1 Kasım 2010 Pazartesi

Yükselen Kova- Kasım Ayı

Herkese Merhaba!

Burçları yazarken sonlara doğru içimi hep yavaş yavaş bir heyecan kaplar, çünkü sona yaklaştıkça bu yazdıklarım sizlerle buluşacak ve okuyacaksınız. Aslında yazdıklarımı okurken herkesi tek tek gözlemlemek isterdim mimiklerini, tepkilerini. Eee çok meraklıyım kabul ediyorum. Sanırım birkaç saat sonra bütün burçları yayımlamış olacağım, benim ortalama 2-3 saatte yazdığım bir burcu siz 5-10 dk içinde okumuş olacaksınız. Bu ay sizlere güzel haberlerim var, burcunuzda geri giden Neptün ileri gitmeye başlayacak mesela, iş ve kariyer konularında hoş gelişmeleriniz var. Sizleri de daha fazla meraka sürüklemeden analizlere başlayalım hemen;

Verilen tarihleri +/-2 gün olarak düşünmenizi rica ediyorum.

5Kasım

Merkür (Akrep) Üçgen Jüpiter r (Balık)

Merkür (Akrep) Kare Neptün r (Kova)

İş ve kariyer konularında kazandığınız gelirleri arttırmanın yollarını çok rahat bulabilirsiniz özellikle iletişim yeteneklerini ve araçlarını kullanarak. Mesleki anlamda fikirleriniz ile göz doldurduğunuz zamanlar yaşıyorsunuz. Finans konularınızı da bağlayacak olan önemli anlaşmalar, sözleşmeler ve görüşmeler gündeme gelebilir.Yoksa iş veya pozisyonunuzu mu değiştirmek istiyorsunuz? Fakat acele etmemeli, somut adımlar atmalı, dedikodulara kulak verilmemesi gereken tarihler yoksa hayal kırıklığı ile karşılaşabilirsiniz. Organize olmalı, dağılmamalı, alıngan olmamalısınız.


6 Kasım

Akrep burcunda yeni ay.

Venüs Terazi burcunda retro

Gerçekten güzel bir gün 10. evinizde bir yeni ay gerçekleşecek. İş, kariyer, toplum önünde bulunmanız gereken koşullar, mesleki ilerleyişinizi simgeleyen evinizde. Birkaç senaryo var benim aklıma gelen. Eğer iş arıyor iseniz bu yeni ay döneminde, uzun zaman önce başvurduğunuz bir ilana cevap gelebilir ve sizi görüşmeye çağırabilirler ve bir deneme süresi başlayabilir sizin için. Eğer iş değiştirmeyi düşünüyorsanız, bunu sinsice ve gizlilik içinde yürütmeyi düşünebilirsiniz. İş ilişkisi içinde olduğunuz kişilerle, üstlerinizle aranızda gizli bir rekabet duygusu gelişebilir. Eğer pozisyon değiştirmeyi düşünüyorsanız bu yeni ay zamanı ilk adımları atabilirsiniz. Ev-iş arası dengeleri korumalısınız.

Venüs bir süredir kariyer evinizde geri gidiyordu, biraz tembellik katmış, üzerinize rehavet çökmüş, gelişmeler yavaşlamış, üstlerle ilişkilerde zaman zorlanmış, geçmişe ait konular gündeme gelmiş veya eski iş yerinize ait konularla ilgilenmek zorunda kalmış olabilirsiniz. Herneyse, Venüs artık 10. evinizden çıkıp 9. evinize giriş yapıyor. Yabancılarla ilişkiler, yurt dışı, ticaret, yüksek eğitim gibi konularda Etilerini göstermeye başlayacak. Bazı gecikmeler, yanlış anlamalar, hatalar, zorlanmalar meydana gelebilir. 20 Kasıma kadar sabredin sonrasında ise daha olumlu etkiler altında olacaksınız.

7 Kasım

Merkür (Akrep) Üçgen Uranüs r (Balık)

Günü kurtaran kişi belki de siz olacaksınız. Oldukça orijinal fikirleriniz işe mesleki anlamda göz doldurmayı başaracak, finansal konularda aklınızı kullanarak kazançlarınızı arttırmanın yollarını bulabileceksiniz. Beklenmedik anlaşmalar, sözleşmeler, teklifler, görüşmeler olaylara bakış açınızı değiştirebilir bu maddi hayatınıza yansıyabilir.

8 Kasım

Neptünün Kova burcunda ki Retrosu bitiyor.

1.evinizde geri giden Neptün olaylara karşı objektif yaklaşmanızı zorlaştırmış, zaman zaman gerçekçi olmakta zorlanmış, hayal kırıklıkları yaşamış olabilirsiniz. Neptünün olduğu yerde çözülmeler, tembellik, kendi bırakma, hayata adeta bir tül perde arkasından bakma, hayalcilik, belirsizlik ve kaotik bir durum vardır. Geri gittiğinde bu etkiler çok daha derinden etki etmeye başlar. Bir süredir ilişkileriniz, başlamaya çalıştığınız işler, başlangıçlarınız bu etkilere maruz kalmış olabilir. Şimdi ise Neptün artık ileri gitmeye başlıyor, daha somut şeylere tutunma zamanı. Belirsizlik ve kafanızı allak bullak eden koşullarda kurtulmak için duygusal değil akılcı yaklaşımlar ile bunun üstesinden gelebilirsiniz.

9 Kasım

Merkür Yay burcunda

Merkür 11. evinize giriş yapıyor. Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla olan ilişkilerde iletişim yetenekleriniz ön plana çıkıyor. Organizasyonlar yapabilir, çevrenizdeki kişileri bir araya getirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla her zamankinden çok daha fazla görüşebilirsiniz, iletişim halinde olabilirsiniz. Sohbet ortamları yaratabilirsiniz.

11 Kasım

Jüpiter r (Balık) Kare Pluto bitiyor

Jüpiter ile Pluton bir süredir kendi aralarında mücadele içindeydi, sınırları ve koşulları zorladılar, güç gösterisi içinde bulundular, şartları değiştirmek için var gücüyle çalıştılar. Bu ikilinin mücadelesini sizler hem finansal hem de sosyal anlamda etkilerini çoğu zaman gözlemlediniz. Arkadaşlıklarınız, dostluklarınız bu süreçte bir nevi testten geçtiler. Finansal anlamda zaman zaman krizlerle boğuşmak zorunda kaldınız, iyimserlik ile gerçeklik arasında gidip geldiniz. Zaman zaman korkularınızla yüzleşmek zorunda kaldınız hatta kendi karanlık yönünüzle yüzleştiniz. Bu mücadele artık sona eriyor. Bilinçaltınız nispeten daha rahat, finansal kaynaklarınız konusunda ki baskı, güç savaşı sona eriyor. Engellendiğiniz, kontrolünüz dışında gelişen olaylar sizi rahat bırakmaya başlıyor.

16 Kasım

Güneş (Akrep) Üçgen Jüpiter r (Balık)

Bugün altın değerinde adeta! İş ve kariyer konular, finansal konular, kazançlarınızla ilgili harika günler. Gelirlerinizi arttırmanın yollarını bulabilir, fırsatlarla karşılaşabilir, işinizi genişletebilir, büyütebilir, daha iyi bir sektöre veya firmaya geçiş yapabilirsiniz. Hangisi olursa olsun, bugünü takviminizde işaretleyin.

18 Kasım

Güneş (Akrep) Kare Neptün (Kova)

Bugünde dikkat edilmesi gereken bir gün. Gerçekçi olmalı, olmadık hayaller peşine düşmemeli, kariyer anlamında riske girmemelisiniz. Dağınık, savruk, tembel bir yapı zarar görmenize neden olabilir. Bunun yanı sıra sağlığınıza da dikkat etmeli, özellikle sıvı gıdalara karşı. Son kullanım tarihlerini kontrol etmeyi unutmayın. Egonun ortadan kalktığı tarihler, kendinizi ifade ederken zorlanabilirsiniz.

19 Kasım

Güneş (Akrep) Üçgen Uranüs (Balık) r

Ertesi gün işte bu açı imdadınıza yetişiyor aslında. Ani, beklenmedik, sürpriz gelişmelerin habercisi. Hayatınıza, kariyerinize farklılık katmak, değişikliğe ihtiyacınız var ise bu günler uygun koşul ve şartlarla karşılaşabilirsiniz. Sürprizlere hazır olun.

20 Kasım

Merkür (Yay) Kavuşum Mars (Yay)

Venüs Retrosu bitiyor. Terazide şu an

Jüpiter Retrosu bitiyor balık burcunda ki

4 yıldız değerinde bir gün daha. Öncelikle sosyal çevrenizde, arkadaşlıklarınızda zaman zaman gerginlikler oluşabilir. Ani, sert çıkışlar ilişkilere zarar verebilir. Hızlı ve çözüm odaklı olacağınız zamanlar.

Yaklaşık 40 gündür geri giden Venüs, artık ileri gitmeye başlıyor. En son 9. evinizde geri giden Venüs, seyahatler, yüksek eğitim, hukuksal konular, ticaret gibi konularda problemler yaratmış olması muhtemel. Şimdi Venüs ileri giderek, bozduğu ne varsa onarmak için çalışacak. Bir düşünün bakalım 40 gündür hayatınızda geciken, engellenen, kaçırdığınızı düşündüğünüz fırsatlarınız, bozulan ilişkileriniz neler? Şimdi yavaş yavaş toparlanma zamanı.

Jüpiter Venüs’ten çok daha uzun süredir geri gidiyordu, finansal anlamda her zamankinden çok daha bonkör olmuş, paranızı, finansal kaynaklarınızı kontrol etmekte zorlanmış olabilirsiniz. Gecikmeler, alacak-vereceklerde sorunlar olmuş olabilir. Şimdi Jüpiter ileri gitmeye başlıyor ve finansal açıdan bütçenizi yeniden değerlendirmeniz konusunda çalışmaya başlayacak. Tabii bunun yanında kazançlarınızda artmaya başlıyor ama dikkat, harcamalarınızda artabilir.

21 Kasım

Dolunay Boğa burcunda

Bu ayın dolunayı boğa burcunda. Yuva, aile, yerleşimle ilgili konular bu dolunayın odak konusu olacak. Bir süredir taşınmayı düşünüyordunuz, o halde yapmanın tam zamanı. Ev almayı planlıyorsanız bu dolunayda bu işi de halledebilirsiniz, belki de işinize yakın bir eve geçmeyi planlıyorsunuz? Eğer taşınmak, alım-satım işleri planlarınızda yok ise, eviniz içinde bir takım değişiklikler, yenilikler yapmak istiyorsunuz. Hangisi olursa olsun dolunay size destek verecektir.

23 Kasım

Güneş Yay burcunda

Önümüzde ki 1 ay oldukça haraketli, faal olacaksınız. Sosyal ilişkiler kuvvetleniyor. Arkadaşlarınızla daha çok bir araya gelebilir, beraber eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz. Davetler, kokteyller, organizasyonlar, bu ay ajandanız epey oldu olabilir. Fakat aynı güne ya da aynı zaman dilimlerine söz vermeniz zaman zaman sizi zor duruma düşürebilir.

30 Kasım

Venüs Akrep burcunda

İş ilişkileri, kariyerinizle ilgili konulara Venüs tekrar el atmak için geldi. Bitmesi gereken işler için size destek olacak, üstlerinizle ilişkileri onarmak içinde. Kıskançlık ve gizli rekabet duygusu yanında amorti olacak ama iş hayatında mutluluğu yakalamanız daha kolay olacak.

Harika bir ay geçirmenizi diliyorum.!

Not: Hemen altta ki reklama tıklarsanız bir nevi teşekkür etmiş olursunuz ;)