14 Nisan 2014 Pazartesi

14 - 20 Nisan Haftası Burç Analizleri (Tutulma Özel)






Koç ve Yükselen Koç (Ay Tutulması)
Tutulmanın yöneticisi Venüs ise Jüpiter ile kontak halinde olacak; bu tutulma etkisi 15 gün etkili olacak. Bu tutulma ikili ilişkiler, ortaklıklar, evlilik dahil her türlü sözleşmeleri içeren konular üzerinde yer alacaktır. Bu tutulma zamanı partnerinizi ve ortağınızı tartma, eleştirme dönemi olacak. Sizin bu ilişkiden beklentiniz nedir, amacınız nedir, tamam mı devam mı? Gibi soruların yanıtların arayabilirsiniz. Yalnız bu tutulma  gergin etkileri bulunmaktadır. Ortaklık ve ilişkilerde ki problemler yüzeye çıkabilir, bu sorunların temelinde para ile ilgili konularda yer alabilir. Partnerinizin veya ortağınızın kuralları ve istekleri sizi rahatsız edebilir. Sözün özü ilişkileriniz testten geçecek, güçlü ise devam değil ise bitişlere hazırlıklı olabilirsiniz. Eğer yalnız iseniz evleneceğiniz kişi ile de tanışabilirsiniz. Bu hafta bir ortaklaşa işlerle ilgili teklifler alabilir, anlaşmalara da imza atabilirsiniz. Tutulmanın yöneticisi Venüs o gün gökyüzünde balık burcunda olacak, tutulma sizleri gizli ilişkilere, platonik ilişkilere, devamının gelmesi zor problemli ilişkilere de itebilir, dikkat edin. Ya da kendinizi bir ilişki veya ortak için fark etmeden kurbanda edebilirsiniz. Ya da partneriniz veya ortağınızın gizli bir takım konularını fark edebilirsiniz. Bu tutulma bir takım gizli konu ve sırları açığa çıkarabilir.  Tutulmanın önemli olmasının önemli sebeplerinden biri de Büyük kare dediğimiz açı kalıbının oluşacak olması gökyüzünde, 18 aralık 2013 ve 12 ocak 2014 civarında neler yaşadığınıza göz atmanızı tavsiye ederim. O dönem yaptıklarınız, yaşadığınız konular veya başlattığınız konuların gelişmelerin almaya başlayabileceksiniz.  Büyük kare ile birlikte, iş,kariyer, ilişkiler, aile içi ilişkilerde kazan çok fena kaynamakta. Özellikle ilişkisi olanlar bu hafta alttan almaya özen gösterin, ilişkiler bitebilir, boşanmalar olabilir, ortaklıklar son bulabilir. Özellikle ikili ilişkiler ve özel hayat açısından ultra gergin bir hafta. Yeni ortaklıklara soyunmak içinde pek uygun değil. İncir çekirdeğini doldurmayacak konular birden büyük yangınlara dönüşebilir. Çok ama çok stresli ve problemlim bir hafta özellikle sizleri birinci dereceden etkiliyor bu. Kazalara, sağlığınıza da dikkat edin. Gerçi hoş dikkat etmeyeceğiniz bir konu kalmadı farkındayım..

Boğa  ve Yükselen Boğa  (Ay Tutulması)
15 Nisanda Terazi burcunda bir ay tutulması meydana gelecek. Tutulma ile birlikte, ; Özellikle sağlığınız risk altında bu hafta, dikkatli olmakta yarar var. Ağrılar, sancılar, özellikle bel bölgenize, böbeklerinize, genital bölgelerinize dikkat edin. İş ve çalışma ortamınızda yeni teklifler, projeler gündeme gelebilir, iş hayatınızda alıştığınız sistem ve düzende değişimler gündemde olacaktır. Değişime açık olduğunuz sürece şans sizden yana olacaktır. Tutulmanın yöneticisi Venüs o gün gökyüzünde balık burcunda olacak. Tutulma zamanı, özellikle dostlarınızda, arkadaşlarınızdan oldukça keyifli destekler alabilirsiniz, dostluklar arası yardımlaşma teması sık sık ön planda olabilecektir. Özellikle maddi anlamda da olabilir bu yardımlaşma konuları. Tutulmanın önemli olmasının önemli sebeplerinden biri de Büyük kare dediğimiz açı kalıbının oluşacak olması gökyüzünde, 18 aralık 2013 ve 12 ocak 2014 civarında neler yaşadığınıza göz atmanızı tavsiye ederim. O dönem yaptıklarınız, yaşadığınız konular veya başlattığınız konuların gelişmelerin almaya başlayabileceksiniz.  Büyük kare ile birlikte; birlikte seyahatlerde, kadınlarla ilişkilerde, iletişimde büyük sorunlar ve ruh olarak rahatsız, kendinizi rahat hissetmeyeceğiniz koşullar söz konusu. Olası seyahatleriniz ve tatil planlarınız var ise son dakika aksaklıklar söz konusu olabilir. özellikle sağlığınız aextra dikkat edin, rutin kontrollerinizi aksatmayın, sağlığınızı riske atacak durumlardan uzak durun. Kadınlarla iletişimde ciddi problemler meydana gelebilir, müşterilerinizle tartışmalardan, kavgalardan uzak durmanızda yarar var. Bu büyük kare, hem sağlık hem iletişim alanında vurabilir sizleri.

İkizler  ve Yükselen İkizler  (Ay Tutulması)
15 Nisanda Terazi burcunda bir ay tutulması meydana gelecek. Tutulma ile birlikte;  Finansal konularla ilgili bir süredir yaşadığınız sıkıntıların sonuna gelmiş olacaksınız. Özellikle akıllıca çözümler getirerek ve iletişim yeteneklerinizi kullanarak güzel gelişmeler bekleyebilirsiniz. Yalnız yakın çevrenizle ilişkilerde dikkatli olmanızda yarar var, yine kardeşler..vs onların hayatlarına dair bir takım gelişmeler can sıkıcı olabilir. Tutulma aşk evinizde gerçekleşeceği için, eğer hayatınızda biri yok ise sizi çok heyecanlandıracak, romantik, sevgi dolu bir aşka yelken açabilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren işlerde başarı yakalama şansı oldukça yüksek, sinema, radyo, televizyon, sahne ile ilgili işler yapıyorsanız eğer bu hafta bu konularda daha şanslı olabileceksiniz. Tutulmanın yöneticisi Venüs kariyer alanınızda ilerleyeceği için, belki de bu aşkı iş sayesinde, iş ortamınızda bulabileceksiniz kim bilir? Kariyerinizle ilgili terfi, yükselme gibi bir beklentiniz varsa önümüzde ki 15 gün içinde güzel gelişmeler bekleyebilirsiniz. Eğer ki iş arıyorsanızda bu tutulma bu noktada destek olabilecektir. . Tutulmanın önemli olmasının önemli sebeplerinden biri de Büyük kare dediğimiz açı kalıbının oluşacak olması gökyüzünde, 18 aralık 2013 ve 12 ocak 2014 civarında neler yaşadığınıza göz atmanızı tavsiye ederim. O dönem yaptıklarınız, yaşadığınız konular veya başlattığınız konuların gelişmelerin almaya başlayabileceksiniz.  Büyük kare ile birlikte; maddi konularda sınırlarınızı çok fazla aşmamanızı tavsiye ederim, finansal anlamda oldukça gergin, lüks tüketimden uzak durmanızda, kesenizi çok fazla zorlamamanızda yarar var. Özellikle özel hayatınız, aşk hayatınız, varsa çocuklarınızla ilişkilerde büyük krizler, problemler söz konusu olabilir. Bu konularda riskli girişimlerde bulunmak için pek uygun zaman dilimi değil. Size keyif verecek konulara, hobilerinize yönelmenizi tavsiye ederim.Bu büyük kare hem para, hem sosyal çevre hem de aşk/çocuklarla ilişkiler alanını oldukça zorlayacak.

Yengeç  ve Yükselen Yengeç  (Ay Tutulması)
15 Nisanda Terazi burcunda bir ay tutulması meydana gelecek. Tutulma ile birlikte; ev, yuva, aile, yerleşime ait konular, aile ile ilgili konular ön planda olacaktır. Ev-alım-satımla ilgili bu hafta bir takım önemli kararlar, sözleşmeler, anlaşmalar gündeme gelebilir.Sanatsal, el yeteneklerinin ağır basacağı bir eğitime başlamak için çok uygun ya da yabancı dil eğitimine başlamak içinde. Kardeşlerinizden, komşularınızdan, yakın  çevrenizden maksimum yarar görebileceksiniz. Keza planlanmamış bir seyahat durumu da söz konusu olabilir. Tutulmanın önemli olmasının önemli sebeplerinden biri de Büyük kare dediğimiz açı kalıbının oluşacak olması gökyüzünde, 18 aralık 2013 ve 12 ocak 2014 civarında neler yaşadığınıza göz atmanızı tavsiye ederim. O dönem yaptıklarınız, yaşadığınız konular veya başlattığınız konuların gelişmelerin almaya başlayabileceksiniz.  Büyük kare ile birlikte; hayatınızın zorlanacağı, değişime açık olacağı alanlar, iş,ev ve kariyerinizle ilgili konular olacaktır. Özellikle ailenizde kadınlarla ilişkilerde daha dikkatli olun, evinizde incir çekirdeğini doldurmayacak bir konuyu gereksiz yere çok fazla abartıp büyütmeyin. Ev ya da işinizde değişim gerektiren fırsatlar yakalarsanız değerlendirmeyi ihmal etmeyin. Krizler aile/iş arasında meydana gelebilir, iş/aile arasında denge kurmanız gerekebilir. Hem iş hem evlilik/ortkalık ilişki alanı kaynayacak tutulma zamanı.

Aslan  ve Yükselen Aslan  (Ay Tutulması);
15 Nisanda Terazi burcunda bir ay tutulması meydana gelecek. Tutulma ile birlikte; kafanızı boşaltmanız için yapmanız gereken bir seyahati işaret etmekte   bilgiyi düzenleme, tasnif etme ile ilgilenebilir.  Yayıncılık, web sitesi, internetle ilgili konularla uğraşabilirsiniz. Bir takım önemli sözleşmeler, anlaşmalar gündeme gelebilir, fakat imza atacağınız konularda dikkatli okumanızda yarar var. Maddi anlamda güzel gelişmelerin habercisi olan bu tutulma, özellikle arkadaşlarınız, dostlarınız sayesinde para kazanabileceğinize işaret etmekte. Tutulmanın önemli olmasının önemli sebeplerinden biri de Büyük kare dediğimiz açı kalıbının oluşacak olması gökyüzünde, 18 aralık 2013 ve 12 ocak 2014 civarında neler yaşadığınıza göz atmanızı tavsiye ederim. O dönem yaptıklarınız, yaşadığınız konular veya başlattığınız konuların gelişmelerin almaya başlayabileceksiniz.  Büyük kare ile birlikte;  çalıştığınız kimseler, müşteriniz, iş ilişkisi içinde olduğunuz kimselerle mevzuları gereksiz yere uzatmayın. Komşularınızla gereksiz yere gerilmeyin, tartışmalı ortamlardan uzak durun, trafikte daha dikkatli olun, trafikte kimse ile tartışmayın. Satış, pazarlama işlerinizde başarı söz konusu. Keza yaşamınızı disipline etmek, diyet,spor,egzersiz gibi programlara yazılmak içinde uygun bir süreç. Kadın akrabalarla aranızda gerginliklerde oluşabilir.

Başak  ve Yükselen Başak  (Ay Tutulması);
15 Nisanda Terazi burcunda bir ay tutulması meydana gelecek. Tutulma ile birlikte; size yapılacak olan ödemelerde gecikmeler gündeme gelebilir, özellikle free lance çalışıyorsanız, ödemenizi almakta veya maaş zamanı biraz gecikebilir. Size yeni iş teklifleri de sunulabilir fakat koşulları iyileştirilebilir olması için gücünüzü ortaya koymanız gerekebilir. Yalnız finansal konularla ilgili riskl girişimlerden uzak durmanızda yarar var. İş ve kariyer anlamında bir fırsat ile karşılaşabilirsiniz, yalnız değerlendirirken dikkat edin altı boş çıkmasın. Tutulmanın önemli olmasının önemli sebeplerinden biri de Büyük kare dediğimiz açı kalıbının oluşacak olması gökyüzünde, 18 aralık 2013 ve 12 ocak 2014 civarında neler yaşadığınıza göz atmanızı tavsiye ederim. O dönem yaptıklarınız, yaşadığınız konular veya başlattığınız konuların gelişmelerin almaya başlayabileceksiniz.  Büyük kare ile birlikte;  finans anlamında değişimlere açık olmanızda yarar var, kazancınızın şekli ve miktarı değişebilir, iş değişimi söz konusu olabilir. Maddi anlamda abartılı harcamalar yapmak için pek uygun bir hafta değil açıkçası, borç almak, vermek, borçlanmak, kredi işine girmeyi de pek tavsiye etmiyorum. Keyfi harcamalarınızı abartabilirsiniz gibi gözükmekte.

Terazi  ve Yükselen Terazi  (Ay Tutulması);
15 Nisanda burcunuzda bir ay tutulması meydana gelecek. Yakın çevre, kardeşler, komşular, yakın akrabalarla ilişkilerde zorlanmalar oluşabilir. Özellikle onların söyleyeceği bir takım şeyler kafanızı karıştırabilir, daha fazla düşünmenize sebep olabilir. Tutulma  ile birlikte hayatınızın gidişhatınızla ilgili bir takım kararlar verip, kontrolü ele alma zamanı olacaktır. Tutulma zamanı biraz daha müsrif olabilir, önünüze çıkan koşul veya fırsatları aşırı eleştirel yaklaşmaktan dolayı değerlendirmekte zorlanabilirsiniz. Yabancılar, yurt dışı, eğitim, seyahatle ilgili konularda şans sizden yana olurken, olası çıkacağınız seyahatte bavulunuzu, biletinizi kaybetmemeye özen gösterin. Eğer önemli bir yazılı sınav veya yazılı mülakata girecekseniz cevap kağıdınızı 3 defa kontrol etmenizde yarar var. Tutulmanın yöneticisi Venüs balık burcund seyahat edecek, iş koşullarınızda iyileşme, işinizle ilgili konularda güzel destek ve yardımlar alabileceksiniz. Özellikle kadın figürlerden güzel tavsiyeler, yardımlar alabilirsiniz. Tutulmanın önemli olmasının önemli sebeplerinden biri de Büyük kare dediğimiz açı kalıbının oluşacak olması gökyüzünde, 18 aralık 2013 ve 12 ocak 2014 civarında neler yaşadığınıza göz atmanızı tavsiye ederim. O dönem yaptıklarınız, yaşadığınız konular veya başlattığınız konuların gelişmelerin almaya başlayabileceksiniz.  Büyük kare ile birlikte; özellikle ikili ilişkiler, özel hayat kriz altında, eğer ki partneriniz var ise dönem  onu biraz daha alttan almanızda, köprüleri yıkmamanızda yarar var, ilişkiler arenası biraz sakat, aniden ilişkiler biter, evlilikler boşanmaya kadar gidebilir. Fiziksel olarakta major değişimleryapmak için pek uygun değil açıkçası. Estetik operasyon olmak, saçınızı rengini hiç denemediğiniz bir renk iledeğşitirmek…vb.  Kendinizi genel olarak gayet huzursuz ve gergin hissedebilirsiniz hiçbir şey olmasa bile! 

Akrep   ve Yükselen Akrep  (Ay Tutulması);
15 Nisanda Terazi burcunda bir ay tutulması meydana gelecek. Tutulma ile birlikte; kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak için harika bir hafta! Özellikle sigarayı bırakmak isteyenler, iş başına! Yine bunun yanı sıra, sağlığınızla ilgili konular ön plana çıkacaktır, hassas olabilir, dikkatli olmanızda yarar var. Bir takım perde arkasında dönen olaylar, konular, dedikodular canınızı bir parça sıkabilir. Yine psikolojik destek ve yardım almak veya uzman bir doktorla görüşmek için ideal bir dönem. Tutulmanın yöneticisi Venüs balık burcunda seyahat edecek, bu sizi gizli ilişkilere itebilir veya mevcut ilişkinizi daha romantik bir düzeye taşıyabilir. Özel hayatta romantizm, duygusallık daha ön planda olabilecek. Yaratıcılık gerektiren konularda, sanatsal konularda başarı yakalamanız daha kolay olabilecektir. Tutulmanın önemli olmasının önemli sebeplerinden biri de Büyük kare dediğimiz açı kalıbının oluşacak olması gökyüzünde, 18 aralık 2013 ve 12 ocak 2014 civarında neler yaşadığınıza göz atmanızı tavsiye ederim. O dönem yaptıklarınız, yaşadığınız konular veya başlattığınız konuların gelişmelerin almaya başlayabileceksiniz.  Büyük kare ile birlikte; özellikle kadın müşteriler, iş yaptığınız kimselerle güç ve ego mücadelesine girmemenizde yarar var. Gizli, saklı, skandal sayılabilecek ilişkilerden uzak durun. Keza olası çıkacağınız seyahatlerde krizler söz konusu olabilir, kimseyle dalaşmamaya özen gösterin, tartışmalı ortamlardan uzak durun.Sağlığınızla ilgili konularda da özelikle tansiyona dikkat etmenizde yarar var, rutin kullandığınız ilaçları almaı unutmayın, yaptırmanız gereken kontrolleri aksatmamaya özem gösterin.

Yay    ve Yükselen Yay  (Ay Tutulması);
15 Nisanda Terazi burcunda bir ay tutulması meydana gelecek. Tutulma ile birlikte; dostluklarınızın, arkadaşlıklarınızın bir nevi tessten geçeceği bir zaman olacak. Bir dostunuzla aranızda para ile ilgili bir mevzu oluşabilir, ödeme, borç alacak verecekle ilgili. Olası bu konu ile ilgili bir sorunu çok fazla büyütmemeye özen göstermekte yarar var. Bunun yanı sıra hayatınıza arkadaş bazında yeni kişiler katılabilir fakat yeni tanışacağınız kişilerin iyi niyetli olup olmadığına dikkat etmenizde yarar var.  Tutulma  ile beraber kariyerinizi ilgilendiren konularda bir fırsat, şans ile de karşılaşabilirsiniz. Tutulmanın yöneticisi Venüs, balık burcunda seyahat edeceğinden dolayı, evinize yönelik işler yapmak, evi düzenlemek, eve ait uğraşlarla ilgilenmek, ailenizle vakit geçirmek, ailenizle birlikte planlar yapmak için ideal bir süreç olacaktır. Tutulmanın önemli olmasının önemli sebeplerinden biri de Büyük kare dediğimiz açı kalıbının oluşacak olması gökyüzünde, 18 aralık 2013 ve 12 ocak 2014 civarında neler yaşadığınıza göz atmanızı tavsiye ederim. O dönem yaptıklarınız, yaşadığınız konular veya başlattığınız konuların gelişmelerin almaya başlayabileceksiniz.  Büyük kare ile birlikte;  sosyal ilişkiler, arkadaşlıklar, dostluklarla ilgili konularda para meseleleri yüzünden krizler söz konusu olabilir, arkadaşlıklarınız testten geçebilir, güçlü ilişkiler zayıflayabilir açıkçası. Finansal konularda borç almak, vermek için pek uygun bir döenm  değil. Sosyal hayatınızı canlı tutmak için daha çok para harcayabilirsiniz.

Oğlak    ve Yükselen Oğlak  (Ay Tutulması);               
15 Nisanda Terazi burcunda bir ay tutulması meydana gelecek. Tutulma ile birlikte;  iş ve kariyerinizi ilgilendiren koşullar ön planda olacak. Bu aslında nispeten güzel bir etki, yeni iş teklifleri ile karşılaşabilir, yükselmenizi sağlayacak koşullar oluşabilir. Yalnız kararsız kalabilir, ne yöne gideceğinizi bilemeyebilirsiniz. Özellikle ev-iş arasında denge kurmak ve otorite figürlerle ilişkilerde ve iletişimde stresten, fevrilikten uzak durmakta yarar var. Bireysel anlamda kendi korkularınızı, kendi kendinize koyduğunuz engellerin üstesinden gelmeniz gerekecek.Tutulmanın yöneticisi Venüs balık burcunda seyahat edeceğinden dolayı, tutulma zamanı deniz aşırı yolculuklar gündeme gelebilir, veya ya da işinizle ilgili bir seyahate çıkmanız gerekebilecek. Her ne şekilde olursa bu seyahat yeni fırsat ve kapılar açabilir size. Keza işinizle ilgili reklam, tanıtım, çalışmaları içinde ideal bir dönem veya işinizle ilgili önemli bir eğitimde alabilirsiniz. Tutulmanın önemli olmasının önemli sebeplerinden biri de Büyük kare dediğimiz açı kalıbının oluşacak olması gökyüzünde, 18 aralık 2013 ve 12 ocak 2014 civarında neler yaşadığınıza göz atmanızı tavsiye ederim. O dönem yaptıklarınız, yaşadığınız konular veya başlattığınız konuların gelişmelerin almaya başlayabileceksiniz.  Büyük kare ile birlikte; iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda değişimlere açık olmalı, krizler söz konusu olabilir, kontrolünüz dışında gelişen olaylar sizleri fazlası ile gerekebilir, üstlerle ilişkilerde olası problemleri gereksiz uzatmak yerine Altan alabilmeyi öğrenmenizde yarar var. iş hayatında krizler söz konusu, özellikle kadınla ilişkiler iş hayatında daha problemli bir hal alabilir. 

Kova    ve Yükselen Kova  (Ay Tutulması);           

15 Nisanda Terazi burcunda bir ay tutulması meydana gelecek. Tutulma ile birlikte;  Uzak akrabalarla ilişkilerde dikkatli olunması gereken bir süreç. Bazı sözler, dedikodular canınızı sıkabilir. Bunun yanı sıra, eğitim, yayıncılık, akademik eğitim, web sitesi, internet. Tanıtımla ilgili konularda oldukça ön plana çıkacaktır. Sürpriz fırsat ve tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Fakat dikkat edilmesi gereken konular aşırı aceleci, fevri davranışlarınızdan dolayı dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte gelir getirici önemli bir proje hazırlığında olabilirsiniz. Tutulma zamanın yöneticisi Venüs balık burcunda seyahat edeceğinden dolayı, özellikle para kazanma, ek gelir, zam, maddi olarak kazancınızı arttıracak gelişmeler söz konusu olabilir. Tutulmanın önemli olmasının önemli sebeplerinden biri de Büyük kare dediğimiz açı kalıbının oluşacak olması gökyüzünde, 18 aralık 2013 ve 12 ocak 2014 civarında neler yaşadığınıza göz atmanızı tavsiye ederim. O dönem yaptıklarınız, yaşadığınız konular veya başlattığınız konuların gelişmelerin almaya başlayabileceksiniz.  Büyük kare ile birlikte; Eğitim, yayıncılık, yurt dışı ile ilgilikonular,hukukla ilgili konularda can sıkıcı gelişmeler söz konusu olabilir, bu konularda karşılaşabileceğiniz herhangi bir durumu çokta fazla abartmamaya özen göstermenizde yarar var,  iletişim kazalarına karşıda dikkatli olun, sağlığınıza gereken özeni gösterin özellikle ayaklarınıza, ayak bileklerinize dikkat edin. Özellikle psikolojik olarak gergin olabilir, ruhsal anlamda kendinizi rahat hissetmeyebilirsiniz. Uyku düzeninizde de sıkıntılar söz konusu olabilir. Kronik rahatsızlıklarınız yeniden nüksedebilir.

Balık    ve Yükselen Balık  (Ay Tutulması);            
15 Nisanda Terazi burcunda bir ay tutulması meydana gelecek. Tutulma ile birlikte; maddi anlamda bir sorumluluk veya yükümlülük altına girebilirsiniz. Bu kredi olabilir, önemli bir taksit olabilir, yalnız birlikte olduğunuz kişi ile finansal konular üzerinden gerginliklerden uzak durmanızda yarar var. Bu tutulma süreci, ödemeler, borçlar gündemde olacaktır. Bir diğer olası etkisi de, -ki aslında böyle olmamasını umuyorum- sağlıkla ilgili konulara özellikle para harcayabilirsiniz. Tutulmanın yöneticisi burcunuzda olacağı için aslında, aşktan yana da şanslı bir dönemde olacaksınız. Kendinizi daha çekici, daha talep edilebilir bulabilirsiniz, gözler sürekli sizin üstünüzde olabilecek. Kendinize bakmak, çeki düzen vermek, insana dönmek, güzelleşmek, estetik mestetik içinde harika bir dönem. Tutulmanın önemli olmasının önemli sebeplerinden biri de Büyük kare dediğimiz açı kalıbının oluşacak olması gökyüzünde, 18 aralık 2013 ve 12 ocak 2014 civarında neler yaşadığınıza göz atmanızı tavsiye ederim. O dönem yaptıklarınız, yaşadığınız konular veya başlattığınız konuların gelişmelerin almaya başlayabileceksiniz.  Büyük kare ile birlikte; özellikle sağlıkla ilgili konular içinextra harcamalar yapmanız gerebilir, maddi anlamda risk almak, yatırım yapmak için pek uygun bir hafta değil açıkçası.Mali krizler, kayıplar, zorlanmalar, ödemelerde hatalar, uğraşacağınız angarya işler olabilir.