bu haftanın genelinde etkili olacak. iş ve kariyerinizi ilgilendiren koşullar ön planda olacak. Bu aslında nispeten güzel bir etki, yeni iş teklifleri ile karşılaşabilir, yükselmenizi sağlayacak koşullar oluşabilir. Yalnız kararsız kalabilir, ne yöne gideceğinizi bilemeyebilirsiniz. Özellikle ev-iş arasında denge kurmak ve otorite figürlerle ilişkilerde ve iletişimde stresten, fevrilikten uzak durmakta yarar var. İş ile ilgili konularda finansal anlamda anlaşmaya varmanız halinde, oldukça keyifli bir ekim sizi bekliyor olacak. Bireysel anlamda kendi korkularınızı, kendi kendinize koyduğunuz engellerin üstesinden gelmeniz gerekecek. Özellikle bu hafta içinde yabancıların olduğu, yurt dışı ile ilgili işler gündeme gelebilir. İşinizle ilgili önemli bir seyahate çıkmanız gerekebilir, eğitimle ilgili konulardan yana da şanslı olabileceksiniz. Bu hafta Mars ile Uranüs’te etkileşim içinde olacaklar; öncelikle sağlığınıza özellikle tansiyonunuza bu hafta dikkat etmenizde yarar var. Evinizde özellikle elektronik aletlerde sıkıntılar söz konusu olabilir.

Kova ve Yükselen Kova
15 -21 Ekim Haftası;

Haftaya terazi burcunda ki yeni ay ile başlıyoruz, yeni ayın yöneticisi Venüs ise Jüpiter ile kontak halinde olacak; bu yeni ayın etkisi bu haftanın genelinde etkili olacak. Bu yeni ay zamanı biraz gergin etkiler devrede olacak. Uzak akrabalarla ilişkilerde dikkatli olunması gereken bir süreç. Bazı sözler, dedikodular canınızı sıkabilir. Bunun yanı sıra, eğitim, yayıncılık, akademik eğitim, web sitesi, internet. Tanıtımla ilgili konularda oldukça ön plana çıkacaktır. Sürpriz fırsat ve tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Fakat dikkat edilmesi gereken konular aşırı aceleci, fevri davranışlarınızdan dolayı dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte gelir getirici önemli bir proje hazırlığında olabilirsiniz. Bu hafta yukarıda saydığım konularla ilgili önemli bir engeli aşma ve yeni başlangıçlar yapma zamanı olacak sizler için. Evliliğinizde veya ortaklaşa iş yaptığınız kişilerle mücadele etmeniz gereken  koşullar oluşabilir. Ev, yuva, aile yer değiştirme koşulları gündeme gelebilir. Ama biraz daha sabretmenizde yarar var, ekim ayı gökyüzü bu konular için çok daha uygun olacaktır.


Balık ve Yükselen Balık
15 -21 Ekim Haftası;

Haftaya terazi burcunda ki yeni ay ile başlıyoruz, yeni ayın yöneticisi Venüs ise Jüpiter ile kontak halinde olacak; bu yeni ayın etkisi bu haftanın genelinde etkili olacak. Bu yeni ay ile birlikte maddi anlamda bir sorumluluk veya yükümlülük altına girebilirsiniz. Bu kredi olabilir, önemli bir taksit olabilir, yalnız birlikte olduğunuz kişi ile finansal konular üzerinden gerginliklerden uzak durmanızda yarar var. Bu yeni ay süreci, ödemeler, borçlar gündemde olacaktır. Bir diğer olası etkisi de, -ki aslında böyle olmamasını umuyorum- sağlıkla ilgili konulara özellikle para harcayabilirsiniz. Yine bu hafta sonuna doğru bazı seyahatler gündeme gelebilir, minik hafta sonu kaçamakları yapabilirsiniz. Yalnız trafikte araç kullanırken dikkat edin, riskli davranışlardan kaçının ve arabanızın muayenesini ıvırı, zıvırı eksik etmeyin. Yeni ay zamanı evinizde, ailenizde mutluluk, huzur, sorunların çözülmesi söz konusu olabilecektir.  Bu hafta Mars ile Uranüs’te etkileşim içinde olacaklar; kariyerinizle ilgili sürpriz sizi sevindirecek olan bir gelişme söz konusu, ani bir terfi, yükseliş veya koşulların şartların çok daha iyi olduğu bir iş teklifi söz konusu olabilir.