19 Ağustos 2013 Pazartesi

19 - 25 Ağustos Haftası Burç Analizleri



Koç ve Yükselen Koç;
19 -25 Ağustos Haftası;
Bu hafta kova burcunda bir dolunay meydana gelecek, güneş ve Merkür başak burcuna geçiş yapacaklar ve Venüs /pluton  sert etkileşimi devrede olacak. Şimdi bunları bir çözümleyelim bakalım.. Kova burcunda meydana gelecek olan dolunay ile birlikte, Sosyal çevreniz ve arkadaşlıklarınızla ilgili yerde gerçekleşecek olan dolunay, önemli bir sosyal oluşum içinde yer alabilirsiniz, kalabalıklar içine girebilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Şimdi bu dolunayın, yalnız olan Koçlar için özellikle gerçekçi olmayan, sabun köpüğü misali ama hayallerinizi süsleyecek bir aşkın işareti olabileceği gibi, ilişkisi olanlar alınganlıklar, kaprisler yüzünden minik sorunlar yaşayabilirler. Ama genel anlamda sosyal çevrenizde bir hareketlenme, gelişmeler bekleyebilirsiniz. Dolunay zamanı ay/Merkür sert irtibatı özellikle kafa karışıklığı, karar mekanizmasının zorlanması, kime inanacağınızı şaşırmanıza neden olacak etkiler, arkadaş veya özel hayatınızda verilen sözlerin tutulması gibi durumlara sebep olabilir. Bu hafta hem Merkür hem de Güneş’in başak burcuna geçişi ile beraber; önümüzde ki 1 aylık süreçte odak noktanız iş hayatı olacak ve sizi çok daha fazla çalışacağınız, bol bol mesailere kalacağınız ve yorulacağınız bir süreç bekliyor olacak. Yalnız Güneş ile Neptün arasında ki gerginlikten dolayı, çalışma ortamınızda gerekli düzeni kurmakta bir parça zorlanabilir, bir takım kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Olası gelen teklifleri değerlendirirken dikkatli olmanızda fayda var, şartlar ve koşullar her an değişebilir. Venüs/pluto sert etkileşimi ise iş/özel hayat arasında gerginlik, kadınlarla problem, kadın figürler yüzünden kriz, özel hayat-iş hayatı ayırdının doğru yapılamaması yüzünden sıkıntılar, hem özel hem de profesyonel hayatınızda ılımlı olmayı öğrenmeniz, krizler yaratmamaya çalışmanız gerekmektedir. İş anlamında maddi bir takım beklentileriniz var ise, istediğiniz gibi şekillenmeyebilir, kriz gibi durumlar oluşabilir.

Boğa  ve Yükselen Boğa;
19 -25 Ağustos Haftası;
Bu hafta kova burcunda bir dolunay meydana gelecek, güneş ve Merkür başak burcuna geçiş yapacaklar ve Venüs /pluton  sert etkileşimi devrede olacak. Şimdi bunları bir çözümleyelim bakalım.. Kova burcunda meydana gelecek olan dolunay ile birlikte, İş ve kariyerinizi ilgilendiren alanda oluşacak bu dolunay karışık etkilere sahip aslında. İşin içinde Neptün olduğundan dolayı bazı yanılgılar, aldanmalar, sansasyonel bir takım durumlar, hayal kırıkları oluşabilir. Fakat eğer işiniz sanat, oyunculuk, resim, müzik..vb bir konu ile ilgili ise oldukça yaratıcı olabilirsiniz. Yaptığınız iş ve duruşunuzla toplum önünde olacak ve her şekilde dikkatleri üzerinize çekebileceksiniz. Dolunay zamanı ay/Merkür sert etkileşimi yüzünden işinizle ilgili kafanız karışık olabilir, karar vermekte zorlanabilir, kafa karışıklığı, zihin karışıklığı yaşayabilirsiniz. Bu hafta kariyerinize ilişkim major kararlar almak için pek uygun olmayabilir, size verilen bazı sözlerde tutulmayabilir. Bu hafta hem Merkür hem de Güneş’in başak burcuna geçişi ile beraber; önümüzde ki 1 aylık süreçte odak noktanız aşk, çocuklar, hayatın keyifli ve eğlenceli yönleri olacaktır. Yalnız bu hafta Güneş ile Neptün gergin olacaklar, özel hayatınıza ilişkin minik aldanmalar, hayal kırıklıkları, düzensizlikler oluşabilir. Özel hayatınıza ilişkin önünüzü görmekte zorlanabilir, kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. . Venüs/pluto sert etkileşimi ise; eğer ki bir ilişkiniz var ise bu hafta kriz durumları söz konusu olabilir, gerginlikler, hafif tartışmalar, kıskançlık yüzünden sıkıntılar söz konusu olabilir. Bunun yanı sıra bu etki ile, yurt dışı bağlantılı işlerinizde işler umduğunuz gibi gitmeyebilir, bu hafta birlite çalıştığınız, iş yaptığınız kişilere karşı özellikle bayanlara karşı daha ılımlı yaklaşmayı öğrenmeniz gerekebilir.

İkizler   ve Yükselen İkizler;
19 -25 Ağustos Haftası;
Bu hafta kova burcunda bir dolunay meydana gelecek, güneş ve Merkür başak burcuna geçiş yapacaklar ve Venüs /pluton  sert etkileşimi devrede olacak. Şimdi bunları bir çözümleyelim bakalım.. Kova burcunda meydana gelecek olan dolunay ile birlikte  iyi niyetli bir yaklaşımla, romantik, duygusal, keyifli bir seyahat durumu söz konusu olabilir, fakat bir seyahat durumu söz konusu olursa da son kontrollerinizi iyi yapmakta fayda var. Eğitim, yayıncılık, tanıtım, halkla ilişkiler, iletişimle ilgili konularda destekleyici etkiler altında olacaksınız. Uzak yerlerden keyifli haberler de alabilirsiniz. Dolunay zamanı ay / Merkür etkileşimi özellikle trafikte dalgınlık, kafa karışıklığı yüzünden sıkıntılı durumlara neden olabilir veya iletişim odaklı işlerde veya iletişim aletlerinizde kısa süreli arızalar söz konusu olabilir. Yakın çevrenizden gelebilecek dedikoduların gerçeklik payını kontrol etmeden tepkiler vermemenizde yarar var. Bu hafta hem Merkür hem de Güneş’in başak burcuna geçişi ile beraber; önümüzde ki 1 aylık süreçte odak noktanız yerleşime ait konular, ev, yuva, aile olacaktır. Yalnız bu hafta Neptün ile Güneş arasında ki tatsızlık sizde dalgınlıklara neden olabilir, özellikle trafikte extra dikkat etmekte yarar var. Haberleşme konularında bazı prüzler, hatalar, ortaya çıkabilir, yanlış anlamalar, aldanmalar oluşabilir. Geleceğe yönelik hedefler konusunda kafanız biraz karışabilir, şartlar sizin için biraz bulanık olabilir. Ya da üzerinizde bir tembellik bulutu gezebilir ve pek suya sabuna dokunmak istemeyebilirsinizde. Venüs /Puto sert etkileşimi ile de, finansal anlamda risk almak için pek uygun bir hafta değil, kumardan, borsadan, riskli girişimlerden uzak durmakta fayda var. Özel hayatınızda ise önemli bir krizi çözmeniz gerebilir, eğer ki çocuğunuz var ise bu kriz onu hayatı ile ilgili de olabilir. Özel hayatınızda ve çocuklarla ilişkilerinizde alttan almayı, ılımlı olabilmeyi öğrenmeniz gerekebilir bu  hafta.

Yengeç    ve Yükselen Yengeç;
19 -25 Ağustos Haftası;
Bu hafta kova burcunda bir dolunay meydana gelecek, güneş ve Merkür başak burcuna geçiş yapacaklar ve Venüs /pluton  sert etkileşimi devrede olacak. Şimdi bunları bir çözümleyelim bakalım.. Kova burcunda meydana gelecek olan dolunay ile birlikte Ödemeler, krediler, burs, miras, başkalarına ait finansal konular, ortaklaşa kazanımlarla ilgili konular bu dolunayın odak noktası olacak. Bu dolunay zamanı ay/Merkür etkileşimi ile  , finansal konularsa minik bir hayal kırıklığı, pekte hoşunuza gitmeyecek bir haber alabilirsiniz. Hesap hataları gündeme gelebilir. Eğer elinizden çıkarmaya çalıştığınız bir ürün var ise, bu dolunay zamanı rahatlıkla satabilirsinizde. Yalnız para ile ilgili konularda kararsızlıklar, net olamama gibi durumlarda söz konusu olabilir, son dk karar değişiklikleri yapabilirsiniz para ile ilgili mevzularda. . Bu hafta hem Merkür hem de Güneş’in başak burcuna geçişi ile beraber; önümüzde ki 1 aylık süreçte odak noktanız  iletişimle ilgili konular, kardeşlerle ilişkiler, eğitimle ilgili konular olacaktır. Tüm iletişim araçları ile aktif bir şekilde iletişim içinde olacak, bazılarınız web sitesi, blog, internetle ilgili işlerle çok fazla haşır neşir olabilirsiniz. Yalnız bu hafta Neptün ile Güneş arasında ki tatsızlık sizde dalgınlıklara neden olabilir, özellikle trafikte extra dikkat etmekte yarar var. Haberleşme konularında bazı prüzler, hatalar, ortaya çıkabilir, yanlış anlamalar, aldanmalar oluşabilir. Venüs /Puto sert etkileşimi ile de aile ve özel hayatınızla ilgi konularda ılımlı olabilmeli, krizler yaratmamalı, sınırları çok fazla zorlamamanızda, olmayan konuları diretmemenizde yarar var. Ailenizle veya partnerinizle olası tartışma durumlarında ateşi körükleyici yaklaşmamaya özen gösterin. Bu hafta ailenizin sağlığını ilgilendire konular canınızı bir parça sıkabilir. Bu hafta partnerinizin ailenizle tanıştırmak  içinde uygun bir hafta değil. Aile ile özel hayatınız arasında ki dengeyi dikkatli kurmanız gerekmekte.

Aslan    ve Yükselen Aslan;
19 -25 Ağustos Haftası;
Bu hafta kova burcunda bir dolunay meydana gelecek, güneş ve Merkür başak burcuna geçiş yapacaklar ve Venüs /pluton  sert etkileşimi devrede olacak. Şimdi bunları bir çözümleyelim bakalım.. Kova burcunda meydana gelecek olan dolunay ile birlikte  ikili ilişkilerinizde, ortaklıklarınızda, partner ilişkilerinde, evlilikte bazı minik hayal kırıklıkları gündeme gelebilir. Finansal konular yüzünden minik gerginlikler oluşabilir. Tabii bir diğer olası etkisi de partnerinizle birlikte romantik zamanlar geçirebilirsiniz. Yalnız olanlar kendilerini içinde kaybolacakları bir aşkın içinde bulabilirler ama dikkatli olmalarında yarar var, sandıkları gibi bir kimse çıkmayabilir karşınızdaki kişiler. Eğer bir ilişkiniz var ise, onu kafanızda epey sorgulayabilirsinizde. Bu dolunay zamanı Merkür / ay etkileşimi ile ilişkilerinizle ilgili kafanız karışık olabilir, karar vermekte zorlanabilir, duygularınızla aklınız arasında gelgitler yaşamanıza neden olabilir. Verilen sözlerde tutulmayabilir dolunay zaman. Bu hafta hem Merkür hem de Güneş’in başak burcuna geçişi ile beraber; önümüzde ki 1 aylık süreçte odak noktanız  para, kazançlar, maddi koşullar, alacaklar, sahip olduğunuz eşyalar üzerine olacak. Ne güzel bol bol para geliyor, keyifli bir süreç iyi kullanın karşınıza çıkacak olan olası fırsatları. Neptün ile Güneş bu hafta birbirileri ile pek iyi geçinemiyorlar, hesap hataları, unutkanlıklar, finansal anlamda net düşünememe, belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Venüs /Puto sert etkileşimi ile de işinizi yaparken, birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkilerinizde alttan almaya özen göstermenizde, krizler yaratmamaya çalışmakta yarar var, ya da komşularınız/kardeşlerinizle.

Başak    ve Yükselen Başak;
19 -25 Ağustos Haftası;
Bu hafta kova burcunda bir dolunay meydana gelecek, güneş ve Merkür başak burcuna geçiş yapacaklar ve Venüs /pluton  sert etkileşimi devrede olacak. Şimdi bunları bir çözümleyelim bakalım.. Kova burcunda meydana gelecek olan dolunay ile birlikte Sağlık evinizde meydana gelecek olan dolunay, enerjinizi birden düşürüp, dinlenme ihtiyacınızı arttırabilir, uykuya her zamankinden çok ihtiyacınız olabilir. Bir diğer olası etkisi ise, size keyif ve mutluluk vereceğini düşündüğünüz bir proje bir iş teklifi ile de karşılaşabilirsiniz fakat siz yine de dikkatli adımlar atın, olası gelen teklifin ardında yatanları iyice araştırın. Dolunay zamanı ay/Merkür etkileşimi özellikle zihin anlamında kendinizi çok yorgun hissedebilirsiniz, işinizle ilgili arkanızdan dönen bir takım dedikodular canınızı sıkabilir, karar verme mekanizmanız çok etkin bir şekilde çalışmayabilir. Bence kendinize minik bir tatil ya da dinlenme ödülü verebilirsiniz. Bu hafta hem Merkür hem de Güneş’in başak burcuna geçişi ile beraber  bir kere enerjiniz yerine geliyor, motivasyonunuz artıyor, kişisel bakımınızla çok daha ilgileneceksiniz, hayatınızda yeni oluşumlar, yeni başlangıçlar dikkat çekici olacak, siz aşka değil aşk size doğru gelecek. Fiziki görüntünüzde değişiklikler yapabilirsiniz. Fakat Güneş ile Neptün pek iyi geçinemeyecekler bu hafta, ilişkiler, ortaklıklarla ilgili konularda belirsizlikler, kararsızlıklar sizi yorabilir, fazla müsamahakar davranabilir, mantıksız çıkışlar yapabilirsiniz. Aman dikkat diyelim. Yine bu hafta yaratıcılık gerektiren konularda destekleyici etkiler altında olacaksınız. Ben biliyorum ki son 1-1,5 ayınız pek tatsız tutsuz geçti ama bu süreç sona ermek üzere. Venüs /Puto sert etkileşimi ile de özellikle para meseleleri bu hafta canınızı bir parça sıkabilir, kriz durumları oluşabilir. Paranızı etkin bir şekilde idare etmeli,finansal konular yüzünden kimseyle papaz olmamaya özen göstermeli, harcamalarınızı denetim altına almanızda yarar var.

Terazi    ve Yükselen Terazi;
19 -25 Ağustos Haftası;
Bu hafta kova burcunda bir dolunay meydana gelecek, güneş ve Merkür başak burcuna geçiş yapacaklar ve Venüs /pluton  sert etkileşimi devrede olacak. Şimdi bunları bir çözümleyelim bakalım.. Kova burcunda meydana gelecek olan dolunay ile birlikte aşk, çocuklar, yaratıcılılık gerektiren işler evinizde gerçekleşecek olan dolunay hafiften karışık etkilere sahip. Yalnız olanlarınız, kendinizi bir aşkın içinde erirken gözlemleyebilirsiniz, birliktelikleri olanlar oldujkça romantik ve keyif verici zamanlar geçirebilirsiniz. Plansız, beklenmedik bir çocuk, hamilelik haberi gelebilir. Eğer işiniz yaratıcılık, sahne, sanat gibi bir iş ise bu dolunay sizler için destekleyici olacaktır. Dolunay zamanı ay/Merkür etkileşimi ile özel hayatınız/sosyal hayatınız arasında denge kurmak, bu konularda karar vermek, akıl ile mantık arasında gidip gelme gibi durumlar söz konusu olabilir. Bu hafta hem Merkür hem de Güneş’in başak burcuna geçişi ile beraber daha içinize kapanabilir, kendinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. İlişkisi olanlar gereksiz kıskançlıklar yüzünden kendilerini hırpalayabilirler, ilişkisi olmayanlar ise platonik aşklara yelken açabilirler. Sağlığınıza yine ekstra dikkat etmeniz gereken bir süreçtir bu özellikle bel bölgesi, bağırsaklar, mide bu dönemde hassas olabilir. Gizlilik içinde hareket etmeye özen gösterebilirsiniz. Fakat arkanızdan dönen bir takım oyunlar, dedikodular canınızı sıkabilir.  Venüs /Puto sert etkileşimi ile de bu hafta aileniz içinde veya yakın çevrenizdeki insanlar sizleri kriz ortamlarına çekmeye çalışabilirler, bu hafta ılımlı davranmalı, sakinliğinizi koruyabilmelisiniz. Eğer bir ilişkiniz var ise bu hafta gerginlk, stres gibi durumlar hakim olabilecektir, dikkat etmekte yarar var. Bir de sağlığınıza dikkat ettiniz mi sizden iyisi yok bu hafta. Özellkle diz,diş,deri,kemikler, gentital bölgeye.

Akrep    ve Yükselen Akrep;
19 -25 Ağustos Haftası;
Bu hafta kova burcunda bir dolunay meydana gelecek, güneş ve Merkür başak burcuna geçiş yapacaklar ve Venüs /pluton  sert etkileşimi devrede olacak. Şimdi bunları bir çözümleyelim bakalım.. Kova burcunda meydana gelecek olan dolunay ile birlikte evinizi değiştirmek, taşınmak, ev almak-satmak isteyebilirsiniz ve gerçekten de harika fırsatlarla karşılaşabilirsiniz ama bu sefer kafa karışıklığı da yaşayabilirsiniz. Ya da yaşadığınız yerde su tesisatı ile ilgili bir takım sorunlar nüksedebilir: Ev, yuva, yerleşim, aile ile ilgili konularda da bazı hayal kırıklıkları meydana gelebilir. Dolunay zamanı ay/Merkür etkileşimi sizleri ev/iş arasında denge kurabilmeniz biraz zor olabilir, ailenizle ilgili veya yaşadığınız ev ile ilgili karar vermenizde aynı şekilde zor olabilir. Bu dolunay aslında akıl/mantık arasında gidip gelmenize neden olabilecektir daha çok. Bu hafta hem Merkür hem de Güneş’in başak burcuna geçişi ile beraber  oldukça sosyalleşecek, türlü davetlere katılacak, bol bol eller havaya yapacak, tiyatro, konser..vb gibi bir çok aktiviteye katılacak, arkadaşlarınızdan çok güzel destekler ve yardımlar göreceksiniz. İş hayatından kazandığınız gelirleri arttırabilecek, primler, ödüller alabileceksiniz. Geleceğe yönelik iyi dilekleriniz ve umutlarınız gerçekleşmeye başlayacak. Bende sizlerle beraber  şimdiden heyecanlandım, bir yükselen akrep olarak. Fakat Güneş ile Neptün arasında ki keyifsiz görünüm, özel hayatınız ve çocuklarla ilgili biraz kafa karışıklığı yaratabilir, aldanmalar aldatılmalar gündeme gelebilir. Şartların ve koşulların belirsizliği sizi yorabilir veya özel hayatınıza ilişkin mantıklı düşünmekte zorlanabilirsiniz. Venüs /Puto sert etkileşimi ile de özellikle gizli saklı gündemden uzak tuttuğunuz ilişkiler yüzünden sıkıntılar, sorunlar söz konusu olabilir, yakın çevrenizinin, kardeşlerinzin, komşularınızın sert eleştirilerine maruz kalabilirsiniz. Varsa partnerinizle ilişkilerinizde bu hafta kriz durumları söz konusu olabilir. Gizli, saklı hareket etmeye çalışmaktan dolayı problemler söz konusu olabilir. Her ne şekilde olursa olsun, bu hafta ılımlı davranmaya, denge kurmaya özen göstermeniz gerekmektedir.

Yay    ve Yükselen Yay;
19 -25 Ağustos Haftası;
Bu hafta kova burcunda bir dolunay meydana gelecek, güneş ve Merkür başak burcuna geçiş yapacaklar ve Venüs /pluton  sert etkileşimi devrede olacak. Şimdi bunları bir çözümleyelim bakalım.. Kova burcunda meydana gelecek olan dolunay ile birlikte seyahatleri, eğitim, yayıncılık, haberleşme, iletişim konularına odaklanacaktır. Sevindirici, harika güzel haberler alabilirsiniz. Bu dolunay zamanı su, deniz aşırı bir yolculuk gündeme gelebilir. Yalnız kandırılmaya müsait olabilir, söylenen her söze inanmamakta fayda var. Yakın çevreniz, kardeşleriniz ve komşularınızla ilgili konularda minik hayal kırıklıkları oluşabilir. Bu dolunay zamanı birliktelikleri olanlar, sevgili veya eşleri ile birlikte keyifli bir yolcuğa çıkabilir, ama hayatınızda özel biri yok ise yakın çevrenizden biri ile de çıkabilirsiniz yolculuğa. Dolunayda ay/Merkür etkileşimi iletişim problemleri, hesap hataları, yakın çevrenizde ki kişiler ile iletişimsizsizlik gibi durumlara da işaret etmekte. . Bu hafta hem Merkür hem de Güneş’in başak burcuna geçişi ile beraber   üstlerle ilişkiler, onlardan rahatlıkla destekler alınabilecek ve terfiler söz konusu. Bunun yanı sıra işini değiştirmek isteyenler ve iş arayanlar sizlere de aynı şekilde müjdeli haberlerim var. Güneş yeni işler bulmanız konusunda inanılmaz destekler sağlayacaklar. Toplum önünde daha çok görünür olacak, mevkinizde, statünüzde yükseliş meydana gelecek.  Yalnız Neptün ve Güneş arasındaki olumsuzluk, biraz kafa karışıklığı yaşatabilir size, mantıklı düşünmekte zorlanabilir, kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Evinizde su tesisatı ile ilgili mnik bazı sorunlar oluşabilir. Acilen düzene girmeye ihtiyacınız var gibi görünüyor ama bu düzenlemeyi yapacak ne kadar mecaliniz var? Venüs /Puto sert etkileşimi ile de hem finans hem de sosyal yaşamınızla ilintili konularda kriz,sorun, problem gibi etkiler söz konusu olabilir. Özellikle arkadaş ilişkilerinizde bu hafta daha ılımlı olmaya çalışmanızda yarar var. Finansal konularda ise, lüks tüketiminiz artabilir, gereksiz yere harcamalar yapabilirsiniz. Sosyalleşmek için gereğinden fazla para harcamanız gerekebilir.

Oğlak    ve Yükselen Oğlak;
19 -25 Ağustos Haftası;

Bu hafta kova burcunda bir dolunay meydana gelecek, güneş ve Merkür başak burcuna geçiş yapacaklar ve Venüs /pluton  sert etkileşimi devrede olacak. Şimdi bunları bir çözümleyelim bakalım.. Kova burcunda meydana gelecek olan dolunay ile birlikte Finansal konularda kafa karıştırıcı ve yanıltıcı etkiler oluşabilir, gelen olası teklifleri değerlendirmende önce bir kez detaylı bir şekilde düşünmek akıllıca olacaktır. Belki de sevdiğiniz kişiye özle ve de pahalı bir hediye almak için dükkan dükkan gezeceksiniz. Maddi anlamda güçlenmek, maddi konularda eğer sizi bir süredir meşgul eden bir konu var ise bu dolunay zamanı netlik kazanmaya başlayacaktır. Dolunay zamanı Merkür / ay etkileşimi ile finansal konularda kafa karışıklığı, karar vermenin zor olabileceği koşullar içine çekilebilirsiniz, akıl/mantık arasında gidip gelebilirsiniz, elektronik aletler alabilirsiniz. Bu hafta hem Merkür hem de Güneş’in başak burcuna geçişi ile beraber mevki statü sahibi kişilerden destekler görmeniz konusunda destek sunacaktır size. Bunun yanı sıra keyif be neşe veren bazı yolculuklar gündeme gelebilir, yüksek öğrenimle ilgili konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Merkür  ise bir ay boyunca, tanıtım, reklam, halkla ilişkiler ve hukuksal konulara odaklanmanızı sağlamanın yanı sıra, daha çok okumanızı ve araştırmanızı sağlayacaktır.İthalat, ihracatla ilgili konularda yine güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yalnız güneş ile Neptün bu hafta biraz huzursuz görünüm içinde olacaklar, yakın çevreniz ile olan iletişimde yanlış anlamalar, aldanmalar, hayal kırıklıkları gündeme gelebilir. Fikirlerinizi, düşüncelerinizi organize etmekte zorlanabilirsiniz. Yanlış anlaşılmaya açık bir haftada olacaksınız. ? Venüs /Puto sert etkileşimi ile de; işinizde, kariyerinizde krizler yaratmamaya özen gösterin, üstleriniz, patronlarınız sizleri daha sert bir şekilde eleştirebilir, üstünüze gelindiğini hissedebilirsiniz. Bu hafta kontrol sizde aslında, ılımlı olmaya, alttan almaya çalışmanızda yarar olacaktır.

Kova    ve Yükselen Kova;
19 -25 Ağustos Haftası;
Bu hafta kova burcunda bir dolunay meydana gelecek, güneş ve Merkür başak burcuna geçiş yapacaklar ve Venüs /pluton  sert etkileşimi devrede olacak. Şimdi bunları bir çözümleyelim bakalım.. Kova burcunda meydana gelecek olan dolunay ile birlikte öyle ki evet sezgiler kuvvetli olacak, yaratıcılık gerektiren işlerde başarı elde edebileceksiniz vesaire ama özel hayatınıza ilişkin hayal kırıklıklarım oluşabilir, Yalnız olanlar gerçekten çekici kişileri hayatınıza çekebilirsiniz, flörtler oluşabilir, yeni ilişkilere başlamak için yalnız sizin veya karşınızda ki kişinin kafası biraz karışık olabilir. Sağlığınızı ilgilendiren konularda önemli kararlar alabilirsiniz, diyet, spor…vb gibi. . Dolunay zamanı merkü/ ay etkilşimi kendiniz veya partner/ortağınızla ilgili karar vermekte zorlanabilir, akıl/mantık arasında gidip gelmenize neden olabilir bu dolunay. . Bu hafta hem Merkür hem de Güneş’in başak burcuna geçişi ile beraber kazançlar ve kayıplar bir arada olacaktır finansal anlamda. Evet peşi sıra ödemeler söz konusu olacaktır fakat aynı şekilde daha rahat ve kolay para kazanabileceksiniz. Ortaklaşa kazanımlardan elde ettiğiniz gelirler artabileceği gibi, kredi araştırmaları yapabilir, bankacılık işlemleri yapabilir, vergiler, borçlar, primler, burslar, taksitler gibi konularla epey meşgul olabilirsiniz.  Neptün ve Güneş ikilisi, hesap hataları, belirsizlikler katabilir hayatınıza. Özellikle banka hesapları konusunda olabilir bu hatalar, kredi kartı extrenize yeniden dikkatlice göz atmanızda yarar var. Faturalandırma ile ilgili minik hatalar oluşabilir, size yapılması gereken ödemelerde bazı hatalar ortaya çıkabilir. Venüs /Puto sert etkileşimi ile de; özel hayatınızda eğer biri var ise gerginlk, tartışmalar söz konusu olabilir, bu hafta uzak yerlere bir takım seyahat planlarınız var ise yolculuk esnasında sizi gerecek durumlarla karşılaşabilirsiniz, sakinliğinizi korumanızda yarar var. Bir de bu hafta gizli, saklı bir takım ilişkilere çekilebilirsiniz.

Balık    ve Yükselen Balık;
19 -25 Ağustos Haftası;
Bu hafta kova burcunda bir dolunay meydana gelecek, güneş ve Merkür başak burcuna geçiş yapacaklar ve Venüs /pluton  sert etkileşimi devrede olacak. Şimdi bunları bir çözümleyelim bakalım.. Kova burcunda meydana gelecek olan dolunay ile birlikte içinize kapanabilir, yalnızlık ihtiyacınız artabilir, ruhsal konularla ilgili araştırmalar yapabilirsiniz. Rüyalarınız bu dolunay zamanı ön planda olacak, elde olmayan bir şartlar ve koşullar oluşabilir, platonik duygular çok ön plana çıkabilir. Türlü dedikodular, arkanızdan iş çeviren kişilerle ilgilenmeniz gerebilir, düşmanlıklar ortaya çıkabilir. Dolunay zamanı ay/Merkür etkileşimi yüzünden zihniniz oldukça yorgun olabilir, rüyalarınız baya baya mesaj içerikli olabilir. Aslında bu dolunay zamanı yaşamınızda sizi aşağı çeken, kötü alışkanlık ve kişilerden kurtulmak için destekleyici nitelikte olabilirde sizler için. Sağlığımıza, özellikle tansiyonumuza dikkat etmemizde yarar var. Bu hafta hem Merkür hem de Güneş’in başak burcuna geçişi ile beraber İlişkileri olanları daha çok huzur ve mutluluk dolu günler bekliyor olacak, bazılarınız söz, nişan, evlilik için adımlar atabilirsiniz. Yalnız olanlar, ciddi ilişkilere adım atabilirler, bazılarınız ise önemli iş anlaşmaları ve ortaklıklara adım atabilirler. Ortağınızı veya partnerinizi çok daha kolay yönetebilecek ve yönlendirebileceksiniz. Yalnız Neptün ile Güneş arası pek sevimsiz olacak bu hafta, ilişkilerinizde kafa karışıklığı, belirsizlikler canınızı bir parça sıkabilir. Hisleriniz ve sezgileriniz oldukça güçlenecek bu hafta, daha kırılgan ve alıngan davranabilirsiniz karşınızdaki kişilere karşı. Bu hafta Venüs/pluto sert etkileşimi hakim olacak, arkadaşlarınız, sosyal çevrenizle olan etkileşimlerinizde kriz durumları söz konusu olabilir, özellikle kadınlarla ilişkiler zorlayıcı olabilir bu hafta. Ilımlı olmaya, arkadaşlık ilişkilerinizde olası negatif durumlarda yangına körükle gitmemeye özen göstermenizde yarar var. Ya da en kötü ihtimalle, bir bayan arkadaşınızın özel hayatı ciddi büyük krizler söz konusu olabilir ve ona destek vermeniz gerekebilir.