9 Ekim 2012 Salı

8 – 15 Ekim Haftası Burç Analizleri



Koç ve Yükselen Koç
8 – 15 Ekim Haftası;

Bu hafta geçtiğimiz haftaya nazaran nispeten daha sakin bir hafta. Mars ve Neptün bu hafta kavgalı, Venüs ve Pluton ise gayet uyum içinde olacaklar. Mars-Neptün etkileşimi ile bu hafta bilinçaltınız oldukça hareketli olacağa benziyor, birazda uykusuzluk problemi nüks edebilir. Bu hafta özellikle zehirlenmelere, alerjilere karşı dikkatli olun, alkol tüketiminde abartmamaya özen gösterin. Uzaklar, yabancılar, yurt dışı ile ilgili, eğitimle ilgili işlerde aksilikler, yanlış anlamalar, hatalar oluşabilir. Venüs – Pluto etkileşimi ile de iş-kariyer konularında istediklerinizi rahat bir şekilde elde edebileceksiniz. Bu hafta kariyeriniz veya iş yaptığınız kişilerle meydan okumanız gerekirse bunu yapın, kazanabileceksiniz. Bu hafta işinizde size yarayacak önemli kontakları rahatlıkla kurabileceksiniz. Eğer yalnız iseniz, işiniz sayesinde tanışabileceğiniz birileri ile flörtöz durumlar meydana gelebilir.


Boğa ve Yükselen Boğa
8 – 15 Ekim Haftası;


Bu hafta geçtiğimiz haftaya nazaran nispeten daha sakin bir hafta. Mars ve Neptün bu hafta kavgalı, Venüs ve Pluton ise gayet uyum içinde olacaklar. Mars-Neptün etkileşimi ile bu hafta finansal anlamda özellikle risk almak için pekte uygun değil, keza borç vermek içinde. Bunun yanı sıra özellikle arkadaşlarınızla finansal konular üzerinden yanlış anlamalara mahal verecek tartışmalardan kaçınmanızı tavsiye ederim. Ödemelerinizi yaparken dikkatli olun, yanlış yerlere yanlış ödemeler gitmesini banka hesaplarınıza da karışıklıklar olabilir, muhasebeciniz hatalar yapabilir. Venüs – Pluto etkileşimi ile aşk konusunda oldukça güzel etkiler söz konusu, tutku, ihtiras fora. Özel hayatınızda ki kişiye meydan okumanız gereken koşullar oluşsa da kazanan siz olursunuz. Eğer ki yalnız iseniz sizden uzakta, yabancı, farklı şehirde yaşayan kişilerle flörtler edebilirsiniz.


İkizler ve Yükselen İkizler
8 – 15 Ekim Haftası;

Bu hafta geçtiğimiz haftaya nazaran nispeten daha sakin bir hafta. Mars ve Neptün bu hafta kavgalı, Venüs ve Pluton ise gayet uyum içinde olacaklar. Mars-Neptün etkileşimi ile bu hafta iş-kariyer yönetiminize dikkat edin, krizleri doğru yönetemeyebilirsiniz. İş yerinizin yemekhanesinde yediğiniz yemekler bu hafta midenize dokunabilir. İşinizde gereksiz tartışmalardan, ufak mevzuları büyütmekten kaçınızı. Bu ortak/partnerinizle olan ilişkileriniz içinde geçerlidir. Venüs – Pluto etkileşimi ile de bu hafta evinizi güzelleştirmek, boyamak, badana yapmak için uygun koşullar var. Ev almayı planlayanlar bu hafta kredi araştırmasına girebilirler. Miraslarla ilgili olası sorun yaşayanlar bu hafta çözümler ortaya çıkabilir.


Yengeç ve Yükselen Yengeç
8 – 15 Ekim Haftası;

Bu hafta geçtiğimiz haftaya nazaran nispeten daha sakin bir hafta. Mars ve Neptün bu hafta kavgalı, Venüs ve Pluton ise gayet uyum içinde olacaklar. Mars-Neptün etkileşimi ile bu hafta sağlığınıza extra dikkat edin, zehirlenmelere karşı özellikle. Eğer alerjik bir cildiniz, egzamanız..vb gibi rahatsızlıklarınız var ise bu hafta daha çok azabilirler. Birlikte çalıştığınız kişilere karşı güveninizi kaybedebileceğiniz konular olabilir, zihniniz meşgul olabilir. İş ortamınızda olası mevzuları çok fazla büyütmemeye özen gösterin. Venüs – Pluto etkileşimi ile eğer yalnızsanız yakın çevreniz sizi çöpçatanlık yapmak için birileri ile tanıştırabilir. Bu hafta ortaklaşa işlerin imzasını atmak için oldukça güzel ve de keyifli bir hafta. İletişim, eğitim, seyahatler konusunda sizi zorlasa bile sevindirecek gelişmeler söz konusu olabilecektir.

Aslan ve Yükselen Aslan
8 – 15 Ekim Haftası;

Bu hafta geçtiğimiz haftaya nazaran nispeten daha sakin bir hafta. Mars ve Neptün bu hafta kavgalı, Venüs ve Pluton ise gayet uyum içinde olacaklar. Mars-Neptün etkileşimi ile bu hafta özel hayatınızda hayal kırıklığı, çabucak vazgeçme, aldanma-aldatılma gibi durumlar söz konusu olabilir. Bu hafta finansal anlamda riskli, büyük girişimlerden uzak durmanıza yarar var. Birlikte olduğunuz kişiye karşı güven kaybı da yaşayabilirsiniz. Venüs – Pluto etkileşimi ile işiniz sayesinden kazandığınız gelirlerde güzel artışlar söz konusu. İş arkadaşlarınızın da desteği sayesinde finansal anlamda güçlenmeye başlayabileceksiniz. Bu hafta özellikle kadınlardan işinizle ilgili güzel destekler alabilirsiniz.


Başak ve Yükselen Başak
8 – 15 Ekim Haftası;


Bu hafta geçtiğimiz haftaya nazaran nispeten daha sakin bir hafta. Mars ve Neptün bu hafta kavgalı, Venüs ve Pluton ise gayet uyum içinde olacaklar. Mars-Neptün etkileşimi ile bu hafta hem özel hayatınızda hem de aile içinde gereksiz tartışmalardan uzak durmanızda yarar var, aldanmalar, hayal kırıklıkları, boşuna enerjinizi sarf ettiğinizi düşünebilirsiniz.  Evinizde, yaşadığınız alanda su ile ilgili sıkıntılarda söz konusu olabilir, tesisatla ilintili sorunlar. Venüs – Pluto etkileşimi ile aşk size diğer burçlara nazaran çok daha yakın olabilecek. Bir nevi mıknatıs gibi çekeceksiniz kendinize ama dikkat edin arızaları çekmeyin. Bu hafta estetik operasyon için uygun bir hafta. Eğer bir ilişkiniz var ise bu hafta tutkunun dibine vurabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak isteyenlerde bu haftayı değerlendirebilirler.


Terazi ve Yükselen Terazi
8 – 15 Ekim Haftası;

Bu hafta geçtiğimiz haftaya nazaran nispeten daha sakin bir hafta. Mars ve Neptün bu hafta kavgalı, Venüs ve Pluton ise gayet uyum içinde olacaklar. Mars-Neptün etkileşimi ile bu hafta trafikte dikkat etmenizde yarar var, aracınızın benzin-yakıt deposu ile ilgili sıkıntılar oluşabilir. İş ile ilgili önemli evrakları, nssotları doğru yere koyduğunuza emin olun, onu bunu unutmayın sonra üzülebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla, yakın çevrenizde ki kişilerle gereksiz muhabbetler üzerine tartışmalardan kaçınmanızda yarar var. Venüs – Pluto etkileşimi ile evinize, kendinize dönebilirsiniz bu dönem. Yaratıcı çalışmalar yapabilir, elinizde kalan işleri bitirmek, düzenlemek için ideal bir hafta. Aşk açısından pek talihli olmayabilir, platonik düzeyde kalabilir ilişkiler. Ya da çok seks odaklı kişilere çekilebilirsiniz.


Akrep ve Yükselen Akrep
8 – 15 Ekim Haftası;

Bu hafta geçtiğimiz haftaya nazaran nispeten daha sakin bir hafta. Mars ve Neptün bu hafta kavgalı, Venüs ve Pluton ise gayet uyum içinde olacaklar. Mars-Neptün etkileşimi ile bu hafta finansal konular pek iç açıcı olmayabilir sizin için. Riskli girişimlerden ve yatırımlardan uzak durmakta yarar var. Finansal anlamda görüşmeler yaptığınız bir yer var ise beklentileriniz pek karşılanmayabilir. Ama hemen pes etmeyin ama beklentilerinizi de abartmamaya özen gösterin. Venüs – Pluto etkileşimi ile, sosyal çevrenizden özellikle kadınlardan çok güzel destekler alabileceksiniz. Bu hafta güzel haberler haftası bir nevi amma velakin arkadaşlarınıza meydan okumanızda gerekebilirse şayet çekinmeyin, kendinizi ve isteklerinizi net bir şekilde ortaya koyun,istediğinizi elde edebileceksiniz. Eğer yalnız iseniz, hayatınızda biri yok ise bu hafta sosyalleşin, arkadaş davetlerini, toplaşmalarını, organizasyonları kaçırmayın.

Yay ve Yükselen Yay
8 – 15 Ekim Haftası;



Bu hafta geçtiğimiz haftaya nazaran nispeten daha sakin bir hafta. Mars ve Neptün bu hafta kavgalı, Venüs ve Pluton ise gayet uyum içinde olacaklar. Mars-Neptün etkileşimi ile bu hafta özellikle dalgınlıklar, kafa karışıklığı içinde olabilirsiniz. Çok önemli kararlarınızı bu hafta vermememizi öneririm, hata yapma, yanılma payı büyük olabilir. Bu hafta hafiften depresif olabilirsimiz ama geçici bir etki. Bu arada bu hafta alkol alımına ve ilaç kullanımına da dikkat edin, yan etkiler çok daha fazla açığa çıkabilir. Venüs – Pluto etkileşimi ile iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda güçlü kişilerden güçlü destekler alabileceğinize işaret etmekte, bu hafta kariyeriniz ilişkilendiren konularda risk alabilirsiniz veya zoru, olmaz deneni başarabileceksiniz.


Oğlak ve Yükselen Oğlak
8 – 15 Ekim Haftası;


Bu hafta geçtiğimiz haftaya nazaran nispeten daha sakin bir hafta. Mars ve Neptün bu hafta kavgalı, Venüs ve Pluton ise gayet uyum içinde olacaklar. Mars-Neptün etkileşimi ile bu hafta finansal anlamda kayıplar söz konusu olabilir, sizi olumsuz anlamda şaşırtacak haberler alabilirsiniz, eğer iş görüşmeleriniz olacak ise maddi anlamda büyük beklentilerinizin olmamasını tavsiye ederim. Bu arada cüzdanınızı, değerli eşyalarınızı bir yerlerde unutmamaya özen gösterin. Venüs – Pluto etkileşimi ile bu hafta estetik operasyonlar yaptırabilirsiniz, ilişkiler arenasında kişiliğinizin daha baskın yönlerini ortaya koyabilirsiniz, isteklerinizi daha rahat bir şekilde elde edebilirsiniz. Eğer yalnız iseniz bu hafta aşkı yaşamınıza daha kolay çekebilirsiniz hem de oldukça tutkulu…


Kova ve Yükselen Kova
8 – 15 Ekim Haftası;


Bu hafta geçtiğimiz haftaya nazaran nispeten daha sakin bir hafta. Mars ve Neptün bu hafta kavgalı, Venüs ve Pluton ise gayet uyum içinde olacaklar. Mars-Neptün etkileşimi ile bu hafta sosyal çevreniz, arkadaşlarınız ve maddi konular iç içe olabilecek. Arkadaşlarınız ile finansal konular yüzünden gereksiz yere tartışmalara girmemenizi tavsiye ederim. Bu hafta sosyal çevrenizde ki kişiler hayal kırıklığına uğratabilir, beklentilerinizi düşük tutun. Venüs – Pluto etkileşimi ile bu hafta ilişkiler arenasında nispeten daha şanslı olabileceksiniz. Eğer bir ilişki veya insan için savaşmanız gerekir ise bunu bu hafta yapın. Eğer hayatınızda biri yok ise, eskilerden birileri ile bu hafta karşılaşabilir, takılabilirsinizde.


Balık ve Yükselen Balık
8 – 15 Ekim Haftası;


Bu hafta geçtiğimiz haftaya nazaran nispeten daha sakin bir hafta. Mars ve Neptün bu hafta kavgalı, Venüs ve Pluton ise gayet uyum içinde olacaklar. Mars-Neptün etkileşimi ile bu hafta iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda dikkatli adımlar atma zamanı, önemli major kararlarınızı bir sonraki haftaya ertelemenizde yarar var. İşinizle ilgili bir hayal kırıklığı durumu söz konusu olabilir, bu hafta isteklerinizi kabul ettirmek zor olabilir. Venüs – Pluto etkileşimi ile bu hafta pertnerinizle /ortağınızla ilişki içinde olduğunuz kişi ile ego mücadelesine girebilirsiniz, ilişkinizi, özel hayatınızı toparlamak, isteklerinizi net bir şekilde dile getirmek için çok uygun bir hafta. Eğer davetler, organizasyonlar olursa kaçırmayın, eros aşk oklarını bu hafta sizler için hazırladı bile.