28 Ağustos 2011 Pazar

29 Ağustos – 4 Eylül Haftası Gökyüzü Gündemi ve Burç Analizleri




Hepinize selam;

Gökyüzü sanırım hepimize bayram hediyesi verecek bu hafta. Başak burcunda bir yeni ay meydana gelecek ve bu yeni ayın açıları harika, bunun yanı sıra astrolojide büyük iyicil, fırsatlar,şans, bolluk gezegeni Jüpiter Ay,Venüs ve Güneş ile harika açıları olacak. Hepinizi farklı konularda harika fırsatların beklediği bir hafta olacak. Hem Jüpiter hem de Venüs tatlı şeylerle, şekerle ilişkilendirilir. Buradan yola çıkarak, sanırım gökyüzünün şeker bayramımızı kutlama şekli bu olsa diyorum. Bu arada unutmadan, lütfen yükselen burcunuzu da okuyun! Hatta ilk önce onu okuyun….





Koç ve Yükselen Koç Burcu;
29 Ağustos – 4 Eylül Haftası

Hafta başında Başak burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay genel anlamda iyi etkilere sahip. Yeni kazançlı iş teklifleri, yeni projeler, yeni iş arkadaşları edinebilirsiniz. Bunun yanı sıra çalıştığınız ortamda evlilik haberleri artabilir. İş ve kariyeriniz anlamında üstlerinizden destekler alabilirsiniz, yaptığınız işler daha görünür bir hale gelebilir ve takdir toplayabilirsiniz. Finansal anlamda kazançlı tekliflerle karşılaşabilir, kazançlarınızı arttırabilirsiniz. Yalnız Neptün işi biraz bozup, sizi aşırı detaycı ve zorgulamaya itebilir ve doğru zamanda mı acaba karar veriyorum gibi şüphelere düşürebilir. Sakin olun, tüm artıları eksileri düşünün ve ona göre kararınızı verin. Bu yeni ay harika olacak. İş ve çalışma ortamının yıldızı resmen sizsiniz. Venüs ve Jüpiterin olumlu etkileşimi ile paranıza para katabilirsiniz, olası sağlıkla ilgili konularda rahatlıkla çözüm bulabilirsiniz. Dipomatik tavır içine girerek kuracağınız iyi ilişkiler sayesinde destekleneceksiniz. Yalnız 31 Ağustosta Jüpiter geri gitmeye başlayacak, belki de bu haftanın kötü haberi bu olsa gerek. Ama panik yapmayın aralık ayına kadar Jüpiter zaten geri gidecek, bu geri gidiş süreci eğer yeni bir iş kurma arefesinde iseniz, aralık ayına kadar büyük kazançlar beklememeniz konusunda bir uyarı niteliğinde olacak, olası iyi etkisi ise belki de çılgınca yaptığınız harcamaları biraz frenleme zamanı gelmişti ne dersiniz? Jüpiter’in para evinizde geri gidiyor olması, merak etmeyin sizi parasız bırakmaz amma velakin ödemelerde gecikmeleri meydana getirebilir. Zaten aralığa kadar geri gideceği için önümüzde ki süreçte sık sık bahsedeceğim kendisinden. Hafta sonuna doğru Güneş ile Jüpiter arasında ki olumlu etkileşim ile eski alacaklarınızı alabilir, eski iş yerlerinizden teklifler alabilir,m eski iş arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Bu hafta öncelikle çalışma ortamınızda ardından kariyerinizi ilgilendiren konular ve akabinde kazançlarınız harika olacak! Sürprizlere olumlu gelişmelere hazır olun. Yalnız günlük temponuz çok ama çok yüksek olacak ve bitkinlik, yorgunluk oluşabilir bunun yanı sıra sağlığınız hassas olabilir, yediklerinize, içtiklerinize dikkat edin.



Boğa ve Yükselen Boğa Burcu;
29 Ağustos – 4 Eylül Haftası


Gerçekten muhteşem bir haftaya giriş yapıyorsunuz arkadaşlar, burcunuzda ilerleyen Jüpiter geri gitmeden önce sizlere minik sürprizler yapacak. Hafta başında başak burcunda bir yeni ay gerçekleşiyor. 5.evinizde gerçekleşecek olan yeni ay sayesinde aşk, çocuklar, hobiler, eğlenceli aktiveteler, hamilelik, spekülatif, riskli konuları ve hayatın keyifli yanları üzerinde etkili olacaktır. Bu hafta güzel haberleri vermek için bu konuların hangisinden başlayacağımı şaşırdım resmen! Yeni ayın başrol oyuncularından biri Venüs, yalnız olanlar size sesleniyorum! Yeni aşklar için bu hafta hayatınızda yer açın, ama benden söylemesi bu bir kişi değil birden fazla kişi ile flört edebilirsiniz, tanışabilir, etkilenebilirsiniz. İşte bu noktada karar vermekte zorlanabilirsiniz. Bazılarınız şans oyunlarından kazanç elde edebilir, bazılarınız hamilelikle ilgili güzel gelişmeler yaşayabilir.Plutona güzel ışınlar gönderecek olan ay; yurt dışı, eğitimle ilgili keyifli gelişmelerin yanı sıra bazı kısa 3-4 günlük seyahatleri de beraberinde getirecektir. Hayatınızda bir takım şeyleri değiştirmek için güçlü duygular hissedebilirsiniz. Ama bitmedi! Ay; burcunuzda ilerleyen Jüpiter’e de harika ışınlar gönderecek, harika haberler alabilecek, oldukça pozitif ve neşeli olacaksınız. Yalnız bu hafta çevrenize karşı aşırı cömert olabilirsiniz, alacağınız hediyelerde mali anlamda sınırları zorlayabilirsiniz dikkat. Özel hayatınıza ilişkin kafa karışıklığı söz konusu olabilir. Bazılarınız ise yaratıcılık gerektiren konularda oldukça başarılı işlere imza atabilirsiniz. Sahne sanatlarında rahatlıkla başarı elde edilebilecek bir hafta. Venüs ile Jüpiter arasında da harika bir etkileşim olacak, bu hafta bu kadar güzel etkiler umarım bünyenize zarar vermez! Bu hafta, aşk, para, seyahatler inanılmaz dolu geçecek. Yalnız hemen bir kötü haber iliştireyim bitirmeden önce; ay sonunda Jüpiter geri gidecek aralık ayına kadar, hayatınız bir süreliğine stand by konumuna geçebilir, içe dönüş, hayatınızı sorgulama gideceğiniz yola karar vermek için oldukça uygun bir süreç olacak. Ha bu geri gidiş aldığınız lop lop yağları daha hızlı eritmenize de yardımcı olabilir.


İkizler ve Yükselen İkizler Burcu;
29 Ağustos – 4 Eylül Haftası



Bu hafta oldukça keyifli ve şanslı geçecek. Başak burcunda gerçekleşecek olan yeni ay zamanı AY; Jüpitere, Plutona harika ışınlar gönderecek akabinde Venüsle kol kola hareket edecekler. Hafta sonuna doğru hem Venüs hem de Güneş fırsatlar gezegeni Jüpiter ile flört edecekler adeta! Şimdi bu süslü teknik terimlerden sonra sizleri neler bekliyor hemen göz atalım; evinizde, yuvanızda, yaşadığınız yerde barış rüzgarları esiyor, olası sorunların üstesinden çok daha rahat gelebileceksiniz. Ev mi almak yoksa evinizi mi değiştirmek istiyorsunuz? Önümüzde ki 10 günü çok iyi değerlendirin bu konular için. Bunun yanı sıra geleceğe yönelik yeni hedefler koymak ve bu hedeflere nasıl varacağınızı çok iyi organize edecek ve planlayacaksınız. Bu hafta başkalarına ait finansal kaynaklarından daha rahat yararlanabilir, borç bulabilir, kredi araştırmaları yapabilirsiniz. Yalnız planlarınızı gizlilik içinde yürütmek isteyebilir, çevrenizde ki kişilerden çok şey saklayabilirsiniz. Hayatın gizli, mistik, gizemli, yönleri çok daha fazla ilginizi çekebilir. Şimdi bazılarınıza komik gelecek belki ama, mezar satın alabilirsiniz. İş ve kariyerinize ilişkin kafanız biraz karışık olabilir, ama rahat olun önünüzü görmenizi engelleyen bulutlar bu hafta dağılmaya başlıyor. Biliyorum ki şu an dip yaptığınız bir dönemdesiniz, ama bu hafta işte yavaş yavaş yukarı çıkmaya başlıyorsunuz. Bazılarınızın aile ve akraba yaşamında, evlilik ve çocuk haberleri gündeme gelebilir. Güneş-Jüpiter etkileşimi ile, zihninizde bir çok farkındalık yaşayabilir, reiki..vb enerji çeşitleri ile ilgilenebilirsiniz. Rüyalarınız özellikle çokça mesaj içerikli olacaktır. Biraz aşktan bahsedelim, yalnız olanlar özellikle bu hafta olası flört durumları ortaya çıksa da bunu daha gizlilik içinde yürütmek isteyebilirsiniz. Evinizde dekoratif değişiklikler yapmak içinde harika zamanlar. Finansal anlamda olası zorlanmalar ve sıkıntılarda yavaştan ortadan kalkmaya başlıyor.


Yengeç ve Yükselen Yengeç Burcu;
29 Ağustos – 4 Eylül Haftası


Muhteşem bir haftaya giriş yapıyorsunuz arkadaşlar. Uzun zaman sonra ilaç gibi gelecek bu hafta sizlere. Başak burcunda gerçekleşecek olan yani ay, Venüs sayesinde yalnız olanlara çıkacakları tatilde veya seyahatlerde birileri tanışma fırsatı yakalatabilir. Bunun yanı sıra oldukça keyifli haberler alacaksınız. Tüm iletişim aletleri ile aktif bir şekilde iletişim içinde olabileceğiniz gibi, bazılarınız blog, web sitesi gibi konularla ilgilenebilir, kitapçılarda kitap araştırabilir, bazılarınız ise yayın evi ile anlaşıp kitap çıkarmak için kolları sıvayabilir. Bu yeni ay çok güzel yahu! Bunun yanı sıra Pluton sayesinde ikili ilişkilerden ve ortaklıklardan yana destekleyici bir hafta olacak. Yaşamınızın gidişhatını değiştirecek bazı sözleşmeler ve anlaşmalar gündeme gelebilir. Partnerinizi veya ortağınızın motivasyona veya yönlendirilmeye ihtiyacı olabilri tamda bu anda siz devreye gireceksiniz. Arkadaşlarınızdan oldukça yardım ve destek alabilecek, yeni kişilerle tanışabileceksiniz. Arkadaşlarınızla beraber oldukça konforlu ve lüks bir tatile de çıkabilirsiniz. Ardı ardına sizleri inanılmaz mutlu edecek haberler için şimdiden bekleyin, bu mail, sms veya telefonla gelecek haberler olabilir. Yalnız Jüpiter ay son itibari ile geri gitmeye başlayacak aralık sonuna kadar, panik yok! Eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz, eğer arkadaşlarınızla iş kurma aşamasında iseniz veya böyle teklifler havada uçuşuyor ise bilin i aralık ayına kadar işleri oturtma süreci olacak büyük paralar beklemeyin. Olası sorunlu sosyal ilişkilerinizi tamir etmek içinde ideal zamanlar. Arkadaşlarınız arası alacak-verecek konuları oluşur ise, ödemelerinde gecikmelere olabilir hazır olun. Yakın çevrenizden, komşularınızdan ve kardeşlerinizden güzel destekler alabileceksiniz.Yalnız Mars hala burcunuzda hareket ediyor ve biliyorum ki sinirlerinizi bozup, sizleri ateş topuna çevirmeye çalışıyor, sakin ol ve bu haftanın tadını çıkarın.


Aslan ve Yükselen Aslan Burcu;
29 Ağustos – 4 Eylül Haftası


Haydi bu hafta sizlere biraz daha para kazandıralım. Bu hafta Jüpiter haftası olacak desem yeridir, harika açıları ile haftanızı oldukça keyifli kılacak. Başak burcunda yani sizin kazan. Evinizde bir yeni ay gerçekleşecek, kendinizi talihli hissedecek, kazançlarınızı arttırabilecek, alacak-verecek konularını organize edebilecek, varlıklarınızı arttırabileceksiniz. Pluton desteği ile iş ve çalışma ortamınızda değişim rüzgarları esmeye başlıyor, yeni ofis, yeni projeler, yeni iş arkadaşları, yeni iş ortamı hepsi bir arada olacak gibi görünüyor. İş yaşamınızda bir nevi meydan okuma dönemi başlıyor sizler için.  Bunun yanı sıra günlük işlerinizin rahatlıkla üstesinden gelebilecek, sağlıkla ilgili konularda rahatlıkla desek alabileceksiniz. Venüs desteği ile özellikle bayanlardan görülecek olan desteğe işaret etmekte, bayanlar sayesinde de kazançlarınızı arttırabilirsiniz. Bunun yanı sıra güzel hediyeler almak vermek için oldukça güzel bir hafta olacak. Konser, tiyatro…vb kültürel etkinlikler için para harcayabilirsiniz.  Hafta sonuna doğru Jüpiter kendini iyice göstermeye başlayacak ve işte beklediğiniz zamanlar, iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda harika sürpriz gelişmeler fırsatlar ve şanslar sizlerle beraber olacak. Hedeflerinize ulaşmak için harika destekler alabileceksiniz. Kendinizi çok daha net bir şekilde ortaya koyabileceksiniz. Yalnız Jüpiter ay sonunda geri gitmeye başlayacak ve aralık ayına kadar sürecek. Bu da iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda bir dizi düzenleme ve hazırlık süreci içine gireceğinize işaret ediyor. Geri giderken işler bir parça yavaşlayacak olsa da, bu aslında sizler için hazırlık ve şimdiye kadar yaptıklarınızı gözden geçirme süreci olacak. Aynı hataları kimse üst üste yapmak istemez sonuçta. Bu haftanın tadını çıkartın, lakin harika ötesi bir hafta olacak.


Başak ve Yükselen Başak Burcu;
29 Ağustos – 4 Eylül Haftası



İşte tamda sizin haftanız bu hafta! Burcunuzda hafta başında bir yeni ay gerçekleşecek. Hem Merkür gerilemesi de sonra erdi, yeni başlangıçlar için kendinizi hazırlayın bakalım! Fiziki görüntünüzde bir takım değişikliklere gidebilirsiniz, yaşam kalitenizi ve yaşam gücünüzü arttırabilir, sağlığınızla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Size hali hazırda var olan yeteneklerinizi ortaya çıkarma ve bunları değerlendirme zamanı. Yeni oluşumlar, yeni başlangıçlar göz doldurucu olacak hayatınızda.  Pluton desteği ile aşk ve çocuklarınızla ilgili konularda değişimler isteyebilir, meydan okumalar başlayabilir. Bir birlikteliğiniz var ise, karşınızda ki kişiyi çok daha fazla sorgulayabilirsiniz. Özellikle sanatsal konularda başarıyı bu hafta çok daha rahat yakalayabilirsiniz. Venüs desteği sayesinde, hayattan çok daha fazla keyif alabilir, aşkı ve sevgiyi hayatınıza çekebilir, sanat, müzik, doğa gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Veya detay gerektiren işlerde çok daha rahat başarılı olabilirsiniz. Jüpiter desteği ile statü ve mevki sahibi kişilerden özellikle bunlar bayan olabilir, yardım ve destek alabilirsiniz. Yine ithalat-ihracat,alım-satım, tanıtım, reklam gibi konular ön plana çıkabilir. Bazılarını ise oldukça keyifli yurt dışı seyahatlerine çıkabilirler. Venüs-Jüpiter etkileşimi sayesinde, özellikle yalnızla uzakta yaşayan kişiler, yurt dışında ki insanlarla veya yabancı kökenli kişilerle flört edebilirler. Hukuksal konuları olanlar, adalet elbette sizden yana olacak. Yalnız ay sonuna doğru Jüpiter geri gitmeye başlayacak ve  aralık ayına kadar devam edecek. Geri giderken, eğitim, din, felsefe..vb konuları daha fazla sorgulayabilirsiniz, yeni araştırmalar, öğrenimler içine girebilirsiniz. Yalnız seyahatlerle ilgili bazı minik sıkıntılar söz konusu olabilir zaman zaman. Ama siz şimdi bunu düşünmeyin, aralık ayına kadar bolca bahsedeceğim bu konudan, siz şimdi bu haftanın size katacağı süper etkileri düşünün.


Terazi ve Yükselen Terazi Burcu;
29 Ağustos – 4 Eylül Haftası


Hafta başında başak burcunda gayet iyi etkileri olan bir yeni ay gerçekleşecek. Bu yeni ay sayesinde sizi neyin motive ettiğini bulabilecek, arkanızdan iş çeviren, konuşan kişilerle daha güçlü bir şekilde mücadele edebileceksiniz. Yalnız sağlığınıza dikkat etmek çok yerinde olacaktır, bu süreçte bünyeniz çok güçlü olmayabilir. Venüs desteği sayesinde, yalnız olanlar gizli saklı ilişkiler içine girebilirler, bu ilişkiler yakın çevreleri tarafından çokta fazla onaylanmayacak türden ilişkilerde olabilir. Ya da sevgili olan kişilerden etkilenebilirsiniz. Platonik aşklar gündeme gelebilir.  Bunun yanı sıra ilişkileri olanlar bir takım kıskançlıklar, ilişkilerini aşırı sorgulama yüzünden kendilerini zor duruma düşürebilirler. Neyse bu mudur iyi etkiler diyeceksiniz? Hayır tabi ki, hafta boyunca Jüpiter; güneş, Venüs ve Ay’a harika ışınlar gönderecek. Başkalarına ait finansal kaynaklardan rahatlıkla yararlanabileceksiniz, ailenizden destekler alabilecek, kredi araştırmasına girebilecek, miras, nafaka gibi konulardan yana destekleyici etkiler altında olacaksınız. Jüpiter’in bu kadar etkin olması yüzünden biraz tembelliğe de düşkünlük artabilir. Aile bireylerinize bazı konularda meydan okuyabilirsiniz, ama güç sizden yana olacaktır. Hafta sonuna doğru güneş ile Jüpiter arasında ki etkileşim iyice belirgin olacak, öncelikle maddi anlamda kazançlarınızı arttırabileceksiniz, özellikle ortaklaşa işlerden kazandığınız gelirleri. Çevrenizde ki kişilere karşı fazla cömert olacaksınız. Sizlerden borç isteyebilirler. Bu hafta alım-satım işleri de aynı şekilde ön planda olacağa benziyor. Hayata karşı daha gerçekçi, planlı ve pratik yaklaşacaksınız. Kendinize çok daha fazla zaman ayıracak, ihtiyaçlarınızı gözden geçirebileceksiniz.


Akrep ve Yükselen Akrep Burcu;
29 Ağustos – 4 Eylül Haftası


Hafta başında başak burcunda bir yeni ay meydana gelecek ve tüm haftayı etkisi altına alacak. Ardından Jüpiter harika ışınlar gönderecek, güneş, ay ve Venüs’e. İnanılmaz keyifli ve güzel bir hafta olacak. Peki ama nasıl? Ağustos ayının gerilimini ve yoğunluğunu bu yeni ay ile atacaksınız bir nevi. Arkadaşlarınızdan dostlarınızdan harika destekler ve yardımlar görebileceksiniz. Venüs sayesinde oldukça hareketli, sosyal olacak, yeni kişilerle tanışabilir, yeni dostluklar kurabilirsiniz. Yalnız olanlar ise arkadaşlarınız sizin için çöp çatanlık yapabilir veya katılacağınız davet, konser, organizasyon..vb yerlerde tanışacağınız kişilerle flört etmeye başlayabilirsiniz. Pluton desteği ile seyahatler ön plana çıkabilir, yakın çevrenizden güzel destekler alabilirsiniz. Bu seyahatler, romantik ve duygusal içerikli olabilir. Jüpiter desteği ile, ortağınızdan, partnerinizden rahatlıkla destek ve yardım görebileceksiniz. İş hayatınızdan kazandığınız gelirleri arttırabilecek, yeni iş anlaşmaları, sözleşmeleri, teklifler bir bir gündeme gelmeye başlayacaktır. Bazılarını Jüpiter desteği ile söz, nişan, evlilik gibi konular için adımlar atabilir, bazılarınız ise yeni ortaklıklar için hazırlıklar yapabilirsiniz. Yakın çevreniz ile ilişkilerinizi onarmak, olası soğuklukları gidermek için harika zamanlar. Ay sonunda Jüpiter geri gitmeye başlayacak ve aralık ayına kadar sürecek. İlişkilerden yana bir parça kendinizi toparlama, düzene sokma, eksikleri giderme süreci olacak bu sizler için. Birlikte olduğunuz kişiye karşı bu hafta oldukça cömert olabilir, ona kendisini çok iyi hissetmesini sağlayabilirsiniz. Bazılarınız ise iletişim, reklam,pazarlama,tanıtım,eğitim ile ilgili konularda önemli kararlar verip büyük adımlar atabilirsiniz. Sözün özü, bu haftanın tadını çıkarın.


Yay ve Yükselen Yay Burcu;
29 Ağustos – 4 Eylül Haftası


Haftaya başak burcunda gerçekleşecek ve de harika etkileri olacak olan yeni ay ile başlıyoruz. 10. kariyer evinizde gerçekleşecek olan bu yeni ayı biraz analiz edelim; Venüs desteği sayesinde özellikle bayanlardan alınacak olan güzel desteklerin yanı sıra, maaş artışı, terfi veya kariyerinizle ilgili güzel bir gelişmenin habercisi olabileceğine işaret etmekte. Pluton desteği sayesinde finansal anlamda kazançlarınızı arttırabileceğinize, iş yerinizde koşullarınızda bir iyileşme veya daha kazançlı bir işe geçme olarak değerlendirebiliriz. İş arayanlar önümüzde ki 10 günü çok iyi değerlendirmeliler bence, önlerine çıkacak olan fırsatları güzel değerlendirmeliler. Jüpiter desteği ile de, pozisyon değişimi, birlikte çalışılan kişilerden alınacak olan desteklere işaret etmekte. Peki sadece bu kadar mı? Elbette değil, Jüpiter ile Venüs etkileşimi sayesinde daha motive, hareketli, enerjik, isteklerinizi çok daha net bir şekilde ortaya koyabileceksiniz, olası sağlık sorunlarının üstesinden rahatlıkla gelebilecek, yeni projelere yelken açabileceksiniz. Bazılarını belki minik ev hayvanları almak için bu hafta adım atabilirler. Güneş ile Jüpiter etkileşimi sayesinde, iş ile ilgili bir takım seyahatlerin yanı sıra, yöneticilerinizden alacağınız övgüler, destekler, ödüller olacaktır. Her türlü hareketinizle çok fazla ön planda olacaksınız. Eğer bir iş veren konumunda iseniz, oldukça aktif ve verimli çalışacak olan yeni kişiler işe alabilirsiniz. Hayatınızın gidişhatına dair önemli kararlar alabilir ve bunları uygulayabilirsiniz. . Ay sonunda Jüpiter geri gitmeye başlayacak ve aralık ayına kadar sürecek. Yaptığınız işleri gözden geçirme, eğer yeni iş kuracaksanız işler ağırdan alınabilir biraz. Önümüzde ki günlerde bu geri hareketten sıkça söz edeceğim, siz şimdi bu haftanın tadını çıkartın arkadaşlar.


Oğlak ve Yükselen Oğlak Burcu;
29 Ağustos – 4 Eylül Haftası


Pazartesi günü başak burcunda bir yeni ay gerçekleşecek, 9. evinizde oluşacak olan bu yeni ay gerçekten güzel etkilere sahip. En azından ağustos ayının gerginliğini bir nebze de olsa üstünüzden alacak gibi görünyor. Venüs sayesinde özellikle yalnız olanlar uzaktaki, farklı şehir veya ülkede ki veya yabancılarla flört durumları oluşabilir. Bunun yanı sıra hayatı çok daha fazla sorgulayabilirsiniz, hayatın neresindeyim, amacım nedir, hangi yöne doru gidiyorum gibi sorular kafanızı epey meşgul edebilir. Mevki ve statüsel anlamda önemli güçlü kişilerden desteklerde alabilirsiniz. Burcunuzda bulunan pluton, yeni ay zamanı destekleyici olacaktır, hayatınızda değiştirmek istediğiniz özellikleriniz ve hoşnut olmadığınız şeyleri hayatınızdan çıkarmak için güçlü bir istek duyabileceksiniz ve bunu başarabileceksiniz de. Jüpiter sayesinde, aşk, çocuklar, sanatsal aktiviteler konusunda da kazançlarınızı arttırabilirsiniz. Hafta içinde hem Venüs hem de Güneş Jüpiter’e harika ışınlar gönderecek. Bu hafta sizlerin bir nevi aşk haftası olacak, yalnızlar hazır olun yeni flörtler ve tanışmalar için! Bazılarını şans oyunlarından kazanç elde edebilecekken, bazılarınız ise sürpriz hamilelik haberleri ile mutlulukları ikiye katlanacak. Bazılarınız, tanıtım, reklam, alım-satım, ihracat-ithalat, reklamcılık, halkla ilişkilerle ilgili çalışmalara başlayabilir hatta kazançlarını bu yolla arttırabilirler. 9. ev uzak yollarla da ilişkilidir, bu hafta sizi bekleyen romantik bir tatilin de işareti olabilir. Din, felsefe gibi konulara çok daha fazla yönelebilir, bu konularla ilgili araştırmalar yapabilir, kitaplar alabilirsiniz. Her ne şekilde olursa olsun, bu hafta sizler içinde oldukça keyifli ve harika olacak. Size sadece tadını çıkarmak kalıyor.


Kova ve Yükselen Kova Burcu;
29 Ağustos – 4 Eylül Haftası



Bu haftanın genel senaryosu, başak burcunda gerçekleşecek olan yeni ay ve Jüpiterin harika açıları üzerine olacaktır. Yeni ay zamanı Venüs sayesinde; kazançlarınızı arttırabilecek, kredi, banka işlemleri, ortaklaşa kazançlardan elde edilen gelirler, primler, burslar, nafaka, miras ..vb gibi konularda oldukça destekleyici etkileri olacaktır. Güzellik veya güzelleşmek için para harcayabilirsinizde. Pluton desteği sayesinde ise, gizli bir takım görüşmeler, gizli anlaşmalar, toplantılar, konuşmaları gündeme getirecektir. Psikolojik anlamda bir yenilenme ve farkındalığınızın artacağı bir hafta olacak. Çevrenizde gelişen bir çok olayı daha net bir şekilde değerlendirebileceksiniz. Hayata bakış açınızda ciddi değişimler meydana gelebilir. Birazda Jüpiter’den bahsedelim, Jüpiter size ev, yuva, aile, yerleşime ait konular, gayrimenkul ile ilintili konularda bir çok şans sunacaktır. Bu hafta fikirlerinizi kazanca dönüştürmek için fırsatlar elde edebilir, ev alım-satım ile ilgili konulara yoğunlaşabilir, araştırmalar yapabilirsiniz. Evinizde mobilyaları değiştirebilir, boya, badana gibi işlerle uğraşabilirsiniz. Ev ve aile bireyleri ile ilgili olası sorunların üstesinden çok daha rahat bir şekilde gelebilirsiniz. Olası ödemeleriniz gerekli kaynakları rahatlıkla yaratabileceksiniz. Yalnız sağlığınızı ilişkilendiren konularda dikkatli olmalı, bünyenizin zayıf olmasından dolayı kolay hastalanabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle gerginliklere karşı da dikkat etmekte yerinde olacaktır. Bu hafta kooperatife başvurabilirsinizde. Eşinizin veya partnerinizin maddi durumunda ciddi bir rahatlama ve güzel gelişmeler söz konusu olacaktır.




Balık ve Yükselen Balık Burcu;
29 Ağustos – 4 Eylül Haftası



Her burca olduğu gibi sizlere de harika haberlerim var bu hafta. Başak burcunda gerçekleşecek olan yeni ay ile birlikte Venüs desteği sayesinde, özellikle yalnız olanlar ciddi ilişkilere adım atabilirler, aşka doğru çekilebilirler ve bazılarınız ise söz, nişan, evlilik gibi konularla uğraşmaya başlayabilirsiniz. Bazılarını güzel kazançlar sağlayacak ortaklaşa işlere adım atabilirler. Pluton desteği sayesinde, sosyal çevrenizde ve arkadaşlarınızda bir değişim rüzgarı başlıyor, bazı arkadaşlarınıza ve dostlarınıza karşı bu hafta meydan okurcasına yaklaşabilirsiniz ama evren sizden yana olacaktır. Jüpiterin hoş ışınları sayesinde, keyifli bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Haftanın genelinde etkin olacak Güneş ve Venüs’ün Jüpiter ile etkileşimleri, önemli sözleşme ve anlaşmalara işaret etmekte. Bunun yanı sıra size olası zarar vermek isteyenleri çok daha rahat ve net bir şekilde seçebileceksiniz ve ona göre aksiyon alabileceksiniz. Birliktelikleri olanlar, ilişkileri çok daha keyifli bir sürece girecek, daha romantk, anlayışlı ve hediye alış-verişlerinin olduğu bir süreç olacak bu. Bazılarını ortaklaşa web sitesi kurmak ve satış yapmak, blog hazırlamak, kitap çıkarma, çeviri, satış-pazarlama tanıtım gibi işlerle ilgilenebilirlerde. Genel anlamda finansal açıdan şanslı bir hafta olmakla birlikte, yine de riskli girişimlerden uzak durmanızda fayda var. İş arayanlar, daha önce görüşmeye gittiğiniz bir yer ile tekrar bir mülakata çağırabilirsiniz. Çocuk sahibi olmayı düşünenler, partnerleri ile b konuyu enine boyuna konuşup nihai kararı verebilirler. Kısacası bu hafta inanılmaz keyifli, güzel gelişmelerin olacağı bir hafta. Size düşen ise bunu yaşamak sadece, ki gergin ağustos ayından sonra bunu herkes kadar hak ettiniz.