8 Aralık 2014 Pazartesi

8 - 14 Aralık Haftası Burç Analizleri







Koç ve Yükselen Koç;
8- 14 Aralık Haftası
Bu hafta Venüs oğlak burcuna geçiş yapacak ve 4 Ocağa kadar bu burçta seyahat edecek. Bu dönemde Kariyer anlamında destekleyici etkiler söz konusu olabilecektir. İşinizi daha çok sevmeniz veya işinizden keyif almanızı  sağlayacak durumlar oluşabilir, üstlerinizden övgüler veya destekler alabilirsiniz. Eğer iş arıyorsanız bu dönemde arkadaşlarınızın veya partnerinizin desteği ile iş bulabilme potansiyeliniz yüksek olacaktır. 4 ocağa  kadar iş hayatınızda özellikle kadın figürler tarafından desteklenebileceksiniz.  Eğer yalnız bir koç iseniz bu süreçte iş hayatı vasıtası ile tanışabileceğiniz kişilerle flört edebilirsiniz. Kariyer anlamında destekleneceğiniz bir dönem olacak sizler için.  Bu hafta Merkür ile Jüpiter arasında uyumlu bir etkileşim olacak. Yurt dışı kaynaklı işleriniz varsa vize pasaport gibi bu işlemleri halletmek için gayet uygun bir hafta. Veya yurt kaynaklı ticari işleriniz varsa bu işlerinizi e rahatlıkla halledebileceksiniz. Normalde hobiniz olan bir şeyin eğitimine başlayabilirsiniz. Yaratıcı fikirler zihninizde dolup taşacaktır. Önemli anlaşmalarınızı bu aralar yapabilir, imzalarınızı atabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa;
8- 14 Aralık Haftası

 Bu hafta Venüs oğlak burcuna geçiş yapacak ve 4 Ocağa kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar size keyif verecek seyahatler dönemi başlamış olacak. Eğer yalnız bir boğa iseniz yolculuklarınızda karşılaşabileceğiniz kişiler ile flörtöz etkileşimler söz konusu olabilir. Size keyif verecek, iyi gelecek bir eğitimi de araştırabilirsiniz. Veya partnerinizle birlikte minik bir tatil planı da organize edebilirsiniz. Yurt dışı, yabancıları bağlayan konulardaki işleriniz ise su gibi sorunsuz bir şekilde hallolabilecek. Ya da sizden mesafe olarak uzakta biri ile duygusal yakınlaşmalar söz konusu olabilir. Bu hafta Merkür ile Jüpiter arasında uyumlu bir etkileşim olacak. Kredi araştırmaları yapabilir, yatırım yapabilir, finansal anlamda bir krizi rahatlıkla çözebileceksiniz.  Bu hafta evinizi veya arabanızı değiştirmek, yatırım yapmak için koşullar  fazlası ile uygun açıkçası. Vergi borcunuz var ise bu hafta bunu yapılandırabilirsiniz. Eğer ki burs arayışınız varsa veya reklam arayışınız var ise bunu da halledebileceksiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler;
8- 14 Aralık Haftası

 Bu hafta Venüs oğlak burcuna geçiş yapacak ve 4 Ocağa kadar bu burçta seyahat edecek. Özellikle para ile ilgili konularda sizi sevindirecek güzel gelişmeler olmasını bekleyebilirsiniz, rahatlıkla borç bulabilir, maddi anlamda destek aradığınız noktalarda rahatça yardım bulabilirsiniz. Eğer ortaklaşa yürüttüğünüz işleriniz var ise kazançların artacağı birkaç haftaya giriyorsunuz. Yalnız iş ve sağlık anlamında zorlu ve kritik bir hafta olacağa benzemekte. Sağlık konusunda özellikle, şeker, insülin sorunları veya dişlerinize, cildinize dikkat etmenizde yarar var. İlişkilerde tutku ve ihtiras dönemi olacak sizler için ama ölçülü bir şekilde, taşkınlar yapmayarak. Eğer bir ilişkiniz var ise ilişkiniz için her şeyi göze alacak davranışlarda bulunabilirsiniz. Eğer yalnızsanız veya ilişki insanı değilseniz bu süreçte cinsel konularda gerekli tedbirleri almanızda yarar var. Bu hafta Merkür ile Jüpiter arasında uyumlu bir etkileşim olacak. Önemi anlaşmalar yapmak, sözleşmeler imzalamak için uygun bir hafta. Keza yabancı dil eğitimine başlamak içinde gayet koşullar sizi destekleyen pozisyonda. Eğer ki ortağınızı veya partnerinizi bir konuda ikna etmeniz gerekecek ise gökyüzü sizi bu konuda destekleyecek. İletişim yeteneklerinizi kullanarak ortaklık veya partner ilişkileriniz de krizleri iyi yönetebilecek, sorunları rahatlıkla çözebileceksiniz. Bu hafta seyahate de çıkabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç;
8- 14 Aralık Haftası

 Bu hafta Venüs oğlak burcuna geçiş yapacak ve 4 Ocağa kadar bu burçta seyahat edecek. Güzelleşmek için daha çok pra harcayabilirsiniz, eğer yalnızsanız Venüs ilişkiler konusunda yaraların sarılması konusunda destek olabilecektir.  4 ocaa   kadar yalnız olmanız biraz zordur, güzel bir ilişkinin başlangıcının adımları atılabilir, bazılarınız evlenme teklifi alabilir, söz-nişan gibi durumlar söz konusu olabilir. Aşk meşk konularında başkalarına bu süreçte arabulucuk edebilir, bol bol çöpçatanlık yapabilirsiniz. Özel hayatınızda ise rekabet duygunuz tetiklenebilir, varsa partneriniz onu bu dönem daha çok kıskanabilirsiniz. Bu hafta Merkür ile Jüpiter arasında uyumlu bir etkileşim olacak. Para ile ilgili anlaşmalar yapmak, para meselelerini akılcı bir şekilde çözmek, alım-satım işlerinden para kazanmak, serbest meslek sahibi iseniz yeni müşterilerle bir araya gelmek için gayet uygun bir dönem. Beklediğiniz ödemeleriniz var ise bu hafta size gelecektir. Para ile ilgili her türlü iyi haberlerin gelebileceği, maddi anlamda güzel koşulların oluşabileceği bir hafta.
Aslan ve Yükselen Aslan;
8- 14 Aralık Haftası

Bu hafta Venüs oğlak burcuna geçiş yapacak ve 4 Ocağa kadar bu burçta seyahat edecek. İşleriniz hızla açılmaya başlıyor, işinizi daha çok severek yapabileceğiniz koşullar oluşmaya başlıyor, yeni iş projeleri de aynı şekilde gündeme gelebilir. İş yerinizde, çalıştığınız yerde denge ve uyumu yaratacak olan bu dönemde sizsiniz. Yine kişisel bakım, sağlık, sağlıklı yaşamaya ilişkin girişimleriniz olabilir. Mesela beslenme düzeninizi değiştirebilir, diyetisyenden destek alabilir, spora başlayabilirsiniz. Bu dönemde yine bir evcil hayvan sahibi olabilirsiniz mesela. Gündelik yaşamınızı keyifli hale getirecek detaylar ekleyebilirsiniz. Bu hafta Merkür ile Jüpiter arasında uyumlu bir etkileşim olacak. Öncelikle, bir seyahat çıkmanız gerekebilir, yeni bir eğitime başlayabilirsiniz, size kazanç getirebilecek işlere imza atabilirsiniz. Aşk, meşk konularında nispeten şanslı etkiler söz konusu. Hayata daha iyimser bir pencereden bakabileceksiniz. Daha çok psikoloji, bilinçaltı çalışmalara katılabilirsiniz. Size keyif verecek, sizi güldürecek insanlarla daha çok bir araya gelebilirsiniz. Kişisel hayatınız, aşk hayatınız veya çocuklarınızla ilgili konularda hızlı düşünüp, olumlu kararlar verebilirsiniz.
Başak ve Yükselen Başak;
8- 14 Aralık Haftası

Bu hafta Venüs oğlak burcuna geçiş yapacak ve 4 Ocağa kadar bu burçta seyahat edecek. Sizlerin aşk dönemi başladı, yalnızsanız eğer size keyif verecek hem de romantik bir ilişki ile her an karşılaşabilirsiniz. Bunun yanı sıra yeni hobiler edinebilir, yaşamın keyif verici yanları ile daha çok haşır neşir olabilirsiniz. Bu süreçte hayattan ölçüyü çokta fazla kaçırmadan daha çok keyif alacağınız, daha çok neşeleneceğiniz, daha çok güleceğiniz bir süreç olacak. İpin ucunu kaçırmamaya özen gösterin hele ki özel hayatınızda. Herkesin peşinden koşan garip bir çapkına dönüşmeyin. Bu dönem çocuk sahibi olmak içinde uygundur. Veya varsa çocuğunuzun hayatına ilişkin sizi sevindirecek gelişmelerde söz konusu olabilir. . Bu hafta Merkür ile Jüpiter arasında uyumlu bir etkileşim olacak. Ev, arsa,gayrimenkulle ilgili konularda kararlar, imza gerektiren konular olabilir. Bu hafta kendinize dönme, ruhsal anlamda kendinizi keşfetme, anlık farkındalıklar yakalama, varsa kötü alışkanlıklardan kurtulma zamanı sizler için. Spiritüel, mistik konulara karşı ilginiz daha da artabilir, okuyabilir, araştırabilir kendinizi geliştirebilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi;
8- 14 Aralık Haftası

Bu hafta Venüs oğlak burcuna geçiş yapacak ve 4 Ocağa kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar evinizi, yuvanızı güzelleştirmek adına adımlar atabilir, aile içinde küslükleri sona erdirmek için girişimlerde bulunabilirsiniz. Yaşadığınız alanı daha da güzel hale getirmek için çaba sarf edebilirsiniz.Yine bu süreç ev almak, ev değiştirmek, ev kiralamak, araba almak veya arabanızı değiştirmek içinde koşullar çok uygun olacaktır. Bu hafta Merkür ile Jüpiter arasında uyumlu bir etkileşim olacak. Yeni bir eğitime katılabilir, dil eğitimine başlayabilir, yakın çevrenizle ilgili görüşeceğiniz ve görüşmeyeceğiniz kişileri organize edebilirsiniz. Bu hafta yeni bir yazıya, hikayeye başlamak, kitap yazmak, web sitesi açmak, satış işlerine girişmek için güzel bir hafta. Jüpiter desteği ile özellikle eski dostlardan, arkadaşlardan gelebilecek güzel desteklere işaret ederken, bu hafta daha çok sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, onlarla seyahat planları da yapabilirsiniz. Bu hafta dostlarınız tarafından çokça bilgilendirileceksiniz bir çok konuda.

Akrep ve Yükselen Akrep;
8- 14 Aralık Haftası

Bu hafta Venüs oğlak burcuna geçiş yapacak ve 4 Ocağa kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar; yeni iletişim projeleri, seyahatler söz konusu sizler için. Yakın çevreniz ile sorunlarınız var ise bu hafta itibari ile çözüme kavuşturabilirsiniz.  Gayet keyifli seyahatler organize edebilirsiniz. Bu süreçte kendinizi çok güzel ifade edebilecek, iletişim içinde olduğunuz kimseler, hitap edeceğiniz kişiler sizin kelimeleri kullanışınıza, iletişim şeklinize hayran kalabilirler. Sorunları daha çok tatlı dille çözebileceksiniz bu dönem içinde. Yine kadınlarla ilgili, kadınları ilgilendiren ürünlerin ticareti işine girmek içinde uygundur. Veya moda, yemek, sanat gibi konularda web sitesi açmak, blog açmak içinde keza uygun bir süreçtir. Eğer ki yalnızsanız mesafe olarak size yakın biri ile flört edebilirsiniz. Bu hafta Merkür ile Jüpiter arasında uyumlu bir etkileşim olacak. Finans konuları ile ilgili kendinize çeki düzen verme, toparlama zamanı olduğuna işaret etmekte. Para ile ilgili mevzularda mantıklı düşünme, karar alma haftası sizler için. Jüpiter desteği ile sürpriz bir iş desteği, iş fırsatı sunulabilir size ama şartlar yeteri kadar olgunlaşmamış olabilir. Maddi anlamda daha da rahat nefes almanızı sağlayacak bir teklif olabilir bu. Bu hafta ticarete atılmak, kendi işinizi kurmak içinde uygun bir haftadır. Maddi konularda sizi sevindirecek güzel haberler de alabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay;
8- 14 Aralık Haftası

Bu hafta Venüs oğlak burcuna geçiş yapacak ve 4 Ocağa kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar; maddi anlamda bereketli, kazançlarınızın  artabileceği bir süreç olacak. Terfi ile birlikte maaş artışı söz konusu olabilir, alım – satımlardan gelirinizi arttırabilirsiniz. Her halukarda geliriniz olumlu bir şekilde artmaya başlıyor. Tabi bu geçiş özellikle giysi alış-verişlerininde en çok yapıldığı dönem, güzelleşmek, kendinizi iyi hissetmek adına da sıkça alış-verişler yapabilirsiniz. Yükte hafif pahada ağır şeyleri alabilirsiniz bu süreçte daha çok. Bu hafta Merkür ile Jüpiter arasında uyumlu bir etkileşim olacak. Yeni anlaşmalar, sözleşmeler imzalamak içinde gayet uygun koşullar. Yaşamınızın gidişatına dair mantıklı düşünme, mantıklı planlar yapma ve uygulama zamanı. Kalıcı, sağlam fikirler, projeler gündeme gelebilir. Jüpiter desteği ile, yayıncılık, medya, yurt dışı ile ilgili konular, pasaport, vize işlemleri..vb konularla yakından ilgilenmeniz gerekebilir, bu konulardan yana da güzel destekler, fikirler akıllar alabilirsiniz. Bu konularda işleriniz rahatlıkla çözülebilecek. Yeni akımlar, fikirlerle haşır neşir olabilir. Araştırmalar yapabilir, okumak için yeni kitaplar alabilirsiniz. Tez yazmak, ödev hazırlamak için uygun bir hafta iken, gireceğiniz olası sınavlarda başarı yakalama şansınızda yüksek olacaktır.

Oğlak ve Yükselen Oğlak;
8- 14 Aralık Haftası

Bu hafta Venüs oğlak burcuna geçiş yapacak ve 4 Ocağa kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar aşk –meşk konularında şanslı, sizi sevebilecek kişileri yaşamınıza çekebileceksiniz. Bunun yanı sıra bu tarihe kadar güzelleşmek için adımlar atabilir, estetik yaptırabilir, saçınıza başınıza yeni farklı şekiller verebilir, biraz daha imajınızla ilgilenebilirsiniz. Bu dönem hayata biraz daha sevgi penceresi ile bakabilecek, yaşamda ki olumsuzluklar gözünüzde çok daha az batabilecektir. Bu hafta Merkür ile Jüpiter arasında uyumlu bir etkileşim olacak. Psikolojik olarak zorlanabileceğiniz bir hafta yaşayabilirsiniz, ciddi iletişim sıkntılar, iletişim araçlarında bozulmalar, kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Fikirlerinizi dile getirmek bu hafta zor olabilir, birileri sizleri engelleyebiir. Duyabileceğiniz dedikodular canınızı sıkabilir. Maddi anlamda kendinizi biraz kasmanız, harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Güzel haber ise şu aslında, olası maddi bir krizi aşabilmeniz için çevrenizden güzel fikirler ve destekler alabileceğinize işaret etmekte. Bu hafta zihniniz dalgın, endişeye, karamsarlığa yatkın olabilir. Ruhsal anlamda sizi rahatlatacak kitaplar okumak, bu konularda bilgi sahibi kişilerle bir araya gelmek bilgi sahibi olmak, araştırmak, okumak içinde harika bir hafta. Sadece biraz dedikodulara dikkat edin, her şeyi herkesin yanında konuşmayın.

Kova ve Yükselen Kova;
8- 14 Aralık Haftası

Bu hafta Venüs oğlak burcuna geçiş yapacak ve 4 Ocağa kadar bu burçta seyahat edecek.  Bu tarihe kadar; ilişjkiniz var ise eğer problemli sıkıntlı bir süreç olabilir. Gerçekçi ilişkilere çekilemeyebilirsiniz, ilişkileriniz daha çok platonik düzeyde kalabilir. Karşılık bulmakta zorlanabilirsiniz. Eğer ilişkiniz var ise de gereksiz kıskançlık tripleri ve kaprisler yüzünden sekteye uğraşayabilir, kendinizi yalnız, sevgisiz hissedebilir, sevgi size yetmeyebilir açıkçası. İlişkilerinizi daha gizli yaşama potansiyeliniz yüksek olabilecektir. Maddi anlamda pekte risk alınabilecek bir süreç değildir. Bu hafta Merkür ile Jüpiter arasında uyumlu bir etkileşim olacak. Arkadaşlarınızla birlikte zihin fırtınaları yapıp yeni projelerde üretebilirsin. Bu hafta akla mantığa uygun her türlü yeni projeyi hayata geçirmek için çok uygundur. Jüpiter desteği ile de her türlü fikir ve projeleriniz için profesyonel anlamda destek alabileceğinize işaret etmekte. Yeni ortaklıklar,iş birlikleri kurmak içinde ideal bir hafta. Kişisel fikirleriniz, tavsiyeleriniz arkadaşlarınızın sorunlarının çözümünde destekleyici olacaktır. Anlaşmalar, sözleşmeler imzalamak içinde harika!

Balık ve Yükselen Balık;
8- 14 Aralık Haftası


Bu hafta Venüs oğlak burcuna geçiş yapacak ve 4 Ocağa kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar; arkadaşlarınızdan güzel destekler görmeye başlayabilecek, daha çok sosyalleşebileceksiniz. Bu dönem parti, konser ..vb kalabalık tüm organizasyon davetlerini kabul etmenizi tavsiye ederim, çünkü eğer yalnızsanız aşk orada bir yerde olabilir. Yeni tanışacağınız kimseler sizlere çokça fayda sağlayabilecektir. Bu süreçte aranan isim olabileceksiniz. Bu hafta Merkür ile Jüpiter arasında uyumlu bir etkileşim olacak Yeni kariyer hedefleri belirleme, iş görüşmeleri yapma, işinizle ilgili önemli toplantılar, görüşmeler zamanı. Bu hafta kariyerinizi ilgilendiren konularda imza atmanız gerektiren konular olursa düşünmeden atabilirsiniz. İş ve kariyerle ilgili konularda mantıklı olan ne ise onun kararını veriyor olmanız önemli olacaktır.Jüpiter desteği ile de terfi, iş değişikliği, işinizde ödül alma, işyerinizde değer görme, kariyerinizle ilgili konularda alacağınız güzel akılları, fikirsel desteği, iş seyahatlerinin artacağını ama bu seyahatlerin size kazanç olarak geri döneceğine işaret etmekte. İşinizle ilgili yeni eğitimlere de katılabilirsiniz.