22 Ekim 2012 Pazartesi

22 - 29 Ekim Haftası Burç Analizleri







Koç ve Yükselen Koç;
22 -29 Ekim Haftası

Bu hafta gökyüzü yine hareketli, güneş artık akrep burcuna geçiş yapacak ve 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Akabinde Hafta sonuna doğru Venüs terazi burcuna geçiş yapacak ve bu seyahati 22 kasıma kadar devam edecek. Hafta arasında güneş / Satürn / Neptün etkileşimi ve mars/Jüpiter kontağı hakim olacak. Şimdi bunlar yaşamımızın hangi yönlerini etkisi altına alacak göz atalım…  Bu hafta Güneş ile Neptün arasında güzel bir etkileşim olacak, ikili ilişkiler, ortaklıklarla ilgili konularda hassas, yaratıcı, idealist bir tavra bürünebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan, dostlarınızdan destekler alabileceğiniz gibi, bu etkileşim sayesinde kariyerinizi ilgilendiren konularda önemli, statü sahibi kişilerle görüşmeler, toplantılar yapabilirsiniz. Bu kişiye hayallerinizi, ideallerinizi, hedeflerinizi anlatabilirsiniz. Yalnız anlatmanız demek hemen gerçekleşebileceği anlamına gelmiyor, lakin Neptün hala geri gidiyor, işler ve gelişmeler biraz yavaştan alınabilir. 23 Ekimde Güneş Akrep burcuna giriş yapacak ve önümüzde ki 1 ay boyunca bu burçta seyrine devam edecek. 1 ay boyunca odaklanacağınız konular, primler, ödemeler, krediler, ortaklaşa işlerden elde edilen kazançlar, burslar, vergiler, miras gibi konular olacaktır. Pazar günü Venüs’ün terazi burcuna geçişi ile 22 kasıma kadar ciddi ilişkilere başlamak, gelir getirici ortaklıklara girişmek için oldukça uygun olacaktır. Özellikle yalnız olanlar bu dönemde uzun süreli ilişkileri başlatabilirler. Evlenmek, söz, nişan gibi aktiviteler içinde gayet uygun bir süreç. Bu hafta ki mars/  Jüpiter gerginliği ile eğitim, kardeşler, yakın çevre ile iletişimde dikkat! Ani kavgalar, tartışmalar hoş olmayan görüntülere mahal verebilir. Eğer araç kullanıyorsanız bu hafta trafikte daha dikkatli olmalısınız. Bu hafta büyük kavga ve tartışmalardan uzak durmakta yarar var.


Boğa ve Yükselen Boğa;
22 -29 Ekim Haftası

Bu hafta gökyüzü yine hareketli, güneş artık akrep burcuna geçiş yapacak ve 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Akabinde Hafta sonuna doğru Venüs terazi burcuna geçiş yapacak ve bu seyahati 22 kasıma kadar devam edecek. Hafta arasında güneş / Satürn / Neptün etkileşimi ve mars/Jüpiter kontağı hakim olacak. Şimdi bunlar yaşamımızın hangi yönlerini etkisi altına alacak göz atalım… Güneş’in akrep burcuna geçişi ile bir ay boyunca odaklanacağınız konular ilişkiler, ortaklıklar, evlilikle ilgili konular olacaktır. Mevcut bir ilişkiniz var ise bu hafta ilişkinizi ciddiye bindirme,kararlar alma döneminiz olabilir ya da ilişkinizi sorgulama tamam mı devam mı gibi soruların cevabını arayabilirsiniz. Önemli, ciddi ortaklık teklifleri gelebilir. Bu hafta Mars / Jüpiter etkileşimi ile finansal anlamda aşırı harcamalara dikkat etmekte yarar var, beklenmedik bir ödeme, sürpriz bir harcama hafiften can sıkabilir. Yakınlarınızı, çevrenizde ki insanları para ile ilgili konularda kalplerini kırmamaya özen gösterin. Pazar günü Venüs güçlü olduğu terazi burcuna geçiş yapacak ve 22 kasıma kadar bu burçta seyahat edecek,  İş ve çalışma ortamınızda huzur, mutluluk ve keyfin yanı sıra, iş arkadaşlarınızla çok daha eğlenceli ve verimli bir süreç olacak. Olası kırgınlıkların yerinde barış rüzgarları esmeye başlayacak. Kişisel gelişiminizle çok daha ilgili olabilir, spor, diyet…vb konularla ilgilenmeye başlayabilirsiniz.  Çalışmalarınızın göz dolduracağı bir dönem olacak bu. Yalnız olanlar 22 kasıma kadar iş vasıtası ile tanıştığınız kişilerle flört durumları da oluşabilir.


İkizler ve Yükselen İkizler;
22 -29 Ekim Haftası

Bu hafta gökyüzü yine hareketli, güneş artık akrep burcuna geçiş yapacak ve 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Akabinde Hafta sonuna doğru Venüs terazi burcuna geçiş yapacak ve bu seyahati 22 kasıma kadar devam edecek. Hafta arasında güneş / Satürn / Neptün etkileşimi ve mars/Jüpiter kontağı hakim olacak. Şimdi bunlar yaşamımızın hangi yönlerini etkisi altına alacak göz atalım… Güneş’in akrep burcuna geçişi ile bir ay boyunca odaklanacağınız konular sağlık, çalışma ortamı, iş arkadaşları ile ilişkiler, yapılması zorunlu angarya, can sıkıcı işler üzerine olacaktır. Özellikle bu hafta satürn’ün de etkin olması ile sağlığınızla ilgili profesyonel bir yardım almanız gerekebilir, bir süredir ötelediğiniz bir konuyla sağlığınızı ilgilendiren ciddi bir şekilde ilgilenmeniz gerekebilir. Eğer iş arama sürecinde iseniz bu hafta ki görüşmeleriniz daha umut vaad edici olacaktır, ciddi iş teklifleri ile karşılaşabilirsiniz. Bu hafta Mars/Jüpiter etkileşimi ile partner ilişkileri ve ortaklık ilişkileri olanlar ani, fevri, sabırsız çıkışlar yüzünden gereksiz yete gerilebilirsiniz. İncir çekirdeğini doldurmayacak muhabbetlere tadınız kaçmasın. Partneriniz veya ortağınız zor bir dönemden geçebilir, onun yanında olmanız gerekebilir. Pazar günü Venüs güçlü olduğu terazi burcuna geçiş yapacak ve 22 kasıma kadar bu burçta seyahat edecek, sizler için aşk,flört sezonu açılmış bulunuyor arkadaşlar. Yalnız olanlar beklenmedik, sürpriz hoş karşılaşmalar yaşayabilirler, yaratıcılık gerektiren işlerde başarı, (sanat, tv, oyunculuk) ve bunun yanı sıra çocuk sahibi olmayı planlayanlar bu tarihe kadar destekleyici  etkiler altında olacaklar. Hayattan çok daha fazla keyif alabileceksiniz.



Yengeç ve Yükselen Yengeç;
22 -29 Ekim Haftası


Bu hafta gökyüzü yine hareketli, güneş artık akrep burcuna geçiş yapacak ve 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Akabinde Hafta sonuna doğru Venüs terazi burcuna geçiş yapacak ve bu seyahati 22 kasıma kadar devam edecek. Hafta arasında güneş / Satürn / Neptün etkileşimi ve mars/Jüpiter kontağı hakim olacak. Şimdi bunlar yaşamımızın hangi yönlerini etkisi altına alacak göz atalım… Güneş’in akrep burcuna geçişi ile bir ay boyunca odaklanacağınız konular; aşk, çocuklar, yaşamın keyif verici yanları, hobiler üzerine olacaktır. Yalnızlıktan dem vuran arkadaşlarım özellikle bu hafta ciddi ilişkilere çekilebilirler, sizden yaşça büyük veya ruhen olgun biri ile gönül ilişkilerine başlayabilirsiniz. Yalnız yaşamı bu hafta fazlası ile ciddiye alabilir, her şeyi kişiselleştirebilirsiniz, tadını çıkarmaya bakın. Elle tutulur, somut bir takım hobilere yönelebilirsiniz. Bu hafta Mars / Jüpiter etkileşimi ile sağlığınıza extradan dikkat edin, bünyeniz çok kuvvetli olmayabilir, hemen rahatsızlanabilirsiniz. Özellikle midenizle ilgili sıkıntılar oluşabilir. Çarpmalara, kazalara, kesiklere karşıda dikkatli olmanızda yarar var. Birlikte çalıştığınız kişilerle yok yere kavga edip birbirinize girmeyin, sakin olun. Pazar günü Venüs güçlü olduğu terazi burcuna geçiş yapacak ve 22 kasıma kadar bu burçta seyahat edecek Ev, yuva, aile ve yerleşime ait konularda keyifli, huzurlu ve sizleri sevindirecek gelişmeler yaşanabilecektir bu tarihe kadar. Evinizde dekoratif değişiklikler yapabilir, boyayabilir, evinizi güzelleştirmek adına girişimlerde bulunabilirsiniz. Aile içinde huzursuz ve gerginlik hakim ise şu sıralar barış*huzur geliyor az kaldı. Geleninizin, gideninizin daha çok olacağı, evinizde vakit geçirmekten çok daha fazla keyif alacağınız bir dönem olacak.


Aslan ve Yükselen Aslan;
22 -29 Ekim Haftası

Bu hafta gökyüzü yine hareketli, güneş artık akrep burcuna geçiş yapacak ve 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Akabinde Hafta sonuna doğru Venüs terazi burcuna geçiş yapacak ve bu seyahati 22 kasıma kadar devam edecek. Hafta arasında güneş / Satürn / Neptün etkileşimi ve mars/Jüpiter kontağı hakim olacak. Şimdi bunlar yaşamımızın hangi yönlerini etkisi altına alacak göz atalım… Bu hafta Güneş ile Neptün arasında güzel bir etkileşim olacak, ilişkilerden yana şanslı ve romantik zamanlar. Bazılarınız bu etki ile, bazı önemli sözleşmeler yapabilir, sunumlar hazırlayabilirsiniz. Ama bu açının odak noktası ilişkiler üzerine olacaktır, olası sorunların üstesinden gelebilir, ilişkinizi iyileştirebilirsiniz. 23 Ekimde Güneş Akrep burcuna giriş yapacak ve önümüzde ki 1 ay boyunca bu burçta seyrine devam edecek. 1 ay boyunca odaklanacağınız konular, evi yuva, aile, yerleşime ait konular olacaktır. Bazılarınız evini değiştirmek için adımlar atabilir, bazılarınızın hayatında alım-satım konuları gündeme gelebilir, bazılarınız ise evinde tamirat, tadilat gerektiren işlerle ilgilenebilir. Ailenizle çok daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Bu bir ay boyunca, önümüzde ki 6 aylık süreçte ki hedeflerinizi belirleyebilir ve planlamalar yapabilirsiniz.  Özellikle bu hafta bu saydığım konularda ciddi adımlar atmak, planlar yapmak, harekete geçmek için önemli olacaktır. Sizi ilk etapta koşullar sıkabilir, problem varmış gibi düşünebilirsiniz ama sorunlar hızla açılacaktır. Pazar günü Venüs güçlü olduğu terazi burcuna geçiş yapacak ve 22 kasıma kadar bu burçta seyahat edecek. 3. evinizde seyahat edecek olan Venüs, iletişim, anlaşma, eğitim, seminer gibi konularda keyifli ve destekleyici etkiler sunacaktır size. Bu süreçte seyahatlere çıkabilir, yakın çevreniz ile daha samimi ilişkiler kurabilirsiniz. Yakın çevrenizden, komşularınızdan rahatlıkla destekler alabileceksiniz. Bu hafta özellikle size keyif verecek haberler alabilirsiniz.


Başak ve Yükselen Başak;
22 -29 Ekim Haftası

Bu hafta gökyüzü yine hareketli, güneş artık akrep burcuna geçiş yapacak ve 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Akabinde Hafta sonuna doğru Venüs terazi burcuna geçiş yapacak ve bu seyahati 22 kasıma kadar devam edecek. Hafta arasında güneş / Satürn / Neptün etkileşimi ve mars/Jüpiter kontağı hakim olacak. Şimdi bunlar yaşamımızın hangi yönlerini etkisi altına alacak göz atalım. Bu hafta Güneş ile Neptün arasında güzel bir etkileşim olacak, finansal anlamda gelirlerinizi arttırabileceğiniz koşullarla karşılaşabilir, yeni müşteriler, yeni projeler gündeme gelebilir. İş ve çalışma ortamınızda daha huzurlu ve kafanız rahat bir şekilde çalışabileceksiniz. Özellikle sanat ve yaratıcılık gerektiren işlerde çalışanlar, bu hafta onlar için double şanslı bir hafta olacak, ham maddi hem de çalışma ortamlarında ki konfor bakımından. 23 Ekimde Güneş Akrep burcuna giriş yapacak ve önümüzde ki 1 ay boyunca bu burçta seyrine devam edecek. 1 ay boyunca odaklanacağınız konular, komşular, kardeşler, yakın çevre, iletişim, seyahat, eğitimle ilintili konular olacaktır. Bu bir ay, yeni bir kurs, seminer gibi bir şeye başlayabilirsiniz, bazılarınız yakın yerlere 2-3 günlük kısa gezilere katılabilirler, bazılarınız ise yeni iletişim araçları alabilirsiniz kendinize. Yakın çevreniz ile daha fazla ilgilenmeniz gereken koşullarda ön plana çıkacaktır hayatınızda. Pazar günü Venüs güçlü olduğu terazi burcuna geçiş yapacak ve 22 kasıma kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar, finansal anlamda gelirlerinizi arttırabileceğiniz koşullarla karşılaşabileceksiniz, güzel hediyeler alıp-verme, alış-veriş zamanı olacak sizler için. Fakat genel anlamda finansal konularda oldukça şanslı ve kazançlı etkiler altında olacaksınız. Kişisel bakım ürünlerine, kıyafete..vb konulara daha fazla para harcayabilirsinizde. Belki de gardrobu yenilemenin zamanı gelmiştir.


Terazi ve Yükselen Terazi;
22 -29 Ekim Haftası

Bu hafta gökyüzü yine hareketli, güneş artık akrep burcuna geçiş yapacak ve 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Akabinde Hafta sonuna doğru Venüs terazi burcuna geçiş yapacak ve bu seyahati 22 kasıma kadar devam edecek. Hafta arasında güneş / Satürn / Neptün etkileşimi ve mars/Jüpiter kontağı hakim olacak. Şimdi bunlar yaşamımızın hangi yönlerini etkisi altına alacak göz atalım. Güneş ile Neptün arasında güzel bir etkileşim olacak, sezgileriniz kuvvetleniyor, yalnız olanlar oldukça romantik flörtöz etkiler altında olabileceksiniz, ya da bazılarınız eski sevgili, aşk ve flörtleri ile yeniden bir şeyleri denemeye çalışabilirler veya onlarla karşılaşabilirler. Ama genel anlamda bu hafta yaratıcılık gerektiren, sanatsal konularda başarı elde etme şansınız yüksek olacaktır. Daha hassas ve merhametli olabileceksiniz, çevrenizde gelişen olaylardan hemen etkilenebilirsiniz ve ego 2. planda kalacak bu hafta. 23 Ekimde Güneş Akrep burcuna giriş yapacak ve önümüzde ki 1 ay boyunca bu burçta seyrine devam edecek. 1 ay boyunca odaklanacağınız konular, maddi konular olacaktır. Gelirlerinizi arttırabileceğiniz koşullarla karşılaşabilir veya gelirlerinizi nasıl arttırabileceğinizin yollarını arayabilirsiniz. Bazılarınız mesleki anlamda terfi veya maaş zammı ile karşılaşabilirler. Pazar günü Venüs güçlü olduğu terazi burcuna geçiş yapacak ve 22 kasıma kadar bu burçta seyahat edecek. Burcunuzda seyahat edecek olan Venüs, fiziki görüntünüzde değişikler yapabilir, saçınızınız rengini değiştirebilir, bazılarınız estetik operasyon yaptırabilir. Bunun yanı sıra, aşkı hayatınıza çok daha kolay çekeceksiniz, çevrenizi kendinize hayran bırakacaksınız. Spot ışıkları üzerinizde parlamaya başlayacak. Hayata daha sevgi penceresinden bakabilecek, huzur çok daha ön planda olacak. Sanatsal konularda da yine oldukça başarılı olabileceksiniz.


Akrep ve Yükselen Akrep;
22 -29 Ekim Haftası


Bu hafta gökyüzü yine hareketli, güneş artık akrep burcuna geçiş yapacak ve 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Akabinde Hafta sonuna doğru Venüs terazi burcuna geçiş yapacak ve bu seyahati 22 kasıma kadar devam edecek. Hafta arasında güneş / Satürn / Neptün etkileşimi ve mars/Jüpiter kontağı hakim olacak. Şimdi bunlar yaşamımızın hangi yönlerini etkisi altına alacak göz atalım. Bu hafta Güneş ile Neptün arasında güzel bir etkileşim olacak, arkanızdan dönen olaylar, iş çevirenler ve bir takım engellenmelerin olduğu bir haftayı geride bıraktıktan sonra, adeta çevrenize bir koruma kalkanı geliyor, olası düşmanlıkların üstesinden iyi niyetinizle gelebileceksiniz. Geleceğe yönelik yaptığınız planlarınız için bu hafta güzel destekler bulabilirsiniz. Ama asıl sizin zamanınız 23 ekim ve takip eden bir aylık süreçte başlayacak çünkü Güneş akrep burcuna geçiş yapacak. Enerjiniz yükselmeye başlayacak ve kendinizi daha net bir şekilde ortaya koyabileceksiniz. Kişisel yeteneklerinizi paraya dönüştürebileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Hayatınızda yeni başlangıçlar, yeni oluşumlar dikkat çekici olacak. Hayatın bir nevi odak noktası siz olacaksınız ve spot ışıkları üzerinizde parlayacak. Atılım yapma ve girişimlerde bulunma zamanı sizler için. Yalnız biraz egosantrik olabilirsiniz, dikkat etmenizde yarar var. Pazar günü Venüs güçlü olduğu terazi burcuna geçiş yapacak ve 22 kasıma kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar ilişkisi olanlar için aslında kırmızı alarm zamanı, gereksiz kıskançlıklar yüzünden ilişkileriniz sekteye uğrayabilir, gizli ilişkiler gündeme gelebilir, ilişkilerinizi çevrenizde ki insanlardan saklayabilirsiniz, bazılarınız ise platonik ilişkiler içine çekilebilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay;
22 -29 Ekim Haftası

Bu hafta gökyüzü yine hareketli, güneş artık akrep burcuna geçiş yapacak ve 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Akabinde Hafta sonuna doğru Venüs terazi burcuna geçiş yapacak ve bu seyahati 22 kasıma kadar devam edecek. Hafta arasında güneş / Satürn / Neptün etkileşimi ve mars/Jüpiter kontağı hakim olacak. Şimdi bunlar yaşamımızın hangi yönlerini etkisi altına alacak göz atalım. Bu hafta Güneş ile Neptün arasında güzel bir etkileşim olacak, keyif verici seyahatler gündeme gelebilir, web sitesi, tasarım, iletişim konularında keyifli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizden ve dostlarınızdan güzel destekler alabileceksiniz. Özellikle işleri metin yazarlığı, yazarlık, sairlik, öğretmen, tanıtım, reklam, halkla ilişkiler olanlar bu hafta türlü iş teklifleri ile karşılaşabilir güzel fırsatlarla karşılaşabilirler. 23 Ekimde Güneş Akrep burcuna giriş yapacak ve önümüzde ki 1 ay boyunca bu burçta seyrine devam edecek. 1 ay boyunca daha içe dönük olabilir, kendinizle kalmak isteyebilir, iç dünyanızı sorgulayabilirsiniz. Hayatın neresindeyim, hedeflerim neler gibi konuları sıkça düşünebilirsiniz. Bu bir aylık süreç yeni başlangıçlar yapmak için pek elverişli zamanlar değil açıkçası, elinizde ki potansiyel işleri bitirmenizde yarar var. Sağlığınızda da özen göstermelisiniz, bünyenizin zayıf olacağı bir sürece giriyorsunuz.. Pazar günü Venüs güçlü olduğu terazi burcuna geçiş yapacak ve 22 kasıma kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan oldukça fayda ve destek görecek, daha sosyal olacak, yeni sosyal ortamlar içine girecek, yeni insanlarla tanışacaksınız. Eğlenceyi hayatınızda biraz daha ön plana almaya başlıyor, parti,davet,konser gibi etkinliklere çok daha fazla vakit ayırabileceksiniz. 


Oğlak ve Yükselen Oğlak;
22 -29 Ekim Haftası

Bu hafta gökyüzü yine hareketli, güneş artık akrep burcuna geçiş yapacak ve 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Akabinde Hafta sonuna doğru Venüs terazi burcuna geçiş yapacak ve bu seyahati 22 kasıma kadar devam edecek. Hafta arasında güneş / Satürn / Neptün etkileşimi ve mars/Jüpiter kontağı hakim olacak. Şimdi bunlar yaşamımızın hangi yönlerini etkisi altına alacak göz atalım.  iş ve mesleki konularda harika destekler altında olacaksınız, daha idealist olabilecek ve koyduğunuz hedeflere hızlıca gidebileceksiniz. Mesleki konularda yaratıcılığınız ön planda olacak, egoyu 2. plana alarak uzlaşması yapınızla göz doldurabilecek ve üstlerinizden takdir görebileceksiniz. Mesleki konularda terfi, finansal anlamda kazançların artımı gibi bir durumda söz konusu olabilir. 23 Ekimde Güneş Akrep burcuna giriş yapacak ve önümüzde ki 1 ay boyunca bu burçta seyrine devam edecek. 1 ay boyunca sosyal, hareketli olabilecek, yeni kişilerle tanışabilir ve bu yeni tanıştığınız kişilerden güzel destekler alabilirsiniz. Bu bir ay, umut ettiklerinizin, dileklerinizin gerçekleşme zamanı olarak değerlendirebilirsiniz, bu yüzden neler dilediğinize ve istediğinize dikkat edin. Arkadaşlarınızdan harika destekler görebileceksiniz. Pazar günü Venüs güçlü olduğu terazi burcuna geçiş yapacak ve 22 kasıma kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda oldukça destekleyici etkiler altında olacaksınız, terfi bekleyenler, işini değiştirmek isteyenler veya iş arayanlar bu tarihe kadar güzel fırsat ve şanslarla karşılaşabilirsiniz. Üstlerinizden övgüler, ödüller alabilirsiniz. 

Kova ve Yükselen Kova;
22 -29 Ekim Haftası

Bu hafta gökyüzü yine hareketli, güneş artık akrep burcuna geçiş yapacak ve 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Akabinde Hafta sonuna doğru Venüs terazi burcuna geçiş yapacak ve bu seyahati 22 kasıma kadar devam edecek. Hafta arasında güneş / Satürn / Neptün etkileşimi ve mars/Jüpiter kontağı hakim olacak. Şimdi bunlar yaşamımızın hangi yönlerini etkisi altına alacak göz atalım.  Güneş ile Neptün arasında güzel bir etkileşim olacak, asıl güzel haber burada saklı aslında, yurt dışı, eğitim, yayıncılıkla ilgili konularda işlerin su gibi akacağı bir hafta, sezgileriniz size yol gösterebileceği gibi, hatırı sayılır, mevki, statü sahibi kişilerle bir araya gelebilecek ve onlardan güzel tavsiyeler destekler alabileceksiniz. Uluslar arası bir takım işler, organizasyonlar gündeme gelebilir. 23 Ekimde Güneş Akrep burcuna giriş yapacak ve önümüzde ki 1 ay boyunca bu burçta seyrine devam edecek. 1 ay boyunca odaklanacağınız konular, iş ve kariyerinizi ilgilendiren konular olacaktır. İş arayanlar bu süreçte iş bulabilir, tekliflerle karşılaşabilir, yükselmek isteyenler terfi alabilirler. Doğrularınızla ve yanlışlarınızla çok fazla göz önünde olacaksınız. İş hayatında parlama dönemi başlıyor olacak sizler için. Pazar günü Venüs güçlü olduğu terazi burcuna geçiş yapacak ve 22 kasıma kadar bu burçta seyahat edecek.  Bu tarihe kadar seyahat planları yapabilirsiniz ki bu seyahatler keyif ve huzur verici olacaktır, yalnızlar sizden uzakta yaşayan, yabancı uyruklu veya yurt dışında yaşayan biri ile flört edebilirsiniz, ithalat-ihracat işleri ile ilgilenenler bu konularda kazançlarını arttırabilir, yeni siparişler alabilirsiniz. Hukuksal konularda da genel anlamda şans sizden yana olacak. Hobi niyetine yeni bir eğitime veya kursa da başlayabilirsiniz.


Balık ve Yükselen Balık;
22 -29 Ekim Haftası

Bu hafta gökyüzü yine hareketli, güneş artık akrep burcuna geçiş yapacak ve 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Akabinde Hafta sonuna doğru Venüs terazi burcuna geçiş yapacak ve bu seyahati 22 kasıma kadar devam edecek. Hafta arasında güneş / Satürn / Neptün etkileşimi ve mars/Jüpiter kontağı hakim olacak. Şimdi bunlar yaşamımızın hangi yönlerini etkisi altına alacak göz atalım. Güneş ile Neptün arasında güzel bir etkileşim olacak, almanız gereken ödemeleri alabilir, yapmanız gereken ödemelerinizi de rahatlıkla yapabileceksiniz bu hafta. Finansal anlamda nispeten şanslı bir hafta olacak. Bilinçaltı, sezgiler, rüyalarda bu hafta aynı şekilde aktif olacaktır, özellikle gördüğünüz rüyalar ilginç semboller içerebilirler. Geçmişte yarım kalan bir takım  işlerinizi tamamlamak içinde uygun koşullarla karşılaşabileceksiniz. 23 Ekimde Güneş Akrep burcuna giriş yapacak ve önümüzde ki 1 ay boyunca bu burçta seyrine devam edecek. 1 ay boyunca odaklanacağınız konular, yurt dışı, eğitim, yayıncılık, tanıtım, reklam, hukuksal konular üzerine olacaktır. Bazılarınız pasaportlarınız hazırlayıp yurt dışı seyahat planları yapabilirler, bazılarınız ise mesleki anlamda yeni bir eğitim sürecine giriş yapabilir. Bu dönem mevki, statü sahibi önemli kişilerden harika destekler alabileceksiniz. Hukuksal  konular bir sonuca bağlanabilecektir. Pazar günü Venüs güçlü olduğu terazi burcuna geçiş yapacak ve 22 kasıma kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar başkalarının finansal kaynaklarından rahatlıkla yararlanabilecek, ortaklaşa işlerden elde ettiğiniz kazançları arttırabilecek, miras, nafaka, prim, burs gibi konulardan yana şans sizden yana olacak.