3 Temmuz 2011 Pazar

4 - 10 Temmuz Haftası Gökyüzü Gündemi ve Burç Analizleri



Koç ve Yükselen Koç;
4-10 Temmuz haftası

Merkür ile Uranüs arasında ki görünüm sayesinde, bu hafta oldukça yaratıcı ve orijinal fikirleriniz ile öne çıkacaksınız. Beklenmedik sürpriz haberler alabilirsiniz gelişmeler yaşayabileceğiniz bir hafta. Özellikle aşkla ilgili konularda alacağınız sürpriz haberler sizleri şaşkına çevirebilir. Bazılarınız medya, sahne, tv gibi konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. 5 Temmuzda Venüs’ün Yengeç burcuna geçişi ile beraber ev, yuva, aile ile ilgili konularda daha şanslı ve keyifli bir süreç başlamış olacak sizler için. Aile içinde kadın figürler (Anne, hala,kız kardeş) gibi figürler daha ön plana çıkmaya başlıyor. Evinizde, yaşadığınız yerde huzur bulmak daha kolay olabileceği gibi, güzelleştirmek adına da bazı aksiyonlar alabilirsiniz. 28 Temmuzda kadar bu etkiler geçerli olacaktır.  Yalnız bu hafta  Venüs ile Neptün kontağından dolayı geçmişe duyulan özlem artabilir, nostalji yaşayabilir, uzun süredir görüşmediğiniz akrabalarınızla bir araya gelebilir, aile içinde eskiye ve geçmişe ait konular, resimler, konuşmalar,anılar ..vs gündeme gelebilir. Yalnız bu hafta Merkür-Jüpiter kontağından dolayı finansal konularda aşırı iyimser bir hava içine girebilir, risk almaya daha elverişli olabilirsiniz. Abartılı risklerden kaçınmakta fayda var. Hatta bu hafta biraz kaprisli olabilirsiniz. Harcamalarınızda abartılı veya aşırı lükse kaçabilirsin biraz dikkat. Yalnız Mars ve Satürn kontağından dolayı, özel yaşamınızı biraz disipline etmeniz gerekebilir, partnerleri olanlar karşınızda ki kişi ile fikir uyuşmazlıkları yüzünden orta yolu bulmakta zorlanabilirsiniz bu ortaklıkları olanlar içinde geçerlidir. Stres yaratacak ama üstesinden gelebileceğiniz bazı anlaşmalar, sözleşmeler gündeme gelebilir. Hafta sonuna doğru aile içinde bazı uyuşmazlıklar ve anlaşmazlıklar gündeme gelebilir, özgürlük ihtiyacınız artabilir veya bu ihtiyaç biraz göze batabilir veya ev-ve iş arasında denge kurmanız beklenebilir sizden. İşiniz için evinizi değiştirmeniz gerekebilir. Haftanın ilk günleri özel yaşamınız, aşk hayatınız ön plana çıkacak, yaratıcılık gerektiren işlerde rahatlıkla başarı yakalayabilecek, hayatın keyifli ve eğlenceli yanları ile daha çok ilgilenebileceksiniz. Libidonuzda da bir artış meydana gelebilir. Hafta ortasına doğru sağlığınıza biraz dikkat, hassas olabilir, özellikle yediklerinize dikkat etmekte yarar var, hazım sorunları yaşanabilir. Yine birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkilere dikkat etmekte yarar var, ani, sert ve fevri çıkışlar sergileyebilirsiniz. Hafta ortasına doğru ikili ilişkiler ve ortaklık gerektiren konular ön planda olacaktır. Tek başınıza hareket etmeniz biraz zor fakat destek aradığınız anda rahatlıkla yardım bulabileceksiniz. Hafta sonu ise finansal konular ön plana çıkmaya başlıyor, harcamalarınızı denetim altına almakta fayda var, borç-alacak-verecek konuları, ödemeler gündeme gelebilir.


Boğa ve Yükselen Boğa;
4-10 Temmuz haftası


Merkür ile Uranüs arasında ki görünüm sayesinde ev, yerleşim ve aile ile ilgili konularda haftanın genelinde beklenmedik, sürpriz bazı haberler alabilir, gelişmeler yaşayabilirsiniz. 5 Temmuzda Venüs’ün yengeç burcuna geçişi ile beraber 28 Temmuza kadar olan süreçte, birbirinden keyifli özellikle deniz yolculukları veya deniz kenarı yerlere yolculuklar gündeme gelebilir. Yakın çevreniz, komşularınız ve kardeşleriniz ile daha ılımlı ve uyumlu ilişkiler geliştirmeye başlıyorsunuz. İlişkiler, aile ilişkileri ile ilgili daha çok okuyabilir, araştırabilir, ilgilenebilirsiniz. Kardeşlerinizin hayatına ilişkin güzel sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yalnız bu hafta  Venüs ile Neptün kontağından dolayı uzun süredir görüşmediğiniz arkadaşlarınızdan, dostlarınızdan haberler alabilirsiniz, arkadaşlarınızla beraber geçmişe ait nostaljik görüşmeler yapabilir, anıları yad edebilirsiniz.  Bu hafta Merkür- Jüpiter kontağı ile birlikte, fikirleriniz ve söylemleriniz ile oldukça dikkat çekeceksiniz yalnız biraz abartılı hatta zaman zaman haddini aşan konuşmalar içine girebilirsiniz ama bu kötü niyet değil tamamen iyi niyetli çıkışlar olacaktır. Fakat sizin iyi niyetiniz bu şekilde algılanmayabilir. Finansal konularla ilgili önemli anlaşmalar, sözleşmeler, konuşmalar, toplantılar yapabilirsiniz. Mars ve Satürn’ünde kontak içinde olacağı bu hafta iş ve çalışma ortamınızla ilgili bir disiplin sürecine girebilir, yeni kurallar, uygulamalar getirebilir veya gelen kurallara uymanız beklenebilir sizlerden. Bunun yanı sıra sağlıkla ilgili özellikle alerjileriniz azabilir, ya da bu hafta cildiniz daha hassas olabilir, dikkat etmekte yarar var. Zaman zaman birlikte çalıştığınız kişilerle fikirsel anlamda uyuşmazlıklar gözlemlenebilecek olsa da rahatlıkla üstesinden gelebileceksiniz. Yine bu hafta tatil planları yapmak için harika zamanlar, yalnız özellikle geçmişte gittiğiniz ve özlemini duyduğunuz yerlere gitmek isteyebilirsiniz. Bazılarınız iletişim, yayıncılık, haberleşme konularında bazı mecburi değişimler, dönüşümler yaşayabilirsiniz. Haftanın ilk günleri eve ait uğraşlar, yapılması gereken işler öne çıkacak ve bunlarla ilgilenmeye başlayacaksınız. Hafta ortasına doğru özel hayatınız, aşk ve yaratıcılık gerektiren konular ön plana çıkmaya başlayacak. Yalnız finansal anlamda biraz stresli ve gergin olabilirsiniz hafta ortasına doğru. Hafta sonuna doğru ise, birlikte çalıştığınız kişilerle iletişim ve sağlığınıza ilişkin konular hayatınızda daha görünür olmaya başlayacaktır. Rahatlıkla orta yolu bulabilecek,politik olabilecek, uzlaşmacı tavrınızla dikkatleri üzerinize çekebileceksiniz. Hafta sonuna geldiğimizde ise, ikili ilişkileriniz ve ortaklıklarla ilgili konular ön plana çıkmaya başlıyor. Geçtiğimiz hafta başlattığınız bir takım işlerinizi bu hafta sonu artık tamamlayabilirsiniz, destek beklediğiniz konularda rahatlıkla yardım alabileceksiniz. Partnerinizi ve/veya ortağınızın psikolojik durumu ile ilgilenmeniz gerekebilir.


İkizler ve Yükselen İkizler;
4-10 Temmuz haftası


Merkür ile Uranüs arasında ki görünüm sayesinde arkadaşlarınızdan,sosyal çevrenizden ve dostlarınızdan beklenmedik sürpriz haberler alabilir, ummadığınız bir destek görebilirsiniz. Alacağınız bazı haberler sizleri şaşkına çevirebilir. 5 Temmuzda Venüs yengeç burcuna geçiş yapıyor ve 28 Temmuzda kadar bu burçta seyrine devam edecek. Bu tarihe kadar finansal konularda kazançlarınızı daha rahat bir şekilde arttırabilecek, gelirler elde edebilecek, kazançlarınızı daha rahat yönetebileceksiniz. Yine bazılarınız ev ve yerleşimle ilgili konularda harcamalar yapabilir, hatta alım-satım,kiralama konularını da kapsayabilir bu. Yalnız bu hafta Venüs-Neptün kontağından dolayı finansal konularda gerçekçi olmakta bir parça zorlanabilir, aldanmalar, hayal kırıklıkları yaşanabilir, ama öyle çok büyütülecek bir mevzu değil. Geçmişe ait bir takım alacaklarınızı bu hafta tahsil edebilirsiniz, bazılarınız ise sanat ve yaratıcılık gerektiren konularda kazanç elde edebilecekler. Merkür- Jüpiter kontağı sayesinde beklenmedik, ani bir seyahat gündeme gelebilir, iletişim, haberleşme konularında bazı aksilikler, arızalar ortaya çıkabilir. Yine Mars ve Satürn’ün kontak içinde olacağı bu hafta agresyon, stres, mücadele, efor sarf etmeniz gereken konular pek yakanızı bırakmayacak gibi görünüyor. Fakat Satürn sayesinde rahatlıkla stres ve krizi yönetebilecek, olası öfke durumlarında kontrolü elden bırakmayacaksınız. Özellikle özel yaşamınız ve aşk hayatınıza ilişkin biraz daha girişken ve mücadeleci olmanız gerekebilir. Bu hafta finansal konularda değişim, dönüşümler yaşayabilirsiniz, krediler, borçlar, alacak-verecek konuları sıkça gündeminize gelebilir. Eğer kredi çekecekseniz bile koşulları ve şartları iyice gözden geçirmenizde fayda var. Ve önce şu soruyu sorabilirsiniz kendinize “Gerçekten buna ihtiyacınız var mı?” Haftanın ilk günleri iletişim,haberleşme trafiğiniz hız kazanıyor hafta ortasına doğru ise yuva, aile evde tamamlanması, yapılması gereken işler ön plana çıkıyor. Yalnız hafta ortasına doğru stresle mücadele etmeniz gerekebilir, ani, fevri sert çıkışlar yapabilir, bir takım aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Hafta sonuna doğru flörtöz etkiler devrede, aşk hayatınızda minik bir canlanma heyecan yaşayabilirsiniz, hayattan daha çok zevk alacağınız konularla ilgilenebilirsiniz. Hafta sonuna geldiğimizde ise, günlük yapılması gereken angarya bir takım işler vaktinizin bir çoğunu alabilir ve sağlığınız hassas olabilir, dikkat etmenizde yarar var.



Yengeç  ve Yükselen Yengeç;
4-10 Temmuz haftası


Merkür ve Uranüs arasında ki görünüm sayesinde bu hafta iş ve kariyerinize ilişkin sürpriz, beklenmedik bir haber, iş teklifi, terfi görüşmesi, iş değişikliği gibi konular gündeme gelebilir. Veya diğer bir olası etkisi ise, finansal konularla ilgili sürpriz beklenmedik fakat kazançlı bir gelişme yaşayabilirsiniz. Finans ve kariyer konuları bu hafta harika! Bu da yetmezmiş gibi 5 Temmuzda Venüs burcunuza giriş yapıyor ve 28 Temmuzda kadar kalacak. Hayattan çok daha fazla keyif alabileceğiniz, aşk ve sevgi konularına ilişkin hem şanslı hem de keyifli bir süreç olacak. Özellikle yalnız yengeçler sanki etrafınıza herkesi etkileyecek bir enerji yayıyor olacakın. Bu tarihe kadar yalnız olanlar türlü aşk ilişkileri ve flörtler içinde bulabilirler kendilerini. Fakat dikkat edilmesi gereken husus şudur ki, 28 Temmuza kadar kilo almaya başlayabilirsiniz. Bu yüzden yediklerinize içtiklerinize dikkat. Üzerinize bir rahatlama ve tembellikte çökebilir. Yalnız bu hafta Venüs-Neptün kontağından dolayı biraz daha geçmişe ait konular gündeme gelebilir, nostaljiler yaşayabilirsiniz. Bunun yanı sıra geçmiş ilişkiler karşınıza çıkabilir, sanatsal konularda daha yaratıcı olabilirsiniz. Merkür-Jüpiter kontağı sayesinde bu hafta finansal konularda abartılı davranışlar sergileyebilirsiniz, bunun yanı sıra lükse düşkünlük görülebilir, ihtiyaçlarınızın ötesinde harcamalar gerçekleşebilir. Bu arkadaşlarınızla yapacağınız harcamaları daha çok içerebilir. Bu hafta kesinleşecek olan Mars- Satürn kontağı ile birlikte sağlıkla ilgili konulara biraz dikkat, biraz içe kapanma, kendini sorgulama, ben kimini nereye doğru gidiyorum, neden bu kadar hassaslaştım, neden her şey bana batıyor gibi cümleleri çok sık kurabilir ve silkelenip kendinize gelebilirsiniz. Evet bu hafta psikolojik anlamda toparlanma zamanı sizler için. Kontrolü ele alma zamanı geldi sizler için. İkili ilişkilerde özel hayatınızda bir değişim dönüşüm süreci içine girebilir veya hali hazırda bu süreç içinde olabilirsiniz. Kendi bireysel istekleriniz ile karşınızdakinin istekleri arasında uyumlu bir köprü kurmanız gerekebilir. İlişkilerinizi sorgulayabilirsiniz, eğer hakikatten kötü gidiyorsa ilişkiniz belki de veda etme zamanı gelmiştir? Veya karşınızda ki kişinin psikolojisi özellikle bu aralar çok iyi olmayabilir. Kendinizi bir nevi huzur bulunan bir liman gibi hissedebilirsiniz. Haftanın ilk günleri finansal konular, anlaşmalar, kazançlar, alış-verişler gündeme gelirken, hafta ortasına doğru haberleşme ve iletişim trafiğinizde hissedilir bir artış meydana geliyor, fikirleriniz ile oldukça dikkat çekeceksiniz.Fakat ani sert çıkışlara dikkat, sinirleriniz biraz yıpranabilir. Hafta sonuna doğru evde yapılması gereken işler, uğraşlar, eve ve yerleşime ve aileye ait konular daha ön planda olacak. Hafta sonu ise vur patlasın çal oynasın, hayattan çok daha fazla keyif alabileceksiniz, özel hayatınıza, hobilerinize, daha fazla zaman ayırabileceksiniz.


Aslan ve Yükselen Aslan;
4-10 Temmuz haftası


Bu hafta kesinleşecek olan Merkür-Uranüs kontağı sayesinde, fikirlerinizle, düşüncelerinizle çok göz dolduracaksınız. Bu hafta sürpriz haberler alabilir, önemli anlaşmalar, sözleşmeler, kontratlar gündeme gelebilir. 5 Temmuzda Venüs yengeç burcuna geçiş yapacak ve 28 Temmuzda kadar bu seyrine devam edecek. Özel hayatınızda, ilişkilerinizde bir nevi sorunlu bir süreç olarak düşünün bunu. Duygularınız yeterince dışarı çıkarmakta zorlanabilirsiniz, karşılıksız ilişkiler, platonik aşklar gündeme gelebilir. İlişkisi olanlar krizler deneyimleyebilirler bu tarihe kadar. Bu hafta kesinleşecek olan Venüs-Neptün kontağından dolayı, geçmişe ait gözden kaçmış olan bir ödeme, tutar, borç gündeme gelebilir. Başkalarına ait finansal kaynaklardan yararlanırken bazı prüzler ortaya çıkabilir, minik hayal kırıklıkları gündeme gelebilir. Merkür-Jüpiter kontağı sayesinde iş ve kariyerinize ilişkin konularda tepkileriniz biraz abartılı ve coşkulu olabilir, önemli görüşmeler, toplantılar, anlaşmalar, sözleşmeler gündeme gelebilir. Fikirlerinizi daha net ve rahat bir şekilde ortaya koymanız gerekebilir yalnız dikkat egolar biraz ön planda olabilir bunları yaparken ve yanlış algılanabilirsinizde. Bu hafta kesinleşecek olan bir diğer görünüm ise Satürn-Mars kontağı olacaktır. Sosyal ve yakın çevrenizle olan ilişkilerinizi gözden geçirebilir, denetim altına alabilirsiniz. Arkadaşlık ve sosyal ilişkilerinizle ilgili sorumluluk almanız gereken konular ortaya çıkabilir. Bu hafta işve çalışma koşullarınızda bir değişim, dönüşüm sürecine girebilirsiniz, çalışma şekliniz, tarzınızı değiştirebilirsiniz, yeni metodlar kullanabilirsiniz veya iş ortamınızı değiştirmek için güçlü bir istek duyabilirsiniz. Bunun yanı sıra sağlığa biraz dikkat etmekte yarar var, özellikle dişler,kemikler ve cilt bu hafta biraz hassas olabilir. Haftanın diğer detaylarına göz atacak olur isek; haftanın ilk günleri isteklerinizi daha kolay bir şekilde ortaya koyabilecek ve elde edebileceksiniz. Hafta ortasına doğru finansal konular hayatınızda önem teşkil etmeye başlıyor, yalnız dikkat stres, agresyon yanında amorti olarak gelmekte. Olayları sakin ve serin kanlı bir şekilde karşılamakta yarar var. Hafta sonuna doğru tatil planları yapmak, minik kaçamaklar için harika zamanlar. İletişim trafiğinizde aynı şekilde artıyor. Hafta sonu ise geleceğe yönelik planlar yapabilir, evinizde daha çok vakit geçirebilir, eve ait uğraşlar, tamamlanması gereken işlerle uğraşabilirsiniz. Ailenizle ekstra vakit geçirebilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başaklar;
4-10 Temmuz haftası


Bu hafta kesinleşecek olan Merkür-Uranüs kontağı sayesinde arkanızdan dönen bir takım dedikodular, oyunlar ve gizli işlerin sürpriz bir şekilde farkına varabilirsiniz. Özellikle finansal konulara ilişkin sürpriz gelişmeler yaşanabilir. 5 Temmuzda yengeç burcuna geçiş yapacak olan Venüs 28 Temmuza kadar bu burçta seyrine devam edecek. Bu tarihe kadar sizleri daha sosyal, hareketli bir süreç bekliyor olacak. Arkadaşlarınızla daha iyi ilişkiler kurabilir, davetler, organizasyonlar, önemli bir takım etkinliklere katılabilirsiniz. Hayatınıza çok seveceğiniz ve hızlı bir şeklide kabul edebileceğiniz yeni tanışmalar yaşayabilirsiniz. Yalnız bu hafta kesinleşecek olan Neptün-Venüs kontağı ile birlikte minik bazı hayal kırıklıkları gündeme gelebilir hem özel hem sosyal ilişkilerinizle ilgili, bazılarınız çokta kabul etmeyeceğiniz bir takım ilişki teklifleri alabilirler. Sosyal ve özel hayatınız arasında denge kuruyor olmanız bu hafta önem kazanacaktır. Merkür ile Jüpiter arasında ki görünüm sayesinde, yurt dışı, tanıtım, reklam, hukuksal konular ve yabancılarla ilgili işlerde kontrol dışı gelişmelere işaret etmekte. Bu konularla ilgili bu hafta çokça yazışabilir, haberleşebilir, bilgi alış-verişlerinde bulunabilirsiniz. Bu hafta kesinleşecek olan Mars-Satürn kontağı sayesinde ise özellikle finansal konularda kendinize bir çeki düzen vermeniz konusunda uyarılarda bulunmakta. İş hayatınızdan kazandığınız gelirlerle ilgili biraz daha mücadeleci olmanız gerekebilir, bir takım sözlerin, haksızlıkların üstesinden daha kolay bir şekilde gelebileceksiniz. Özel hayatınız, aşk hayatınıza ilişkin konularda bir düzenleme, değişim, dönüşüm sürecine girebilirsiniz, yalnız aşk konularında biraz takıntılı bir tavır çizebilirsiniz dikkat. Yaratıcılık gerektiren konularda ilham yanınızda olacaktır. Haftanın diğer detaylarına göz atacak olur isek, haftanın ilk günleri biraz uykulu ve haftaya adapte olmakta zorlanarak geçirebilirsiniz, özellikle uyku düzeninize biraz dikkat. Yalnızlık ihtiyacınız artabilir. Hafta ortasına doğu geldiğimizde ise, istek ve arzularınıza daha kolay bir şekilde erişebilirsiniz. Yalnız ani, fevri, sivri çıkışlarla tepkileri rahatça üzerinize çekebilirsiniz. Sabırlı ve sakin olmakta yarar var. Hafta sonuna doğru finansal konular, kazançlar, alış-verişler gündeme gelmeye başlıyor. Hafta sonuna geldiğimizde ise, yakın yerlere seyahatler, yeni şeyler öğrenmek için harika zamanlar. Fikirleriniz, düşünceleriniz yakın çevreniz tarafından daha kolay bir şekilde kabul görülebilecektir.



Terazi ve Yükselen Terazi;
4-10 Temmuz haftası


Bu hafta kesinleşecek olan Merkür-Uranüs görünümü ile sürpriz teklifler, haberler alabilirsiniz. Bazı ortaklıklar, ortaklaşa işler gündeme gelebilir, sözleşmelerle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bazılarınız arkadaşlarınız, dostlarınızla birlikte bazı ortaklık girişimlerinde bulunabilirsiniz. 5 Temmuzda Venüs yengeç burcuna giriş yapacak ve 28 Temmuza kadar bu burçta seyrine devam edecek. Özellikle iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda bu tarihe kadar iyi ilişkiler kurabileceğiniz, huzurlu, şanslı gelişmelerin olabileceği bir süreç olacak sizler için. Terfiler, iş değişiklikleri gündeme gelebilir, üstlerinizle, yöneticilerinizle daha kolay anlaşma zemini oluşabilir. Yalnız olanlar iş vasıtası sayesinde tanışacakları kişi ile flört edebilirler.  Bu hafta Venüs ile Neptün arasında ki görünümden dolayı birlikte çalıştıkları arkadaşlarla bazı hayal kırıklıkları oluşabilir, temeli sağlam olmayan,gerçekçi olmayan bazı iş teklifleri gelebilir. Yine eski iş arkadaşları ile bir araya gelebilir, onlarla geçmiş hakkında sık sık konuşabilirsiniz. Jüpiter ve Merkür arasında ki görünüm ile birlikte finansal anlamda biraz abartılı davranışlar sergileyebilirsiniz, eşinizin ortağınızın veya partnerinizin hayatında finansal anlamda güzel gelişmeler yaşanabilir. Yalnız kredi çekecek olanlar lütfen abartmayın, ihtiyacınız olan kadarını çekin. Yine bu hafta kesinleşecek olan Mars-Satürn kontağı ile hayatınıza biraz daha çeki düzen verebilir, disipline edebilirsiniz. Bazı mecburi seyahatler gündeme gelebilir, hukuksal konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.  İş yaşamınız ve kariyerinizi ilgilendiren konularda değişim ve dönüşüm sürecinden geçeceksiniz. Şartlar ve koşullar bu hafta itibari ile değişmeye başlayabilir. Rv-iş hayatı arasında denge kurmanız beklenebilir sizlerden. Haftanın diğer detaylarına göz atacak olursak; haftanın ilk günleri sosyal çevreniz hareketlenmeye başlıyor, arkadaşlarınızla daha çok bir araya gelebilirsiniz, arkadaşlıklar arası destek ve yardımlaşmalar oluşabilir. Hafta ortasına doğru biraz daha içe kapanabilir, yalnızlık ihtiyacınız artabilir. Dışarı vurmak istediğiniz ama vuramayacağınız stresli koşullar oluşabilir. Hafta sonuna doğru ise, üzerinizde ki bu stres modunu atıyor, isteklerinize daha rahat bir şekilde ulaşıyor, kendinizi daha net bir şekilde ortaya koymaya başlıyorsunuz. Hafta sonu ise finansal konular yine ön plana çıkıyor fakat bu daha çok harcamalar şeklinde olacaktır.


Akrep ve Yükselen Akrep;
4-10 Temmuz haftası


Bu hafta Merkür-Uranüs kontağı sayesinde, iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda önemli sözleşmeler, anlaşmalar, konuşmalar, toplantılar, anlaşmalar gündeme gelebilir. Bu yeni bir iş projeside olabilir. İş hayatınızda iletişim yeteneklerinizi çok daha net bir şekilde sergileyebilecek, orijinal fikirlerinizle dikkatleri üzerinize çekebileceksiniz, düşüncelerinizi söylerken daha cesur olacaksınız. 5 Temmuzda Venüs Yengeç burcuna giriş yapıyor ve 28 Temmuza kadar bu burçta kalacak. İşte tatil planları yapma ve tatile çıkmak için harika zamanlar. Eşinizin yakın akrabaları, kardeşleri ile ilgili güzel gelişmeler yaşanabilir. Bunun yanı sıra hukuksal konularda özellikle daha rahat bir şekilde anlaşma sağlayabilirsiniz. Özellikle tanıtım, reklam, medya, iletişim,pazarlama konularında maximum fayda sağlayabileceksiniz. Statü sahibi önemli kişilerden güzel destekler alabilirsiniz.  Akrabalarınızla da daha uyumlu ilişkiler kurabileceksiniz. Bu hafta kesinleşecek olan Venüs-Neptün kontağı ile birlikte, yaratıcılık gerektiren konularda şans sizden yana olacaktır. Geçtiğimiz hafta yaşadığınız bir takım iletişim , haberleşme sorunlarının üstesinden gelebileceksiniz. Jüpiter ile Merkür arasında ki görünüm sayesinde;  ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konularda genel olarak iyimser etkiler altında olacaksınız, fakat zaman zaman abartılı düşünceler, konuşmalar yapabilirsiniz. İş hayatınıza ilişkin önemli fikir-alışverişleri gündemde olacaktır. Özellikle partnerinize veya ortağınıza fikirleriniz ve düşünceleriniz ile destek olabilirsiniz, fakat fazla abartmamaya özen gösterin. Son karar her zaman karşı tarafındır. Mars ve Satürn kontağı da bu hafta kesinleşecek, finansal konularda kendinize artık bir çeki düzen vermenin zamanının geldiğini hatırlatmakta, öncelikleriniz kişisel harcamalarınızdan çok ödemeler, borçlar, krediler üzerine yoğunlaşabilir. Ruhen huzursuzluk, uyku düzeninizde problemler baş gösterebilir. Yalnız bu hafta özellikle iletişim,haberleşme, eğitim, yayıncılıkla ilgili konularda bir değişim, dönüşüm, yenilenme süreci içine girebilirsiniz. Bana sorarsanız siz bu hafta en iyisi tatil planlarınızı yapın ve 1 hafta uzaklaşın her şeyden. Bu haftanın diğer detaylarına göz atacak olur isek; haftanın ilk günleri iş ve kariyerinizi ilgilendiren konular ön plana çıkarken hafta ortasına doğru sosyal çevreniz ve arkadaşlık ilişkileri daha görünür bir hal almaya başlıyor. Yalnız arkadaşlarınızla dostlarınızla gerginlikler yaşanabilir, tepkilerinize, sözlerinize, çıkışlarınıza dikkat etmekte yarar var. Hafta sonuna doğru biraz içe kapanabilir, koşulları çok fazla yönetemeyebilirsiniz, yalnızlık ihtiyacınız artabilir, hatta finansal konuları çok fazla kafanızda döndürebilirsiniz fakat hafta sonuna geldiğimizde, hisleriniz ve sezgileriniz kuvvetlenmeye başlıyor, isteklerinize çok daha rahat bir şekilde ulaşabilecek, kendinizi rahat bir şekilde ortaya koyabileceksiniz.


Yay ve Yükselen Yay;
4-10 Temmuz haftası


Merkür ve Uranüs kontağı ile birlikte bu hafta yeni şeyler öğrenmeye, araştırmaya, okumaya çok daha açık olacaksınız. Bunun yanı sıra mevki statü sahibi önemli kişilerden beklenmedik sürpriz destekler görebilirsiniz. Uzak yerlerden, yurt dışından, uzak akrabalardan beklenmedik sürpriz haberler alabilirsiniz. 5 Temmuzda Venüs yengeç burcuna geçiş yapacak ve 28 Temmuzda kadar bu burçta kalacak. 8. Evinizde hareket edecek olan Venüs sayesinde, başkalarının finansal kaynaklarından daha rahat yararlanabileceksiniz. Eşinizin veya ortağınızın finansal konularında iyileşmeler gözlemeyebilirsiniz. Borç aradığınız anda kuracağınız iyi ilişkiler sayesinde rahatlıkla borç bulabileceksiniz. Yine bu tarihe kadar belki de ev-araba almak adına kredi çekmek için adımlar atabilirsin. Yalnız bu hafta Venüs-Neptün kontağından dolayı  finansal konularda gerçekçi olmakta zaman zaman zorlanabilirsiniz. Bu hafta finansal konularla ilgili önemli bir takım kararlar, sorumluluklar altına girebilirsiniz. Finansal konularla ilgili bir yenilenme, değişim, dönüşüm süreci içinde olabilir veya bu hafta bu sürecin içine girebilirsiniz. Jüpiter-Merkür kontağı sayesinde ise, yurt dışı menşeli işler, projeler, yabancılar, hukuksal konularla ilgili genel anlamda destekleyici etkiler devrede olacaktır. Mars-satürn kontağı da bu hafta kesinleşiyor, sosyal çevrenizi düzenleme, organize etme, eleme dönemi sizler için. Zararlı gördüğünüz tipleri, kişileri hayatınızdan bir bir çıkarmaya başlıyorsunuz. Sosyal çevreniz özel hayatınıza zarar verebilir, dikkatli olmakta yarar var. Bunun yanı sıra, ikili ilişkileriniz, partnerlik, evlilik, söz, nişan, sevgili olaylarında hala gergin etkiler söz konusu. Acaba fazla mı eleştirel davranıyorsunuz? İlişkilerde gerginlikleri, stresleri bu hafta kontrol altına almayı öğrenebilirsiniz.  Haftanın diğer detaylarına göz atacak olur isek; haftanın ilk günleri önemli görüşmeler, haberleşmeler, iletişim konuları ön plana çıkarken hafta ortasına doğru iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularla daha çok haşır neşir olacaksınız. Yalnız işe ait konularda stresin artacağı bu günlerde vereceğiniz tepkilere, çıkışlara dikkat etmekte fayda var. Bazı aksilikler canınızı sıkabilir. Hafta sonuna doğru geldiğimizde ise, önemli davetler, organizasyonlar gündeme gelebilir, daha çok sosyalleşebilir, kalabalık gruplar içine girebilir, arkadaşlarınızla daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Hafta sonuna geldiğimizde ise, sizler için yorucu bir hafta ardından dinlenmek gibi olacaktır, yalnız kalmak isteyebilir, kendinize vakit ayırmak isteyebilirsiniz.


Oğlak ve Yükselen Oğlak;
4-10 Temmuz haftası


Bu hafta beklenmedik, sürpriz kazançlar yaşayabilir, eve ait bir takım değişiklikler yapabilirsiniz, Merkür-Uranüs kontağı sizlere bu konularda destekler verecektir. Bu eve ait kira,sözleşme, alım-satım konuları yla ilgili de olabilir.  5 Temmuzda Venüs Yengeç burcuna giriş yapacak ve 28 Temmuza kadar bu burçta kalacak. Bu sizler için harika bir haber, bu tarihe kadar bir çoğunuz yeni ilişkilere yelken açabilir, evlilikler, nişan gibi durumlarda şanslı olacaksınız. Karşınızda ki kişilerle kuracağınız sıcak ve samimi ilişkiler sayesinde rahatlıkla destek ve yardım görebileceksiniz. İlişkilerinde olası sorun ve problemlerle uğraşanlar artık daha hassas bir sürece giriş yapıyorlar ve sakinleşmeye başlıyorlar. Özel hayatta huzur teması çok daha ağır basacak. Yalnız evet bu etkiler var fakat bu hafta Venüs-Neptün kontağından dolayı, bazı hayal kırıklıkları, ilişkilerden yana kendilerini yeterince güçlü hissedememe, aşırı hassaslaşma durumu ortaya çıkabilir ve bir diğer olası etki de, eski ilişkilerin tekrar hortlama durumudur. Bu hafta belki de önemli kararlar vermek için uygun bir hafta değildir ne dersiniz? Bir ilişkiden gerçekten ne beklediğinizi düşünmek ihtiyaçlarınızı belirlemek çok daha uygun olacaktır. Yalnoz Venüs-Pluto kontağı sayesinde de, ilişkiler, kişisel ihtiyaçlar, ortaklıklar gibi konularda bir değişim, dönüşüm ve yenilenme sürecinde olacağınızda kesin. Mars-Satürn kontağı sizi her zamankinden çok daha ciddi ve kuralcı bir havaya sokmaya başlayacak, özellikle iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda daha disiplinli, kontrollü olmaya başlıyorsunuz. Bir süredir boşladığınız, kulak arkası ettiğiniz iş konularını ele almanın zamanı geldi sizler için. Fakat bu arada sağlıkla ilgili konulara dikkat etmekte yarar var, özellikle beslenme alışkanlıklarınızı yeniden gözden geçirmeniz ve düzenlemeniz gerekebilir. Bu haftanın diğer detaylarına göz atacak olur isek; haftanın ilk günleri ödemeler, alacak,verecek konular, harçlar,krediler gibi konularla uğraşırken hafta ortasına doğru ise önemli kişilerle bir araya gelebilir, toplantılar yapabilir, mevki statü sahibi kişilerden önemli destekler alabilirsiniz. Fakat hafta ortasına doğru sinirler gergin olabilir, özel hayatınıza ilişkin bir takım gerginlikler, stresler ortaya çıkabilir. Hafta sonuna doğru ise iş ve kariyerinize ilişkin konular daha görünür olmaya başlıyor, kendinizi bu konularda daha çok dinlettirebilir, üstleriniz, yöneticileriniz ile daha ılımlı sıcak ilişkiler kurabilirsiniz. İstediklerinizi daha rahat elde edebilirsiniz. Hafta sonu eğlence fora sizler için. Bir nevi eller havaya modu. Eğlenceli, sosyal, hareketli keyifli bir hafta sonu sizleri bekliyor olacak.



Kova ve Yükselen Kova;
4-10 Temmuz haftası


Bu hafta Merkür-Uranüs kontağı sayesinde beklenmedik, sürpriz kazançlar gündeme gelebilir, finansal konularla ilgili haberler alabilir, kazançlarınızı arttırmak için ilginç fikir, projelerle ilgilenebilirsiniz. Yine bu hafta elektronik,teknolojik aletlere daha fazla para harcayabilirsiniz. Venüs 5 Temmuzda Yengeç burcuna giriş yapacakve 28 Temmuz a kadar bu burçta kalacak. Bu geçiş sürecinde, yeni işler, yeni projeler, yeni kuracağınız keyifli iş ilişkileri sayesinde de kazançlarınızı arttırabileceksiniz. Bunun sıra, spor, diyet, kişisel bakım gibi konulara daha fazla ilgilenebilir, sağlık kontrollerinden geçebilir, olası bir takım sağlık sorunlarının üstesinden çok daha rahat gelebileceksiniz. Günlük işler çok daha hızlı ve engellere takılmadan rahatça yapılabilecektir. Birlikte çalıştığınız kişilerle daha uyumlu ve keyifli bir şekilde çalışabileceksiniz. Yalnız bu hafta Neptün-Venüs kontağı sayesinde, finansal konularla ilgili risk alınabilecek bir süreç değil, önemli kararlarınızı ve özellikle yatırımlarınızı bir sonra ki haftaya saklamakta yarar var. Mars-Satürn kontağı sayesinde bu hafta özel yaşamınızı kontrol altına alma, disipline etme, silkelenip kendinize gelmek için ideal bir hafta olacaktır. Bu hafta özellikle yabancılarla ilişkiler, yurt dışı ile ilgili konularda keyifli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Jüpiter ve Merkür’ün görünümünden dolayı, özellikle hafta ortası sözleriniz, fikirleriniz, düşünceleriniz ile yakın çevrenizin oldukça dikkatini çekeceksiniz. Bu hafta kitapçıları gezebilir, türlü kitaplar alabilir, okuyabilir, araştırabilirsiniz.  Haftanın ilk günleri ikili ilişkiler ve özel hayatınız çok daha fazla ön plana çıkıyor, partnerinize, ortağınıza destek olmanız gerekebilir. Hafta ortasına doğru finansal konular, ödemeler, borçlar ..vs stres ve gerginlik yaratabilir, harcamalar artabilir, dikkatli olmakta yarar var. Hafta sonuna doğru ise akıl danışman, destek almak için uygun zamanlar olacak. Önemli kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Hafta sonu yuva, aile,yerleşime ait konular ön planda olacak. Evde tamamlanması, yapılması gereken işlerle ilgilenebilir, evinizde misafirler ağırlayabilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık;
4-10 Temmuz haftası


Bu hafta balıkları, hassas, romantik ve aşk dolu bir hafta bekliyor olacak. Yalnız kararsızlıklar canınızı biraz sıkabilir. 5 Temmuzda aşk,sevgi, ilişki gezegeni Venüs Yengeç burcuna giriş yapacak ve 28 Temmuza kadar bu burçta seyrine devam edecek. Bu tarihe kadar eros aşk oklarını sizler için kullanıyor olacak. Yine yaratıcılık gerektiren konularda oldukça aktif olacak, hayattan daha çok keyif alabileceğiniz konularla ilgilenebileceksiniz. Medya, tv, sahne gibi konularda kendinizi rahatça gösterebileceksiniz. Çocuk sahibi olmayı düşünenler bu tarihe kadar türlü girişimlerde bulunabilirler, çocuk sahibi olanlar onların hayatına ilişkin güzel gelişmeler yaşayabilirler. Bu hafta Neptün-Venüs kontağı sayesinde evet çok daha yaratıcı olacağınız kesin fakat özel yaşamınıza ilişkin kararsızlıklar, odaklanma sorunları, hayal kırıklığı yaşama korkusu da yaşayabilirsiniz. Hafta ortası özellikle Uranüs-Merkür kontağı sayesinde, yeni iş projeleri, iş arayanlara iş görüşmeleri getirebilir. Sürpriz sevindirici bir takım haberler alabilirsiniz. Satürn –Mars kontağının kesinleşeceği bu hafta, eve,yerleşime, yaşadığınız yer ve aile ile ilgili konularda kendinize bir çeki düzen vermeniz konusunda uyarıcı nitelikte. Aile ve yaşadığınız yer içinde bir takım huzursuzluklar canınızı sıksa da kolayca üstesinden gelebilecek, olası haksızlıklarla rahatlıkla başa çıkabileceksiniz. Haftanın diğer detaylarına göz atacak olur isek, haftanın ilk günleri sağlığınıza biraz dikkat etmekte yarar var, birlikte çalıştığınız kişilerle daha verimli ve uyumlu çalışma içine gireceksiniz. Yalnız hafta ortasına doğru özellikle geleceğe yönelik hedeflerinizle ilgili bir takım gerginlikler sıkıntılar söz konusu olabilir, ani,fevri,sert çıkışlar yapabilir, bazı aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Özellikle sözleşmeler, ilişkilerle ilgili konularda bu gergin hat içinde yer alacaktır. Fakat telaş etmeyin bu 1-2 günlük bir durum, hafta sonuna doğru rahatlamaya başlıyorsunuz, hafta sonuna doğru finansal konular,ödemeler, alacak-verecek konuları ön plana çıkmaya başlıyor. Aslında alış-veriş yapmak içinde hafta sonuna doğru oldukça uygun etkiler altında olacaksınız. Hafta sonuna geldiğimizde, bir yerlere kaçamak yapmak, tatil planları yapmak veya tatil için yola koyulmak için harika zamanlar. Ama eğer böyle bir planınız yoksa da, önemli kişilerle bir araya gelebilir, geleceğe yönelik hedef ve projeleriniz için destekler alabilirsiniz.