1 Kasım 2010 Pazartesi

Yükselen Aslan-Kasım

Merhaba Arkadaşlar;

Nasılsınız, keyifleri nasıl? 1 haftadır çok sevdiğim bir arkadaşımın evinde kalıyorum değişiklik olsun diye. Tebdili mekanda ferahlık vardır diye boşuna dememişler. Bu değişiklik iyi geldi bana. Birazdan hem arkadaşım hem de sevgilim gelecek ve geleneksel rakı+balık gecesine hazırlıklar başlanacak. Ben gündüzden meze olsun diye 1 tencere yaprak sardım pişirdim. Kısacası değmeyin keyfime modundayım. Kasım ayı da aynı şekilde gayet keyifli ve güzel günlerin yoğunlukta olduğu bir ay. Geri giden gezegenler ileri gitmeye başlayacak, sert görünümler son bulacak. Daha fazla uzatmadan kasım ayı detaylarına birlikte bakalım;

Verilen tarihleri +/-2 gün olarak düşünmenizi rica ediyorum.

5Kasım

Merkür (Akrep) Üçgen Jüpiter r (Balık)

Merkür (Akrep) Kare Neptün r (Kova)

Eğer işiniz danışmanlık, emlak danışmanlığı, başkalarının malını veya parasını idare edebileceğiniz bir işe sahipseniz bu günler sizin içim harika zamanlar. Yeni müşterilerle tanışabilir, anlaşmalar yapabilirsiniz. Tabii ki illa bu iş alanlarında çalışmak zorunda değilsiniz, eviniz içinde elektronik aletlerde değişiklikler yapabilir, yenilerini alabilirsiniz. Aile içinde geçmişe ait bazı konular gündeme gelebilir, konuşmak için uygun ortam ve zemin oluşabilir. Diğer bir ihtimal ise, evinizde bir eğitime başlayabilirsiniz. Tabii Jüpiter hala geri gittiğinden dolayı bazı gecikmelerde söz konusu olabilir. Bunun yanı sıra ikili ilişkiler ve ortaklıklarınızla ilgili birbirinizi yanlış anlama, yanlış değerlendirme ve objektif olmakta zorlanabilirsiniz. Önemli sözleşmeler ve anlaşmalar için birkaç gün beklemek yerinde olacaktır.

6 Kasım

Akrep burcunda yeni ay.

Venüs Terazi burcunda retro

Öncelikte Venüs’ten bahsetmek istiyorum. Bir süredir Venüs geri gitmekte. İlişkilerde zaman zaman sorunlar, yuva, aile, yaşadığınız yer ile ilgili gecikmeler, engellenmelerle karşılaşmış olabilirsiniz. İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda, iş tam çözülme aşamasına veya anlaşma aşamasına gelmişken son anda bir sorun çıkmış olabilir, bu etkiler bir süreliğine de olsa erteleniyor. Venüs 4. evinizden 3. evinize giriş yapıyor ve 20 kasıma kadar da burada yer alacak. 3. evinizde geri gidecek olan Venüs, özellikle yakın çevre ve kardeşlerle olan ilişkileri mercek altına alabilir. Tabii yakın çevreden kastım komşularınızda işin içinde. Uzun zamandır görüşmediğiniz kişilerle bir araya gelebilirsiniz. İş hayatınıza ilişkin önemli anlaşmalar sözleşmeler gündeme gelebilir. Venüs 4. evinizden çıktıktan sonra Akrep burcunda yeni ay meydana geliyor. Yeni ayları genel olarak severim, yeni başlangıçlar, büyütmek ilerletmek istediğiniz şeyler için ideal zamanlardır. Ev, yuva, aile ile ilgili konular bu yeni ayın odak konusu olacak. Geleceğe yönelik planlar yapabilir ve yeni aydan sonra uygulamaya koyabilirsiniz. Veya kariyerinize ilişkin planlamalar yapabilirsiniz. Özellikle maddi anlamda ay sonuna doğru gelişmeler bekleyebilirsiniz.

7 Kasım

Merkür (Akrep) Üçgen Uranüs r (Balık)

Zihninizin adeta deli gibi çalışacağı bir gün. Müthiş yaratıcı fikirler zihinizde uçuşabilir. Beklenmedik gelişmelere, sürpriz haberlere hazırlıklı olun. Özelikle finansal anlamda ki gelişmeler söz konusu olabilir. Beklenmedik sürpriz bir müşteri haberi, umudunuzu kestiğiniz kredinizin onaylanması, almayı mümkün görmediğiniz bir borç…vb

8 Kasım

Neptünün Kova burcunda ki Retrosu bitiyor.

Bu da harika bir gün. Uzunca bir süredir Neptün kova burcunda geri gidiyordu. Özellikle ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili sizi zaman zaman zor duruma sokmuş, gerçekçi olmakta zorlanmış, birlikte olduğunuz kişi ile zaman zaman duygusal anlamda karmaşa be kaos içine düşmüş olabilirsiniz. Neptünün geri gitmesi, belirsizlikleri getirir. Özellikle ortaklıklar, hukuksal konular ve ilişkilerle ilgili zihniniz dağınık ve belirsizliklerle dolu olmuş olabilir ama artık bu süreç sona eriyor. Belirsizlik ve kaos perdesi yavaş yavaş ortadan kalkıyor. Önümüzde ki günlerde bunların etkilerini daha net görebilirsiniz.

9 Kasım

Merkür Yay burcunda

Aşk, çocuklar, hobilerle ilgili konularda iletişim yeteneklerinizi kullanmanın sırası geldi. Hayattan belki de daha çok konuşarak, yazarak, iletişim yeteneklerinizi kullanarak keyif almaya başlayacaksınız. Çocuk sahibi olanlar özellikle çocukları ile ilgli önemli mevzuları konuşmak için uygun ortam ve fırsatı yakalayabilirler.. Evli çiftler çocuk yapmak için düşünüp karar verebilirler. Kendinizi daha heyecanlı ve zihinsel açıdan daha aktif hissedeceğiniz zamanlar. Aşk ve flört hayatında da hareketlilik söz konusu.

11 Kasım

Jüpiter r (Balık) Kare Pluto bitiyor

Bu da aynı şekilde harika bir gün. Önemli bir engellenme ve zorluklar getiren açı ortadan kalkıyor. Öncelikle çok çalışıp, çok emek harcayıp az kazanıp ve zaman zaman da umutsuzluğa düşmenize neden olan süreç ortadan kalkıyor. Sağlığınızla ilgili sorunlara çok daha kolay çözüm bulabileceksiniz. Son bir yılda çalışma şeklinizde, birlikte çalıştığınız kişilerle iletişimde hayatınızda önemli değişiklikler olmuş olabilir, bazı şeyleri zor yoldan deneyimlemek zorunda kalmış olabilirsiniz. İşiniz nispeten artık daha kolay. Eğer iş ve çalışma şeklinizde bir şeyleri değiştirmek isterseniz en azından bunu zor yolla yapmayacaksınız. Özellikle finansal anlamda yaşadığınız krizler hissedilir derecede azalmış olacak.

16 Kasım

Güneş (Akrep) Üçgen Jüpiter r (Balık)

Elinize hemen bir kalem alıp, takvimde bugünü işaretleyebilirsiniz. Başkalarının maddi olanaklarından çok daha kolay yararlanabileceksiniz, eşinizin maddi durumunda gözle görülür bir iyileşme söz konusu olabilir. Finansal anlamda şans ve destek sizden yana. Özellikle alım-satım işleri, ticaretle uğraşanlar, serbest meslek sahiplerinin kazançlı olacağı zamanlar. Kendinizi daha keyifli hissedeceğiniz, hayattan daha çok keyif alacağınız zamanlar. Yuva, aile konularında da şans sizden yana.

18 Kasım

Güneş (Akrep) Kare Neptün (Kova)

Biraz sakat bir gün. İlişkilerde, ortaklıklarda hayal kırıklığı yaşanması muhtemel. En iyi ihtimalle ego çözüleceğinden dolayı anlatmak istediğinizi, ifade etmek istediğinizi net olarak anlatamayabilir, kendinizi net olarak ortaya koyamayabilirsiniz. Güneş sizin yönetici gezegeniniz olduğundan, bir çözülme, birkaç günlük buhran, tembellik söz konusu.

19 Kasım

Güneş (Akrep) Üçgen Uranüs (Balık) r

Güzel bir gün daha! Yine finansal konular, kazançlarla ilgili. Krediniz onaylanabilir, uzun zamandır elinizden çıkarmaya çalıştığınız bir mülkünüz aniden alıcı bulabilir, hiç bilmediğiniz mısırda ki bir amcanızdan size miras kaldığını öğrenebilirsiniz. Son söylediğim elbette işin şakası, fakat Uranüs’ün böyle bir etkisi de vardır, beklenmedik, ani, sürprizler yapan ve insanı şaşırtan. Ve bu başkalarına ait finansal kaynaklardan sizinde yararlanabileceğinize işaret ettiği gibi, eşinizin finansal durumunda da beklenmedik sürpriz gelişmeler olabilir.

20 Kasım

Merkür (Yay) Kavuşum Mars (Yay)

Venüs Retrosu bitiyor. Terazide şu an

Jüpiter Retrosu bitiyor balık burcunda ki

Oldukça hareketli bir gün daha. Öncelikle spor kazalarına, düşmelere, çarpmalara, yanıklara dikkatli olmalısınız. Bugün biraz sinirli, agresif bir tutum içinde olabilirsiniz. Zihinsel anlamda gerginlik söz konusu. Özellikle aşk ve çocuklarla ilgili konularda. Riskli aktivitelerden uzak durmanızda fayda var.

Ve harika haber! 40 gündür geri giden Venüs artık dağıttıklarını toplamak adına ileri haraket etmeye başlıyor. Fırsatlarla tekrar karşılaşabilir, bozulan ilişkilerinizi onarabilir, mesleki anlamda daha rahat haraket edebilirsiniz.

Ve evet bir güzel haber daha size! 8. evinizde bir süredir geri haraket eden Jüpiter artık o da ileri haraketine başlıyor. Finansal anlamda sizi zorlayan, engelleyen, gecikmelere sebebiyet veren koşullar ortadan yavaş yavaş kalkıyor.

21 Kasım

Dolunay Boğa burcunda

Bu dolunay biraz gergin. Özellikle duygusal ve manevi anlamda karışık, belirsiz olabilirsiniz. Bu etkilier özellikle iş ve kariyerinizi ilişkin konularla ilgili olabilir. Yine ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili yanılsamalar ve belirsizlikler canınızı sıkabilir. Önemli bir işi sonlandırabilirsiniz. Maddi olarak şanslı zamanlar.

23 Kasım

Güneş Yay burcunda

Önümüzde ki 1 ay boyunca odaklanacağınız konular, aşk, çocuklar ve hayatın keyifli yanları, riskli aktiviteler ve spor olacak. Bu ay spora başlamak için uygun koşullar olacaktır. Eğer yalnız iseniz, aşk kapınızda, çocuk sahibi olmayı düşünüyorsanız destekleyici etkiler söz konusu. Hayatın eğlenceli ve keyifli yanları ile daha çok ilgilenebileceksiniz.

25 Kasım

Jüpiter (Balık) Kare Merkür (Yay)

Abartılı davranışlardan kaçınmalı, özellikle maddi anlamda riskli aktivitelerden uzak durmakta yarar var. Yapabileceğinizden daha fazla yükümlülük altına girmekten kaçının.Ve tutamayacağınız sözler vermemeye özen gösterin.

26 Kasım

Satürn Kare Pluton bitiyor

Güzel bir gün daha. Sağlıkla ilgili sorunlarınıza çok daha kolay çözüm bulabileceğiniz, hayatınızda bürokratik bir takım engellerin ortadan kalkacağı, iş ve çalışma koşullarınızda ki sizi kısan, engelleyen, yoran şartlar ortadan kalkmaya başlıyor. Yakın çevreniz, kardeşlerle ilgili problemlere de daha kolay ve akılcı çözümler bulabileceksiniz. Aynı şekilde eğitimle ilgili konulara da.

29 Kasım

Mars (Yay) Kare Jüpiter (Balık)

Spor sakatlanmalarına dikkat, tepkileriniz zaman zaman abartışı ve fevri olabilir, ani çıkışlar zarar görmenize sebep olabilir. Finansal açıdan risk almak için pek uygun zamanlar değil. Sakinliğinizi korumanızda fayda var. Aşk ilişkilerinde ve çocuklarla ilişkilerde gerginliklerden kaçınmalı.

30 Kasım

Venüs Akrep burcunda.

Venüs tekrar akrep burcuna giriş yapıyor. Evinizi artık güzelleştirmek için kolları sıvayabilirsiniz. Boya, badana, yeni eşyalar aklınıza ne geliyorsa Venüs bu konularda size destek verecektir. Evinize, farklı, orijinal eşyalar alabilirsiniz. Daha sık ailenizle bir araya gelebilirsiniz.

Hepinize muhteşem bir ay diliyorum!

Not: Hemen altta ki reklama tıklarsanız bir nevi teşekkür etmiş olursunuz ;)