1 Kasım 2010 Pazartesi

Yükselen Akrep- Kasım

Herkese selam!

Dışarıda deli bir yağmur var bütün gün durmak bilmedi. Dışarıda kalanlara sabır ve kolaylıklar diliyorum, hem evsizlere hem de sokakta ki hayvanlara. Böyle zamanlarda kötü olurum onlar aklıma geldiği için. Şu an biri kapımı çalsa çok yağmur var sana sığınmak istiyorum dese hayır demem sanırım. Bu aralar uyku düzenimde de epey bir sapma oldu, mesela saat gece 11 ve ben bir taraftan yemek yapıyorum. Yakında kilo almaya iyiden iyiye başlarım bu hızda gidersem. Kasım ilginç bir ay, toparlanmaya, gücümüzü toplamaya, kısıtlayan, sıkan, engelleyen koşullar ortadan yavaş yavaş kalkmaya başlıyor. İlişkileriniz, parasal konular, yakın çevre ilişkileriniz, yeni başlangıçlar ve daha bir sürü şey var kasım ayında. Şimdi gün gün irdeleyelim bakalım;

Verilen tarihleri +/- 2 gün olarak değerlendirmenizi rica ediyorum.

5Kasım

Merkür (Akrep) Üçgen Jüpiter r (Balık)

Merkür (Akrep) Kare Neptün r (Kova)

Zihinsel olarak yaratıcı ve iyimser bir gündeyiz. Gelecek olan bazı haberler sevinmemize neden olabilir, bu haberler maddi hayatınıza, kazanımlarınıza ilişkin haberler olabilir. Aşk ve çocuklardan yana da sevindirici gelişmeler yaşanabilir. Yalnız eve ve yerleşime ait konularda sıkıntı yaşanabilir, kafamızı karıştırıcı meşgul edici gelişmeler olabilir

6 Kasım

Akrep burcunda yeni ay.

Venüs Terazi burcunda retro

Venüs bir süredir burcunuzda geri gidiyordu 1. evinizde. Birden gelişmelerin ve hayatın durduğunu, üzerinize bir tembellik çöktüğünü hissetmiş olabilirsiniz. Bazı gecikmeler, ilişkilerde zorlanmalar, özellikle kıskançlık yüzünden sorunlar çıkmış olabilir, eski ilişkilere gündeme gelmiş olabilir. Venüs burcunuzu geri giderek terk edip, 12. evinize giriş yapıyor. Öncelikle platonik, karşılıksız aşklara dikkat. İnsanlar gözünüzde fazla büyütebilirsiniz. Sağlıkla ilgili konularda dikkat etmeli, özellikle uyluk, bel, genital bölge organlarına.

Aynı gün burcunuzda bir yeni ay meydana gelecek! Bu iyi haber, yeni girişimler, yeni başlangıçlar yapmak, elinizde ki kaynakları büyütmek, ilişkiler başlatmak için ideal bir süreç. Sezgileriniz güçlenebilir, algılarınız açılabilir.

7 Kasım

Merkür (Akrep) Üçgen Uranüs r (Balık)

Yine oldukça yaratıcı, ilginç ve orijinal fikirlerle dolu olacağınız bir gün. Hayatınızda beklenmedik ani kararlar alıp değişikliğe gidebilirsiniz, olaylara yaklaşımınız , bakış açınız değişebilir. Hayatınıza, yaşamınıza dair radikal kararlar alabilirsiniz. Belki de beklenmedik risklere atarsanız?

8 Kasım

Neptünün Kova burcunda ki Retrosu bitiyor.

Ev, yuva, aile konularında ki kaos, belirsizlik, net olmayan şartlar dönemi sona eriyor. Evinizde su tesisatı ile ilgili sıkıntılarınıza çok daha rahat çözüm bulabilirsiniz. Yuva, aile konularında örtü altına itilen, konuşulmayan, sizi rahatsız eden koşulların düzeldiğini gözlemleyebilirsiniz. Yalnız şunu unutmayın, Neptünün olduğu yerde hayaller ve aldanmalar vardı, geri giderken belki evinizle ilgili şunuda yaparım, bunuda yaparım, şuraya taşınırım, eve şunu yaparım demiş ama hiç birini yapmamışta olabilirsiniz. Hepsi sadece hayalde kalmış olabilir, geri gitmesi bittiğinde hayal etkisi devam edecek ama eskisi kadar güçlü değil.

9 Kasım

Merkür Yay burcunda

İletişim yeteneklerinizi ve aklınızı kullanarak finansal koşullarınızı daha iyi hale getirmeye çalışabilirsiniz. Finansal konularla ilgili bir çok kişi ile iletişim içinde olabilirsiniz, yalnız hesap hatalarına dikkat. Bütçenizi yeniden planlayabilirsiniz.

11 Kasım

Jüpiter r (Balık) Kare Pluto bitiyor

Finansal anlamda kazançlarınızın şeklini değiştirmiş, kariyerinizde, çalışma hayatınızda köklü ve zorunlu bir değişime gitmiş olabilirsiniz. Sizi sıkan, kısıtlayan hem maddi hem de aşk,çocuklarla ilgili konularda ki şanssız dönem artık geride kaldı. Daha kolay hareket edebilir, girişimlerinizde başarı yakalama şansınız daha yüksek. Hayattan daha çok keyif alabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz.

16 Kasım

Güneş (Akrep) Üçgen Jüpiter r (Balık)

Harika bir gün daha sizlere! Eğer yalnız iseniz havada buram buram aşk kokusu var! Eğer bir birlikteliğiniz var ise daha keyifli ve güzel bir süreç sizi bekliyor. Yeni girişimler yapabilir, riskli yatırımları değerlendirmek isteyebilirsiniz. Hayata karşı daha iyimser yaklaşabileceğiniz, elinizde ki olanakları genişletmenin yollarını arayacağınız, güç sahibi, otorite kişilerden destek alabileceğiniz zamanlar.

18 Kasım

Güneş (Akrep) Kare Neptün (Kova)

Eve ve yerleşime ait konularda gerçekçi olmakta zorlanabilirsiniz. Eve ait güvenlik önlemlerini arttırabilirsiniz. Daha savurgan, dağınık biraz tembel bir moda girebilirsiz birkaç gün. Aile ile ilgili, yerleşime ait konularda kafanız karışabilir, karar vermeniz gereken konularda karar vermekte zorlanabilirsiniz.

19 Kasım

Güneş (Akrep) Üçgen Uranüs (Balık) r

Hayatınıza orijinal, beklenmedik ani bazı yenilikler katabilirsiniz. Atacağınız adımlar, yapacağınız girişimler çok konuşulacak. Size heyecan veren bazı maceralara atılabilirsiniz. Özellikle aşkla ve çocuklarla ilgili konuda olabilir bu etkiler. Bu günlerde sizi durdurmak, kontrol altına almak oldukça zor görünüyor.

20 Kasım

Merkür (Yay) Kavuşum Mars (Yay)

Venüs Retrosu bitiyor. Terazide şu an

Jüpiter Retrosu bitiyor balık burcunda ki

Finansal anlamda gergin, stresli fakat soğukkanlılığınızı koruyabilir, ani, fevri kararlar almaz iseniz kazançlı çıkabilirsiniz. Fevri kararlar ve davranışlar zarar görmenize neden olabilir.

Yaklaşık 40 gündür geri giden Venüs artık ileri hareket etmeye başlıyor ev verdiği zararları onarmak için kolları savamaya başlayacak. Sağlık sorunlarınıza çok daha rahat çözüm bulabilir, yaratıcı çalışmalar yapabilirsiniz. İlişkilerinizi çok daha objektif bir gözle değerlendirebilirsiniz.

Jüpiter uzu bir süredir 5. evinizde geri gidiyordu. Finans evinizin yöneticisi Jüpiter finansal anlamda bir süredir gecikmeler, engellenmeler yaşatmış olabilir, aşk ve çocuklarla ilgili konularda zaman zaman aşırı iyimser bir profil sergilemiş olabilirsin. Durumları ve olayları içselleştirmiş olabilir, abartmış olabilirsiniz. Bu süreçte artık sona eriyor, finansal kaynaklarınızı çok daha rahat yönetebileceğiniz, aşktan yana şansınız açıldığı, hayattan çok daha keyif alabileceğiniz uğraş peşinde olabilirsiniz.

21 Kasım

Dolunay Boğa burcunda

İlişkiler, ortaklıklar, evlilik gibi konular ve hukuksal konular dolunayın merceği altında. Eğer yalnız iseniz bir ilişkiye başlayabilir, önemli toplantılar, görüşmeler yapabilirsiniz. Tek başınıza hareket etmenizin zor olacağı zamanlar. Ortağınızla, ilişkide olduğunuz kişi ile, eşinizle keyifli zamanlar geçirebileceksiniz

23 Kasım

Güneş Yay burcunda

Önümüzde ki bir ay boyunca odaklanacağınız konular, finans konuları, sahip olduğunuz eşyalar, alış-veriş, bütçe konuları olarak görünüyor. Yeni bir şeyler alabilir, bütçenizi düzenleme yoluna gidebilir, kazançlarınızı arttırmanın yollarını arayabilirsiniz. Yalnız dağılmamaya, yayılmamaya, elinizde ki kaynakları dikkatli bir şekilde kullanmaya dikkat edin.

25 Kasım

Jüpiter (Balık) Kare Merkür (Yay)

Özellikle finansal anlamda riskli girişimlerden uzak durmanızda fayda var. Hesap hataları meydana gelebilir, parasal konularda fikirlerinizi abartılı bir şekilde ve aşırı iyimser savunabilirsiniz. Aşk ve çocuklarla ilgili konularda şanslı zamanlar.

26 Kasım

Satürn Kare Pluton bitiyor

Ve önemli, güzel bir gün daha. Kontrolünüzün dışında gelişen ve sizi değişime zorlayan koşullardan oldukça yorulmuş olmalısınız. Özellikle yakın çevre ilişkilerinizde düzenleme toparlama, hayatınızda size yük olan, sizi kısıtlayan, sıkan koşullardan çok daha rahat sıyrılabileceğiniz bir süreç başlıyor.

Hepinize muhteşem bir ay diliyorum. !

Not: Hemen altta ki reklama tıklarsanız bir nevi teşekkür etmiş olursunuz ;)