27 Aralık 2014 Cumartesi

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA 2015




2015 Boğa ve Yükselen Boğa;
2015 Senesi
Seneye Satürn’ün Yay burcunda ki seyahati ile başlıyorsunuz ve tüm sene bu etki devam edecek hayatınızda.  8. evinde uzunca bir süre ilerleyecek olan Satürn, başkalarının maddi olanakları, miras, borçlar, ödemeler, ortaklaşa işlerden kazanılan gelirlerle ilgili konularda sizi disipline etme ve deneyimler kazanmanız için sizleri bazı testlerden geçirecek. Parayı nasıl ve ne şekilde kullanmanız gerektiğini ve de değerini çok daha iyi anlayabileceksiniz bu sayede. 8. ev krizlerle ilişkilidir ve aklınıza gelen/ gelmeyen her türlü major krizdir. Ve 8. ev ameliyatlar ve ölümlerle de ilişkilendirilir. Sağlığınıza gereken özeni göstermediyseniz veya vücudunuzun uzun süredir size verdiği sinyalleri doğru değerlendirmediyseniz ameliyatlar söz konusu olabilecektir. Paranın pek bereketi olmaz bu süreçte, cüzdanınızda adeta delik vardır ve para deli gibi akar gider. Türlü akla hayale gelmeyecek baş belası işler ortaya çıkabilir. Korkularınızla yüzleşme zamanıdır, umarım ölüm korkunuz yoktur, çünkü Satürn sizi ölümle burun buruna getirerek bu korkunuzu yenmenize yardımcı olacaktır. Bu süreçte mirasla ilgili sıkıntılar çıkmasını bekleyebilirsiniz, mirası paylaşmak, bölümlendirmek oldukça sıkıntılı olabilecektir. Geçmişe ait, önemsemediğiniz, gözünüzden kaçırdığınız bir vergi-borç şakkadak önünüze çıkar yüklü bir meblağ şeklinde ve bunu sıkıntılı bir şekilde ödemeniz beklenebilecektir. Aslına bakarsanız durum bu kadar vahim değil, ben olası en kötülerden bahsediyorum ama mesela bir diğer ödevide satünün yüklü miktarda yatırım amaçlı bir kredi çekersiniz ve paranızı idare etmeyi belki de bu şekilde öğrenirsiniz. Borç ödeme konusunda sizi sorumluluk altına da itebilir. Bir de bu 8. Ev aslında ruhun değişim ve dönüşüm geçirdiği alandır. Bu 2,5 senelik sürecin sonunda öyle felsefer, öyle öğretiler, öyle uygulamalarla karşılaşırsınız ki ruhunuz o eski ruh olmaz, kendinizi değiştirmek, dönüştürmek adına uzun ve zaman zaman sancılı bir içsel yolculuk haline de dönüşebilir sizin için bu. Yalnız sağlık olarak, kaslarınıza, baldırlarınıza, bacaklarınıza dikkat etmenizde yarar var.
Sonrasında ise 20 Martta balık burcunda bir Güneş tutulması meydana gelecek. Bakın bu tutulma iyi dilekleri temsil eden bir evde meydana gelecek ve Satürn ile de güzel bir kontağı olacak. Dostlarınızdan, arkadaşlarınızdan kalıcı, güzel destekler alabileceğinizin siyalleri var bu tutulmada. Sosyal çevreniz değişmeye, gelişmeye başlıyor. Ruhani yanı güçlü, spiritürl kişiliklerle daha fazla bir arada olabilirsiniz mesela. Bu tutulma hem işten kazandığınız gelirlerin artmasına hem de saf ve bilinçsiz bir niyetle düşündüğünüz şeylerin gerçekleşmesine yardımcı olacaktır. Bence bu çok güzel bir etki! Belki bu tutulma size ev almanız, evinizi yapılandırmanız konusunda güzel fırsatlar ortaya çıkartabileceği gibi ki bunun için dostlarınızdan destekler alabilirsiniz, belki de bu maddi bir destek olabilir ya da gerçekten yardımlaşmanın ve dayanışmanın ne kadar önemli olduğunu gösterecek olaylarda meydana gelebilir.
Bu tutulmadan hemen sonra 4 Nisanda da 14 Terazi burcunda bir AY tutulması meydana gelecek. . Bakın bu oldukça önemli bir tutulma, neden mi? Çünkü ekim ayında koç burcunda bir tutulma meydana gelmişti 15 derecede, şimdi ise 14 derece Terazide olacak, tam karşısında. Bu da demek oluyor ki arkadaşım, ekim ayında hayatında neyin başlangıcını yapmış, temelini atmışsan bununla ilgili sonuçları, gelişmeleri almaya başlayacaksın. Tutulma ile birlikte, ; Özellikle sağlığınız risk altında bu dönem, dikkatli olmakta yarar var. Ağrılar, sancılar, özellikle bel bölgenize, böbeklerinize,  genital bölgelerinize dikkat edin. İş ve çalışma ortamınızda yeni teklifler, projeler gündeme gelebilir, iş hayatınızda alıştığınız sistem ve düzende değişimler gündemde olacaktır. Değişime açık olduğunuz sürece şans sizden yana olacaktır. İş değiştirmek aslında güzel dönem. Hatta tutulman ın yöneticisi olan Venüs burcunuzda hareket edeceği için, iş için siz koşturmayacak iş sizin ayağınıza gelecektir. Hatta daha güzel para kazanmanıza da yardımcı olacaktır. Bence tutulma dönemi, tansiyon, kalp gibi  konularda problemler çıkabilir. Bir de uzun süredir ayağınıza dolanan bir iş veya bir mesai arkadaşı hayatınızdan çıkabilir.
27 Temmuz ile 7 Eylül arasında ise Venüs geri hareket edecek. Venüs gerilemesi ile Eğer ev tadilatı, dekorasyon değişikliği, taşınma gibi işlemleri düşünüyorsanız bunları retrodan önce zamanda halletmeniz yerinde olacaktır. Venüs gerilediği zamanlar, estetik, dekorasyon, bir şeyleri yenileme, güzelleştirme ile ilgili konularda gecikmeler, istediğiniz sonuca ulaşamama durumu ile karşılaşabilirsiniz. Evinizde daha çok zaman geçirmek isteyebilir hatta biraz tembelleşebilirsiniz. Mesela; evinizi boyatmaya karar verdiniz, boyayı seçtiniz ama bir baktınız sizin duvarınızda o umduğunuz rengi yakalayamadınız veya boyayı yapacak olan usta birden hastalandığının haberini veriyor ve zamanında işe gelemiyor. Aile içerisinde eskiye ait konular tekrar gündeme gelebilir, konuşulabilir . Ya da ailenize karşı güveninizi sarsabilecek durumlarda meydana gelebilir. Ailenizle ilişkilerde sert, ön yargılı, eleştirel olmamaya özen gösterin. Ev almak /satmak gibi bir planınız var ise, eğer ki çok aciliyeti yoksa, eylül ayına kadar beklemenizi tavsiye ederim. Daha iyi fiyata halledebilirsiniz.
12 Ağustosta ise şans, talih,bereket ile sembolize edilen Jüpiter ise Aslan burcundan çıkıp Başak burcuna geçiş yapacak ve 10 Eylül 2016 senesine kadar bu burçta seyahat edecek. “havada aşk kokusu var' şarkısını armağan ediyorum sizlere. Özellikle yalnızlar uzun soluklu bir aşk ilişkisine hazır mısınız? Jüpiter sizlerin çok kıskanacağı ve sahipleneceği bir gönül ilişkisine sokmak için kolları sıvamış durumda. Bunun yanı sıra, Jüpiter’in şans, bolluk, büyüme etkilerini göstereceği diğer alanlar, size zevk veren konular, hobileriniz, çocuklarla ilgili konular, riskli aktiviteler ve yatırımlara ilişkin olacaktır. Evli ve çocuk sahibi olmak isteyenler, işte Jüpiter sayesinde çocuk sahibi olabilirsiniz. Borsa gibi spekülatif işlerden kazanç elde edebilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren işlerde çalışanlar, çanlar sizin için çalıyor kalıcı eserler üretebileceğiniz ve bunlardan kazanç elde edebileceğiniz bir süreç. Bazılarınız yaptıkları işlerle adını duyurabilecekler. Hayattan çok daha fazla keyif alabileceğiniz zamanlar. Hayatınızda eğlenceye, keyfe çok daha fazla yer verebilirsiniz. Havadan bir şeyler kazanabilirsiniz, ödül, piyango ya da çok eğlenceli bir tatil! Yalnız bu süreç özel hayatınızda takıntılarınızı veya detaycı tarafınızı da ortaya çıkarıcı bir etki yapabilir, sizleri biraz armudun sapı üzümün çöpü derken bulabiliriz. Valla böyle derseniz evde kalırsınız benden söylemesi, biraz rahat olun ve yaşamın size getirdiklerini deneyimlemenin tadını çıkartın.
13 Eylülde Jüpiter’in geçiş yaptığı bu alanda bir de Güneş tutulması meydana gelecek. Bu sizler için tam anlamıyla bir AŞK Tutulmasına dönüşebilir. Hayatınızın aşkı ile karşılaşabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak içinde bundan iyi bir fırsat olamaz diye düşünüyorum açıkçası. Bu tutulma size iş vasıtası ile veya iş arkadaşı ile flört durumlarını meydana getirebilir veya çok yaratıcı, sanatsal iş projelerini de ayağınıza getirebilir.
28 Eylülde ise Koç burcunda bir ay tutulması meydana gelecek. Bu tutulma 12. evinizde gerçekleşecek. 12. ev astrolojide, kontrol dışı gelişen olaylar, gizlilik içinde hareket edilen, gizli düşmanlıklar, hastalıklar, engellenmeler, kısıtlanmalar, dedikodularla ilişkilendirilir. Tutulma sayesinde bu konuların üzerine ışıklandırılır ve gözle görülür bir hale gelir.  Bu tutulma zamanında hayatınızda gelişen bir takım olaylar kontrolünüzün dışında gerçekleşebilir ki bu özellikle iş ve kariyerinizle ilgili konular olabilir. Sizden gizlenen bir takım bilgiler, arkanızdan dönen bazı dedikodular gün ışığına çıkabilir. Size set veya engel olunan koşullarla ilgili farkındalığınız artabilir. Size zarar vermek ihtimali olan, düşman kişilikleri rahatlıkla tespit edebileceksiniz.Sağlığınıza extra dikkat etmekte fayda var, özellikle alerji ile ilgili sorunlar ortaya çıkabilir. Tutulmanın yöneticisi MARS başak burcunda seyahat edecek. Özel hayatta hayal kırıklığı, aldanma, aldanma, aldatılma gibi durumlar söz konusu olabilir. Bu dönem borsa gibi spekülatif yatırım araçlarında risk almak, kumar oynamak pek uygun değil açıkçası. Hamileliklerde de sıkıntılılar oluşabilir ya da çocuklarınızın sağlığı ile ilgili.

Hepinize kendinizi tam ve bütün hissedeceğiniz, “Sevgi, Huzur, Şefkat” duygularını dibine vura vura yaşayacağınız, cebinizde ki paranın alım gücü olan her şeye yettiği bir yıl dilerim!