6 Ağustos 2013 Salı

5 - 11 Ağustos Haftası Burç Analizleri




Koç ve Yükselen Koç;
5-11 Ağustos Haftası
Bu hafta aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek, akabinde Merkür aslan burcuna giriş yapacak… Önce bunlara bir göz atalım. . Aşk ve yaratıcılık gerektiren konularda şanslı, sürpriz gelişmelerin olacağı etkiler altında olacaksınız. Finansal anlamda da genel olarak iyi olmakla birlikte, abartılı harcamalar, yüklü ödemeler yapmanız gerekebilir. Bence ki karar size ait her zaman!  Oldukça keyifli, eğlenceli, sürprizli, hareketli ve sizleri çok mutlu edecek gelişmeler getirecek bu yeni ay! Sizlerin adına ben bile heyecanlandım! Hatta bu yeni ay Uranüs ile kontakta olacak, bu da özel hayatınız veya çocuklarla ilgili konularda olumlu sürpriz, sıra dışı değişimlere işaret etmekte açıkçası. Eğer ki hamilelik gibi bir planınız var ise, bu hafta bununla ilgili çalışmalar yapmak için gayet uygun bir hafta. Bu hafta yaşamdan çok daha fazla keyif alabileceksiniz, tatile çıkmak içinde gayet uygun bir hafta. Bu uranüsyen yeni ay ile birlikte yaşamınıza dair risk alarak major değişiklere gidebilirsiniz ki gökyüzü sizi bu konuda destekliyor, şanslısınız. Bu hafta Merkür aslan burcuna giriş yapacak ve sizleri hem hobiler hem de aşkla ilgili konularda ki iletişim trafiğinizi hızlandırmaya başlayacak. Eğer yalnız iseniz bol bol flörtöz iletişimler içinde olabilirsiniz. Merkür aslan burcunda 24Ağustosa kadar kalacak… Bu arada bu hafta gökyüzünde ki gergin T-Kare yeniden etkin hale gelecek, Jüpier-Uranüs-Pluton arasında, evinizi ya da işinizi değiştirmeniz için gökyüzü tüm koşulları hazırlamış durumda, ev-iş arasında kısır döngüye dönen bir gerginlik söz konusu ise, bunu ancak bakış açınızı ya da yaşam şeklinizi değiştirerek düzeltebilirsiniz.

Boğa  ve Yükselen Boğa;
5-11 Ağustos Haftası
Bu hafta aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek, akabinde Merkür aslan burcuna giriş yapacak… Önce bunlara bir göz atalım. .Yeni ay ile birlikte ev-yuva-aile-yerleşime ilişkin konuların çok daha etkin bir şekilde hayatınızda görünür olacak. Oldukça keyifli, sürprizli, güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yalnız bu yeni ay zamanı, duygusal anlamda özellikle daha coşkulu, abartılı davranışlar içinde olabilir, olası olayları abartma eğiliminde olabilirsiniz, buna bir parça dikkat! Evinizin ihtiyacı olan önemli bir elektroniği de alabilirsiniz. Bu yeni ay zamanı Uranüs etkin olacak, sağlığınızla ilgili özellikle önemli bir soruna çare bulabilirsiniz. Bilinçaltınız, psikolojiniz, ruh dünyanızla ilgili destek alabilirsiniz. Bu hafta kötü bir alışkanlığınızı bırakmak içinde gayet uygun bir hafta. Evinizde farklı, sıra dışı değişimler yapabilirsiniz, eviniz, ailenizle ilgili konularda riskler almaya daha yatkın olabileceksiniz. Bazılarınız aile yanında ayrılıp kendi evine çıkmak için girişimlerde bulunabilirde. Bu hafta Merkür aslan burcuna giriş yapacak, ev, yuva, aile, yerleşime ait konularda bilgi ve iletişim trafiğiniz artmaya başlıyor, kira kontratları, alım-satım araştırmaları yapma ve aile ile önemli konuları masaya yatırma zamanı.. . Merkür aslan burcunda 24Ağustosa kadar kalacak. Bu arada bu hafta gökyüzünde ki gergin T-Kare yeniden etkin hale gelecek, Jüpier-Uranüs-Pluton arasında, çok ani bir seyahate çıkmanız gerekebilir  bir kriz durumu için, hukuksal konularla ilgili işleriniz varsa sizi şaşırtacak şok edebilecek gelişmelerde söz konusu olabilir. Bu hafta araç kullanırken daha dikkatli olun, kazalara yatkın olabilirsiniz. Bir süredir ertelediğiniz eğitiminiz var ise, mesela dil eğitimi, bu hafta bir kursa yazılabilirsiniz. Yakın çevrenizden, komşularınızdan, kardeşlerinizden bol bol eleştiri alabilirsiniz bu hafta.

İkizler   ve Yükselen İkizler;
5-11 Ağustos Haftası
Bu hafta aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek, akabinde Merkür aslan burcuna giriş yapacak… Önce bunlara bir göz atalım. .Yeni ay ile birlikte  Sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan beklenmedik destekler görebilecek, fikirlerinizi çok daha kolay bir şekilde kabul ettirebileceksiniz. Türlü projeler zihninizde canlanmaya başlayacak. Bir takım fırsat ve şanslarla, tekliflerle karşılaşabilirsiniz fakat bu teklifler değerlendirilmeye müsait olgunlukta olmayabilir şu an. Biraz sabredin, çok değil zamanı geldiğinde değerlendirebileceksiniz. . Bu hafta Merkür aslan burcuna giriş yapacak,  iletişim kanallarınızı sonuna kadar açacak, tüm iletişim araçları ile aktif iletişim içinde olacaksınız. Seyahatler planlayabilir, eğitimler almak için araştırmalar yapabilir, daha çok okuyabilir, daha çok araştırabilirsiniz. Güzel ve de keyifli bir dönem bilgi akışı anlamında tadını çıkartın. Bu arada bu hafta gökyüzünde ki gergin T-Kare yeniden etkin hale gelecek, Jüpier-Uranüs-Pluton arasında, Özellikle finansal anlamda zorluklar gündeme gelebilir, bu hafta özellikle dostlarınızın, arkadaşlarınızın belki size çok farklı ve marjinal gelebilecek fikirlerine açık olmanızda yarar var. Maddi konular yaşamınızda stres yumağı haline gelebilir, daha fazla mücadele etmeniz, efor sarf etmeniz gerekebilir. Mali anlamda özellikle krizleri fırsata döndürebilirsiniz yalnız maddi anlamda pekte risk almaya yatkın bir hafta değil bilginiz olsun.


Yengeç   ve Yükselen Yengeç;
5-11 Ağustos Haftası
Bu hafta aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek, akabinde Merkür aslan burcuna giriş yapacak… Önce bunlara bir göz atalım. .Yeni ay ile birlikte   güzel hediyeler alabilirsiniz,  çok istediğiniz bir eşya ve gerece sahip olabilirsiniz. Yeni bir iş teklifi ile karşılaşabilir, finansal anlamda yeni kazanç kapıları ile karşılaşabilirsiniz. Arkadaşlarınız ile bir araya gelebilir, bir kutlama, organizasyon, etkinliğe katılabilirsiniz. Tabi bu yeni ay etkisi ile, abartılı harcamalar içine de girebilirsiniz, aman dikkat diyelim! Ama ben bu yeni ay sürecini çok sevdim!Hepiniz için harika sürprizleri var çünkü! . Bu hafta Merkür aslan burcuna giriş yapacak ve 24 ağustosa kadar bu burçta seyahat edecek. maddi konularla ilgili iletişim trafiğiniz hızlanmaya başlıyor, parayı nereden ve nasıl kazanacağınıza dair daha çok konuşabilir, fikir alış-verişlerinde bulunabilir, para ile ilgili toplantılar, teklifler, alım-satım konuları sık sık gündeme gelebilir. Bu arada bu hafta gökyüzünde yine gergin T-Kare yeniden etkin hale gelecek, Jüpier-Uranüs-Pluton arasında, Özellikle ikili ilişkiler ve ortaklıklar alanında zorlanmalar, gerginlikler, krizler, ayrılıklar, kopuşlar gündeme gelebilir. İlişkilerden yana krizlerle mücadele etmeniz gerekebilir, farklı, sıra dışı yaklaşımlar sergileyerek minimum hasarla atlatabilirsiniz. Yeni ortaklıklar kurmak, evlenmek, ilişkiler başlatmak içinde pek ideal değil, zararla sonuçlanabilir.

Aslan   ve Yükselen Aslan;
5-11 Ağustos Haftası
Bu hafta aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek, akabinde Merkür aslan burcuna giriş yapacak… Önce bunlara bir göz atalım. .Yeni ay ile birlikte  Hayatınızda yeniliklere yer açmanın vakti geldi, bu yeni ay zamanı iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda oldukça şanslı etkiler altında olacaksınız, fırsatlar ve şanslar elde edebilirsiniz, sizleri 4 ayak üzerine düşürecek bu yeni ay. Özellikle yalnız olanlar, hayatınıza yeni birini almak için hazırlıklı olabilirler. Size,keyif, mutluluk verecek yeni adımlar atacaksınız. Sizlerin yerine şimdiden heyecanlandım! Bu hafta Merkür aslan burcuna giriş yapacak ve 24 ağustosa kadar bu burçta seyahat edecek. Her türlü anlaşma, sözleşme, imza, ortaklık, seyahat planları yapmak ve iletişim trafiğinizi arttırmak için çok güzel bir süreç olacak. Bu arada bu hafta gökyüzünde yine gergin T-Kare yeniden etkin hale gelecek, Jüpier-Uranüs-Pluton arasında İş ve çalışma ortamınızda beklenmedik, ani sarsıcı gelişmeler meydana gelebilir, kontrol dışı gelişen olaylar dengenizi bozabilir. Bu hafta sağlığınıza da extra dikkat etmenizde yarar var. İşinizle ilgili fark yaratacak girişimlerde bulunmanız veya fark yaratacak şekilde iş yapmanız en az zararla atlatabileceğinize işaret etmekte

Başak   ve Yükselen Başak;
5-11 Ağustos Haftası
Bu hafta aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek, akabinde Merkür aslan burcuna giriş yapacak… Önce bunlara bir göz atalım.  bu yeni ay etkisi ile arkanızdan dönen türlü dolaplar, dedikodular hepsi ortaya çıkmaya başlıyor, bu tamda kimin dost kimin düşman olduğunu anlamanızı sağlayacak. Hayatınızla ilgili bir takım gelişmeler üzerinde söz sahibi olmanız zor olabilir, koşulları ve şartları idare etmekte zorlanabilirsiniz. Bu yeni ay döneminde, yurt dışı, seyahatler, yabancılarla ilgili konularda da bir takım gelişmeler yaşayabilir, sonradan değerlendirebileceğiniz fırsatlar elde edebilirsiniz. Bu hafta Merkür aslan burcuna giriş yapacak ve 24 ağustosa kadar bu burçta seyahat edecek.  iletişimle ilgili sıkıntılar, problemler, iletişim kazaları sık sık gündeme gelebilir. İletişim araçlarınız birden arıza verebilir, bilgisayarınızın güç düğmesi veya telefonunuzun tuş takımı ile ilgili sıkıntılar oluşabilir. . Bu arada bu hafta gökyüzünde yine gergin T-Kare yeniden etkin hale gelecek, Jüpier-Uranüs-Pluton arasında Arkadaşlıklar, dostluklar ve aşk hayatınızda krizler deneyimleyebilirsiniz, keza çocuk sahibi iseniz onunla ilgilide olabilir. Özellikle paranın önemi ve gücünü bu hafta yaşamınızda daha etkili bir şekilde hissedebilirsiniz. Dostlarınızla aranızda ego savaşı yüzünden ayrılıklar oluşabilir. kendinizi güvence altına almadan her şeye balıklama atlamayın,riskten uzak durun.

Terazi   ve Yükselen Terazi;
5-11 Ağustos Haftası
Bu hafta aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek, akabinde Merkür aslan burcuna giriş yapacak… Önce bunlara bir göz atalım.  bu yeni ay etkisi ile osyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan türlü aşk teklifleri alabilirsiniz, bunun yanı sıra çöpçatanlık için soyunabilir, arkadaşlarınızın arasını yapabilirsiniz. Küs olan arkadaşlarınızla barışmak için harika bir zaman. Yalnız finansal anlamda harcamalar beklenenin üzerinde artabilir, dikkatli olmakta yarar var. Bu yeni ay süreci, hayatınıza yeni bir arkadaşta katabilir. Bakalım neler olacak. Bu hafta Merkür aslan burcuna giriş yapacak ve 24 ağustosa kadar bu burçta seyahat edecek.   yeni insanlarla tanışmak, yeni sosyal çevrelere girmek, yaşamınıza yeni insanlar katmak, arkadaşlarınızla ortak seyahat planları yapmak, uzun süredir görüşmediğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelmek, toplaşmalar yapmak için ideal bir sürece giriyorsunuz tadını çıkarmaya bakın. Bu arada bu hafta gökyüzünde yine gergin T-Kare yeniden etkin hale gelecek, Jüpier-Uranüs-Pluton arasında   Ev-iş arasında ki dengeyi bu hafta iyi kurmanız gerekebilir, her iki alandan veya en azından birinde krizler yaşanabilir, değişimler meydana gelebilir. Özellikle dışarıdan gelecek olan yeni fikirlere ve tavsiyelere bu hafta daha çok kulak verin, çıkış kapınız olabilirler. Başka insanların  fikirlerine de yaşamınızda yer verin, değişimlere, değişik, farklı şeylere yaşamınızda yer açın.

Akrep   ve Yükselen Akrep;
5-11 Ağustos Haftası
Bu hafta aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek, akabinde Merkür aslan burcuna giriş yapacak… Önce bunlara bir göz atalım. Bu yeni ayda iş ve kariyer konularında şanslı bir süreç, yeni iş teklifleri, projeler gündeme gelebilir. Fakat bu yeni ay daha çok ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konularda da sizlere destekleyici etkileri olacak. Fakat minik bir uyarı, ilişkilerinizde abartılı davranışlar ve kapris sizleri zor duruma sokabilir. Ama genel anlamda yeni sürpriz şanslar ve fırsatlar elde edebileceksiniz. Bu hafta Merkür aslan burcuna giriş yapacak ve 24 ağustosa kadar bu burçta seyahat edecek.  iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda daha fazla bilgi ve iletişim trafiğiniz artmaya başlıyor, işle ilgili toplantılar görüşmeler sık sık meydana gelebilir, yeni iş teklifleri ile de karşılaşabilirsiniz.  Bu arada bu hafta gökyüzünde yine gergin T-Kare yeniden etkin hale gelecek, Jüpier-Uranüs-Pluton arasında Öncelikle sağlık diyoruz, migren, panik ataki çarpıntı ve bilimum psikolojik kökenli rahatsızlıklarınız tetiklenebilir. Bunun  yanı sıra özellikle uğraştığınız işinizle ilgili iletişim sıkıntıları, problemleri gündeme gelebilir, postalar karışabilir, iletişim ağında problemler meydana gelebilir. Bu hafta işinizle ilgili önemli bir krizi çözmeniz gerekebilir. Bunun çözümü içinde olaylara dışarıdan farklı bir gözle ve farklı bir çözüm yolu üretmekten geçmektedir aslında. Bunu yapabilirseniz minimum zararla geçiştirebilirsiniz. İşiniz, iş yapış şeklinizle ilgili değişik, farklı tarzda yaklaşımlara da açık olmanızda yarar var

Yay   ve Yükselen Yay;
5-11 Ağustos Haftası

Bu hafta aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek, akabinde Merkür aslan burcuna giriş yapacak… Önce bunlara bir göz atalım  Hukuksal konular, eğitim, seyahatler, yurt dışı ile ilgili işler, uzak akrabalar ve tanıdık sayılabilecek arkadaşlarınızla ilgili konularda süper sevindirici haberler, gelişmeler yaşanabilir. Yurt dışı menşeli bir iş teklifi gelebilir, uluslar arası bir firma ile görüşmeye gidebilirsiniz veya iş ile ilgili size keyif verecek bir takım seyahatlerde gündeme gelebilir. Ama derseniz ki, tatil ne olacak, işin o kısmı biraz karışık arkadaşlar şöyle ki, tatile çıkmadan önce son kontrollerinizi dikkatli yapın, biletinizi, bavulunuzu, yanınıza almanız gereken şeyleri tekrar tekrar kontrol edin. Bir takım minik aksilikler keyfinizi kaçırmasın.Bu hafta Merkür aslan burcuna giriş yapacak ve 24 ağustosa kadar bu burçta seyahat edecek. artık tatil planlarınızı organize etme zamanı, yurt dışı için turları araştırabilirsiniz, yabancılar, ithalat-ihracat,alım-satım..vb konularla ilgili iletişim trafiğiniz artmaya başlıyor… Bu arada bu hafta gökyüzünde yine gergin T-Kare yeniden etkin hale gelecek, Jüpier-Uranüs-Pluton arasında; Özellikle finansal konularda büyük ciddi riskler almak için pek uygun bir hafta değil, burada bir para kaybı söz konusu olabilir veya en iyi ihtimalle bir müşteri. Finansal anlamda önemli bir krizi çözmeniz, bir borcu acilen kapatmanız gerekebilir. Bu hafta harcamalar, para, kazançlar, borçlar, ödemeler, nafaka ile ilgili konular, mirasla ilgili konular üzerine odaklanmanız gerekebilir.

Oğlak   ve Yükselen Oğlak;
5-11 Ağustos Haftası

Bu hafta aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek, akabinde Merkür aslan burcuna giriş yapacak… Önce bunlara bir göz atalım  Bu yeni ayda  öncelikle finansal anlamda ciddi bir iyileşme sürecine girebilir, para kazanabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz. Borç istediğiniz anda sizlere destek olacak kişilere hemen ulaşabileceksiniz. Çocuk sahibi olanlar, onların hayatına ilişkin konularda güzel sevindirici gelişmeler yaşayabilirler. Ama önce bu yeni ay sizleri finansal anlamda etkileyecektir. Beklenmedik, sürpriz gelişmelere karşı hazırlıklı olun. Bu hafta Merkür aslan burcuna giriş yapacak ve 24 ağustosa kadar bu burçta seyahat edecek. finansal anlamda kafanızı çalıştırarak daha fazla kazanmanın yollarını arayabilirsiniz. Kredi çekmek için bankaları araştırabilir, ortaklaşa işler yapıyorsanız eğer gelirleri nasıl arttırabileceğinize dair fikir alış-verişleri yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra yaşamın elle tutulmayan, soyut, spiritüel, ruhsal alanları ile ilgili daha çok okuyabilir, araştırmalar yapabilirsiniz. Bu arada bu hafta gökyüzünde yine gergin T-Kare yeniden etkin hale gelecek, Jüpier-Uranüs-Pluton arasında; İkili ilişkilerde zorlanmalar, görüş ayrılıkları, kopmalar, ayrılmalar gündeme gelebilir. Bu hafta daha çok evinize, yuvanıza, ailenize odaklanarak geçirmenizi tavsiye edebilirim. Ani öfkelenmeler, aile içinde patlamalar yüzünden ilişkilerinizde zor zamanlar geçirebilirsiniz

Kova ve Yükselen Kova;
5-11 Ağustos Haftası
Bu hafta aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek, akabinde Merkür aslan burcuna giriş yapacak… Önce bunlara bir göz atalım. Bu yeni ay harika etkilere sahip; sürpriz ve size gelir getirici yeni ortaklıklar, anlaşmalar gündeme gelebilir. Hayattan daha çok keyif alabilecek, özel hayatınızda başarıyı daha rahat bir şekilde yakalayabileceksiniz. Ev, yuva, aile ile ilgili konularda da güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu evde dekoratif değişiklikler veya taşınma şeklinde hatta alım-satım ile ilgili konularda olabilir. Bu hafta Merkür aslan burcuna giriş yapacak ve 24 ağustosa kadar bu burçta seyahat edecek.  yeni ortaklıklar, imza atmak, size fayda getirecek ilişkiler kurmak için harika bir döneme giriş yapmış olacaksınız. . Bu arada bu hafta gökyüzünde yine gergin T-Kare yeniden etkin hale gelecek, Jüpier-Uranüs-Pluton arasında;  Özellikle sağlığınıza extra dikkat etmenizde yarar var, bu hafta hayatınızda gelişen olaylar konusunda çok fazla kontrol sağlayamayabilirsiniz, sizin dışınızda gelişebilir olaylar ama odak noktası bir şekilde siz olursunuz. İletişimle ilgili konuların yaşamınızda çok ön plana çıkacağı bu hafta önemli iş anlaşmalar, toplantılar, görüşmeler gündeme gelebilir.

Balık ve Yükselen Balık;
5-11 Ağustos Haftası
Bu hafta aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek, akabinde Merkür aslan burcuna giriş yapacak… Önce bunlara bir göz atalım. Aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek, bu yeni ay harika etkilere sahip. Size keyif ve mutluluk verecek bir seyahate çıkabilir, yakın çevrenizden sürpriz güzel haberler alabilirsiniz. Finansal anlamda kazanç sağlayacak proje teklifleri gelebilir, free işler alabilirsiniz. Bu hafta Merkür aslan burcuna giriş yapacak ve 24 ağustosa kadar bu burçta seyahat edecek. bu yeni işlere, yeni müşterilere, yeni iş teklifleri ve projelere işaret etmektedir. Bu arada bu hafta gökyüzünde yine gergin T-Kare yeniden etkin hale gelecek, Jüpier-Uranüs-Pluton arasında; Hem özel hayatınız hem de sosyal çevre ilişkilerinde krizler söz konusu, bu krizlerin nedeni ego mücadelesi olabileceği gibi finansal konular yüzünden de olabilir.