13 Ağustos 2011 Cumartesi

15 - 21 Ağustos Haftası Gökyüzü Gündemi ve Burç Analizleri




LÜTFEN ÖNCELİKLE YÜKSELEN BURCUNUZA GÖRE OKUYUN! 




Koç ve Yükselen Koç burcu;
15-21 Ağustos Haftası

Hafiften gergin ve zorlu bir haftayı geride bırakıyoruz yavaş yavaş. Elbette etkiler birden silinip gitmeyecek ama etkisi geçtiğimiz haftalarda ki gibi şiddetli olmayacak. Neyse çok laf kalabalığını sevmem, bu hafta Aslan burcunda Merkür, Güneş, Venüs kol kola hareket edecekler. Sizler için, aşk, sevgi, yaratıcılık gerektiren konular çok daha fazla vurgulanacak. Yaratıcılık gerektiren konularda başarı elde etmek çok daha kolay olacak. İşleri tv, sahne sanatları olanlar için bu hafta harika teklifler alabilirler. Haydi aşk konusuna değinelim birazda, bu konuda kafalar hafiften karışık olabilir, seçmek, karar vermek durumunda kalabilirsiniz. Ama bana sorarsanız ay sonuna kadar özel hayatınıza ilişkin kararlar için bekleyebilirsiniz. Bazılarını çocuk sahibi olmak için adımlar atabilirler ya güzel haberler alabilirler. Bu hafta çok daha sosyal olmanın yanı sıra, hayattan çok daha fazla keyif almanızı sağlayacak koşullarla karşılaşabileceksiniz. Bazılarınızda kişisel hobilerine yönelebilecek veya yeni ilgi alanları araştırıp bulabilecekler. Bazılarınızın hayatında flörtler çok daha ön plana çıkacak, heyecan verici olacak. Yalnız önümüzde ki hafta ev, yuva, aile ve ikili ilişkiler alanında gerginlikler zorlanmalar başlayacak, önümüzde ki hafta detaylı değineceğim.  Sadece haftanın ilk günleri biraz içe kapalı, kendinize dönük, hafif uyku modu içe geçebilir, şartları ve koşulları idare etmek biraz zor olsada, hafta ortası itibari ile inanılmaz enerjik, aktif, dışa dönük olacaksınız. Yalnız özellikle Çarşamba ani çıkışlardan kaçınmak yerinde olacaktır. Fakat Perşembe günü inanılmaz keyifli, size mutluluk verici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta sonuna geldiğimizde finansal konular ön plana çıkmaya başlıyor, maddi konularla ilgili evet dürüst olmak gerekirse boyunuzu aşacak harcamalara girebilirsiniz, dikkat edin ama ben derim ki güzel gelişmelerde olabilir, kazançlarınızı arttırabilirsinizde eğer aklınızı kullanabilirseniz. Fakat hafif aba altında sopa gösterir gibi olacak ama MERKÜR hala geri gidiyor. Uzun uzun Merkür’ün geri hareket etkilerini yazmacağım. Merak edenler hemen BURADAN okuyabilirler.


Boğa ve Yükselen Boğa Burcu;
15-21 Ağustos Haftası



Keyifli ve de güzel gelişmelerin olacağı bir haftaya giriyoruz. Biliyorum ki geleceğe yönelik endişeleriniz arttığı bir dönemden geçiyorsunuz. Fakat bu hafta bu endişeler yavaş yavaş ortadan kalkıyor. Bu hafta Merkür, güneş, Venüs birlikte hareket edecekler. Ev, yuva, aile, yerleşime ait konularda harika etkileri olacak. Bunu biraz açalım, mesela evinizi yenilemek, dekoratif değişiklikler yapmak istiyorsunuz, veya ev değiştirmek, alım-satım işleri her neyse hiç fark etmez bu konularla ilgili keyifli gelişmeler, kontaklar kurabilir, fikirler alabilir, imzalar atılabilir. Olası bir diğer etkisi ise ev içinde asıl konuşulması, masaya yatırılması gereken konular konuşulabilir. Bu hafta hayatınızda tamamlanması, sonlanması gereken önemli konular sona erecek sizin isteğinizle. Bazılarını tarihi yerlere geziler yapabilir. Ama en önemlisi bana göre, geleceğe yönelik hedeflerinizi bu hafta daha net bir şekilde belirleyip buna göre hareket edecek olmanız.Önümüzde ki hafta Mars-Satürn etkileşiminden dolayı iş ve çalışma ortamınıza ilişkin iletişim ve fikir uyuşmazlığı yüzünden zorlanmalar oluşabilir fakat onu da önümüzde ki hafta detaylı bahsedeceğim Haftanın ilk günleri sosyal çevreniz, arkadaşlıklarınızla ilgili konular daha ön planda olacak, arkadaşlarınızla aranızda yardımlaşabilirsiniz. Hafta ortasına geldiğimizde koşulları ve şartları çok fazla istediğiniz ölçüde kontrol edemeyebilirsiniz ve bu sizde stres yaratabilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Hafta sonuna geldiğimize ise, inanılmaz keyifli birkaç gün bekliyor olacak sizleri. Hayattan çok daha fazla keyif alabilecek, bazılarınız minik seyahatlere çıkacak, hayata karşı daha iyimser bir pencereden bakacaksınız. Duygularınızı, düşüncelerinizi daha net bir şekilde dile getirebileceksiniz. Hafif aba altında sopa gösterir gibi olacak ama MERKÜR hala geri gidiyor. Uzun uzun Merkür’ün geri hareket etkilerini yazmacağım. Merak edenler hemen BURADAN okuyabilirler.


İkizler ve Yükselen İkizler Burcu;
15-21 Ağustos Haftası


Bu hafta kötü haber yok, aksine güzel haberlerim var sizler içinde. Aslında haberler benden değil, çevrenizden, uzak yerlerden, hatta yurt dışından bile gelebilir! Bu hafta iletişim, haberleşme konuları hayatınızda çok ön planda olacak, parmaklarınız deli gbii gelen mailler ve mesajlar için çalışacak. Bol bol telefon görüşmeleri de cabası! Bu hafta bazı size keyif verici seyahatleri de organize edebilirsiniz. Yazılı evrak işleri ile de ilgilenebilirsiniz. Kardeşlerinizin hayatına ilişkin güzel, keyifli gelişmeler yaşanabilir, yeni başlangıçları dikkat çekici olabilir. Onların özel hayatına ilişkin de güzel haberler alabilirsiniz.  Yakın çevreniz, kardeşlerinizle ilgili olası problemlere olumlu konuşarak rahatça çözüm bulabileceksiniz. Geçtiğimiz haftanın gerginlikleri yavaştan hayatınızdan siliniyor, merak etmeyin kalıcı değildi. Önümüzde ki hafta Mars-Satürn etkileşiminden dolayı finansal anlamda bazı zorlanmalar meydana gelebilir ama ondan önümüzde ki hafta detaylı bahsediyor olacağım.  Haftanın ilk günleri iş ve kariyerinizi ilgilendiren konular ön planda olacak, yalnız duygularınız ile hareket etmeye daha meyilli olacaksınız. Sezgileriniz size yol gösterici olacaktır, hafta ortası itibari ile arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, davetlere katılabilir, konser, tyatro ..vb bilimum etkinlikler içinde bulunabilirsiniz. Yalnız minik gerginlikler, gecikmeler, iletişim aksamaları oluşabilir, abartmamaya özen göstermek yerinde olacaktır. Hafta sonuna geldiğimizde ise, yaratıcı çalışmalar içine girebilir, farkındalığınızı arttırıcı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yalnızlık ihtiyacınız artabilir, oturup yazı yazabilir, içinizi dökebilirsiniz. Kendinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. Yalnız uyku düzeninize dikkat etmenizde yarar var. Hafif aba altında sopa gösterir gibi olacak ama MERKÜR hala geri gidiyor. Uzun uzun Merkür’ün geri hareket etkilerini yazmacağım. Merak edenler hemen BURADAN okuyabilirler.


Yengeç ve Yükselen Yengeç Burcu;
15-21 Ağustos Haftası


Bu haftanın zengini siz olacaksınız herhalde? Tamam bir parça abartıyor olabilirim kabul ediyorum. Fakat bu hafta aslan burcunda birlikte hareket edecek olan Venüs, Merkür, Güneş sizlerin kişisel kazançları üzerinde harika etkileri olacak. Kazanç,para ile ilgili anlaşmalar, sözleşmeler, önemli fikirsel destekler alabilir, bunun yanı sıra beklenmedik sürpriz hediyeler ile mutlu olabilirsiniz. Yalnız kesenin ağzını açarak çevrenize karşı oldukça cömertte davranabilirsiniz, ben derim ki dikkat edin. Kısacası bu hafta varlıklarınızı, kazançlarınızı arttırabileceğiniz gelişmelerle karşılaşabileceksiniz. Geçtiğimiz hafta yaşanan gerginlik ve olumsuzluklar birden olmasa bu hafta etkisini çok daha az hissettirecektir. Yalnız önümüzde ki hafta için hazırlıklı olun zorlanmalar için, bazı engellenmelerle karşılaşabilir, stresle mücadele etmeniz gerekecektir. Önümüzde ki hafta bundan detaylı bahsedeceğim, siz şimdi bu haftanın tadını çıkartınHaftanın ilk günleri uzak yerlerden haberler alabilirsiniz, tatil ile ilgili planlar yapabilirsiniz, önemli, mevki sahibi kişilerle bir araya da gelebilirsiniz. Hafta ortası itibari ile iş ve kariyerinize ilişkin konularda rahatlıkla insiyatif alabilecek, farklı yaklaşımlarınızla dikkat çekeceksiniz. Üstlerinizden övgüler alabilirsiniz. Hafta sonuna geldiğimizde ise, sizleri pek yerinizde tutamayacağız, kalabalıklar arasına karışmak, arkadaşlarınızla beraber olmak için fırsatlar elde edebileceksiniz. Dostlarınızdan hafta sonu yardım almanız çok daha kolay olacaktır. Yalnız unutmadan Merkür hala geri gidiyor. BURADAN etkilerini isteyenler okuyabilirler elbet.

Aslan ve Yükselen Aslan Burcu;
15-21 Ağustos Haftası


Evet bu haftanın sanırım gözdesi siz olacaksınız, evet evet olacaksınız! Burcunuzda Güneş, Merkür, Venüs kol kola gezecekler! Bu hafta hayatınızda önemli sözleşmeler, anlaşmalar, iletişim konuları ön plana çıkabilir. Duygularınızı çok daha rahat bir şekilde dile getirebilirsiniz. Hayattan daha fazla keyif alabilir, huzur bulabilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren işlerde başarıyı yakalama şansınız çok daha yüksek olacaktır. Fiziksel görüntünüzle biraz oynayabilirsiniz, değişiklikler yapabilir, stilinizi değiştirebilirsiniz. Bu hafta kişisel yeteneklerinizi çok daha rahat bir şekilde ortaya koyabileceksiniz ve çevrenize karşı oldukça çekici sinyaller göndereceksiniz. Siz aşka doğru değil, aşk size doğru gelebilir. Daha orta yolu bulucu davranmaya çalışacaksınız. Yalnız evet egolar fora ve oldukça ön planda olacaktır. Yeni tanışacağınız kişiler üzerinde ki ilk intibanız etkileyici olacaktır. Hayatınıza daha çok eğlence ve keyfe yer vereceksiniz.  Bu haftanın tadını çıkartın zira önümüzde ki hafta Mars ile Satürn etkileşiminden dolayı, sağlıkla ilgili konularda minik sıkıntılar söz konusu olabilir. Ama haftaya bundan detaylı bahsediyor olacağım. Haftanın ilk günleri başkalarının finansal kaynaklarından daha kolay yararlanabilir, yardım alabilirsiniz. Yine bankacılık işlemleri ile ilgilenebilirsiniz. Hafta ortası itibari ile hukuksal konular, eğitim, yayıncılık, akrabalarınızla ilişkin konular ön plana çıkmaya başlayacak. Kendinizi daha enerjik, dinamik ve dışa dönük hissedecek, isteklerinizi çok daha kolay bir şekilde ortaya koyabileceksiniz. Hafta sonuna geldiğimizde ise, iş,kariyer ve statünüzü ilgilendiren konular daha ön plana çıkmaya başlayacak. Sağlam ve emin adımlarla ilerlemek isteyecek, geleceğe yönelik bazı planlar yapmaya başlayabileceksiniz. Yalnız unutmadan Merkür hala geri gidiyor. BURADAN etkilerini isteyenler okuyabilirler elbet.


Başak ve Yükselen Başak Burcu;
15-21 Ağustos Haftası



Bu hafta bütün burçlar için harika haberlerim vardı çantamda ama sıra size geldiğinde ne yazık ki kafam biraz karıştı. Sizler azıcık daha sabredeceksiniz isteklerinizi ortaya koymak, koşulları ve şartları kendi lehinize çevirebilmek için, mesela 23 Ağustosa kadar. Aslan burcunda bu hafta birlikte hareket edecek olan Güneş,Merkür, Venüs 3’lüsü, kendinizi daha iyi yapılandırmak adına eleştireceğinizi işaret etmekte. Evet çevrenizde bir takım gizli dolaplar dönüyor ve sizlerde bunların farkındasınız artık. Ama merak etmeyin, bir nevi koruma kalkanı altında olacaksınız. Sadece koşulları ve şartları çok fazla istediğiniz gibi yönetemeyebilirsiniz, minik engeller, beklenmedik gelişmelerle askıya alınan işler azıcık yıpranmanıza neden olabilir. Yine sağlığınıza dikkat etmek yerinde olacaktır. Çok çalışıp az kazanacağınız belki de az takdir göreceğiniz bir süreç bu. Ama 23 Ağustos itibari ile senaryo tamamen değişecektir. Biraz finansal konulara da dikkat etmek, harcamalarınızı kontrol altına almak yerinde olacaktır. Özellikle sosyal çevreniz ile finansal konular yüzünden gerilmemeye dikkat edin. Haftanın ilk günleri ikili ilişkilerde yardım ve destek temaları ön planda olacak. İstediğiniz desteği rahatlıkla bulabileceksiniz. Hafta ortası itibari ile finansal konular ön planda olacak. Başkalarının maddi olanaklarından rahatlıkla yararlanabilecekler, banka ile ilgili işlemlerini halledebilecekler. Hafta sonuna geldiğimizde ise, minik bir tatil planı yapabilirler, önemli mevki sahibi kişilerle bir araya gelebilir ve onlardan destek alabileceksiniz. Yalnız unutmadan Merkür hala geri gidiyor. BURADAN etkilerini isteyenler okuyabilirler elbet.

Terazi ve Yükselen Terazi Burcu;
15-21 Ağustos Haftası



Her ne kadar Satürn Terazi burcunda ilerliyor da olsa, bu hafta iyi şans üzerinizde olacak. Aslan burcunda birlikte hareket edecek olan Güneş, Venüs ve Merkür hayattan isteklerinizi, dileklerinizi gerçekleştirmek için çalışacaklar. Hayatınızda sizi bir yere taşıyacak olan kimselerle tanışabilir, önemli fikir alışverişler, akıl danışmanlıkları alabilirsiniz. Bunun yanı sıra bu hafta hediye almaya daha açık olacaksınız, arkadaşlarınız size minik sürprizler yapabilirler. Bu hafta bir nevi son zamanlarda umut ettiklerinize bir adım daha yaklaşma haftası olacak. Daha sosyal olacak, kalabalık gruplarla beraber hareket edecek, organizasyonlar yapacak, arkadaşlarınızla daha sık bir araya geleceksiniz. Bir diğer olası etkisi de, iş hayatından kazandığınız gelirleri bu hafta arttırabilir, prim kazanabilir, ödül alabilirsiniz. Yalnız önümüzde ki hafta için şimdiden hazır olun, zorlanmalar meydana gelebilecek, özellikle iş hayatınıza ilişkin bir takım krizlerle mücadele etmeniz gerekebilecek. Bundan önümüzde ki hafta detaylı bahsediyor olacağım.. Haftanın ilk günleri yoğun bir iş temposu ile geçiyor. Günlük yapılması gereken angarya işlerle uğraşmanız gerekebilir, fakat bu işlerle ilgilenirken yardım ve destek alabileceksiniz. Hafta ortasına doğru geldiğimizde ise, ikili ilişkilerde insiyatif, rahatlıkla alabilecek, özel hayatınıza biraz daha zaman ayırabileceksiniz. İkili ilişkiler içinde zaman zaman ani beklenmedik çıkışlar ve tansiyon yükselmeleri de oluşabilir, sakinliği korumak önemli olacaktır. Hafta sonuna geldiğimizde finansal konular ön plana çıkmaya başlıyor, harcamalar artabilir ya da abartılı harcamalar yapabilirsiniz. İhtiyacınız olan şeylere odaklanmak yerinde olacaktır. Yalnız unutmadan Merkür hala geri gidiyor. BURADAN etkilerini isteyenler okuyabilirler elbet


Akrep ve Yükselen Akrep Burcu;
15-21 Ağustos Haftası


İş ve çalışma ortamınıza ilişkin gergin ve de sıkıntılı bir süreçten geçiyor olabilirsiniz. Ama bu hafta üzerinizden yükler biraz daha alınmaya başlıyor. Bu hafta Aslan burcunda Merkür, Venüs ve Güneş birlikte hareket edecekler. Bunu biraz açalım, iş ve kariyerinizi ilgilendiren konular, toplumsal statünüzle ilgili durumlar çok daha fazla ön planda olacak. İş hayatınıza ilişkin önemli, keyifli görüşmeler, teklifler, sözleşmeler, imzalar, anlaşmalar gündeme gelebilir. Üstlerinizden bu hafta rahatlıkla destekler görebileceksiniz. Bu hafta söylediklerinizle, yaptıklarınızla, davranışlarınızla hatta bi hatta hatalarınızla da çok daha göz önünde olacaksınız, gizlilik içinde hareket etmek zor olacak sizler için. Daha fazla saygı göebileceksiniz. Yapmış olduğunuz işte parmakla gösterilen insan olacaksınız. İş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda egolar tavan bu hafta! Yalnız önümüzde ki hafta kontrol dışı bir takım gelişmelere karşı canınız bir parça sıkılabilir ama bu detaydan haftaya etraflıca bahsedeceğim. Haftanın ilk günler öze hayatınız, aşk ilişkileri  gündeme gelebilir, hayattan daha çok keyif alabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz. Hafta ortasına doğru iş ve çalışma ortamınız daha çok vurgulanmaya başlıyor. İş ortamınızda insiyatif alabilir, çıkışlarınızla dikkat çekici olacaksınız. Yalnız gerginliklere karşı dikkatli olmakta yarar var. Hafta sonuna geldiğimize ikili ilişkiler ve ortaklık gerektiren durumlarda şanslı, kazançlı ve de keyifli etkiler altında olacaksınız. Yalnız unutmadan Merkür hala geri gidiyor. BURADAN etkilerini isteyenler okuyabilirler elbet.


Yay ve Yükselen Yay Burcu;
15-21 Ağustos Haftası


Ben derim ki sizler bu hafta sıkı bir tatile çıkın! Aslan burcunda  hem Merkür, hem Venüs hem de Güneş birlikte hareket edecekler. Uzun seyahatlere çıkmak, tatil planları yapmak, rezervasyonlarla ilgilenmek için harika bir hafta. Bazılarınız dini, felsefe, inançlar…vb konularla ilgili daha çok araştırabilir, okuyabilir, fikir alış-verişleri içinde bulunabilirler. Mevki ve statü sahibi önemli kişilerle bir hafta bir araya gelebilir ve onlardan rahatlıkla destek ve yarar görebilirsiniz. Bazılarınız önemli seminerler organize edebilir veya seminerlere katılabilirler. Kanunla ve hukukla ilgili konularınızda keyifli gelişmelerde yaşayabilirsiniz. Hisleriniz çok daha kuvvetlenebilir, rüyalarınız size özel sembollerle dolu ve haberci niteliğinde olabilir. Yabancı kişiler, yurt dışı ile ilgili konularda, tanıtım, reklam, ithalat-ihracatla ilgili konularda keyifli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yalnız önümüzde ki hafta Mars ile Satürn arasında ki gerginlik aktifleşmeye başlayacak, sosyal ilişkiler ve finansal durumunuzu ilişkilendiren konularda gerginlik ve sıkıntı yaşayabilirsiniz, fakat bundan önümüzde ki hafta detaylı bir şekilde bahsedeceğim, şimdiden minik bir uyarı yapayım istedim.  Haftanın ilk günleri aile içi yardımlaşma temaları ön planda olacak, eve at yapılması gereken işlerle ilgilenebilirsiniz. Hafta ortasına geldiğimize özel hayatınıza ilişkin beklenmedik sürpriz gelişmeler yaşanabilir, arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Yaratıcılık, sanatsal konularla ilgili hızlı gelişmeler yaşanabilir.Minik flörtler yaşanabilir.  Hafta sonuna geldiğimize, hayatınızda bir süredir ötelediğiniz, yarım bıraktığınız hatta üşendiğiniz konularla ilgilenebilirsiniz. Yalnız unutmadan Merkür hala geri gidiyor. BURADAN etkilerini isteyenler okuyabilirler elbet.


Oğlak ve Yükselen Oğlak Burcu;
15-21 Ağustos Haftası

Zorlu bir haftayı azalan bir ivme ile geride bırakarak daha hızlı gelişmelerin olacağı ve bir o kadarda keyifli bir haftaya hızlı bir giriş yapıyoruz. Aslan burcunda kol kola hareket edecek olan Merkür, Venüs, Güneş başkalarına ait maddi olanaklar, ortaklaşa kazanımlarla ilgili konuları çok daha güçlü bir şekilde vurguluyor olacak. Bu hafta vergiler, primler, ödemeler, burslar, borçlarda aynı şekilde ön planda olacak. Para ve maddi konuları ilgilendiren konularla ilgili görüşmeler, fikir-alış-verişleri, imzalar, sözleşmeler gündemde olacaktır. İsteklerinizi daha rahat bir şekilde dile getirebileceksiniz. Ortaklaşa kazanımlarınızı arttırabileceksiniz. Yine nahoş bir konuda olsa, olası miras veya nafaka ile ilgili konularda güzel haberler alabilirsiniz. Yalnız önümüzde ki hafta ikili ilişkilerde zorlanma, tartışma gibi sert etkiler gündemde olacak. Şimdiden minik bir uyarıda bulunayım. Haftanın ilk günleri iletişim ve haberleşme trafiğiniz artıyor, yakın çevreniz ve kardeşlerinizle ilgili konularda yardımlaşmalar gündeme gelebilir. Hafta ortasına geldiğimizde ise ailevi konular, aile içi ilişkiler ve yerleşime ait konular gündeme gelecek. Yalnız bu konularda sürpriz beklenmedik, ani değişim ve gelişmeler olabilir. Aile içi tartışmalardan uzak durmakta yarar var. Hafta sonuna geldiğimizde ise, hayattan çok daha fazla keyif alabileceksiniz, yalnızlar minik flörtleşmeler yaşayabilirler, bazılarınız kişisel hobilerinize yönelebilirsiniz. Her halukarda keyifli bir hafta sonu sizleri bekliyor olacak. Yalnız unutmadan Merkür hala geri gidiyor. BURADAN etkilerini isteyenler okuyabilirler elbet.


Kova ve Yükselen Kova Burcu;
15-21 Ağustos Haftası



Ne şanslı bir hafta sizler için bir bilseniz! Biliyorum geçtiğimiz bir hafta 10 gün sıkıntılar, gecikmeler, engeller, stres ile yoğun mücadele ettiğiniz bir hafta idi. Şimdi ise bu etki azalmaya başlıyor artık. Bu hafta Aslan burcunda iletişim gezegeni Merkür, sevgi ,aşk gezegeni Venüs ve kimlik, ego gezegeni Güneş birlikte hareket edecekler. Bu hafta yalnız olanlar ciddi ilişkilere adım atabilirler, bazılarınız evlilik adına adımlar atabilir, önemli iş anlaşmaları, anlaşmalar, sözleşmeler, imza gerektiren durumlar gündeme gelebilir. Karşılıklı fikir alış-verişlerinin öneminin vurgulanacağı bir hafta. Olası size düşmanlık besleyenleri zekanız ile rahat bir şekilde alt edebileceksiniz. Sadece ilişkisel anlamda değil, bazılarını yeni iş kurmanın planlarını yapabilir, ortaklaşa bir takım adımlar atabilirler. Bu hafta çok dışa dönük, sosyal ve hareketli olacaksınız. Yalnız önümüzde ki hafta sağlığınıza bir parça dikkat etmeniz gerekecek, şimdiden minik bir uyarıda bulunayım. Haftanın ilk günleri finansal konular ön planda olacak, kazançlarınız artabilir, birileri sizden borç isteyebilir, yeni şeyler alabilirsiniz kendinize, hafta ortası itibari ile iletişim trafiğiniz artıyor, bunun yanı sıra daha ok okuyabilir, araştırabilir, fikir tartışmaları içine girebilirsiniz.  Hafta sonuna geldiğimizde ise evinizde oldukça keyifli ve huzurlu zamanlar geçireceksiniz. Ailenizden bir takım konularda rahatlıkla destek alabileceksiniz. Geleceğe yönelik yeni hedefler belirleme zamanı olacak hafta sonu sizler için. Yalnız unutmadan Merkür hala geri gidiyor. BURADAN etkilerini isteyenler okuyabilirler elbet.


Balık ve Yükselen Balık Burcu;
15-21 Ağustos Haftası


Bu hafta bol bol iş ve angarya bir takım uğraşlarla ilgilenme zamanı! Aslan burcunda birlike hareket edecek olan Venüs, Merkür ve Güneş 3’lüsü günlük işlerinizi büyük bir keyifle ve alacağınız desteklerle rahatlıkla yapabileceğinize işaret etmekte. İş ortamınız bu hafta oldukça keyifli, hatta bazılarınız yeni işler alabilir, yeni projelerle ilgilenebilir, yeni iş teklifleri ile karşılaşabilirler. Bazılarınız ise, iş hayatına ilişkin bazı eğitimlerden geçebilirler. Birlikte çalıştığınız kişilerden rahatlıkla yardım ve destek görebileceksiniz. Yalnız aşırı çalışmaktan yorgun düşen bedeninizi lütfen dinlendirmeyi unutmayın, sağlınız bu hafta biraz hassas olabilir. Özellikle bel bölgesi, bağırsak ve ayaklarınıza dikkat etmenizde yarar var. Önümüzde ki hafta özel hayatınıza ilişkin bazı minik krizler yaşanabilir, şimdiden uyarısında bulunayım, önümüzde ki hafta bundan detaylıca bahsedeceğim. Haftanın ilk günleri burcunuzda ilerleyecek olan ay, sizleri daha hassas, alıngan ve sezgileri kuvvetli yapacaktır. Ama isteklerinizi çok daha rahat bir şekilde ortaya koyabileceksiniz. Hafta ortası itibari ile finansal konular ön plana çıkmaya başlıyor, harcamalarınız artabilir hatta abartabilirsinizde, dikkatli olmakta yarar var. Hafta sonuna geldiğimize bazılarını bence minik şehir dışı kaçamakları yapacaklar, hadi diyelim bir yerlere kaçamadınız, o zaman yakın çevreniz ile bir araya gelecek ve plan ve organizasyonlar yapacak, hatta sizin sözünüz geçecek daha çok. Bu haftanın tadını çıkartın. Yalnız unutmadan Merkür hala geri gidiyor. BURADAN etkilerini isteyenler okuyabilirler elbet.