7 Nisan 2014 Pazartesi

7 - 13 Nisan Haftası Burç Analizleri







Koç ve Yükselen Koç;
7-13 Nisan Haftası;
Bu hafta Merkür burcunuza giriş yapacak ve 23 nisana kadar seyahat edeck. Bu döneme kadar; size her türlü bilgi, iletişim, anlaşma, sözleşme ile ilgili konularda destekler sağlayacaktır. İletişim yeteneklerinizi daha etkin ve aktif bir şekilde ortaya koymanız için size destek olabilecektir. Kendinizi çok daha iyi bir şekilde ifade edebilecek, daha hızlı düşünebilecek ve çözüm odaklı olabileceksiniz. Merkür sayesinde, daha çok okuyabilir, araştırabilir, hayatınızda iletişim ve teknoloji ile ilgili konular ön plana çıkabilir. Yeni iletişim aletleri satın alabilir, sözleşme, imza ön plana çıkabilir. Bı hafta etkin olacak Güneş-Mars gerginliği yüzünden de bu hafta sağlığınıza öncelikle dikkat etmekte yarar var, özellikle ikili ilişkilerinizde ego mücadelesi, dik başlılık ciddi problemler yaratabilir. Siz daha alıngan ve stresli olabileceğiniz gibi, partneriniz veya ilişki içinde olduğunuz kişinin ihtiyaçlarına da yeteri kadar cevap veremeyebilirsiniz. Partneriniz, ortağınız şu an zorlu ve stresli bir süreçten geçiyor olabilir veya siz ilişkilerinizle ilgili konularda daha fazla mücadele etmeniz gerekebilir bu hafta.

Boğa  ve Yükselen Boğa;
7-13 Nisan Haftası;
Bu hafta Merkür koç burcuna giriş yapacak ve 23 nisana kadar bu burçta seyahat edecek. Merkür hayatınızda görünmeyen noktalarında seyahat edecek. bu süreçte yanlış anlaşılmalar meydana gelebilir, sık sık arkanızdan fısır fısır konuşan insanların varlığına şahit olabilir, bilgi alış-verişlerinde sıkıntılar meydana gelebilir. Kendinizi yeteri kadar iyi ifade edememekten, anlaşılmamaktan yakınabilirsiniz. Eğer yaratıcılık gerektiren işlerde çalışıyorsanız nispeten daha şanslı olabileceksiniz. Bu dönem içe dönüp kendinizi daha çok sorgulayabilirsiniz. Bu dönem içinizdekileri kağıda dökmek, hayatınızın artılarınız-eksilerini karşılaştırabilirsiniz. Güneş-Mars etkinliğinden dolayı ise, hafta sonuna doğru özellikle hem sağlığınıza dikkat etmenizde yarar var, hem de iş, çalışma ortamınızda gerginlikler sizi biraz yorabilir. Gecikmeler, işlerin zamanında yetişmemesi gerginlikler yaratabilir. Kendinizi daha sabırsız ve aceleci bir tavra sokabilirsiniz. Özelikle ateşli rahatsızlıklara karşı dikkatli olmalı, gerekli bakıma dikkat etmeli, vitaminlerinizi almaya özen göstermelisiniz. Yine kazalara, çarpmalara karşı dikkatli olmakta yarar var.

İkizler   ve Yükselen İkizler;
7-13 Nisan Haftası;
Bu hafta Merkür koç burcuna giriş yapacak ve 23 nisana kadar bu burçta seyahat edecek. sizleri daha aktif, dışa dönük, eğlenceli ve hareketli yapabilecektir. Özellikle sosyal çevrenizde, arkadaşlarınız arasında fikirleriniz ile oldukça ön plana çıkabilecek, sözü dinlenen kişi olabileceksiniz. Arkadaşlarınızda fikirsel anlamda destek olmanız gerekebilir. Arkadaşlarınızı organize etme görevi size kalabilir bu hafta itibari ile. Özellikle sizden yaşça küçük kişilerin sorunları ile ilgilenmeniz gerekebilir. Yalnız zaman zaman arkadaşlarınızdan bencil olduğunuz yönünde eleştiriler alabilir, kendi fikirlerinizi baskıcı bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Yeni çevrelere girebilir, yeni insanlarla bol bol tanışabilirsiniz. . Güneş-Mars etkinliği ile sosyal çevrenizde ilişki kurduğunuz kişilerle tartışmalar, fikir ve görüş ayrılıkları meydana gelebilir, haklı-haksız mücadelesi içine girebilirsiniz. Özel hayatınız ile sosyal yaşamınız arasında ki dengeyi iyi kurmalısınız bu hafta.


Yengeç   ve Yükselen Yengeç;
7-13 Nisan Haftası;
Bu hafta Merkür koç burcuna giriş yapacak ve 23 nisana kadar bu burçta seyahat edecek. iş,kariyer hayatınızda fikirleriniz ve düşünleriniz ile ön plana çıkabileceksiniz. İş hayatınızda hızlı düşünüp, hızlı karar verip, çözüm odaklı olabileceksiniz. Yalnız bu dönemin hendikapı sanırım hızlı ve aceleci davranmak sorunlara yol açabilir, bu yüzden önemli kararlardan önce nefes alıp, iyice düşünmeye özen göstermekte yarar var. iŞ ve kariyerinizi ilgilendiren konularda anlaşmalar, sözleşmelerin gündeme gelebileceği gibi eğer iş arayışı içindeyseniz bu dönemde sık sık iş görüşmelerine gidebilirsiniz.  Güneş-Mars gerginliği ile de iş ,kariyer alanlarında mücadele, zorlanma meydana gelebilir. Kendinizi ortaya koymak için daha çok çalışmanız gerekebileceği gibi, özellikle üstlerinizle, yöneticilerinizle ilişkilerinizde gerginlikler meydana gelebilir. İnatçı, dik başlı tavırlarınız eleştiri oklarını üzerinize çekmenize neden olabilir.

Aslan   ve Yükselen Aslan;
7-13 Nisan Haftası;
Bu hafta Merkür koç burcuna giriş yapacak ve 23 nisana kadar bu burçta seyahat edecek. yolculuklar hayatınızda ön planda olabilecek. Bunun yanı sıra önemli, mevki sahibi kişilerle daha sık bir şekilde bir araya gelebilir, onlardan önemli tavsiyeler alabilirsiniz. Yeni bir şeyler yazmaya başlamak, yeni bir eğitime başlamak içinde keza uygun bir süreç olacak sizler için. Bazılarınız hukuksal konularla ilgili bol bol yazışmak durumunda kalırken, bazılarınız ise resmi evraklarla çok fazla boğuşmak durumunda kalabilirler. Bu dönemde yine sınavlara katılabilir, bazılarınız ise bitirme belgeleri..vb akriditelerle ilgilenebilirsiniz. Bazılarınız ise pasaport, vize gibi işlemlerle uğraşabilirler. üneş ve Marsın sert etkileşimi ile de isyankar, bencil, iddalı yaklaşımlarınız iş hayatınıza zarar verebilir. Aslında bu hafta geleceğe yönelik hedefler belirlemek ve bu hedefler doğrultusunda nasıl harekete geçeceğinizi organize etmek için  oldukça uygun bir hafta olacağa benziyor.

Başak   ve Yükselen Başak;
7-13 Nisan Haftası;
Bu hafta Merkür koç burcuna giriş yapacak ve 23 nisana kadar bu burçta seyahat edecek. başkalarına ait kazançlar, banka işlemleri, ortaklaşa kazançlardan elde edilen gelirlerle ilgi konularda daha çok araştırma yapabileceğinize, fikir alabileceğinize bu alanlarla ilgili sözleşmelerin, anlaşmaların, imza gerektiren konuların öne çıkabileceğine işaret etmekte. Eğer ortaklık gerektiren bir iş yapıyorsanız eğer, kazançlarınızı arttırmanın zekice yollarını bulabilirsiniz. Güneş-Mars gerginliği sayesinde ise, maddi konular hayatınızın gerginlik odağı haline gelebilir, maddi konularda fazla hırslı atılgan davranabilirsiniz. Ya da para ile ilgili konularda birileri ile dalaşabilirsiniz. Para kazanmak için kendinizi çok daha motive etmenize de neden olabilir, ama motive olacağım derken birilerinin de kalbini kırmamaya dikkat edin.

Terazi   ve Yükselen Terazi;
7-13 Nisan Haftası;
Bu hafta Merkür koç burcuna giriş yapacak ve 23 nisana kadar bu burçta seyahat edecek. ilişkiler, anlaşmalar, sözleşmeler sık sık gündemde olabilecek. Bunun yanı sıra düşmanlarınızı çok daha net bir şekilde görebilecek, onlarla daha etkin bir şekilde mücadele edebileceksiniz. Bu süreçte partnerinize sık sık fikirleriniz ve düşünceleriniz için destek vermeniz gerekebilir. Tek hendikapı, hızlı ve düşünmeden yapacağınız hareketler ve kararlar partneriniz veya ilişki içinde olduğunuz kişi tarafından sert bir şekilde eleştirilmenize neden olabilir.  Mars ile güneş arasında gergin bir etkileşim meydana gelecek, özellikle ikili ilişkilerinizde ego mücadelesi, dik başlılık ciddi problemler yaratabilir. Siz daha alıngan ve stresli olabileceğiniz gibi, partneriniz veya ilişki içinde olduğunuz kişinin ihtiyaçlarına da yeteri kadar cevap veremeyebilirsiniz.



Akrep   ve Yükselen Akrep;
7-13 Nisan Haftası;
Bu hafta Merkür koç burcuna giriş yapacak ve 23 nisana kadar bu burçta seyahat edecek. yeni işlerin, yeni projelerin tekliflerini alabilirsiniz, işinizle ilgi önemli sözleşmeler, anlaşma gerektiren konular ön planda olabilecek. Eğer iş arıyorsanız veya terfi beklentiniz varsa bu süreçte bu konuların üzerine daha çok eğilebilirsiniz. İş ve çalışma ortamınızda fikirleriniz ve düşünceleriniz ile oldukça dikkat çekici olabileceksiniz. Günlük angarya işlerinizin altında zekice ve pratik çözümleriniz ile kalkabileceksiniz. Yalnız sağlıkla ilgili olarak özellikle cildiniz, baş bölgeniz ve sinir sisteminiz hassas olabilir. Bu geçişin tek düşündürücü yanı, hızlı düşünmekten ve hızlı karar almaktan, fazla dürüst olmaktan (aklına geleni çat diye söylemek aslında) özellikle iş ortamınızda bazı problemlere neden olabilir, hem istemeden de olsa birilerinin kalbini kırabilirsiniz. Hızlı düşünmek ve çözüm odaklı olmak evet iyidir ama siz yinede sakinliği elden bırakmamanızda yarar var. Güneş ve Mars arasında ki gerginlik yüzünden, bu hafta sağlığınıza extra özen göstermenizde yarar var. Özellikle erkekler, eril figürlerle bu hafta ilişkilerde zorlanmalar meydana gelebilir, iş ve çalışma ortamınızda fazla aceleci, fevri, dikbaşlı tutumunuz yüzünden problemler yaşayabilirsiniz.

Yay   ve Yükselen Yay;
7-13 Nisan Haftası;
Bu hafta Merkür koç burcuna giriş yapacak ve 23 nisana kadar bu burçta seyahat edecek. hobileriniz, özel hayatnız, aşk, çocuklarla ilgili konular daha da ön planda olabilecek hayatınızda. İletişim gücünüzü hayatınızın bu alanlarında daha aktif bir şekilde kullanmaya başlayabileceksiniz. Aşk anlamında eğer yalnızsanız daha flörtöz olabilirsiniz. Yeni hobiler elde edebilir, hayatın keyifli ve eğlenceli tarafları ile daha çok ilgilenebilirsiniz. Eğer işiniz yaratıcılık gerektiren, metin-reklam yazarlığı…vb bir iş ise oldukça orijinal fikirler uçuşabilir zihninizde. Mars ve Güneş arasında ki gerginlik yüzünden ise hem özel hem de sosyal hayatınız arasında öncelikle denge kurmanız gerektiğine işaret olduğu gibi, sosyal ilişkilerinizde fevi, dik başlı çıkışlarlar yüzünden bir takım problemlerin gündeme gelebileceğine işaret etmekte. Kendinizi bu hafta gergin hissedebilir, ruhunuzu kolay kolay yatıştıramayabilirsiniz.

Oğlak   ve Yükselen Oğlak;
7-13 Nisan Haftası;
Bu hafta Merkür koç burcuna giriş yapacak ve 23 nisana kadar bu burçta seyahat edecek. İletişim ve bilgi alışverişi yoğunluğunu ev,yuva,aile ilişkileri, geleceğe yönelik hedeflerle ilgili konulara kaydırmaya başlıyorsunuz. Aile ortamınızda sözü dinlenen, fikirleriniz dikkat çeken kişi siz olurken bu dönemde alım-satım, kiralama, sözleşmeler, anlaşma gibi konular gündeme gelebilir. Evinize yeni elektronik, iletişim araçları alabilirsiniz. Güneş ve Mars gerginliği yüzünden de iş-ev arasında ki dengeyi kurmak önemli olacaktır. Otorite figürlerle ilişkilerde zorlanma, sürtüşme meydana gelebileceği gibi, bu hafta biraz daha bencil, öfkeli, inatçı tavırlar yüzünden hem iş hem de aile ortamınızda bir takım sorunlarla yüz yüze gelebilirsiniz. 


Kova   ve Yükselen Kova;
7-13 Nisan Haftası;
Bu hafta Merkür koç burcuna giriş yapacak ve 23 nisana kadar bu burçta seyahat edecek. sizleri bol bol seyahat beklemekte. Yeni yerler görebilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Daha çok okuyabilir, araştırabilir bunun yanı sıra yeni bir eğitime, seminere, derse başlayabilirsiniz. Tüm iletişim araçları ile aktif iletişim içinde olabilecek, telefonunuz adeta hiç susmayacak ve bol bol mail yanıtlamanız gerekebilecek. Yine internetle ilgili konulara yönelebilir, web sitesi açabilir, yazılarınızı daha geniş kitlelerle paylaşmak isteyebilirsiniz. Güneş-Mars gerginliğinden dolayı ise özellikle trafikte extra dikkatli olmanızda yarar var, aşırı hız, dikkat dağınıklığı yüzünden arabanızın orasını burasını çizdirebilirsiniz, iletişim kazaları gündeme gelebilir, iletişimle ilgili konularda problemler ortaya çıkabilir. Yakın çevrenize karşı sinirli ve gergin davranabilirsiniz.  Bu hafta itibari ile geleceğe yönelik plan yapma, karar verme  ve hedefler belirleme zamanı aslında sizler için.

Balık   ve Yükselen Balık;
7-13 Nisan Haftası;
Bu hafta Merkür koç burcuna giriş yapacak ve 23 nisana kadar bu burçta seyahat edecek.  Nasıl daha iyi para kazanabilirimin sorularına yanıt arayabilecekken, para ile ilgili konularda araştırmalar yapabilir, birikimlerinizi daha etkin bir şekilde nasıl kullanacağınız konularda fikirler, tavsiyeler alabilirsiniz. Bunun yanı sıra kendinize yeni elektronik ve iletişim aletleri alabilirsiniz. Yalnız finansal konularla ilgili aceleci ve sabırsız yapınız sizi hatalı adımlar atmaya sevk edebilir, bu yüzden fevri kararlar almadan önce sakince bir düşünmenizi önerebilirim. Maddi konularda zihniniz oldukça çözüm odaklı bir şekilde çalışmaya başlayacak.  Güneş- Mars gerginliği yüzünden ise maddi konularda stresli durumlar oluşabilir, para kazanmak için daha hırslı davranabilirsiniz. . Ya da para ile ilgili konularda birileri ile dalaşabilirsiniz. Para kazanmak için kendinizi çok daha motive etmenize de neden olabilir, ama motive olacağım derken birilerinin de kalbini kırmamaya dikkat edin