25 Temmuz 2011 Pazartesi

25 Temmuz - 25 Ağustos Arası Türkiye ve Dünya'yı Neler Bekliyor?

Yaklaşık bir aydır olan yoğun tempodan dolayı öngörü yazısı yazmamıştım. Sadece gezegenlerin burçlar üzerinde ki etkilerinden bahseden yazılar yazdım. Bu akşam  hazır boş vaktim varken, biraz bir şeyler yazayım dedim. En azından önümüzde ki 1 aylık süreçte Hem Türkiye hem de dünya üzerinde gezegenlerin etkisi ne olacak bundan bahsedelim. Fakat önce Türkiye… Aşağıda Türkiye’nin kuruluş anının haritası yer almaktadır. Bu harita üzerinden analizler çıkartılacaktır…





Şu an gökyüzünde hareket etmekte olan Satürn, Türkiye’nin kurulduğu anda ki Plutonu ile sert bir görünüm yapmakra fakat ay sonuna doğu bu açı iyice etkisini göstermeye başlayacak, bu da gerilimi daha da arttıracağına işaret etmekte. Peki bu gerilimi Türkiye hangi alanlarda ve nasıl hissedecek?

Bu süreç zorlu bir süreç; Seçim ile ilgili yazımda, Türkiye’yi çok zorlu bir süreçten geçeceğine ve iç karışıklıkların artacağını, terör olaylarında artış olmaya başlayacağından bahsetmiştim. Okuyanlarınız hatırlar. Şimdi bu açı ay sonunda iyice etkinleşeceği için, halkın refahı ve huzurunda ciddi rahatsızlıklar ve bozulmalar meydana gelebilir. Pluton gezegeni yer altı, maden ocakları ve en önemlisi ölümle ilişkilendirildiği için, 31 Temmuz (+/- 3 gün) çok riskli ve önemli bir tarih bana göre! Bu tarihlerde yine peşi sıra ölüm haberleri gelebilir, terör olaylarında artışlar meydana gelebilir. Maden ocakları ile ilgili gelişmeler yaşanabilir. Özellikle Muhalefet köşeye sıkışabilir ve zoraki bir değişim dönüşüm sürecine girebilir. Bu açı aynı zamanda depremleri de tetikleyebilir Türkiye üzerinde, fakat çok büyük çaplı ve hasarlı olmayacağı kanaatindeyim.

30 Temmuzda Türkiye’nin 2. evinde bir yeni ay meydana gelecek. Bu da Türkiye’nin finansa kaynakları, milli gelirleri üzerinde etkisi olacaktır. Bu olumlu etkileri olacak bir yeni ay, fakat bazı yolsuzluk dosyaları, kara para..vb konular tekrar gündeme gelebilir. Özellikle Bankalar, bankacılık sistemi ile ilgili yeni gelişmeler, kanunlar, kanun tasarıları ile ilgili gelişmeler olabilir.Merkez bankasının radikal kararları dikkat çekici olacaktır. Ekonomide yeni bir döneme giriyoruz. Bu yen ay ile birlikte spot altın tavan yapmaya başlayacak ve 10 gün sonra düşüşe geçmeye başlayabilir…

Ağutos 3 ve takip eden yakın tarihlerde, Türkiye içinde tam sıcak saatler zamanı! Önemli operasyonlar gündeme gelebilir. Mars, Türkiye’nin kurulduğu anda k Ay ile kavuşum yapacak. Bu halkın kendi içinde ki agresif ve stresli çıkışlarına neden olabilir. Gösteriler, protestolar, olaylar gündeme gelebilir. İşin içinde Mars olduğu için, ne yazık ki iyi bir pencereden bakamıyorum, silah sesleri yükselebilir.

 Mars Türkiye’nin Plutonunun üzerinden geçecek. Patlamalar, şiddet içeren olaylar, cinsellikle ilgili olaylar skandallar, tacizler, önemli,mevki, statü sahibi kişilerin sürpriz ölüm haberleri,kayıplar. Yer altı dünyası, çetelerle ilgili olaylar. Silahlı kuvvetler, askeri, orduda üst düzey görev yapan kişilerle ilgili sarsıcı gelişmeler,istifalar yaşanabilir.Salgın hastalıklar ortaya çıkabilir. 


Şimdi gelelim Dünya Üzerinde ne gibi gelişmeler yaşanabilir, neler olabilir ?

30 Temmuz Yeni Ay’ı Aslan burcunda meydana gelecek. Dünya liderleri ile ilgili hatta onların özel yaşamına ilişkin bir takım skandallar ortaya çıkabilir. Bu yeni ay zamanı hem Uranüs hem Venüs etkin olacak,toplu ölümler,uçak kazaları meydana gelebilir.

6 Ağustos’ta Neptün, Kova burcunda geri gitmeye başlayacak; bu aslında hiçte iyi haber değil! 4 Ağustos ile 15 Ağustos arası özellikle ki bu tarihte Mars ile Uranüs arasında ki açıda kesinleşecek, hepsimi toparlamamız gerekir ise; doğal felaketlerde artışlar meydana gelebilir, özellikle Sel, su taşmaları, kabarmalar oluşabilir. Bir çok yer sular altında kalabilir. Özellikle 13 Ağustos’ta Kova burcunda ki yeni ay zamanı, Neptün sert bir şekilde tetiklenecek, 13 Ağustos (+/-3 gün) ü ben çok daha kritik olarak değerlendiriyorum. Bir çok üstü hızlı bir şekilde kapanacak olan skandallar ortaya çıkabilir, toprak kaymaları,depremler (Doğal Afetler) meydana gelebilir.Terör olaylarında ciddi artışlar,kayıplar ortaya çıkabilir.

Mars ve Uranüs’ün sert açısından bahsetmiştim ki, bu da ardı ardına gerçekleşecek olan patlama olaylarını, uçak kazalarını, isyanları tetikleyici nitelikte olacaktır. Özgürlük ve hak temaları sert bir şekilde vurgulanmaya başlayacak. Anarşik, fanatik olaylar ortaya çıkacaktır.

Devamı gelecek….