8 Şubat 2012 Çarşamba

Tatlı Aşklar Kavgayla Başlar ( Venüs - Koç Burcunda)



                       

Bugün önemli bir gün çünkü Venüs-Koç burcuna giriş yaptı. 6 Mart’a kadar bu burçta seyrine devam edecek.  Aslında Venüs'ün zarar gördüğü bir yerleşimdir bu. Çünkü Koç burcunu mars yönetir ve venüs burada mars gibi kendini göstermeye çalışır. Halbuki Venüs, daha uyum, barış, güzellik, huzur, sevgi ile ilişkilendirilir. Venüs'ün bu burçta olması ile

-          İlişkilerde daha sıcak, daha samimi, daha flörtöz, daha tutkulu, daha kıskanç, daha kaprisli bir hal alırız. Kolay tatmin olmayız. Tamda şu söz tam olarak oturmakta, büyük aşklar kavgayla başlar.
-          Bu dönem ilişkilerde huzursuzluk sık sık  gözlemlenebilir, daha kaba olmaya meyilliyizdir.
-          Daha dışa dönük ve sosyalleşebileceğimiz, samimi ilişkiler kurabileceğimiz bir dönemdir.
-          Genel anlamda neşeli, pozitif ve girebileceğimiz her ortamda dikkatleri üzerimize çekmeyi başarabiliriz
-          En önemli teması, ilişkilerde anlayış göstermeye sahip olmaktır, çünkü Venüs’ün bu yerleşiminde bunu yapmak çok zordur. Her zaman haklıyızdır, iddiacıyızdır ve
-          Birini elde etmek istiyorsak daha çok savaşabilir, çaba gösterebilir, artistik yeteneklerimize başvurabiliriz.
-          Samimiyetin ölçüsünü kaçırabilir, sınırlarımızı belirlemekte sıkıntılar yaşayabiliriz.
-          İlişkilerde ten çekimi, fiziksel çekim, cinsellik daha ön planda olabilecektir.
-          Yeni başlangıçlar yapmak için en uygun zaman dilimidir, özellikle maddi anlamda




Koç / Yükselen Koç;

Aşk ve sevgi gezegeni burcunuza giriş yapacak Çarşamba günü ve 6 marta kadar kalacak, bu zamana kadar dolunayda aşk gelmediyse dert etmeyin, bu tarihe kadar bol bol aşk için vaktiniz olacak, fiziki anlamda değişiklikler yapmak, saçınızın stilini ve rengini değiştirmek için ideal zamanlar olacak. Hayata daha çok sevgi penceresinden bakabilecek, sevimlilik maskesini uzun süre üzerinizde taşıyabileceksiniz.  Özellikle hafta sonuna doğru Uranüs etkisi ile beklenmedik, ani sürprizlere, şoklara hazır olun. Bu sürpriz bir hediye olabilir, sürpriz heyecan verici karşılaşmalar olabilir. Ama bu etki, hayatınızda biraz daha özgürlüğe ihtiyacınız olduğuna da işaret edebilir, geleneksek, hayatınızda rutinin oldukça dışına çıkabileceksiniz


Boğa / Yükselen Boğa;

Aşk konusuna geldiğimizde, işler pekte parlak değil en azından 6 marta kadar. Yönetici gezegeniniz Venüs 6 marta kadar koç burcunda hareket edecek ve bu ilişkiler anlamında sizi yalnızlığa içe kapanmaya itebilir. Bir ilişki içinde iken bile kendinizi yalnız hissedebilir, gereksiz  kıskançlıklar, kaprislerle ilişkinizi yorabilirsiniz. Uranüs etkisi ile hafta sonuna doğru özellikle fiziksel olarak büyük müdahalelerden kaçınmak yerinde olacaktır, ilişkilerde isyanlar, problemler meydana gelebilir. Yaratıcılık gerektiren işlerde başarı elde edebilirsiniz. Yalnız sağlığınıza da dikkat etmenizde yarar var. Beklenmedik, sürpriz bir takım engeller yapmanız gereken işlerinize mani olabilir

İkizler / Yükselen İkizler;

Venüs Çarşamba günü koç burcuna giriş yapacak ve 6 marta kadar bu burçta seyahat edecek. Venüs sayesinde süper sosyal olabileceğiniz, arkadaşlık ilişkilerinizde canlanma meydana geleceği, partilerin, davetlerin aranan ismi olabileceksiniz. Bazılarınız sosyal yardımlaşma klüplerinde aktif görevler alabilecekken, bazılarınız ise iş hayatından kazandıkları gelirleri arttırmanın yollarını arayacaklar. Özellikle hafta sonu Uranüs desteği ile, farklı, marjinal, sıra dışı kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Arkadaşlık ilişkilerinizde isyanlar enerjiler ortaya çıkabilir, ani-fevri çıkışlarınızla dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Bazılarınız, arkadaşlarınızla beklenmedik şaşırtıcı bir gönül ilişkisine girebilirler, girecekleri katılacakları kalabalık gruplarda birden yıldırım aşkına tutulabilirsiniz.


Yengeç / Yükselen Yengeç;

Çarşamba günü koç burcuna giriş yapacak ve 6 marta kadar bu burçta seyahat edecek. Venüs sayesinde iş ve kariyerinize ilişkin konularda sizleri keyifli gelişmeler bekliyor olacak, kuracağınız samimi ilişkiler iş hayatında daha hızlı ilerlemenize yardımcı olabilecektir. Kendinizi daha rahat ortaya koyabilecek ve direk tavırlı olabileceksiniz bu tarihe kadar. İş görüşmelerine gitmek için olumlu bir zaman. Hafta sonu Uranüs etkisi ile sürpriz bir iş teklifi, terfi durumu söz konusu olabilir. Özellikle erkeklerden veya maskulen enerjinin yoğun olduğu kadınlardan güzel destekler alabilirsiniz. İş hayatınızda sürpriz gelişmelere oldukça açık olacaksınız. Yalnız Venüs’ün koç burcunda zararlı olduğunu unutmamalı ve iş hayatınızda pot kırmamaya, fazla da açık sözlü olmamaya özen göstermenizde yarar var.


Aslan / Yükselen Aslan;

Venüs Çarşamba günü koç burcuna giriş yapacak ve 6 marta kadar bu burçta seyahat edecek. Yabancılar veya sizden uzakta kişilerle daha fazla iletişim ve ilişki içine girebilirsiniz. Eğer yalnızsanız sizden uzakta yaşayan biri ile flörtleşebilirsiniz veya bu kişi yabancı asıllı bir kişi olabilir. Bu tarihe kadar vize-pasaport işlemlerini halledebilir, eğitimle ilgili konulara yönelebilir, uzak akrabalarınızla bir araya gelebilirsiniz. Hafta sonu özellikle Uranüs etkisi ile önemli toplantılara katılabilir, önemli kişilerden iş hayatınızla ilgili beklenmedik sürpriz destekler alabilirsiniz.


Başak / Yükselen Başak;

Venüs Çarşamba günü koç burcuna giriş yapacak ve 6 marta kadar bu burçta seyahat edecek. Başkalarına ait maddi kaynaklardan daha kolay yararlanabilecekken, ortaklaşa bir takım işleriniz var ise bu tarihe kadar gelirleriniz artabilir. Bankadan kredi çekmek için bir takım araştırmalar içine girebilirsiniz. Özellikle hafta sonu Uranüs desteği ile maddi anlamda sürpriz, beklenmedik bir gelişme, fırsat ile karşılaşabilirsiniz. Beklemediğiniz bir ödeme çat diye gelebilir, isimsiz sürpriz hediyeler alabilirsiniz. Yalnız Venüs’ün koç burcunda zararlı olduğunu unutmamalı, parayı doğru ve etkin bir şekilde kullanmakta sıkıntılarda yaşayabilir, paranız için savaşmanız gerekebilir.


Terazi / Yükselen Terazi;

Venüs Çarşamba günü koç burcuna giriş yapacak ve 6 marta kadar bu burçta seyahat edecek. Venüs sayesinde ilişkilerde romantizm zamanı başlıyor, tabi bunun yanı sıra minik kaprisler, kıskançlıklarda meydana gelebilir. 6 Marta kadar yalnız olanlar ciddi ilişkilere başlayabilirler, olası ortaklıklarda ki veya ilişkilerinde ki sorunların üstesinden rahatça gelebilirler. Hafta sonu özellikle Uranüs etkisi ile sizleri şaşırtacak bir sürpriz ile karşılaşabilirsiniz. Partneriniz veya ortağınız size beklenmedik bir sürpriz yapabilecekken, yalnız olanlarınız fiziksel çekimin yoğun olacağı ilişkiler içine çekilebilirler. Yalnız Venüs’ün koç burcunda zararlı olduğunu unutmamalı, ilişkilerde, ortaklıklarda ego savaşı oluşabilir, iddiacı bir tutum içine girebilirsinizde. Bu da ilişkilerinize zarar verebilir.


Akrep / Yükselen Akrep;

Çarşamba günü koç burcuna giriş yapacak ve 6 marta kadar bu burçta seyahat edecek. İş hayatınızda, birlikte çalıştığınız kişilerle daha samimi, sıcak ilişkiler kurabileceksiniz. Özellikle sağlığınızla ilgili daha keyifli ve de güzel bir sürece giriş yapıyor olacaksınız. Özellikle hafta sonuna doğru ve hafta sonu da dahil size kazanç getirecek bir proje veya iş teklifi alabilir, iş hayatınız ve çalışma ortamınızla ilgili beklenmedik, sürpriz bir takım gelişmeler yaşanabilir. Yalnız Venüs’ün koç burcunda zararlı olduğunu unutmamalı, iş ilişkisi kurduğunuz kişilerle samimiyetin ölçüsünü kaçırmamakta ve sınırları bilmekte yarar vardır.


Yay / Yükselen Yay;

Venüs Çarşamba günü koç burcuna giriş yapacak ve 6 marta kadar bu burçta seyahat edecek. Ve asıl aşk dönemi sizler için başlamış olacak, 6 marta kadar yalnız olanlar aşka kendilerini çok daha yakın hissedebilecekler, kendinizi çekici kılmak için fiziksel görüntünüzde bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak isteyenler bu tarihe kadar girişimlerde bulunabilirler. Süper keyifli bir sürece giriş yapıyorsunuz. Özellikle hafta sonuna doğru ve hafta sonu da dahil, ani yıldırım aşkları, sürpriz karşılaşmalar, tanışmalar, ayaklarınızı yerden kesecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bazılarınız ise beklenmedik bir hamileliğin mutluluğunuz yaşayabilirsiniz


Oğlak / Yükselen Oğlak;

Venüs Çarşamba günü koç burcuna giriş yapacak ve 6 marta kadar bu burçta seyahat edecek. Bu sayede evinizi güzelleştirmek için bir çok fırsat elde edebileceksiniz ki bu aile içi ilişkileriniz içinde geçerli olacaktır. Evinize dekoratif mumlar alabilir, yeni koltuklar, bitkiler alabilirsiniz. Özellikle hafta sonuna doğru ki hafta sonuda dahil, evinize oldukça orijinal, ender bulunan bir obje alabilir, evinizde sosyalleşmek adına yemekler organize edebilir, arkadaşlarınızla birlikte evde bir şeyler yapabilirsiniz. Tabi işin içinde Uranüs olduğundan dolayı, ailenizle ilgili sizi şok edebilecek bir konu ile de karşı karşıya kalabilirsiniz.


Kova / Yükselen Kova;

Venüs Çarşamba günü koç burcuna giriş yapacak ve 6 marta kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar türlü seyahatlere çıkabilir, yakın çevrenizle daha yakından ilgilenebilir,, size keyif verecek şeyleri daha çok okuyabilir, araştırabilirsiniz. Özellikle hafta sonuna doğru ki hafta sonu da dahil Uranüs etkisi ile planda olmayan sürpriz bir yolculuğa çıkabilirsiniz, bu aşk ve sevgi için yapılacak olan bir yolculuk olabileceği gibi, çıkacağınız seyahatlerde beklenmedik aşk durumları oluşabilir.


Balık / Yükselen Balık;

Çarşamba günü koç burcuna giriş yapacak ve 6 marta kadar bu burçta seyahat edecek. B tarihe gelirlerinizi arttırabileceğiniz fırsatlar ve haberlerle karşılaşabilecek, paranızı daha çok giyim, kuşam, kozmetik ürünlerine harcayabileceksiniz. Para ile ilgili güzel gelişmelerin olabileceği bir döneme giriyorsunuz. Hafta sonuna doğru ki hafta sonu da dahil, Uranüs etkisi ile para ile ilgili mevzularda şaşırtıcı, büyük bir sürprizle karşılaşabilirsiniz, beklenmedik büyük bir hediye, beklenmedik bir terfi, iş teklifi veya sevginizden sizi çok şaşırtacak bir sürpriz olabilir bu.  Yalnız Venüs’ün koç burcunda zararlı olduğunu unutmamalı, maddi konularda tutumunuz zaman zaman çevrenizde ki kişilere karşı hoş gözükmeyebilir.