29 Temmuz 2013 Pazartesi

Ağustos Ayı Burç Analizleri






Koç ve Yükselen Koç;
Ağustos Genel
7 Ağustos’ta ise Aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Aşk evinizde meydana gelecek olan yeni ay ile birlikte yalnız olanlar yeni kişiler ile tanışabilirler, flörtler gündeme gelebilir. Eğer partneriniz var ise bu dolunay oldukça romantik dakikalara işaret etmekte. Sevgilinizle ilişkinizi biraz daha öteye taşımak için uygun zaman dilimi olabilecektir. Yeni ayın etkileri ortama 1 hafta kadar sürecektir. Cinsel anlamda da libidonuzun oldukça artış göstereceği zamanlara işaret etmekte.  Keza bu yeni ay zamanı tatile çıkmak, tatil planları yapmak, turizm şirketleri ile görüşmek için oldukça güzel bir döneme işaret etmekte. 8 Ağustosta  Merkür aslan burcuna geçiş yapacak ve 24 Ağustosa  kadar bu burçta seyrine devam edecek. Bu tarihe kadar daha şakacı, esprili, hayattan daha çok keyif almanızı sağlayacak koşullarla karşılaşacaksınız. Bunun yanı sıra iletişim yeteneklerinizi, yaratıcı şeyler ortaya koymak, el işlerine yönelmek, sanatsal konularda başarı sağlamak için kullanabilirsiniz. Aşkla ilgili konularda biraz daha flörtöz olabilirsiniz ama bu daha çok iletişim, yazışma düzeyinde kalabilir. Çocuk sahibi olanlar, onlarla iletişimiz bu süreçte daha yoğun olabilir, onlara yeni şeyler öğretebilirsiniz. Bazılarını kendilerine yeni hobiler bulabilirler. 16 Ağustosta Venüs ise Terazi burcuna giriş yapacak ve bu seyir 11 eylüle kadar sürecek.  ilişkilerde dengeyi kuracak, partnere destek olacak, onunla daha romantik, tutkulu zamanlar geçirebilecekler. Bazıları ise onlara kazanç sağlayacak ortaklık teklifler alabilirler. İlişkisi olmayan yalnızlar ise, tutkulu, romantik, keyifli, denge ve ahengin olduğu bir ilişki içine girebilir bazıları ise evlilik yolunda adımlar atabilirler. 28 Ağustosta Mars aslan burcuna giriş yapacak ve 22 Eylüle kadar da bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar yalnız olanlar aşkı bulma ve yaşama konusunda daha çok efor sarf edecekler. Çocuk sahibi olmayı planlayanlar bu konuyla ilgili bir takım tartışmalar içine girebilirler. Hafta sonuna doğru burcunuzda ilerleyen Uranüs ile Mars arasında ki olumlu görünüm sayesinde duygularınızı daha coşkulu ve yaratıcı bir biçimde ifade edebileceksiniz. Risk almaya daha müsait olacak ve maceracı ruhunuz uyanmaya başlayacak. Özel hayatınızı ilgilendiren konularda savaşçı tarafınızı ortaya çıkartabileceksiniz. Ani, beklenmedik gelişmeler, sürprizlere karşı şimdiden hazırlanın. Bu ummadığınız bir seyahat şeklinde de oluşabilir hayatınızda veya sürpriz bir hamilelik haberi, çocuklarınızla ilgili bir gelişme. 


Boğa ve Yükselen Boğa;
Ağustos Genel

7 Ağustos'ta ise Aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay harika etkilere sahip olacak.  Ev-yuva-aile-yerleşime ilişkin konuların çok daha etkin bir şekilde hayatınızda görünür olacak. Oldukça keyifli, sürprizli, güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yalnız bu yeni ay zamanı, duygusal anlamda özellikle daha coşkulu, abartılı davranışlar içinde olabilir, olası olayları abartma eğiliminde olabilirsiniz, buna bir parça dikkat! Evinizin ihtiyacı olan önemli bir elektroniği de alabilirsiniz. 8 Ağustosta  Merkür aslan burcuna geçiş yapacak ve 24 Ağustosa  kadar bu burçta seyrine devam edecek.  Bu süreç içinde; evinize yeni elektronik aletler alabilirsiniz ya da evinizle iletişimi sağlayan araçları yenileme, tamirat işleri ile uğraşabilirsiniz. Buna telefon,fax,internet, tv..vb dahildir. İletişim konuları daha çok aile, yuva, yaşadığınız yer, yer değiştirme konularına odaklı olacaktır. Evinizle ilgili kontratı yenileyebilirsiniz, kira-alım gibi işlemler gündeme gelebilir, sık sık taşınmaktan söz edebilirsiniz. Ailenizle, ebeveynlerinizle de iletişim yoğunluğunuz artacağa benziyor. Yalnız fikirlerinizi ifade ederken daha baskın ve inatçı olabilirsiniz. 16 Ağustosta Venüs ise Terazi burcuna giriş yapacak ve bu seyir 11 eylüle kadar sürecek. İş ve çalışma ortamınızda sulh, huzur, barış süreci başlıyor. 11 Eylüle  kadar güzel proje teklifleri gelebilir iş ortamında dengeyi sağlayacak kişi siz olabilirsiniz.Diyet, spor gibi konularla ilgilenmeye başlayabilirsiniz. Yalnız olanlar, bazıları aynı sektörde ve iş yerinde çalıştıkları kişilerle minik flörtler ve yakınlaşmalar yaşayabilirler. 28 Ağustosta Mars aslan burcuna giriş yapacak ve 22 Eylüle kadar da bu burçta seyahat edecek. Bu süreç içinde evinizde onarım, tamirat gerektiren işlerle uğraşabilir, alım,satım, kiralama gibi konuları planlayabilir, organize edebilirsiniz. Aile içinde bir çok konuşulmayan, belki de halı altına itilen konular konuşulmak üzere gün yüzüne çıkabilir. Bunun yanı sıra, stresinizi daha çok ailenize veya birlikte yaşadığınız kişiler üzerine de yönlendirebilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler;
Ağustos Genel

7 Ağustos’ta ise Aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek ve harika etkiler yağdıracak hayatınıza! Sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan beklenmedik destekler görebilecek, fikirlerinizi çok daha kolay bir şekilde kabul ettirebileceksiniz. Türlü projeler zihninizde canlanmaya başlayacak. Bir takım fırsat ve şanslarla, tekliflerle karşılaşabilirsiniz fakat bu teklifler değerlendirilmeye müsait olgunlukta olmayabilir şu an. Biraz sabredin, çok değil zamanı geldiğinde değerlendirebileceksiniz. 8 Ağustosta  Merkür aslan burcuna geçiş yapacak ve 24 Ağustosa  kadar bu burçta seyrine devam edecek. 3. evinizde ilerleyecek olan Merkür, iletişim kanallarınızı çok ama çok aktif bir hale getirecek. Bu tarihe kadar bası kısa yolculuklar gündeme gelebilir, seyahat planları yapabilirsiniz. Bilgi bazında hayatınızda yeni şeyler katabilir, yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Bu kurs veya bir eğitime başlama ile de olabilir. 1. dereceden akrabalar, komşularınız ve akrabalarınızla daha çok iletişim içine girebilirsiniz.Fikirlerinizle, düşüncelerinizle yakın çevrenizin oldukça dikkatini çekeceksiniz fakat zaman zaman inatçı davranışlar, Yakın çevrenizi organize edip, düzenleyebilirsiniz. 16 Ağustosta Venüs ise Terazi burcuna giriş yapacak ve bu seyir 11 eylüle kadar sürecek. Sizler içinde aşk dönemi başlıyıor. Yalnız bu süreç ciddi ilişkiler için hazırlık sürecidir. Flörtler başlayabilir hayatınızda, hayattan çok daha fazla keyif alabilirsiniz. Hobilerinize daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Çocuk sahibi olmayı düşünenler, 11 Eylüle  kadar destekleyici etkiler altında olacaklar. Eros oklarını sizler için sağa sola savuracak. 28 Ağustosta Mars aslan burcuna giriş yapacak ve 22 Eylüle kadar da bu burçta seyahat edecek. Bu nispeten iyi bir haber çünkü uzun süredir, gelen para gidiyordu, finansal anlamda daha fazla mücadele, stresli bir süreçti ama bu dönem bitti. Şimdi iletişim, eğitim ve seyahatler için mücadele ve efor zamanı. Yalnız 22 Eylüle  kadar lütfen trafikte daha dikkatli olun, aracınızın bakımınızı, ıvırını, zıvırını aksatmayın. Özellikle bu hafta sonuna doğru hesapta olmayan bir yolculuk gündeme gelebilir, bu bir arkadaşınızın düğünü, nişanı için olabilir veya arkadaşlarla seyahat şeklinde olabilir. Yine Mars sayesinde, fikirlerinizde çok daha inatçı ve yakın çevrenizi ikna etmek istediğiniz konularla ilgili pekte zorlanmayacaksınız.

Yengeç ve Yükselen Yengeç;
Ağustos Genel

7 Ağustos’ta ise Aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek bu yeni ay harika etkilere sahip olacak. Öncelikle güzel hediyeler alabilirsiniz,  çok istediğiniz bir eşya ve gerece sahip olabilirsiniz. Yeni bir iş teklifi ile karşılaşabilir, finansal anlamda yeni kazanç kapıları ile karşılaşabilirsiniz. Arkadaşlarınız ile bir araya gelebilir, bir kutlama, organizasyon, etkinliğe katılabilirsiniz. Tabi bu yeni ay etkisi ile abartılı harcamalar içine de girebilirsiniz, aman dikkat diyelim! Ama ben bu yeni ay sürecini çok sevdim! Hepiniz için harika sürprizleri var çünkü! 8 Ağustosta  Merkür aslan burcuna geçiş yapacak ve 24 Ağustosa  kadar bu burçta seyrine devam edecek. 2. evinizde ilerleyecek olan Merkür, iletişim yeteneklerinizi daha çok finansal konular, kazançlar, bütçe konularına yöneltecektir. Nasıl daha iyi para kazanabilirim, iş hayatımda nasıl terfi edebilirim gibi sorularının yanıtlarını arayabilirsiniz. Size finansal anlamda kazanç sağlayacak yeni anlaşmalar, sözleşmeler gündeme gelebilir. Alım-satım işleri gündeme gelebilir. Yalnız zaman zaman finansal konularla ilgili kibirli ve inatçı davranabilirsiniz, bu da tepki almanıza yol açabilir. Yine bu dönemde iletişim ve elektronik konularına daha fazla para harcayabilirsiniz, yeni bir telefon alabilir, bilgisayar ..vb şeyler alabilirsiniz. 16 Ağustosta Venüs ise Terazi burcuna giriş yapacak ve bu seyir 11 eylüle kadar sürecek. Ev, yuva, aile, yerleşime ait konularda huzur, dengeyi, güzelliği sağlayacak olan kişi siz olacaksınız. Ev içinde olası sorunların üstesinde diplomatik yeteneklerinizi kullanarak orta yolun bulunmasını sağlayabilirsiniz. Evinizde dekoratif değişlikler yapabilir, boya,badana gibi konular ön plana çıkabilir. 28 Ağustosta Mars aslan burcuna giriş yapacak ve 22 Eylüle kadar da bu burçta seyahat edecek. Tabi bu sefer Marsı para evinzide ağırlayacaksınız 22 Eylüle  kadar, finansal konular ön planda olacak, yalnız mars adama harcatır! Para ile ilgili konularda daha fazla efor harcamanız gerekecektir, mücadele alanınız para ve kazançlara yönelecektir. Bütçeyi dengelemek bu süreçte çok önemli olacaktır. Gelen gider çünkü ve parayı elde tutmak zorlaşabilir. Hemen canınızı sıkmayın, para gelecek ki gidecek öyle düşünün.

Aslan ve Yükselen Aslan;
Ağustos Genel

7 Ağustos’ta ise Aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay harika etkilere sahip olacak. Hayatınızda yeniliklere yer açmanın vakti geldi, bu yeni ay zamanı iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda oldukça şanslı etkiler altında olacaksınız, fırsatlar ve şanslar elde edebilirsiniz, sizleri 4 ayak üzerine düşürecek bu yeni ay. Özellikle yalnız olanlar, hayatınıza yeni birini almak için hazırlıklı olabilirler. Size keyif, mutluluk verecek yeni adımlar atacaksınız. Sizlerin yerine şimdiden heyecanlandım! 8 Ağustosta  Merkür aslan burcuna geçiş yapacak ve 24 Ağustosa  kadar bu burçta seyrine devam edecek. Sözlerinizde ve hareketlerinizde daha iddialı, kendine güvenli ve inatçı olacaksınız bir süre. Sizlere söz geçirmek zor olacaktır. İletişim yeteneklerinizi çok daha net bir şekilde ortaya koyabileceksiniz. Bu dönemde, önemli sözleşmeler, anlaşmalar, tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Zihinsel olarak sizleri oldukça yoğun bir süreç bekliyor, sürekli düşünceler, planlar, projeler zihninizde uçuşup duracak. Farkındalığınız artacak ve olaylara biraz farklı pencereden bakmaya başlayabilirsiniz. 16 Ağustosta Venüs ise Terazi burcuna giriş yapacak ve bu seyir 11 eylüle kadar sürecek.  iletişim, anlaşma, eğitim, seminer gibi konularda keyifli ve destekleyici etkiler sunacaktır size. Bu süreçte seyahatlere çıkabilir, yakın çevreniz ile daha samimi ilişkiler kurabilirsiniz. Yakın çevrenizden, komşularınızdan rahatlıkla destekler alabileceksiniz.Birliktelikleri olanlar, sevgili veya eşleri ile romantik bir seyahate çıkabilir, yalnız olanlar ise çıkacakları seyahatlerde birileri ile tanışma fırsatı bulabilirler. 28 Ağustosta Mars aslan burcuna giriş yapacak ve 22 Eylüle kadar da bu burçta seyahat edecek. Bu harika! Çünkü bu süreç sizi bir nevi ateş topuna çevirecek, totinizin üzerinde oturmaya vaktiniz olmayacak, koşturma, mücadele dönemi. Tam girişim yapma, yeni başlangıçlar için harika bir süreç olacak. Hayatınız ciddi anlamda hız geliyor. Bunun yanı sıra cazibeniniz de aynı oranda arttıracak. 6. evinizde ilerleyen pluton iş ve çalışma ortamınıza ilişkin bir süredir sizi yoran koşullara işaret ediyordu, sürekli sistemin, çalışma ortamının, çalışma arkadaşlarınızın, ofisinizin, işinizin değişimleri gündeme geliyordu. Bu hafta evet yine iş ve çalışma ortamınıza ilişkin değişim, dönüşüm süreci içinde olacaksınız, birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkilerde zorlanma oluşabilir, hırs yapabilirsiniz. Uranüs-Mars etkileşimi sayesinde bu hafta önemli, hatırı sayılır mevki sahibi kişilerden beklenmedik sürpriz destekler alabilir, eğitim, yurt dışı, yabancılarla ilgili konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. 

Başak ve Yükselen Başak;
Ağustos Genel


7 Ağustos’ta ise Aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay harika etkilere sahip olacak. Bu yeni ay etkisi ile arkanızdan dönen türlü dolaplar, dedikodular hepsi ortaya çıkmaya başlıyor, bu tamda kimin dost kimin düşman olduğunu anlamanızı sağlayacak. Hayatınızla ilgili bir takım gelişmeler üzerinde söz sahibi olmanız zor olabilir, koşulları ve şartları idare etmekte zorlanabilirsiniz. Bu yeni ay döneminde, yurt dışı, seyahatler, yabancılarla ilgili konularda da bir takım gelişmeler yaşayabilir, sonradan değerlendirebileceğiniz fırsatlar elde edebilirsiniz. 8 Ağustosta  Merkür aslan burcuna geçiş yapacak ve 24 Ağustosa  kadar bu burçta seyrine devam edecek. 12. evinizde ilerleyecek olan Merkür, bazı dedikodular ve arkanızdan iş çeviren kişilerin varlığına şahit olabilir ve bundan rahatsızlık duyabilirsiniz. Fikirlerinizi özgürce ifade etmekte zorlanabilir veya ifade etmemeyi tercih edebilirsiniz, kendinize saklayabilirsiniz. Daha içe dönebilir, yaratıcı çalışmalara yönelebilirsiniz. Rüyalarınız bu dönemde artabilir ve mesaj içerikli olabilir. Bunu aslında en güzel şöyle ifade edebilirim 100 birim düşünürsünüz ama sadece içinizden 10 birim söylemek gelir. 16 Ağustosta Venüs ise Terazi burcuna giriş yapacak ve bu seyir 11 eylüle kadar sürecek. finansal anlamda kazançlarınızı arttırmanız için destekler sunacaktır. finansal anlamda gelirlerinizi arttırabileceğiniz koşullarla karşılaşabileceksiniz, güzel hediyeler alıp-verme, alış-veriş zamanı olacak sizler için. Fakat genel anlamda finansal konularda oldukça şanslı ve kazançlı etkiler altında olacaksınız. 28 Ağustosta Mars aslan burcuna giriş yapacak ve 22 Eylüle kadar da bu burçta seyahat edecek. Bu dönem yeni girişimlere başlama zamanı değildir pek, sürekli bir engellenme hissi yaşarsınız veya girişimlerinizin önünde setler oluşur. Keza dünya size karşıymış gibi gelir, , içsel sıkıntılar, içsle mücadele, ruhsal sıkıntılar üstüne sağlıkla ilgili mücadele, kendinizi hayatın gerisinde kalmış hissetme ve sürekli uyku modu marsın size sunacakları arasında yer almaktadır. 


Terazi ve Yükselen Terazi;
Ağustos Genel

7 Ağustos’ta ise Aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek bu yeni ay harika etkilere sahip olacak. Bu yeni ay zamanı Venüs işin içinde olacağı için, sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan türlü aşk teklifleri alabilirsiniz, bunun yanı sıra çöpçatanlık için soyunabilir, arkadaşlarınızın arasını yapabilirsiniz. Küs olan arkadaşlarınızla barışmak için harika bir zaman. Yalnız finansal anlamda harcamalar beklenenin üzerinde artabilir, dikkatli olmakta yarar var. Bu yeni ay süreci, hayatınıza yeni bir arkadaşta katabilir. Bakalım neler olacak…8 Ağustosta  Merkür aslan burcuna geçiş yapacak ve 24 Ağustosa  kadar bu burçta seyrine devam edecek. 11. evinizle ilerleyecek olan Merkür iletişim yeteneklerinizi sosyal çevre ve arkadaşlarına doğru yönelteceğine işaret etmekte.grup çalışmaları başlatabilir, organizasyonlar yapabilirsiniz. En iyi hali ile arkadaşlarınızın arasını yapabilirsiniz. Fakat arkadaşlarınızla ilişkilerinizde zaman zaman inatçı davranışlarve kibirli haller ilişkilerinize zarar verebilir, dikkat etmekte yarar var. İş hayatınızdan kazandığınız gelirleri arttırmanın yollarını da arayabilirsiniz. Bazılarınız arkadaşlarınızla bir takım ortak projeler içine girebilir, anlaşmalar yapabilirler. Yeni kişilerle tanışabilir, yeni insanlar hayatınıza katılabilir. 16 Ağustosta Venüs ise Terazi burcuna giriş yapacak ve bu seyir 11 eylüle kadar sürecek. Burcunuzda seyahat edecek olan Venüs, fiziki görüntünüzde değişikler yapabilir, saçınızınız rengini değiştirebilir, bazılarınız estetik operasyon yaptırabilir. Bunun yanı sıra, aşkı hayatınıza çok daha kolay çekeceksiniz, çevrenizi kendinize hayran bırakacaksınız. Spot ışıkları üzerinizde parlamaya başlayacak. Hayata daha sevgi penceresinden bakabilecek, huzur çok daha ön planda olacak. Sanatsal konularda da yine oldukça başarılı olabileceksiniz. 28 Ağustosta Mars aslan burcuna giriş yapacak ve 22 Eylüle kadar da bu burçta seyahat edecek. Bu sayede sizler çok daha sosyal olup, arkadaşlarınızdan, dostlarınızdan destekler alabileceksiniz. Hayatınızın efor ve mücadele alanı sosyal çevre, arkadaşlıklar, dostluklar alanına kayıyor olacak. Mars ve Uranüs etkileşimi sayesinde bu hafta arkadaşlarınızdan sürpriz destekler alabilecek, davetler, organizasyonlar, partiler gündemde olacak. Bazılarınız arkadaşlarınızla beraber minik seyahatlere çıkabilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep;
Ağustos Genel


7 Ağustos’ta ise Aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay harika etkilere sahip olacak. Bu yeni ayda iş ve kariyer konularında şanslı bir süreç, yeni iş teklifleri, projeler gündeme gelebilir. Fakat bu yeni ayın daha çok ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konularda da sizlere destekleyici etkileri olacak. Fakat minik bir uyarı, ilişkilerinizde abartılı davranışlar ve kapris sizleri zor duruma sokabilir. Ama genel anlamda yeni sürpriz şanslar ve fırsatlar elde edebileceksiniz. 8 Ağustosta  Merkür aslan burcuna geçiş yapacak ve 24 Ağustosa  kadar bu burçta seyrine devam edecek. 10. evinizde ilerleyecek olan Merkür, iletişim yeteneklerinizi daha çok iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konular üzerinde yoğunlaştıracağınıza işaret etmekte. Üstlerinizle ve yöneticilerinizle önemli görüşmeler, toplantılar gündeme gelebilir, bu toplantılarda önemli kararlar alınabilir. Yine bazılarınız iş yeni iş teklifleri alabilir, iş arayanlar ise bir çok iş görüşmesine çağrılabilirsiniz. Kendinize yeni hedefler belirleyebilirsiniz. Fikirleriniz, düşünceleriniz yöneticileriniz tarafından fark edilecektir. Yalnız biraz ukala, inatçı veya kibirli iletişim şekli sizi zor duruma sokabilir, buna dikkat etmek akıllıca olacaktır. 16 Ağustosta Venüs ise Terazi burcuna giriş yapacak ve bu seyir 11 eylüle kadar sürecek. İlişkisi olanlar için aslında kırmızı alarm zamanı, gereksiz kıskançlıklar yüzünden ilişkileriniz sekteye uğrayabilir, gizli ilişkiler gündeme gelebilir, ilişkilerinizi çevrenizde ki insanlardan saklayabilirsiniz, bazılarınız ise platonik ilişkiler içine çekilebilirsiniz. Bu süreçte yalnızlıktan, yalnız çalışmaktan çok daha verim elde edebilir, daha mutlu olabilirsiniz. 28 Ağustosta Mars aslan burcuna giriş yapacak ve 22 Eylüle kadar da bu burçta seyahat edecek. Bu hafta iş hayatında parlama, mücadele, efor, stres dönemi başlıyor. Gözünüz korkmasın, çok daha fazla çalışacağınız, yaptıklarınızla çok daha fazla dikkat çekeceksiniz. Mars kariyer alanınızda ilerlemeye başlayacak ve 22 Eylüle  kadar bu alanda etkilerini gösterecek. İş ve kariyerinizle ilgili hedeflerinize ulaşmanıza az kaldı. Mars sizi bu konularda yükseltecek ve iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda zaferler kazandıracak sizlere. Rahatlıkla yöneticilerinizin dikkatini çekeceksiniz. Mars ile Uranüs etkileşimi sayesinde sürpriz beklenmedik iş teklifleri, terfiler, projeler gündeme gelecektir. Birlikte çalıştığınız kişilerden destekler görebileceksiniz.

Yay ve Yükselen yay;
Ağustos Genel


7 Ağustos’ta ise Aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay harika etkilere sahip olacak. Hukuksal konular, eğitim, seyahatler, yurt dışı ile ilgili işler, uzak akrabalar ve tanıdık sayılabilecek arkadaşlarınızla ilgili konularda süper sevindirici haberler, gelişmeler yaşanabilir. Yurt dışı menşeli bir iş teklifi gelebilir, uluslararası bir firma ile görüşmeye gidebilirsiniz veya iş ile ilgili size keyif verecek bir takım seyahatlerde gündeme gelebilir. Ama derseniz ki, tatil ne olacak, işin o kısmı biraz karışık arkadaşlar şöyle ki, tatile çıkmadan önce son kontrollerinizi dikkatli yapın, biletinizi, bavulunuzu, yanınıza almanız gereken şeyleri tekrar, tekrar kontrol edin. Bir takım minik aksilikler keyfinizi kaçırmasın. 8 Ağustosta  Merkür aslan burcuna geçiş yapacak ve 24 Ağustosa  kadar bu burçta seyrine devam edecek. 9. evinizle ilerleyecek olan Merkür sayesinde felsefe, din, mitoloji gibi konulara daha çok eğilebilir, bu konularda araştırmalar yapabilir, kitaplar okuyabilirsiniz. Bu dönem özellikle yurt dışında ki kişilerle, yabancılarla iletişim ve bilgi alış-verişleriniz artabilir. Uzun yolcuklara çıkabilirsiniz. Eğer işiniz ticaret, ithalat-ihracatla ilgili konularda daha çok sipariş alabilirsiniz, medya, yazı, iletişim konuları hayatınızda daha belirgin bir hal almaya başlayabilir. Hukuksal konularda eğer konularınız var ise, bu dönem olumlu gelişmeler, haberler alabilirsiniz. Yine kalabalık gruplara karşı konuşabilir, seminer verebilir veya seminerlere katılabilirsiniz. Düşüncelerinizi, fikirlerinizi daha geniş kitlelere ulaştırmak için web sitesi kurabilir, blog açabilir, interaktif kanalları yoğun bir şekilde kullanabilirsiniz. Belki de kitap yazmaya bile karar verebilirsiniz. 16 Ağustosta Venüs ise Terazi burcuna giriş yapacak ve bu seyir 11 eylüle kadar sürecek. sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan oldukça fayda ve destek görecek, daha sosyal olacak, yeni sosyal ortamlar içine girecek, yeni insanlarla tanışacaksınız. Eğlenceyi hayatınızda biraz daha ön plana almaya başlıyor, parti,davet,konser gibi etkinliklere çok daha fazla vakit ayıra bileceksiniz.Yalnız olanlar yeni tanışacakları veya girecekleri sosyal ortamlarda minik flörtlere başlayabilirler. Veya arkadaşları için çöp-çatanlık çalışması yapabilirler. Dostlarınız ve arkadaşlarınız ile olan olası problemlerin üstesinden çok daha rahat gelebileceksiniz. İş hayatında kazandığınız gelirleri arttırabilecek, umut ettiğiniz şeylerin gerçekleşmesi için güzel destekler alabileceksiniz. 28 Ağustosta Mars aslan burcuna giriş yapacak ve 22 Eylüle kadar da bu burçta seyahat edecek. seyahatleriniz yükselen bir ivme ile artmaya başlıyor, bunların bazıları yurt dışına yapılacak olan yolculuklar olabilir. Bu 7 haftalık süreçte enerjinizi yönlendireceğiniz, mücadele vereceğiniz alanlar, akademik eğitim, hukuksal konular, seyahatler, yabancılarla ilgili işler olacaktır. Önemli, mevki ve statü sahibi kişilerle bir araya gelecek, onlardan harika destekler alabileceksiniz. Mars ile Uranüs desteği sayesinde bu hafta, yalnız olanlar sürpriz aşklar, karşılaşmalar yaşayabilirler, bunun yanı sıra birlikte olduğunuz, flört ettiğiniz kişilerle minik seyahatlere çıkabilir veya bunun planlarını yapabilirsiniz.


Oğlak ve Yükselen Oğlak;
Ağustos Genel


7 Ağustos’ta ise Aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek bu yeni ay harika etkilere sahip olacak. Bu yeni ayda  öncelikle finansal anlamda ciddi bir iyileşme sürecine girebilir, para kazanabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz. Borç istediğiniz anda sizlere destek olacak kişilere hemen ulaşabileceksiniz. Çocuk sahibi olanlar, onların hayatına ilişkin konularda güzel sevindirici gelişmeler yaşayabilirler. Ama önce bu yeni ay sizleri finansal anlamda etkileyecektir. Beklenmedik, sürpriz gelişmelere karşı hazırlıklı olun. 8 Ağustosta  Merkür aslan burcuna geçiş yapacak ve 24 Ağustosa  kadar bu burçta seyrine devam edecek.  8. evinizde ilerleyecek olan Merkür, iletişim konularını hayatınızda daha çok, gizli saklı konular, eşinizin/ ortağınızın/ partnerinizin finansal durumu, miras, bankacılık işleri, kredi ile ilgili konulara yöneltecektir. Bu süreçte eşinizin daha çok nasıl para kazanabileceğine dair bazı parlak fikirler verebilirsiniz. Kredi çekmek için bankacınızla görüşebilirsiniz, miras gibi konularda taraflarla toplantılar gerçekleşebilir. Yalnız finansal konularda inatçı ve abartılı davranışlar sizi zor duruma sokabilir, dikkatli olmakta yarar var. Finansal konulara daha çok kafa yorabilirsiniz. 16 Ağustosta Venüs ise Terazi burcuna giriş yapacak ve bu seyir 11 eylüle kadar sürecek.  İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda oldukça destekleyici etkiler altında olacaksınız, terfi bekleyenler, işini değiştirmek isteyenler veya iş arayanlar bu tarihe kadar güzel fırsat ve şanslarla karşılaşabilirsiniz. Üstlerinizden övgüler, ödüller alabilirsiniz. İş hayatınızda kuracağınız diplomatik ilişkiler size kazanç olarak geri dönecektir. İş arayanlar bu dönem özellikle, kadınların ön planda olduğu, gyim, süs, sanat, parfümeri, takı..vb sektörlerde iş bulabilirsiniz. İş hayatınızda çok daha hoşgörülü olmaya başlıyorsunuz. 28 Ağustosta Mars aslan burcuna giriş yapacak ve 22 Eylüle kadar da bu burçta seyahat edecek. İkili ilişkiler, evlilik, ortaklıklarda zorlanma, gerginlik, stres, mücadele dönemi sona eriyor. Bu önümüzde ki 7 hafta boyunca mücadele alanınız krediler, ödemeler, burslar, primler, nafaka, miras, ortaklaşa kazançlarla ilgili konulara kayıyor. Giderleriniz bu süreçte daha da artabilir. Mars ile Uranüs arasında bu hafta oluşacak olumlu görünüm sayesinde, evinizde, yaşadığınız yerde, ailenizde sürpriz değişimler meydana gelebilir. Finansal anlamda ailenizden destekler alabilirsiniz. Ya da kredi için araştırmalar yapabilirsiniz.


Kova ve Yükselen Kova;
Ağustos Genel

7 Ağustos’ta ise Aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay harika etkilere sahip olacak. Sürpriz ve size gelir getirici yeni ortaklıklar, anlaşmalar gündeme gelebilir. Hayattan daha çok keyif alabilecek, özel hayatınızda başarıyı daha rahat bir şekilde yakalayabileceksiniz. Ev, yuva, aile ile ilgili konularda da güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu, evde dekoratif değişiklikler yapmak veya taşınma şeklinde hatta alım- satım ile ilgili konularda olabilir. 8 Ağustosta  Merkür aslan burcuna geçiş yapacak ve 24 Ağustosa  kadar bu burçta seyrine devam edecek. 7. evinizde ilerleyecek olan Merkür, iletişim yeteneklerinizi ikili ilişkiler, ortaklıklar, anlaşmalarla ilgili konulara yönelteceklerdir. Bu dönemde bu konularla ilgili biraz inatçı ve kibirli davranabilirsiniz ve bu da özel hayatınızı olumsuz etkileyebilir, dikkat etmekte ve eşinizi /ortağınızın fikrini de sakince dinlemekte yarar var. Bazılarınız bu süreçte, evlenebilir, nişanlanabilir, sözlenebilir. Bazılarınız ise önemli sözleşmeler ve anlaşmalara imza atabilirler. Ortaklık ve iş teklifleri gelebilir sizlere. Unutmadan, bu tarihe kadar olası size düşmanlık besleyenleri çok daha net görebilecek ve akıllıca üstlerinden gelebileceksiniz. 16 Ağustosta Venüs ise Terazi burcuna giriş yapacak ve bu seyir 11 eylüle kadar sürecek. seyahat planları yapabilirsiniz ki bu seyahatler keyif ve huzur verici olacaktır, yalnızlar sizden uzakta yaşayan, yabancı uyruklu veya yurt dışında yaşayan biri ile flört edebilirsiniz, ithalat-ihracat işleri ile ilgilenenler bu konularda kazançlarını arttırabilir, yeni siparişler alabilirsiniz. Hukuksal konularda da genel anlamda şans sizden yana olacak. Hobi niyetine yeni bir eğitime veya kursa da başlayabilirsiniz. Özellkle kadın figürlerden güzel destekler alabilirsiniz. Davalarda orta yolu bulmak, anlaşmaya varmak daha kolay olacaktır. 28 Ağustosta Mars aslan burcuna giriş yapacak ve 22 Eylüle kadar da bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar ilişkisi olanlar veya evlililer eşlerinin daha baskın, hareketli ve agresif olduğunu gözlemleyebilirler. Sizler bu dönem biraz alttan almanız gerekebilir. İkili ilişkilerde gerginlikler oluşabilir. Mars Uranüs etkileşimi sayesinde beklenmedik seyahatler gündeme gelebilir, eğitimle ilgili konularda sürpriz olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kardeşlerinizden ve yakın çevrenizden destekler alabilirsiniz. Sürpriz ortaklık teklifleri, anlaşma gerektiren konular oluşabilir. Olası yeni ortaklıklarda koşulları belirleyen taraf karşınızda ki kişi olacaktır.


Balık ve Yükselen Balık;
Ağustos Genel

7 Ağustos'ta ise Aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek bu yeni ay harika etkilere sahip olacak. Size keyif ve mutluluk verecek bir seyahate çıkabilir, yakın çevrenizden sürpriz güzel haberler alabilirsiniz. Finansal anlamda kazanç sağlayacak proje teklifleri gelebilir, dışarıdan işler alabilirsiniz. 8 Ağustosta  Merkür aslan burcuna geçiş yapacak ve 24 Ağustosa  kadar bu burçta seyrine devam edecek. 6. evinizle ilerleyecek olan Merkür, iletişim kanallarınızı,İş, çalışma, hizmet etme, faydalı olma, pratiklik, sağlık, kişisel gelişim, temizlik, ayrıntılar gibi konulara yöneltecektir. Başkalarının hayatlarını daha kolaylaşmasını sağlayacak fikirler ortaya atabilirsiniz. Bunun yanı sıra birlikte çalıştığınız kişilerle kibirli, inatçı iletişim tarzı sizleri onlarla zor duruma sokabilir, dikkatli olmakta yarar var. Özellikle iş arayanlar bu tarihe kadar bir çok iş görüşmesine gidebilirsiniz, görüşmelerinizde kendinizi abartılı bir şekilde sunmamaya özen gösterin. Yeni projeler veya proje fikirleri ortaya çıkabilir, iş ortamınızı organize etmeniz gerekebilir. Bu süreçte yine spor veya diyet için bir danışandan hizmet alabilirsiniz.  Kişisel gelişim kitapları okuyabilir, araştırabilir, seminerlere katılabilirsiniz. 16 Ağustosta Venüs ise Terazi burcuna giriş yapacak ve bu seyir 11 eylüle kadar sürecek.  Bu tarihe kadar başkalarının finansal kaynaklarından rahatlıkla yararlanabilecek, ortaklaşa işlerden elde ettiğiniz kazançları arttırabilecek, miras, nafaka, prim, burs gibi konulardan yana şans sizden yana olacak. Yalnız sağlıkla ilgili harcamalarınız bu süreçte artabilir. 28 Ağustosta Mars aslan burcuna giriş yapacak ve 22 Eylüle kadar da bu burçta seyahat edecek. Mars 6. evinizde ilerlerken, birlikte çalıştığınız kişilerle daha heyecanlı, hareketli, enerjisi ve temposu yüksek bir sürece girersiniz. Çalışmaktan çok fazla kendinize zaman ayıramayabilirsiniz. İş temponuz yükseliyor. Yalnız bazılarınız sağlıkla ilgili konularla uğraşmaları gerekebilir, bazılarınız bu 7 haftalık süreç içinde ameliyatlar olabilirsiniz. Mars sizi aşırı yoracağından, beslenmenize dikkat etmenizde özellikle yarar vardır. Bünyeniz zayıf düşebilir. Bu hafta yine Mars ile Uranüs arasında ki destekleyici görünüm ile, kazançlarınızı arttırabileceğiniz sürpriz teklif veya koşullarla karşılaşabilirsiniz. Kendi işi olanlar, iş yerlerine yeni teknolojik, elektronik gereçler alabilirler.