18 Şubat 2012 Cumartesi

20 - 26 Şubat Arası Gökyüzü Gündemi ve Burç Analizleri

Bu hafta gökyüzü gündemimizde; balık burcunda yeni ayımız var, ( Bu yeni ay zamanı Neptün devrede olacağından, su taşmaları, deniz taşıtları ile ilgili problemler, denizlerde,okyanuslarda bir takım olaylar, gelişmeler olabilir, sezgilerimiz müthiş artabilir, spiritüel konulara ilgi artabilir, medyada bayanlarla (annelerle) ilgili skandallar oluşabilir)  Merkür-mars arasında bir gerginlik söz konusu, güneş ve Jüpiter arasında hafif bir uyum var. Şimdi bunların anlamlarına göz atalım hep beraber ..


Koç/ Yükselen Koç;
20-26 Şubat Haftası

Bu hafta Çarşamba günü balık burcunda gerçekleşecek olan yeni ay ile birlikte, rüyalarınız ön plana çıkabilir, özel anlam ve sembollerle dolu olabilir. Bu yeni ay zamanı tamda Neptün etkin olacağından, yoga, meditasyon..vb ruhunuza iyi gelecek konular yönelebilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular daha ön plana çıkabilir, check-up ..vb tarzda bir şeyler yaptırabilirsiniz. Bunun yanı sıra yaratıcılık gerektiren projeler, konular gündeme gelebilir. Bu yeni aslında dinlenme, içe dönme, kendinizi dinleme, isteklerinizi keşfetme zamanıdır. Yalnızlık ihtiyacınız artabilirde. Bunun  yanı sıra bu hafta Mars ve Merkür kavga halinde olacaklar;  bu sinirlerinizi biraz yıpratabilir ,  iş ve çalışma ortamınızda özellikle istemediğiniz, sonradan pişman olabileceğiniz sözler sarf etmenize neden olabilir. Ani, fevri çıkışlar sizi zor duruma sokabilir, dikkatli olmakta yarar var. Balık yeni ayı size her ne kadar iyi gelecek olsa da ruhsal anlamda gerginlik gündemde olabilecek.


Boğa / Yükselen Boğa;
20-26 Şubat Haftası


Bu hafta Çarşamba günü balık burcunda gerçekleşecek olan yeni ay ile birlikte sosyal anlamda daha hareketli ve keyifli bir sürece giriş yapıyor olacaksınız. Daha çok sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, onlardan keyifli destekler alabilir, yeni ortamlara girebilir, yeni arkadaşlıklar kurabilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Bu yeni ay zamanı Neptün iş başında olacağından dolayı, bazı arkadaşlarınızla yardımlaşma temaları ön planda olacakken, bazı arkadaşlarınızdan işin içinde sanat, yaratıcılık, moda, renkler, müzik..vb olan iş projeleri, teklifleri alabilirsiniz. Kendinizi bu yeni ay dönemi şanslı ve romantik hissedebilirsiniz. Fakat bu hafta Mars ve Merkür pek uyumlu değiller, bu da gireceğiniz sosyal ortamlarda veya arkadaşlık ilişkilerinizde düşüncelerinizle dikkat çekici olabileceğinize yalnız zihinsel anlamda stresli, kendinizi ifade ederken zaman zaman sert olabilirsiniz.



İkizler / Yükselen İkizler;
20-26 Şubat Haftası


Bu hafta Çarşamba günü balık burcunda gerçekleşecek olan yeni ay ile birlikte iş ve kariyerinizi ilgilendiren konular ön planda olacak. Terfi edebilir, üstlerinizden destekler alabilir, iş değiştirebilir, önemli bir konuyu halledebilirsiniz. Bu yeni ay zamanı Neptün iş başında olacağından dolayı, fazla da abartmak istemiyorum ama işinizden pekte memnun değilseniz hayalini kurduğunuz işe başlayabilir, teklifini alabilirsiniz. İşle ilgili yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz ve sezgileriniz size yol gösterici olabilir, bence çok keyifli bir yeni ay.İş yerinizde bir kutlama da olabilir, müzikli, danslı, yemekli bu hafta. Tek ihtiyacınız olan, kararlı olmanızdır. Bunun yanı sıra, Merkür ile Marsın arası pek iyi olmayacak bu hafta, tamam yeni ay süper, keyifli ama sizin sinirler bu hafta biraz gergin olabilir, çat diye her şeyi bir anda söyleyebilir, çok direk tavırlı olup dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz de.

Yengeç / Yükselen Yengeç;
20-26 Şubat Haftası


Bu hafta Çarşamba günü balık burcunda gerçekleşecek olan yeni ay ile birlikte iş ile ilgili şehirden uzaklaşıp bir yerlere seyahat etmeniz gerekebilir, iş için olmasa bile bu yeni ay zamanı seyahat etmek için çok uygun etkilere sahip. Deniz aşırı yollara gidebilirsiniz. Bunun yanı sıra eğer ki iş arıyorsanız, medya, tanıtım, reklam, sanatla ilgili sektörlerde iş bulma potansiyeliniz çok daha yüksektir. Bu yeni ay zamanı, önemli, güçlü kadınlardan destekler görebilirsiniz. Daha çok okuyabilir, araştırabilir, felsefe,din..vb konularla daha çok haşır neşir olabilirsiniz. Bu hafta yeni ay dışında, Merkür ve Mars arasında ki gerginlik özellikle yakın çevreniz ile iletişimde bazı sorunlara neden olabilir, iletişim kazaları meydana gelebilir, internetle ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek için bu hafta daha çok çaba sarf etmeniz gerekebilir, iletişimde yorulabilirsiniz.


Aslan / Yükselen Aslan;
20-26 Şubat Haftası



Bu hafta Çarşamba günü balık burcunda gerçekleşecek olan yeni ay ile birlikte odak noktanız para olacak. Başkalarının finansal kaynakları, krediler, primler, ödemeler, borçlar..vb konular. Bu yeni ay çok olumlu etkileri olacaktır, özellikle bir süredir üzerinde uğraştığınız işin veya projenin meyvelerini alabilirsiniz maddi anlamda. Bazılarınız kredi çekmek için araştırmalar yaparken, bazılarınızda ortaklaşa işlerden kazandığınız gelirleri arttırabilmek için çalışmalar yapabileceksiniz. Öğrenci iseniz umduğunuz bursa kavuşabilir, boşanma arefesindeyseniz nafaka için anlaşabilirsiniz. Her halukarda bu hafta maddi konularda şans sizden yana olacaktır. Yalnız bu hafta Merkür ve Mars arasında ki gerginlik yüzünden, evet yeni ay etkisi ile her şey güzel, süt liman ama sizinde biraz sakinleşmeye, zihninizi sakinleştirmeye ihtiyacınız var, maddi konularda zihinsel olarak gergin olabilirsiniz. Ani ve fevri kararlar, çıkışlar sonra sizi zor duruma sokabilir. Fakat bu açıyı çözüm odaklı yaklaşım içinde kullanabilirsiniz.


Başak / Yükselen Başak;
20-26 Şubat Haftası



Bu hafta Çarşamba günü balık burcunda gerçekleşecek olan yeni ay ile birlikte, eğer ki yalnızsanız romantik ve dolu dizgin bir ilişki hazır olun, ama diyelim ki bir ilişki ışığı yok hiç görünürlerde, bu bir ortaklık teklifi de olabilir sizlere. Yeni bir anlaşma, sözleşme, ortaklık teklifleri gelebilir. Bunun yanı sıra bu hafta bazılarınız söz, nişan, evlilik ..vb konularla daha fazla haşır neşir olabilirsiniz, bazılarınız evlenebilir, sözlenebilir, ilişkilerini update edebilirler. Bu yeni ay çok romantik etkilere sahip, romantik bir seyahat olabilir mesela, ilişkiniz daha romantik bir hal alabilir. Bazılarınıza da estetik, yaratıcılık, sanat..vb konularda ortaklık teklifleri gelebilir. Yalnız bu hafta mars ve Merkür birbirlerine zıt düşecekler, zihinsel anlamda gergin ve fazla eleştiren yaklaşımlardan dolayı tepkileri üzerinize çekebilirsinizde dikkatli olun, burcunuzda geri giden mars, geçmişle ilgili bir takım gözden kaçırdığınız konuları önünüze yeniden çıkartabilir.


Terazi / Yükselen Terazi;
20-26 Şubat Haftası


Bu hafta Çarşamba günü balık burcunda gerçekleşecek olan yeni ay ile birlikte iş ve çalışma ortamınızda bazı minik değişikliklere, sürprizlere, yeni projelere, iş kollarına hazırlıklı olun. Maddi anlamda kazançlarınızı arttırabileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Neptün etkisinden dolayı, kendinizi daha yaratıcı  hissedebilir, işin içinde renkler, sanat, dans, müzik,..vb konuların olduğu işlere çekilebilirsiniz. Bunun yanı sıra sağlıkla ilgili konularda ise bu yeni ay zamanı kendinize çeki düzen vermeniz, özellikle beslenmenize dikkat etmeniz gerekebilir. Sağlığınız bir parça hassas olabilir bu hafta veya iş yoğunluğundan dolayı kendinize çok fazla bakmıyor olabilirsiniz. Mars ve Merkür’ün keyifsiz görünüm yapacağı bu hafta, iş ortamınızda tam bir sorun çözücü olacakken, birlikte çalıştığınız kişilerle gergin iletişim şekliniz eleştirileri üzerinize çekmenize neden olabilir. İş ortamında kullandığınız elektronik, iletişim araçlarında ani bozulmalar işlerinizin aksamasına neden olabilir.


Akrep / Yükselen Akrep;
20-26 Şubat Haftası



Bu hafta Çarşamba günü balık burcunda gerçekleşecek olan yeni ay ile birlikte, aşk dolu bir haftaya giriş yapıyorsunuz, eğer yalnızsanız çok romantik ve hayallerinizi yansıtabilecek bir ilişki içine çekilebilir, romantizmin doruklarını yaşayabilirsiniz. Eğer partneriniz var ise, ondan yana bu hafta bir hoşluk, sürpriz, sizi sevindirecek bir gelişme yaşanabilir. Ama ben bu yeni ayın hayatınıza ayaklarınızı yerden kesecek bir aşkı getirebileceğini düşünüyorum. Bu yeni ay zamanı, yaratıcılık gerektiren işlerde şanslı olabileceksiniz, hobilerinize daha fazla zaman ayırabilecek, hayatın renkli, eğlenceli tarafları ile daha çok ilgilenebileceksiniz. Bu yeni ay zamanı, evli çiftler bir hamilelik haberi de alabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak için güzel bir hafta. Yalnız Merkür ve Marsın sevimsiz görünümleri yüzünden, aklınız karışabilir, karar mekanizmanız çok etkin çalışmayabilir, arkadaşlarınızla özellikle ilişkilerinizde gerginlikler oluşabilir.


Yay / Yükselen Yay;
20-26 Şubat Haftası



Bu hafta Çarşamba günü balık burcunda gerçekleşecek olan yeni ay ile birlikte, ev, yuva, aile, yerleşime ait konular ön planda olacak. Bu hafta kiralama, alım, satım gibi konuları yapmak için çok ideal bir hafta. Bazılarınız evlerini güzelleştirmek adına alış-veriş yapabilir, evlerini boyayabilir, dekoratif anlamda bir takım değişikliler yapabilirsiniz. Eviniz içinde olası problemler bu hafta hızla çözülmeye başlıyor, bunun yanı sıra evinizde davetler verebilir, organizasyonlar yapabilirsiniz. Yalnız bu hafta Merkür ve Mars’ın gergin durumu yüzünden ev ve iş arasında denge kurmakta zorlanabilirsiniz, işinizi evinize taşımanız gerekebilir, çok yoğun bir iş haftası geçirebilirsiniz. Evinizde minik elektronik problemler, arızalarda oluşabilir.


Oğlak / Yükselen Oğlak;
20-26 Şubat Haftası


Bu hafta Çarşamba günü balık burcunda gerçekleşecek olan yeni ay ile birlikte, seyahatlerinizde artışlar meydana gelebilir, seyahat planlar yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra resmi belgelerle, devletle ilgili konularda işlerinizi bu hafta halledebilirsiniz. Neptün etkisi ile özellikle bu hafta daha yaratıcı çalışmalar yapabilirsiniz. Mesela bu hafta reklam, tanıtım, organizasyon, kitap yazma, kitap evleri ile görüşme için oldukça uygun bir hafta. Yalnız Merkür ve Mars’ın gergin görünümünden dolayı özellikle trafikte daha dikkatli olmanızı önerebilirim, bunun yanı sıra yakın çevreniz ile aranızda minik iletişim kazaları gündeme gelebilir. Fikirlerinizi yakın çevrenize daha rahat bir şekilde kabul ettirebilir, ikna kabiliyetiniz yüksek olabilir.


Kova / Yükselen Kova;
20-26 Şubat Haftası


Bu hafta Çarşamba günü balık burcunda gerçekleşecek olan yeni ay ile birlikte para ile ilgili konular ön planda olacak hayatınızda. Bu yeni ay zamanı iş değişiklikiği, terfi, zam, paranıza para katacak durumlar oluşabilir. Yine bu yeni ay zamanı alım*satım işleri gündeme gelebilir. İşin içinde Neptün olduğundan dolayı paranızı biraz daha sanat, kozmetik, giyim, renkler, müzik..vb konulara da harcayabilirsiniz. Yalnız bu hafta Merkür-Mars arasında ki gerginlik yüzünden hesap hatalarına karşı dikkatli olmanızda yarar var, bunun yanı sıra evet maddi konularla ilgili şanslı ve keyifli bir hafta ama yine de çok acele etmeden sakince gelişen olaylara karşı yaklaşmanızda fayda var.


Balık / Yükselen Balık;
20-26 Şubat Haftası


Bu hafta Çarşamba günü burcunuzda bir yeni ay meydana gelecek; bu yeni sayesinde hayatınızda yeni başlangıçlara yer açabilirsiniz, yeni ev, yeni araba, yeni iş, yeni sevgili, yeni arkadaşlar aklınıza gelebilecek her anlamda yeniliklere, yeni başlangıçlara açık olabileceksiniz. Bunun yanı sıra sezgilerinizin pick yapacağı bu hafta, sezgileriniz yol gösterici olabilecek ve onlara güvenebilirsiniz. Yalnız bu hafta Merkür ile Mars arasında ki gerginlik yüzünden özellikle ikili ilişkilerinizde birbirinizi yanlış anlama, yanlış ifade etme, alınganlıklar yüzünden sorunlar çıkabilir, dikkatli olmanızda yarar var.