1 Kasım 2010 Pazartesi

Yükselen Başak-Kasım

Merhaba arkadaşlar;

Nasılsınız? Ben mi? Dürüst olmak gerekirse pek iyi değilim. Rezil bir migren ağrısı tuttu ki düşman başına vermesin o derece! Ama şu an yapacağım bir şey yok, başa gelen ağrı çekilirmiş. Size kısaca bu aydan bahsedeyim, bu ayı toparlanma, engellerin ortadan kalkması, gecikmelerin son bulması olarak değerlendirebilirsiniz. Bir çok geri giden gezegen artık ileri gitmeye başlayacak, önemli keskin, sert açılar nispeten son bulacak. Ayın sonuna geldiğinizde artık daha rahat nefes alabileceksiniz. Şimdi çok fazla uzatmadan bu ayın detaylarına göz atalım;

Verilen tarihleri +/- 2 gün olarak düşünmenizi rica ediyorum

5Kasım

Merkür (Akrep) Üçgen Jüpiter r (Balık)

Merkür (Akrep) Kare Neptün r (Kova)

Önemli anlaşmalar, sözleşmeler, teklifler gündeme gelebilir. Kendinizi ilişki kurduğunuz kişilerle, ortaklarınızla ve eşinizle birlikte iken çok daha rahat ifade edebileceksiniz. Eğer işiniz hukuk veya ticaret alanında bir iş ise şans sizden yana. Yeni bir eğitim sürecine başlamak .için adım atabilirsiniz. Yalnız birlikte çalıştığınız kişilerle iletişimde hassas ve alıngan davranabilirsiniz. Dağınık ve koordine olmakta zorlanabilirsiniz iş çevrenizde. Sağlığınıza dikkat özellikle psikosomatik rahatsızlıklara.

6 Kasım

Akrep burcunda yeni ay.

Venüs Terazi burcunda retro

3. evinizde bir yeni ay gerçekleşiyor. Yeni bir eğitime başlama, yakın çevrenizle bir araya gelme, kısa yolculuklar, iletişimle ilgili konular bu yeni ayın ilgileneceği konular. Sahip olduklarınızın değerini daha iyi anlayacak, onları daha da sahiplenebilirsiniz. Bu yeni ay zamanı kendinizi yazı ile çok daha rahat ifade edebilirsiniz, bir internet sitesi veya blog açabilir, yayın evinizi arayıp yeni bir kitaba başladığınızın haberini verebilirsiniz. Bu yeni ay genel anlamda olumlu etkilere sahip.

Venüs bir süredir 3. evinizde akrep burcunda geri gidiyordu, şimdi terazi burcuna yani 2. evinize giriş yapacak. Özellikle ikili ilişkilerinizde paranın ana konusu olduğu durumlarda bazı sıkıntılar yaşanabilir. Gereksiz harcamalar içinde bulabilirsiniz kendinizi veya finansal anlamda yeni ortaklıklar kurabileceğiniz tekliflerle karşılaşabilirsiniz. 20 kasıma kadar beklemekte fayda var. Çok sevdiğiniz bir giysinizin üzerine beklenmedik bir şey dökülebilir veya değer verdiğiniz bir eşyanız kaybolabilir, halbuki gözünüzün önündedir. 20 kasıma kadar olan süreçte, hem finansal anlamda hemde sahip olduğunuz eşyalarla ilgili zaman zaman gecikmeler, karmaşalar, sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Uzun zaman önce kaybettiğiniz değerli bir eşyanız bu retro döneminde ortaya çıkabilir.

7 Kasım

Merkür (Akrep) Üçgen Uranüs r (Balık)

Harika bir gün! Zihniniz deli filek misali proje üstüne proje üretebilir, birbirinden orijinal fikirler ile dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Özellikle ortaklaşa işler konusunda beklenmedik sürpriz gelişmelere hazırlıklı olun. Eğer ilişkilerinizde ve ortaklıklarınızda sorun yaşıyor iseniz, bu günlerde oldukça özgün fikirlerle sorunlara çözüm bulabilirsiniz. Yeni ortaklık teklifleri gelebilir, hukuksal konulardan yana hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

8 Kasım

Neptünün Kova burcunda ki Retrosu bitiyor.

Uzun süredir Neptün Kova burcunda geri gidiyordu. Birlikte çalıştığınız iş yaptığınız kişilerle zaman zaman netleşme problemi yaşamış olabilirsiniz. Genel anlamda çalışma ortamınızda bir belirsizlik, muallaklık hüküm sürmüş olabilir, hayal kırıklıkları yaşamış olabilirsiniz. Zaman zaman gecikmeler, yanlış anlamalar yüzünden çıkan tatsızlıklar yaşanmış olabilir. Sağlığınızla ilgili özellikle baldır, bacaklar, bilekleriniz, dolaşım sisteminizle ilgili sıkıntılar yaşamış olabilirsiniz. Bu günden sonra bu zararlı etkilere artık daha az açık olacaksınız. İçinizde ki iş ve çalışma ortamınıza ilişkin tereddüt, korku ve endişe duygularından arınmaya başlayabileceksiniz.

9 Kasım

Merkür Yay burcunda

Merkürün yay burcuna geçiş yaptığı bu süreçte aile içi iletişim çok daha ön plana çıkabilir, aile içinde önemli konular gündeme gelebilir. Geleceğe yönelik neler yapmak istediğinize dair planlar yapabilirsiniz. Eğer aileniz ile yaşıyorsanız, çocukluk döneminiz hakkında bu dönem çok daha fazla konuşulmaya başlanabilir. Ailenizden ayrı yaşıyor iseniz, aranızda ki iletişim bu dönemlerde daha spontan olabilir. Yeni bir gayrimenkul fikri aklınızı çelebilir, araştırma yapabilirsiniz.

11 Kasım

Jüpiter r (Balık) Kare Pluto bitiyor

Özellikle aşk, çocuklar, ortaklıklar, ilişkilerle ilgili, riskli aktivitelerle ilgili şartların fazla zorlandığı, maddi açıdan sizi yoran, üzerinizde tahaküm kuran şartlar ortadan yavaş yavaş kalkıyor. Üzerinizde özellikle çocuk ve evlilik baskısı yapılmış olabilir veya yatırımlarınızı değerlendirme noktasında her kafadan oldukça fazla sesin çıktığı yoğun, yorucu bir dönemi arkanızda bırakıyorsunuz.

16 Kasım

Güneş (Akrep) Üçgen Jüpiter r (Balık)

Eğitimi ortaklıklar, ilişkiler, ortaklaşa işlerle ilgili konularda şans sizden yana adeta. Düşündüklerinizi çok daha kolay bir şekilde ifade edebilir, kardeşlerinizle veya yakın çevrenizden kişilerle ortaklaşa işlere girişebilirsiniz. Kendinizi oldukça keyifli hissedebilir, yakın çevrenize karşı oldukça cömert yaklaşabilirsiniz. Önemli anlaşmalar, sözleşmeler gündeme gelebilir. Birlikte olduğunuz kişiyle evlilik ile ilgili konuşabilir, evlenmeye karar verebilir, hazırlıklar yapabilirsiniz. Kendinizi geliştirecek size yeni ufuklar açacak bir eğitim sürecine de başlayabilirsiniz.

18 Kasım

Güneş (Akrep) Kare Neptün (Kova)

Öncelikle sağlığa dikkat, bünyenizin zayıf olabileceği zamanlar, özellikle salgın hastalıklara. İş ve çalışma ortamınızda hayal kırıklıkları yaşanabilir, çok fazla çalıştığınızı ama hak ettiğinizi tam olarak alamadığınızı düşünebilirsiniz, terfi beklerken sizin yerinize bir başkası terfi almış olabilir. Kendinizi belirsiz ve bulanık bir ortamda olduğunuzu hissedebilirsiniz. Unutmayın bu etkiler geçici.

19 Kasım

Güneş (Akrep) Üçgen Uranüs (Balık) r

Hayatınıza yenilikler katabileceğiniz, ilişkilerinizde ortaklıklarınızda farklı bakış açıları yakalayabileceğiniz, yaratıcı ve spontan davranışlar içinde olacağınız amanlar. Özellikle, matematik, teknoloji, bilimsel konularla ilgili bir işiniz var ise sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni ortaklıklar, anlaşmalar gündeme gelebilir.

20 Kasım

Merkür (Yay) Kavuşum Mars (Yay)

Venüs Retrosu bitiyor. Terazide şu an

Jüpiter Retrosu bitiyor balık burcunda ki

Zihninizin hızlı çalışacağı, çabuk düşünüp çabuk karar verebileceğiniz, tartışmacı, zaman zaman ani çıkışlar gösterebileceğiniz günler. Özellikle yuva, aile, gayrimenkul konuları ile ilgili. Odaklanma problemi yaşayabilir, aynı anda birden çok şey ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz evinizin içinde ve bu stres yaratabilir.

Ve 20 kasım günü Venüs gerilemesi de sona eriyor. Finansal anlamda size zorluk çıkaran, ilişkilerde problem yaratan koşullar hızla düzelmeye başlıyor.

Jüpiter gerilemesi de sona eriyor. Özellikle ikili ilişkiler, ortaklıklar, evlilik, hukuksal konularda yaşadığınız gecikmeler, sürüncemede kalan işler, finansal yavaşlıklarla, engeller yavaş yavaş ortadan kalkmaya başlıyor. İlişkilerinizde ki ve ortaklıklarınızda ki problemleri çok daha rahat aşabilirsiniz.

21 Kasım

Dolunay Boğa burcunda

9. evinizde dolunay gerçekleşiyor. Seyahatler, yurt dışı ile ilgili konular, yabancılarla ilişkiler, eğitim konuları bu dolunayın merceği altında. Ay başında başladığınız işleri artık toparlama ve bitirme vakti. Yalnız bu dolunay döneminde biraz hassas ve alıngan olabilirsiniz. Uzun zamandır görüşmediğiniz akrabalarınızla bir araya gelebilir, önemli hatırı sayılır kişilerden destekler alabilirsiniz. Yurt dışında okumak için yaptığınız başvurunun cevabını alabilirsiniz. Yurt dışı seyahatleri gündeme gelebilir.

23 Kasım

Güneş Yay burcunda

Önümüzde ki 1 ay boyunca hayatınızın odak konuları yuva, yerleşim, aile, gayrimenkul konuları olacaktır. Bu konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ev alım-satım, taşınma, yer değiştirme, evinizin içinde tadilat, dekorasyon işleri ile ilgilenebilirsiniz. Geleceğe yönelik yeni hedefler belirlemek için harika zamanlar.

26 Kasım

Satürn Kare Pluton bitiyor

Özellikle finansal anlamda uzunca bir süredir sizi kısıtlayan, değişime zorlayan, engeller yaratan, baskı yaratan koşullar hayatınızdan yavaş yavaş uzaklaşıyor.

Muhteşem bir ay geçirmenizi diliyorum.!!

Not: Hemen altta ki reklama tıklarsanız bir nevi teşekkür etmiş olursunuz ;)