21 Nisan 2014 Pazartesi

21 - 27 Nisan Haftası Burç Analizleri





Koç ve Yükselen Koç;
21-27 Nisan Haftası

 Bu hafta gökyüzünde Mars/ Jüpiter / Uranüs ,Pluto arasında büyük kare dediğimiz astrolojinin  en gergin en tehlikeli açı kalıbı meydana gelecek. Büyük kare ile birlikte, iş,kariyer, ilişkiler, aile içi ilişkilerde kazan çok fena kaynamakta. Özellikle ilişkisi olanlar bu hafta alttan almaya özen gösterin, ilişkiler bitebilir, boşanmalar olabilir, ortaklıklar son bulabilir. Bu hafta özellikle ikili ilişkiler ve özel hayat açısından ultra gergin bir hafta. Yeni ortaklıklara soyunmak içinde pek uygun değil. İncir çekirdeğini doldurmayacak konular birden büyük yangınlara dönüşebilir. Çok ama çok stresli ve problemlim bir hafta özellikle sizleri birinci dereceden etkiliyor bu. Kazalara, sağlığınıza da dikkat edin. Gerçi hoş dikkat etmeyeceğiniz bir konu kalmadı farkındayım.. Bu hafta Merkür boğa burcuna geçiş yapacak ve 6 mayısa kadar bu burçta seyahat edecek. bu süreçte zihninizi, aklınızı para ile ilgili konulara yöneltemeye başlayacaksınız, daha iyi nasıl para kazanırım, para kazanabilmek için yeni projeler üretebilirsiniz, fikirleriniz, zihniniz daha para odaklı bir şekilde çalışmaya başlayacak, sohbet konularınız daha para üzerine dönmeye başlayabilir. Para ile ilgili seyahatlere çıkabilirsiniz. Yalnız para ve kazançlarla ilgili konularda hareket geçmekte biraz yavaş davranabilir, kendinizi fazlaca sağlama almak eğiliminde olabilirsiniz. Bu hafta Venüs/Satürn etkileşimi ile de; içsel anlamda aradığınız huzur veya ihtiyacınız olan her ne ise sizi huzura kavuşturacak bunu rahatlıkla bulabileceğinize işaret etmekte. Bu açı size, sevgi konularında içsel anlamda bazı dönüşümler de yaşayabileceğinize işaret etmekte.

Boğa  ve Yükselen Boğa;
21-27 Nisan Haftası
Bu hafta gökyüzünde Mars/ Jüpiter / Uranüs ,Pluto arasında büyük kare dediğimiz astrolojinin en gergin en tehlikeli açı kalıbı meydana gelecek. Büyük kare ile birlikte bu hafta seyahatlerde, kadınlarla ilişkilerde, iletişimde büyük sorunlar ve ruh olarak rahatsız, kendinizi rahat hissetmeyeceğiniz koşullar söz konusu. Bu hafta olası seyahatleriniz ve tatil planlarınız var ise son dakika aksaklıklar söz konusu olabilir. Bu hafta özellikle sağlığınızaextra dikkat edin, rutin kontrollerinizi aksatmayın, sağlığınızı riske atacak durumlardan uzak durun. Kadınlarla iletişimde ciddi problemler meydana gelebilir, müşterilerinizle tartışmalardan, kavgalardan uzak durmanızda yarar var. Bu büyük kare, hem sağlık hem iletişim alanında vurabilir sizleri. Bu hafta Merkür boğa burcuna geçiş yapacak ve 6 mayısa kadar bu burçta seyahat edecek. bu süreçte yaşamınızda önemli anlaşmalar, sözleşmeler gündeme gelebilir. Kendinize yeni iletişim aletleri almak isteyebilirsiniz, fikirleriniz ve düşünceleriniz daha çok takdir görebilecektir. Bu süreçte daha fazla okuyabilir, araştırabilir, öğrenebilirsiniz ve çeneniz bir parça daha fazla çalışabilir. Sizler için imzalar atmak, anlaşmalar yapmak için ideal zamanlar. Bu hafta Venüs/Satürn etkileşimi ile de; güvenilir, sağlam iş ortaklıkları kurmak için ideal bir zamana işaret ettiği gibi, sağlam ve güvenli ilişkiler kurmak adına da destekleyici etkiler var.


İkizler  ve Yükselen İkizler;
21-27 Nisan Haftası
Bu hafta gökyüzünde Mars/ Jüpiter / Uranüs ,Pluto arasında büyük kare dediğimiz astrolojinin en gergin en tehlikeli açı kalıbı meydana gelecek. Büyük kare ile birlikte bu hafta maddi konularda sınırlarınızı çok fazla aşmamanızı tavsiye ederim, finansal anlamda oldukça gergin bir hafta, lüks tüketimden uzak durmanızda, kesenizi çok fazla zorlamamanızda yarar var. Özellikle özel hayatınız, aşk hayatınız, varsa çocuklarınızla ilişkilerde büyük krizler, problemler söz konusu olabilir. Bu konularda riskli girişimlerde bulunmak için pek uygun zaman dilimi değil. Bu hafta size keyif verecek konulara, hobilerinize yönelmenizi tavsiye ederim.Bu büyük kare hem para, hem sosyal çevre hem de aşk/çocuklarla ilişkiler alanını oldukça zorlayacak. Bu hafta Merkür boğa burcuna geçiş yapacak ve 6 mayısa kadar bu burçta seyahat edecek. Bu süreçte zihinsel olarak dinlenme ve geleceğe yönelik planlar yapma zamanıdır ama fikirlerinizi hayata döndürmek bir parça zor olabilir. Yeni girişimlerde bulunmak, adımlar atmak için çok uygun zamanlar değil. Merkür 12. evinizde yer alacağından dolayı yaşamınızda bir takım konuları takıntı yapabilirsiniz, bir takım gizli dedikodular, gizli bilgi alış*verişleri gündeme gelebilir. Bu süreci bir hazırlık gibi görmekte yarar var. Bu dönem koşullar ve şartlar çok fazla kontrolünüz altında olmayabilir, zorlamamakta yarar var. Bu hafta Venüs/Satürn etkileşimi ile de; kariyer anlamında saygınlığın artması, güvenirliğinizin artması, kendinizi güvende hissedeceğiniz bir kariyer durumunun oluşmasına işaret etmekte.



Yengeç  ve Yükselen Yengeç;
21-27 Nisan Haftası
 Bu hafta gökyüzünde Mars/ Jüpiter / Uranüs ,Pluto arasında büyük kare dediğimiz astrolojinin en gergin en tehlikeli açı kalıbı meydana gelecek. Büyük kare ile birlkte hayatınızın zorlanacağı, değişime açık olacağı alanlar, iş,ev ve kariyerinizle ilgili konular olacaktır. Özellikle ailenizde kadınlarla ilişkilerde daha dikkatli olun, evinizde incir çekirdeğini doldurmayacak bir konuyu gereksiz yere çok fazla abartıp büyütmeyin. Ev ya da işinizde değişim gerektiren fırsatlar yakalarsanız değerlendirmeyi ihmal etmeyin. Krizler bu hafta aile/iş arasında meydana gelebilir, iş/aile arasında denge kurmanız gerekebilir. Hem iş hem evlilik/ortkalık ilişki alanı kaynayacak bu hafta sanırım. Bu hafta Merkür boğa burcuna geçiş yapacak ve 6 mayısa kadar bu burçta seyahat edecek. Yeni kişilerle tanışabilirsiniz, hayatınıza yeni insanlar katabilirsiniz bu süreç içinde. Dostluklardan rahatlıkla fayda görebileceksiniz. Yine özellikle yalnız olanlar aşkı sosyal çevrenizde bulabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz. aArkadaşlarınızla aranızda fikir alış verişleri, birlikte seyahatler öne çıkacak. İletişiminizin artacağı bu dönemde birbirinden keyifli organizasyonlar düzenleyebilir, fikirleriniz içinde bulunduğunuz gruplar içerisinde önem kazanacaktır. Arkadaşlarınızın adeta Güzin ablası olabilirsiniz, sürekli sizlere fikir danışabilirler. İş yaşamında kazandığınız gelirleri arttırmaya yönelik planlarda yapılabilir bu dönem içinde. Bu hafta Venüs/Satürn etkileşimi ile de; sizden uzak mesafede ki kimselerle, güvenilir gönül ilişkileri kurabilirsiniz, ya da para kazandıracak iş ilişkileri de olabilir bu. Yabancılar, yurt dışı kaynaklı işlerde de başarı vaad etmekte.


Aslan  ve Yükselen Aslan;
21-27 Nisan Haftası
 Bu hafta gökyüzünde Mars/ Jüpiter / Uranüs ,Pluto arasında büyük kare dediğimiz astrolojinin en gergin en tehlikeli açı kalıbı meydana gelecek. Büyük kare ile birlikte, birlikte çalıştığınız kimseler, müşteriniz, iş ilişkisi içinde olduğunuz kimselerle mevzuları gereksiz yere uzatmayın. Komşularınızla gereksiz yere gerilmeyin, tartışmalı ortamlardan uzak durun, trafikte daha dikkatli olun, trafikte kimse ile tartışmayın. Bu hafta satış, pazarlama işlerinizde başarı söz konusu. Keza yaşamınızı disipline etmek, diyet,spor,egzersiz gibi programlara yazılmak içinde uygun bir süreç. Kadın akrabalarla aranızda gerginliklerde oluşabilir. Bu hafta Merkür boğa burcuna geçiş yapacak ve 6 mayısa kadar bu burçta seyahat edecek.  iş hayatınızda bilgi ve iletişim çok daha fazla ön plana çıkmaya başlıyor, bu yeni tanışacağınız kişilerle ilgili olabilir, iş hayatınıza ilişkin yeni fikirler gelebilir, iş seyahatleri yapabilir, sözleşmeler anlaşmalar gündeme gelebilir. Fikirlerinizi üstlerinize kabul ettirmek çok daha kolay olacaktır bu süreçte. İş anlamında güzel destekler alabileceksiniz.Önemli toplantılarınızı özellikle bu hafta yapabilirsiniz. Kariyer anlamında koşulların hızla iyileştiğine şahit olabilirsiniz. İş görüşmelerinizi bu tarihe kadar yapabilirsiniz, iş değişikliği için güzel bir süreçtir. Bu hafta Venüs/Satürn etkileşimi ile de; kendinizi maddi anlamda güvence altına alabileceğiniz koşullar söz konusu. Ya da ödenmesi gereken tutarlar, borçlar, kredilerle ilgili konularda sizin avantajınıza gelişmeler söz konusu olabilir. Eğer bir alım/satım işiniz var ise bu hafta bunu halledebilirsiniz.


Başak  ve Yükselen Başak;
21-27 Nisan Haftası
Bu hafta gökyüzünde Mars/ Jüpiter / Uranüs ,Pluto arasında büyük kare dediğimiz astrolojinin en gergin en tehlikeli açı kalıbı meydana gelecek. Büyük kare ile birlikte, finans anlamında değişimlere açık olmanızda yarar var, kazancınızın şekli ve miktarı değişebilir, iş değişimi söz konusu olabilir. Maddi anlamda abartılı harcamalar yapmak için pek uygun bir hafta değil açıkçası, borç almak, vermek, borçlanmak, kredi işine girmeyi de pek tavsiye etmiyorum. Keyfi harcamalarınızı abartabilirsiniz lakin bu hafta. Bu hafta Merkür boğa burcuna geçiş yapacak ve 6 mayısa kadar bu burçta seyahat edecek. uluslar arası ilişkilerde ve hukuksal konularda anlaşmalar, sözleşmeler gündeme gelebilir. Yabancı uyruklu kişilerle veya yabancılarla daha çok iletişim içine girebilirsiniz. Yurt dışı için seyahat planları yapabilir, turları araştırabilirsiniz mesela, veya pasaport gibi resmi bir takım işlerinizi halletmek için girişimlerde bulunabilirsiniz. Mevki ve statü sahibi önemli kişilerden fikirsel anlamda güzel destekler gelebileceği bu hafta, eğitim gibi konularda sizler için destekleyici olacaktır. Bu hafta Venüs/Satürn etkileşimi ile de, varsa ilişkinizi düzene sokmak, düzenlemek, ilişkiniz yoksa da size güven verecek, ciddi, sağlam bir ilişki başlatabilmek adına destekleyici etkliler söz konusu.


Terazi  ve Yükselen Terazi;
21-27 Nisan Haftası
Bu hafta gökyüzünde Mars/ Jüpiter / Uranüs ,Pluto arasında büyük kare dediğimiz astrolojinin en gergin en tehlikeli açı kalıbı meydana gelecek. Büyük kare ile birlikte, özellikle ikili ilişkiler, özel hayat kriz altında, eğer ki partneriniz var ise bu hafta onu biraz daha alttan almanızda, köprüleri yıkmamanızda yarar var, ilişkiler arenası biraz sakat, aniden ilişkiler biter, evlilikler boşanmaya kadar gidebilir. Bu hafta fiziksel olarakta major değişimleryapmak için pek uygun değil açıkçası. Estetik operasyon olmak, saçınızı rengini hiç denemediğiniz bir renk iledeğşitirmek…vb.  Kendinizi bu hafta genel olarak gayet huzursuz ve gergin hissedebilirsiniz hiçbir şey olmasa bile! Bu hafta Merkür boğa burcuna geçiş yapacak ve 6 mayısa kadar bu burçta seyahat edecek. Riskli içeren yatırımlardan uzak durmakta fayda var. Bankaları araştırabilirsiniz kredi için. Miras, burs, prim, vergi gibi konularla ilgilenmeniz gerekebilir hafta ortasına kadar. Ortaklaşa işlerden elde ettiğiniz kazançları arttırmaya yönelik fikirler koyabilirsiniz ortaya. Zihnen yoğun bir hafta sizleri bekliyor, sürekli bir şekilde bir şeyleri planlayarak ve organize ederek geçirmeniz gerekebilecek. Bu hafta Venüs/Satürn etkileşimi ile de, hem iş ve çalışma ortamınızda hem de kazançlarınız anlamında kendinizi rahatlıkla güvence altına alabileceğiniz bir hafta sizleri bekliyor.

Akrep  ve Yükselen Akrep;
21-27 Nisan Haftası
Bu hafta gökyüzünde Mars/ Jüpiter / Uranüs ,Pluto arasında büyük kare dediğimiz astrolojinin en gergin en tehlikeli açı kalıbı meydana gelecek. Büyük kare ile birlikte özellikle kadın müşteriler, iş yaptığınız kimselerle güç ve ego mücadelesine girmemenizde yarar var. Bu hafta gizli, saklı, skandal sayılabilecek ilişkilerden uzak durun. Keza bu hafta olası çıkacağınız seyahatlerde krizler söz konusu olabilir, kimseyle dalaşmamaya özen gösterin, tartışmalı ortamlardan uzak durun.Sağlığınızla ilgili konularda da özelikle tansiyona dikkat etmenizde yarar var, rutin kullandığınız ilaçları almaı unutmayın, yaptırmanız gereken kontrolleri aksatmamaya özem gösterin. Bu hafta Merkür boğa burcuna geçiş yapacak ve 6 mayısa kadar bu burçta seyahat edecek. Merkür’ün etkisi ile , ilişkilerde fikir alış*verişleri daha çok önem kazanmaya başlıyor. Ortaklık teklifleri, sözleşmeler, anlaşmalar gündeme gelebilir. Evlilik dahil her türlü ortaklık işlerinde şans sizden yana olacak. Anlaşmalar ve sözleşmeler imzalamak için çok uygun bir hafta, partnerinizin, ortağınızın size söyleyeceklerine bu dönem kulak kabartın, yaşamınızda işinize yarayacak fikirler verebilecektir sizlere. Bu hafta Venüs/Satürn etkileşimi ile de; özel hayatınızı düzene sokmak, kendinizi bu alanda güvence altına almak için doğru adımlar atabilirsiniz. Düzgün bir ilişki başlatmak içinde uygun bir zaman.


Yay  ve Yükselen Yay;
21-27 Nisan Haftası
Bu hafta gökyüzünde Mars/ Jüpiter / Uranüs ,Pluto arasında büyük kare dediğimiz astrolojinin en gergin en tehlikeli açı kalıbı meydana gelecek. Büyük kare sayesinde bu hafta sosyal ilişkiler, arkadaşlıklar, dostluklarla ilgili konularda para meseleleri yüzünden krizler söz konusu olabilir, arkadaşlıklarınız testten geçebilir, güçlü ilişkiler bu hafta zayıflayabilir açıkçası. Bu hafta finansal konularda borç almak, vermek için pek uygun bir hafta değil. Sosyal hayatınızı canlı tutmak için daha çok para harcayabilirsiniz. Bu hafta Merkür boğa burcuna geçiş yapacak ve 6 mayısa kadar bu burçta seyahat edecek.  İş ve çalışma ortamınızda huzur ve başarıyı yakalamanız çok daha kolay olacaktır. Birlikte çalıştığınız kişiler ile daha verimli paylaşımlar gerçekleştirebilirsiniz, kazançlarınızı artırabilirsiniz, yeni işler, projeler gündeme gelebilir, işinizle ilgili sözleşmeler anlaşmalar yapabilirsiniz. İş hayatınızda iletişim trafiğiniz oldukça artmaya başlıyor, iş ile ilgili seyahatlere çıkabilir, yeni şeyler öğrenmek adına bazı eğitimler alabilirsiniz. Bu hafta Venüs/Satürn etkileşimi ile de; kendinizi evinizde daha güvenli ve huzurlu olabileceğiniz ortamlar yaratabilirsiniz, evinizde dekoratif anlamda minik dokunuşlarla kalıcı güzel değişiklikler yapabilirsiniz. Aile büyükleriniz ziyarete gitmek, onlarla zaman geçirmek içinde güzel bir hafta.


Oğlak  ve Yükselen Oğlak;
21-27 Nisan Haftası
Bu hafta gökyüzünde Mars/ Jüpiter / Uranüs ,Pluto arasında büyük kare dediğimiz astrolojinin en gergin en tehlikeli açı kalıbı meydana gelecek. Büyük kare sayesinde; iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda değişimlere açık olmalı, krizler söz konusu olabilir, kontrolünüz dışında gelişen olaylar sizleri fazlası ile gerekebilir, üstlerle ilişkilerde olası problemleri gereksiz uzatmak yerine Altan alabilmeyi öğrenmenizde yarar var. Bu hafta iş hayatında krizler söz konusu, özellikle kadınla ilişkiler iş hayatında daha problemli bir hal alabilir. Bu hafta Merkür boğa burcuna geçiş yapacak ve 6 mayısa kadar bu burçta seyahat edecek. Aşk ve çocuklardan yana oldukça şanslı zamanlar. Özellikle yalnız olanlar kalpleriniz hızlı attıracak bir aşk ile karşılaşabilirler, hamilelikle ilgili konularda da sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hobilerinize daha çok vakit ayırabilir, okuyabilir, yeni ilgi alanları keşfedebilirsiniz. Yaratıcılığınız bu dönemde oldukça artacaktır. Yalnız Merkür etkisi ile aşk hayatınızla ve çocuklarınızla ilgili konularda bir takım kararlar vermeniz gerekebilir. Eğer yalnız iseniz flörlerin tadını çıkartmaya bakın. Bu hafta Venüs/Satürn etkileşimi ile de; arkadaş ve dost çevrenizle ilişkilerinizi düzenlemek, bir süredir görüşmediğiniz arkadaşlarınıza zaman ayırmak, arkadaşlar arası olası küslükleri sonlandırmak içinde gayet keyifli bir hafta.


Kova  ve Yükselen Kova;
21-27 Nisan Haftası
Bu hafta gökyüzünde Mars/ Jüpiter / Uranüs ,Pluto arasında büyük kare dediğimiz astrolojinin en gergin en tehlikeli açı kalıbı meydana gelecek. Büyük kare sayesinde, eğitim, yayıncılık, yurt dışı ile ilgilikonular,hukukla ilgili konularda can sıkıcı gelişmeler söz konusu olabilir, bu konularda karşılaşabileceğiniz herhangi bir durumu çokta fazla abartmamaya özen göstermenizde yarar var, bu hafta iletişim kazalarına karşıda dikkatli olun, sağlığınıza gereken özeni gösterin özellikle ayaklarınıza, ayak bileklerinize dikkat edin. Bu hafta özellikle psikolojik olarak gergin olabilir, ruhsal anlamda kendinizi rahat hissetmeyebilirsiniz. Uyku düzeninizde de sıkıntılar söz konusu olabilir. Kronik rahatsızlıklarınız yeniden nüksedebilir. Bu hafta Merkür boğa burcuna geçiş yapacak ve 6 mayısa kadar bu burçta seyahat edecek. Evinizde size huzur ve rahatlık sağlayacak dekoratif değişiklikler yapabilir, aile içinde keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Merkür ile birlikte istediğiniz bir evi satın almak için karar verebilir, taşınmak için kolları sıvayabilirsiniz. Yuva, aile, emlak, alım*satım, aile içi ilişkiler konusunda keyifli, kazançlı, şanslı zamanlarınız olacak. Bu hafta Venüs/Satürn etkileşimi ile de; hem kariyer hemde kişisel kazançlarınız anlamında sorumluluklarınızın farkına varıp, yanlışlarınızı düzeltebilir, üstlerinizle kendinizi güvence altına alabileceğiniz önemli görüşmeler yapabilirsiniz…


Balık  ve Yükselen Balık;
21-27 Nisan Haftası
Bu hafta gökyüzünde Mars/ Jüpiter / Uranüs ,Pluto arasında büyük kare dediğimiz astrolojinin en gergin en tehlikeli açı kalıbı meydana gelecek. Büyük kare sayesinde özellikle sağlıkla ilgili konular içinextra harcamalar yapmanız gerebilir, maddi anlamda risk almak, yatırım yapmak için pek uygun bir hafta değil açıkçası.Mali krizler, kayıplar, zorlanmalar, ödemelerde hatalar, uğraşacağınız angarya işler olabilir. Estetik operasyon içinde pek uygun bir hafta değil açıkçası. Bu hafta Merkür boğa burcuna geçiş yapacak ve 6 mayısa kadar bu burçta seyahat edecek. Yakın çevre ile ilişkilerinizi yeniden düzenleyebilir, size keyif katacak türlü seyahatlere çıkabilirsiniz. Merkür sayesinde ise, iletişim trafiğiniz gözle görülür bir şekilde artıyor, bilgi alış*verişleri önem kazanmaya başlıyor. Size kazanç sağlayabilecek bir takım seyahatler gündeme gelebilir. Yeni bir eğitime, kursa başlayabilirsiniz. Yeni konular öğrenebilir, araştırmalar yapabilirsiniz. Bu hafta Venüs/Satürn etkileşimi ile de; yaşamınızda sevgi konusunda kime ne kadar değer vereceğinizi sorgulayabilir ve bu alanda kendinize çeki düzen verebilirsiniz.