10 Ağustos 2011 Çarşamba

13 Ağustos KOVA Burcunda DOLUNAY ve Etkileri


Hepinize Selam;

Cumartesi günü 22:57 ‘de Kova burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Dolunayın başrol oyunucu ay Merkür ve Venüs ile karşı karşıya gelecek, Neptün ile de kol kola hareket edecek. Ve Güneş’te Aslan burcunda Venüs ve geri harekette olan Merkür ile birlikte hareket edecek. Evet, gökyüzü açılarından bahsettikten sonra detaylara girebiliriz artık…

-                          Dolunay Kova burcunda gerçekleşeceğinden dolayı yeniliklerle karşılaşabiliriz. Yeni icatlar, bilim ve teknolojide yeni gelişmeler, özellikle maddenin hali ile ilgili, elektronlarla ilgili gelişmeler olabilir bunlar.

-                          Dolunay zamanı, kalabalık gruplar içinde bireyselliğimizi koruyabiliriz. Olaylara karşı daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşabiliriz.

-                          Özgürlük ihtiyacı daha fazla artabilir, özgürlük temaları daha sık bir şekilde vurgulanabilir.

-                          Kalabalık gruplarla beraber hareket etmekten çok daha fazla keyif alabiliriz

-                          Geleceğe yönelik önemli adımlar atılabilir, devrimci, yenlikçi, sistem değiştiren hareketler, olaylar gözlemlenebilir

-                          Kendini insanlığa, insan sağlığına, insanın gelişimine adayan hatta bilim adamlarına ilişkin önemli haberler çıkabilir.

-                          Fikirleri ile ön planda olan, fikirleri ile savaşan kişiler ön plana çıkabilir

-                          Merkür-Venüs’ün bu dolunay zamanı etkin olması, finansal konularda önemli anlaşmaların, sözleşmelerin imzalanabileceğini, moda, sanat, müzik dünyasına ilişkin önemli kişilerin ön plana çıkabileceğine işaret etmekte.

-                          Özellikle taşımacılık, ulaşım, iletişim, teknoloji alanında devrim niteliğinde gelişmeler yaşanabilir. Yabancı gök cisimleri, uzaylılarla ilgili haberlere çok daha fazla rastlayabiliriz

-                          Bu dolunay zamanı Neptün’de etkin olacak, Benzin fiyatlarında beklenenin üstünde artışlar meydana gelebilir. Hayır kuruluşları, hizmet organizasyonlarına ilişkin bazı skandallar patlak verebilir, bazı bilgiler sızabilir. Gamlı baykuşluk yapmayı da hiç istemem gerçi ama, Neptün tam 29 Derece kova burcunda. 29 Derece kritik bir derecedir, gezegen negatif etkilerini çok daha etkin bir şekilde gösterir. Ve Neptün geri harekette!  Bu da, bahsettiğim tarzda skandalların riskini daha çok arttırabildiği gibi, denizler, su kenarı yerleşimlerle ilgili sıkıntılı haberlere, sellere işaret etmekte. Yine açık denizlerde ki gemilerle ilgili olaylar gerçekleşebilir. Bu dolunay zamanı, sık sık uzaylı haberlerine rastlayabiliriz.

-                          Yalnız durum öyle karışık ki, gökyüzünde aynı gün Mars-Uranüs hem de Mars-Satürn gerginliği de etkin olacak, üstüne üstlük Merkür de geri harekette. Silahlı kuvvetler, askerli liderlerle ilgili gelişmeler, yine felaket haberleri (deprem), acımasızca gelişen olaylar oluşabilir.Ünlü kişilerle ilgili, sanatçı, yazar, oyuncu veya bilim adamı ile ilgili ölüm haberleri alabiliriz.   Hani yazmasam daha iyi olur diye düşünüyorum ama, cidden çok gergin bir süreçten geçiyoruz, ki geçtiğimiz ay BURADA bahsetmiştim.

-                          Bu dolunay Türkiye’nin astroloji haritasında 12. eve düşmekte, şaibeli olaylara, sendikasal sorunlar ortaya çıkabilir, grevlere gidilebilir. İletişim, yayıncılıkla ilgili sinir bozucu gelişmeler olabilir.

-                          Neptün’ün geri harekette olması, ekonomik anlamda buhranların artacağına işaret etmekte, daha önce de söylediğim gibi 15 Eylül -15 Ekim arası ekonomik anlamda özellikle daha da ciddi bir darboğazdan geçeceğiz…


Biliyorum sürekli negatif şeyler yazıyorum ve sizler de okudukça afakanlar geçiriyorsunuz. Ama gökyüzü inanın sürekli kırmızı alarm vermekte! Bende en az sizler gibi, gökyüzünü her incelediğimde “Oooff yine mi” diyorum….

Dolunayın burçlar üzerinde ki etkisini de BURADAN okuyabilirsiniz…