27 Aralık 2014 Cumartesi

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK 2015




Oğlak  ve Yükselen Oğlak;
2015 Senesi
Seneye Satürn’ün Yay burcunda ki seyahati ile başlıyorsunuz ve tüm sene bu etki devam edecek hayatınızda. Satürn’ün bu transitinin ana teması yalnızlıktır. Siz bunu isteyin veya istemeyin! Kendinizi kalabalıklar içinde bile yalnız hissedersiniz, bazen siz bile kendinize yetemeyebilir ve bu yalnızlık hissinden kurtulamayabilirsiniz. Bu transit aslında ruhsal anlamda olgunlaşma sürecidir. Hayatınızda küçük şeyleri fazlaca büyütebilir, vesveseli bir yapıya bürünebilirsiniz. Tüm ilişkilerde zorlanılabilecek bir süreçtir bu. Bir ilişki içinde iken bile kendinizi yalnız ve huzursuz hissedebilirsiniz. Bu transit zamanı kendinizi ruhsal anlamda geliştirebilirsiniz, bunun yanı sıra sağlığınıza da extra dikkat etmeniz gereken bir süreçtir ve bünyeniz daha hassas olabilir. Hem fiziksel hem de ruhsal tüm sorunların kustuğu dönemdir bu! Ama güzel tarafı hepsini bir bir toparlarsınız.
Sonrasında ise 20 Martta balık burcunda bir Güneş tutulması meydana gelecek. Tutulma etkisi ile öncelikle yeni bir eğitine başlayabilirsiniz, bu eğitim ruhsal/Spritüel konularla ilgili bir eğitim olabilir. Ya da tutulma etkisi ile kardeşlerinizle ortak bir iş girişiminiz olabilir ya da onların hayatlarıyla ilgili sorumluluk almanız gerekebilir. Tutulma Satürn destekli olacağından dolayı, iç dünyanızı geliştirecek,  bilinçaltı, psikoloji gibi konulara daha ciddi bir şekilde eğilebileceğinize işaret etmekte. Yine bu tutulma zamanı deniz seyahatleri, deniz kenarına seyahatlerde söz konusu olabilir. Ticari anlamda yeni girişimler içinde uygun bir zamandır.
Bu tutulmadan hemen sonra 4 Nisanda da 14 Terazi burcunda bir AY tutulması meydana gelecek. . Bakın bu oldukça önemli bir tutulma, neden mi? Çünkü ekim ayında koç burcunda bir tutulma meydana gelmişti 15 derecede, şimdi ise 14 derece Terazide olacak, tam karşısında. Bu da demek oluyor ki arkadaşım, ekim ayında hayatında neyin başlangıcını yapmış, temelini atmışsan bununla ilgili sonuçları, gelişmeleri almaya başlayacaksın. Tutulma ile birlikte;  iş ve kariyerinizi ilgilendiren koşullar ön planda olacak. Bu aslında nispeten güzel bir etki, yeni iş teklifleri ile karşılaşabilir, yükselmenizi sağlayacak koşullar oluşabilir. Yalnız kararsız kalabilir, ne yöne gideceğinizi bilemeyebilirsiniz. Özellikle ev-iş arasında denge kurmak ve otorite figürlerle ilişkilerde ve iletişimde stresten, fevrilikten uzak durmakta yarar var. Bireysel anlamda kendi korkularınızı, kendi kendinize koyduğunuz engellerin üstesinden gelmeniz gerekecek. Tutulmanın yöneticisi Venüs o gün boğa burcunda olacağından dolayı, size aşkında kapılarını aralayacaktır. Hatta bu aşk size iş vasıtası ile de gelebilir, bu yöneticiniz olabilir, müşteriniz olabilir, iş arkadaşınız olabilir. Her ne şekilde olursa olsun kariyer konuları ile karışık bir aşk hayatına işaret etmekte.
27 Temmuz ile 7 Eylül arasında ise Venüs;  Aslan burcunda  geri hareket edecek. Venüs, özellikle başkalarına ait parasal konular, miraslar, ödemeler konusunda etkilerini gösterecektir. Şimdi iyi haber, sizi defalarca ret eden banka birden size kredi vermek için arayabilir, eski borçlarınızı geri alabilirsiniz, eski sevgilinizde sizi arayabilir. Şimdi iyi olmayan haberlere geldi sıra, eski sevgilinizin size geri dönmesi bir daha ayrılmayacağınız anlamına gelmiyor, unutmayın Retroda geldi, geldiği gibi gidebilir de. Parasal anlamda özellikle, kaldırabileceğinizden daha fazla yükün altına girmeyin, yoksa uzun vade de acısı çok fena çıkar. Eski kıyıda köşede unuttuğunuz faturanız, ödemeniz gereken bir taksit, kredi..vb kapınızı çalabilir. Eşinizin maddi durumu bir süreliğine durgunlaşabilir. Duygusal ilişkilerde yanlış anlaşılmalar. Hanımlar kişisel bakımlarınızı yaparken biraz daha dikkatli olmalısınız. Bankadan çektiğiniz kredi dışında birden beklenmedik masraflar çıkabilir. Bunların yanı sıra, ortaklaşa işlerden elde ettiğiniz kazançlarınız varsa bir süreliğine yavaşlayabilir, durağanlaşabilir. Bu dönem size gelen duygusal /romantik yaklaşımları algılamakta zorlanabilir, odunlaşabilirsinizde. Aşkla/ flörtle ilgili duyargalarınızı iyi açın.
12 Ağustosta ise şans, talih, bereket ile sembolize edilen Jüpiter ise Aslan burcundan çıkıp başak burcuna geçiş yapacak ve 10 Eylül 2016 senesine kadar bu burçta seyahat edecek. Hayatınıza bolca seyahat getiriyor. Yalnız bu seyahatler ticari/finans amaçlı ve yurt dışı ile ilgili olabilir. Yabancılar, yurt dışı ile ilgili konular, eğitim, hukuk, yüksek öğrenim gibi konulardan yana türlü fırsat, şans yakalayabilirsiniz. Yeni bir eğitim sürecine başlayabilirsiniz, özellikle yabancı dil olabilir mesela bu! Hukuki problemler daha hızlı ve sizin lehinize bir şekilde sonuçlanabilir. Bazılarınız yarım bıraktığı yüksek öğrenime geri dönebilir.  Bazılarınız ani bir kararla yurt dışına yerleşme kararı alabilir, Bazılarınız medya, tanıtım, halkla ilişkiler, iletişim, yayıncılık sektöründe işe başlayabilir. İthalat ve ihracat ve uluslararası işlerle ilgilenenler ise oldukça şanslı ve bereketli bir sürece başlamış olacaklar. Yaşamı, kendinizi, dünyayı çok daha fazla sorgulayabilirsiniz ve cevapların daha çok somut şekilde olmasını isteyebilirsiniz. Hatırı sayılır, güçlü, konumu ve mevkisi iyi kişilerden muhteşem destekler alacaksınız. Bu destekler finansal anlamda da olabilir. Yalnız olanlar, uzak yerlerdeki kişiler ile gönül ilişkisi içine girebilirsiniz.
28 Eylülde ise Koç burcunda bir ay tutulması meydana gelecek. Bu tutulma 4. evinizde gerçekleşiyor, geleceğe yönelik hedefler ve planlar, aile, ev, yerleşim, emlak, aile hayatı, yaşamın kökleri, aile büyükleri bu tutulmanın ana konusu içinde yer alacaktır. Bu tutulma zamanı uzun süredir beklediğiniz hayalini kurduğunuz eve geçmek için fırsat yakalayabilirsiniz, işiniz için evinizi değiştirmeniz gerekebilir. Aile içinde geçmişe ait bir takım konular yeniden su yüzüne çıkabilir ve irdelenebilir. Bu tutulma zamanı, ortak bir kararla biri ile eve geçebilir, taşınabilir veya risk alarak ev almak için kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Tutulmanın yöneticisi Mars o gün başak burcunda seyahat edecek stresinizin kaynağı, yurt dışı –yabancılarla ilgili işler, varsa mahkemeleriniz, hukuksa konular, eğitim ve seyahatle ilgili konular olabileceğine işaret etmekte. Bu alanlarda istekleriniz tam olarak karşılanmayabilir, hayal kırıklıkları, işlerin istediğiniz gibi gitmemesi gibi durumlar oluşabilir.



Hepinize kendinizi tam ve bütün hissedeceğiniz, “Sevgi, Huzur, Şefkat” duygularını dibine vura vura yaşayacağınız, cebinizde ki paranın alım gücü olan her şeye yettiği bir yıl dilerim