1 Kasım 2010 Pazartesi

Yükselen Terazi-Kasım

Merhaba Arkadaşlar;

Dışarıda çılgın bir yağmur var. Şu sıralar dışarı çıkmayı düşünenler sanırım dalış takımları ile ancak sokakta yürüyebilirler. Tabii bu yağmurda yürümek gerekiyorsa illa! Günüm genel anlamda keyifli geçti, akşam üstü sevgilim geldi, gri havaları pek sevmez hemen modu düşer, içi kararır yine öyle bir moda idi Birlikte yemek yaptık, yedik birlikte Event diye izlediğimiz bir dizi var onu izledik. Dizinin garip bir gerilimi var, uzaydan gelen insan formunda ki insanlar, devlet onları alıkoymuş, onların liderleri, dışarıda onları kurtarmak için uğraşan birileri, siyasi-politik olaylar, kaybolan aniden beliren uçaklar falan. Kısacası sardı bizi izliyoruz düzenli olarak. Biliyorum biliyorum bu kısımlar aslında sizi pek enterese etmiyor siz Kasım ayında kasım kasım kasılacak mıyız yoksa rahat nefes alabileceğimiz anlar olacak mı onu merak ediyorsunuz. Başlayalım o halde;

Verilen tarihleri +/-2 gün olarak düşünmenizi rica ediyorum.

5Kasım

Merkür (Akrep) Üçgen Jüpiter r (Balık)

Merkür (Akrep) Kare Neptün r (Kova)

Biraz komplike bir gün, eğer aklınızı doğru kullanırsanız kazançlarınızı arttırmanın yolunu rahatlıkla bulabilirsiniz aslında. Eğer işiniz iletişimle ilgili bir sektörden para kazanmayı sağlıyorsa bu günler sizlerin extra şanslı zamanları. Tabii illa iletişim sektöründe olmanız şart değil, genel anlamda finansal konularda akıl alabileceğiniz, kolay destek bulabileceğiniz, ticarette başaralı olabileceğiniz zamanlar. Fakat riskli yatırımlardan özellikle uzak durmakta fayda var. Aklınız karışabilir, hesap hatalarına düşebilir, doğru sandığınız yatırım araçlarının aslında doğru olmadıklarını sonradan anlayabilirsiniz.

6 Kasım

Akrep burcunda yeni ay.

Venüs Terazi burcunda retro

Venüs yaklaşık 26 gündür finans evinizde geri gidiyordu, iyi yanları ödenmesi gereken borçlar ödenmiş olabilir, kaybettiğiniz değerli eşyalarınızı bulmuş olabilirsiniz. Ama süregelen finansal konularda yavaşlama, gecikmeler gerçekleşmiş olabilir. Özellikle başkalarına ait finansal kaynaklarla ilgili prüzlerle uğraşmak zorunda kalmış olabilirsiniz. Venüs artık kendi yönettiği ve sizin burcunuz olan Terazi burcuna geçiş yapıyor. 20 Kasıma kadar özellikle ilişkiler, fiziki görünüm, ortaklıklar, sağlık konuları mercek altında. Üzerinize bir rehavet çökebilir, haraket etmekte, sabahları uyanmakta zorlanabilirsiniz, dış görünümünüzle ilgili operasyonlarınızı ertelemenizde fayda var. Eski ilişkiler, flörtler gündeme gelebilir, hali hazırda olan ilişkilerde ivme yakalamak zaman zaman zor olabilir.

Venüs’ün 2. evinizi terk edişi ile beraber bir yeni ay gerçekleşecek finans evinizde. Yeni kazanç kaynakları ile karşılaşabilir, kazançlarınızı arttırmanın yolunu arayabilirsiniz, yalnız bunları yaparken gizlilik içinde, kimseye bir şey hissetirmeden yapabilirsiniz. Yine alış-verişler söz konusu. Özellikle eskitilmiş, antika, tarih kokan, gizemli sayılabilecek objelere çekilebilirsiniz.

7 Kasım

Merkür (Akrep) Üçgen Uranüs r (Balık)

İş ve çalışma koşullarınızla ilgili orijinal, ilgi çekici, dikkat uyandırıcı fikirleriniz ile göz doldurabilirsiniz. Yaratıcılığınız ön planda, paranın kokusunu çok rahat alabilirsiniz, orijinal para kazanma yollarını deneyebilir, farklı projelerde görev almaya başlayabilirsiniz. Günlük işlerinizi çok daha rahat idare edebileceksiniz. Paranızı ilginç teknolojik aletlere yatırabilir, evinizi bir ev hayvanı ile neşelendirebilirsiniz.

8 Kasım

Neptünün Kova burcunda ki Retrosu bitiyor.

Bir süredir aşk hayatınız inişli çıkışlı, bohem, muallak, belirsizliklerle dolu, depresif ne kadar arıza tip var ise hayatınıza mıknatıs gibi çekmiş olabilirsiniz. Özellikle alkol gibi keyif verici maddelerin tüketimi artmış olabilir, hayatın keyifli yanlarından çok bohem ve belirsiz yanları ile daha çok içe içe olmuş olabilirsiniz. İstemsiz hamilelikler, cinsel ilişkilerde problemler, isteksizlikler, çocuklarla ilişkilerde problemler yaşamış olabilirsiniz. Eğer işiniz sanat ve yaratıcılıkla ilgili bir iş ise, bu dönem oldukça özgün eserler ortaya çıkarmış olabilirsiniz. Şimdi Neptün geri gitmesi sona eriyor, muallaklıklar, belirsizlikler nispeten ortadan kalkıyor, Aslında işin özü şu, Neptün olaylara bir tül perde arkasından bakmanızı sağlar net değildir ama gerilediği dönemde tül değil olaylara güneşlik arkasından bakmaya çalışırsınız. Daha da zorlanırsınız. Artık o güneşlik ortadan kalkıyor.

9 Kasım

Merkür Yay burcunda

İletişim yeteneklerinizi, zekanızı finansal konular için kullandınız, şimdi eğitim, yolculuklar ve yakın çevre ilişkilerinize geldi Her zamankinden daha meraklı, araştırmacı, sorgulayan, inceleyen, irdeleyen biri olabilirsiniz. Yalnız yayın dağınık bir enerjisi vardır, düşüncelerinizi, iletişimle ilgili eylemlerinizi zaman zaman organize etmekte zorlanabilir dağılabilirsiniz. Keyifli yolculuklar, yakın çevre ile daha sık bir araya gelme, spontane ilişkiler kurma, yeni şeyler öğrenme araştırma, yeni bir eğitim sürecine girme, internet ve teknoloji ile ilgili işlere yoğunlaşma, yazı yazma ve bunu paylaşmak adına keyifli bir süreç

11 Kasım

Jüpiter r (Balık) Kare Pluto bitiyor

İş-ev arasında ki gerginlik sona eriyor. Sizi değişime zorlayan, şartlarınızı zorlaştıran, yuva, aile, yerleşimle ilgili sıkıntı veren süreç sona eriyor. Eğer bu süreçte değişime direnme yolunu seçtiyseniz işiniz biraz daha zor olmuş olabilir. Artık rahat nefes alma zamanı. Özellikle ayın 15inden sonra bu etkileri çok daha rahat hissedebilirsiniz.

16 Kasım

Güneş (Akrep) Üçgen Jüpiter r (Balık)

İşte bomba bir gün! Kesinlikle takvimlerinize en koyu kalemlerinizle işaretleyin. Öncelikle finansal anlamda sürprizler, genişlemeler, kazancınızı arttırmada atılacak adımlar, şans sizden yana. Yeni finans kaynakları elde edebilirsiniz, elinizdeki kaynakları büyütmenin, genişletmenin yollarını bulabilirsiniz. Tabii çok fazla harcamada yapmanız gereken özellikle gereğinden fazla harcamalara karşı da dikkatli olmalısınız. Akıyorken kovanızı doldurun ama dikkat edin kovanızın dibi delik olmasın!

18 Kasım

Güneş (Akrep) Kare Neptün (Kova)

Bugün riskli bir gün. Özellikle yatırımlarınızı, finansal konularınızı değerlendirirken objektif olmakta zorlanabilirsiniz. Özellikle arkadaşlarınızla ilgili bazı hayal kırıklıkları, beklenmedik davranışlar görebilirsiniz. Parayı idare etmekte zorlanabilir, savurgan olabilir, ihtiyaçlarınızı belirleme konusunda kafanız karışabilir. Gereksiz ne varsa almak için tam zamanı!

19 Kasım

Güneş (Akrep) Üçgen Uranüs (Balık) r

Bu ay resmen Napolyon gibisiniz para para para ! finans konularında zaman zaman abartılı davranışlar içine girebilirsiniz. Alışılmadık tuhaf şeylere yatırım yapabilir, harcamalarınızı ve kazançlarınızı dengede tutmakta zorlanabilirsiniz. Beklenmedik ani sürpriz kazançlar kapınızı çalabilir.

20 Kasım

Merkür (Yay) Kavuşum Mars (Yay)

Venüs Retrosu bitiyor. Terazide şu an

Jüpiter Retrosu bitiyor balık burcunda ki

Hızlı, etkin,aktif bir zihin yapısı. Yakın çevrenize karşı beklenmedik, sert ani çıkışlar yapabilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmeye oldukça açık olacaksınız. İletişim yeteneklerinizi çok daha seri ve hızlı bir şekilde kullanabilirsiniz.

40 gündür geri giden Venüs artık ileri gitmeye başlıyor ve rahat bir nefes almanızı sağlıyor. 1. evinizde geri giden Venüs, özellikle ilişkiler alanında yarattığı bir tahribat var ise, düzeltmek için kolları sıvamaya başlıyor. Bu günden sonra fiziki görünümünüzle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz, hayattan daha çok keyif alabilir, daha çok sosyalleşebileceğiniz ortamlara girebilirsiniz. Yalnız dikkat kilo almaya oldukça müsait zamanlar.

Jüpiter uzun süredir 6. evinizde geri gidiyordu, sağlığınız, iş ve çalışma ortamınızla ilgili konularda zaman zaman gecikmeler, engellemeler yaşamış olabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konulara daha çok düşkün olmuş, özellikle ayaklarınız, ayak bileklerinizle ilgili bazı rahatsızlıklar ortaya çıkmış olabilir, iş ilişkilerinde zaman zaman iyi niyetiniz suistimal edilmiş veya siz abartı iyi niyetli bir tutum sergilemiş, kendinizden çok fedakarlık etmiş olabilirsiniz. Şimdi biraz toparlanma zamanı. Beklentilerinizi yüksek tutmadan, beklediğiniz terfi için haberler alabilirsiniz. Özellikle hizmet sektöründe çalışanlar bu iyi etkilere çok daha açıklar.

21 Kasım

Dolunay Boğa burcunda.

Başkalarına ait finansal kaynaklar, banka kredileri, ödemeler, burslar, vergiler, kredi kartları dolunayın merceği altında. Kredi için başvurabilir veya sonucunu alabilirsiniz. Eşinizin maddi durumu ile yakından ilgilenebilir, ortağınızla para meseleleri ve kazançlarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu dolunay zamanı biraz hassas ve kırılgan bir yapıda olabilirsiniz, özellikle aşk ve çocuklarla ilgili konularda. Riskli yatırım araçlarında uzak durmakta fayda var, özellikle önünüzü net göremiyorsanız finansal girişimlerden uzak durmalı.

23 Kasım

Güneş Yay burcunda

Önümüzde ki bir ay boyunca odaklanacağınız konular, yakın çevreniz, iletişim, eğitim, seyahatler, kardeşlerinizle ilgili konular olacaktır. Zaman zaman birden fazla konu ile aynı anda uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Ardı ardına seyahatler gündeme gelebilir. Yakın çevrenize karşı daha neşeli, iyimser bir şekilde yaklaşabilirsiniz.

25 Kasım

Jüpiter (Balık) Kare Merkür (Yay)

Aşırı iyi niyetli, abartılı konuşmalar, sözler, hareketler, yakın çevreniz ile sıkı iletişim, seyahatler, unutkanlık, zaman zaman patavatsızca çıkışlar bu günlerin anahtar kelimeleri.

26 Kasım

Satürn Kare Pluton bitiyor

Özellikle kişiliğinizi, ilişkilerinizi, ortaklıklarınızı, yuva, yerleşim, aile ile ilgili konularla ilgili yaşadığınız baskı, göstermek zorunda kaldığınız aşırı çaba, yaşamak zorunda kaldığınız değişim süreci sona eriyor. Kendinizi nispeten daha kolay ifade edebileceğiniz, üzerinizde güç kuran şeyler ortadan kalkıyor.

Muhteşem bir ay geçirmeniz dileğiyle!

Not: Hemen altta ki reklama tıklarsanız bir nevi teşekkür etmiş olursunuz ;)