10 Ağustos 2013 Cumartesi

12 - 18 Ağustos Haftası Burç Analizleri





Koç ve Yükselen Koçlar; 
12 – 18  Ağustos Haftası
Bu haftanın en önemli gökyüzü oalyı Venüs’ün terazi burcuna geçiş yapması. Venüs terazi burcunda 12 Eylüle kadar seyahat edecek. Bu tarihe kadar;, ilişkileri olanlar, ilişkilerde dengeyi kuracak, partnere destek olacak, onunla daha romantik, tutkulu zamanlar geçirebilecekler. Bazıları ise onlara kazanç sağlayacak ortaklık teklifler alabilirler. İlişkisi olmayan yalnızlar ise, tutkulu, romantik, keyifli, denge ve ahengin olduğu bir ilişki içine girebilir bazıları ise evlilik yolunda adımlar atabilirler.

Boğa ve Yükselen Boğa; 
12 – 18  Ağustos Haftası


Bu haftanın en önemli gökyüzü oalyı Venüs’ün terazi burcuna geçiş yapması. Venüs terazi burcunda 12 Eylüle kadar seyahat edecek. Bu tarihe kadar;İş ve çalışma ortamınızda sulh, huzur, barış süreci başlıyor. 12 Eylüle  kadar güzel proje teklifleri gelebilir iş ortamında dengeyi sağlayacak kişi siz olabilirsiniz.Diyet, spor gibi konularla ilgilenmeye başlayabilirsiniz. Yalnız olanlar, bazıları aynı sektörde ve iş yerinde çalıştıkları kişilerle minik flörtler ve yakınlaşmalar yaşayabilirler.

İkizler ve Yükselen İkizler;
12 – 18  Ağustos Haftası

Bu haftanın en önemli gökyüzü oalyı Venüs’ün terazi burcuna geçiş yapması. Venüs terazi burcunda 12 Eylüle kadar seyahat edecek. Bu tarihe kadar; sizler içinde aşk dönemi başlıyıor. Yalnız bu süreç ciddi ilişkiler için hazırlık sürecidir. Flörtler başlayabilir hayatınızda, hayattan çok daha fazla keyif alabilirsiniz. Hobilerinize daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Çocuk sahibi olmayı düşünenler, 12 Eylüle  kadar destekleyici etkiler altında olacaklar. Eros oklarını sizler için sağa sola savuracak

Yengeç ve Yükselen Yengeç;
12 – 18  Ağustos Haftası

Bu haftanın en önemli gökyüzü oalyı Venüs’ün terazi burcuna geçiş yapması. Venüs terazi burcunda 12 Eylüle kadar seyahat edecek. Bu tarihe kadar; Ev, yuva, aile, yerleşime ait konularda huzur, dengeyi, güzelliği sağlayacak olan kişi siz olacaksınız. Ev içinde olası sorunların üstesinde diplomatik yeteneklerinizi kullanarak orta yolun bulunmasını sağlayabilirsiniz. Evinizde dekoratif değişlikler yapabilir, boya,badana gibi konular ön plana çıkabilir.

Aslan ve Yükselen Aslan;
12 – 18  Ağustos Haftası

Bu haftanın en önemli gökyüzü oalyı Venüs’ün terazi burcuna geçiş yapması. Venüs terazi burcunda 12 Eylüle kadar seyahat edecek. Bu tarihe kadar;iletişim, anlaşma, eğitim, seminer gibi konularda keyifli ve destekleyici etkiler sunacaktır size. Bu süreçte seyahatlere çıkabilir, yakın çevreniz ile daha samimi ilişkiler kurabilirsiniz. Yakın çevrenizden, komşularınızdan rahatlıkla destekler alabileceksiniz.Birliktelikleri olanlar, sevgili veya eşleri ile romantik bir seyahate çıkabilir, yalnız olanlar ise çıkacakları seyahatlerde birileri ile tanışma fırsatı bulabilirler.

Başak ve Yükselen Başak; 
12 – 18  Ağustos Haftası

Bu haftanın en önemli gökyüzü oalyı Venüs’ün terazi burcuna geçiş yapması. Venüs terazi burcunda 12 Eylüle kadar seyahat edecek. Bu tarihe kadar;Venüs size finansal anlamda kazançlarınızı arttırmanız için destekler sunacaktır. finansal anlamda gelirlerinizi arttırabileceğiniz koşullarla karşılaşabileceksiniz, güzel hediyeler alıp-verme, alış-veriş zamanı olacak sizler için. Fakat genel anlamda finansal konularda oldukça şanslı ve kazançlı etkiler altında olacaksınız.

Terazi ve Yükselen Terazi, 
12 – 18  Ağustos Haftası

Bu haftanın en önemli gökyüzü oalyı Venüs’ün terazi burcuna geçiş yapması. Venüs terazi burcunda 12 Eylüle kadar seyahat edecek. Bu tarihe kadar;Burcunuzda seyahat edecek olan Venüs, fiziki görüntünüzde değişikler yapabilir, saçınızınız rengini değiştirebilir, bazılarınız estetik operasyon yaptırabilir. Bunun yanı sıra, aşkı hayatınıza çok daha kolay çekeceksiniz, çevrenizi kendinize hayran bırakacaksınız. Spot ışıkları üzerinizde parlamaya başlayacak. Hayata daha sevgi penceresinden bakabilecek, huzur çok daha ön planda olacak. Sanatsal konularda da yine oldukça başarılı olabileceksiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep;
12 – 18  Ağustos Haftası

Bu haftanın en önemli gökyüzü oalyı Venüs’ün terazi burcuna geçiş yapması. Venüs terazi burcunda 12 Eylüle kadar seyahat edecek. Bu tarihe kadar; İlişkisi olanlar için aslında kırmızı alarm zamanı, gereksiz kıskançlıklar yüzünden ilişkileriniz sekteye uğrayabilir, gizli ilişkiler gündeme gelebilir, ilişkilerinizi çevrenizde ki insanlardan saklayabilirsiniz, bazılarınız ise platonik ilişkiler içine çekilebilirsiniz. Bu süreçte yalnızlıktan, yalnız çalışmaktan çok daha verim elde edebilir, daha mutlu olabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay; 
12 – 18  Ağustos Haftası

Bu haftanın en önemli gökyüzü oalyı Venüs’ün terazi burcuna geçiş yapması. Venüs terazi burcunda 12 Eylüle kadar seyahat edecek. Bu tarihe kadar;sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan oldukça fayda ve destek görecek, daha sosyal olacak, yeni sosyal ortamlar içine girecek, yeni insanlarla tanışacaksınız. Eğlenceyi hayatınızda biraz daha ön plana almaya başlıyor, parti,davet,konser gibi etkinliklere çok daha fazla vakit ayıra bileceksiniz.Yalnız olanlar yeni tanışacakları veya girecekleri sosyal ortamlarda minik flörtlere başlayabilirler. Veya arkadaşları için çöp-çatanlık çalışması yapabilirler. Dostlarınız ve arkadaşlarınız ile olan olası problemlerin üstesinden çok daha rahat gelebileceksiniz. İş hayatında kazandığınız gelirleri arttırabilecek, umut ettiğiniz şeylerin gerçekleşmesi için güzel destekler alabileceksiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak;  
12 – 18  Ağustos Haftası

Bu haftanın en önemli gökyüzü oalyı Venüs’ün terazi burcuna geçiş yapması. Venüs terazi burcunda 12 Eylüle kadar seyahat edecek. Bu tarihe kadar;İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda oldukça destekleyici etkiler altında olacaksınız, terfi bekleyenler, işini değiştirmek isteyenler veya iş arayanlar bu tarihe kadar güzel fırsat ve şanslarla karşılaşabilirsiniz. Üstlerinizden övgüler, ödüller alabilirsiniz. İş hayatınızda kuracağınız diplomatik ilişkiler size kazanç olarak geri dönecektir. İş arayanlar bu dönem özellikle, kadınların ön planda olduğu, gyim, süs, sanat, parfümeri, takı..vb sektörlerde iş bulabilirsiniz. İş hayatınızda çok daha hoşgörülü olmaya başlıyorsunuz.

Kova ve Yükselen Kova; 
12 – 18  Ağustos Haftası

Bu haftanın en önemli gökyüzü oalyı Venüs’ün terazi burcuna geçiş yapması. Venüs terazi burcunda 12 Eylüle kadar seyahat edecek. Bu tarihe kadar;seyahat planları yapabilirsiniz ki bu seyahatler keyif ve huzur verici olacaktır, yalnızlar sizden uzakta yaşayan, yabancı uyruklu veya yurt dışında yaşayan biri ile flört edebilirsiniz, ithalat-ihracat işleri ile ilgilenenler bu konularda kazançlarını arttırabilir, yeni siparişler alabilirsiniz. Hukuksal konularda da genel anlamda şans sizden yana olacak. Hobi niyetine yeni bir eğitime veya kursa da başlayabilirsiniz. Özellkle kadın figürlerden güzel destekler alabilirsiniz. Davalarda orta yolu bulmak, anlaşmaya varmak daha kolay olacaktır.

Balık ve Yükselen Balık; 
12 – 18  Ağustos Haftası


Bu haftanın en önemli gökyüzü oalyı Venüs’ün terazi burcuna geçiş yapması. Venüs terazi burcunda 12 Eylüle kadar seyahat edecek. Bu tarihe kadar;Bu tarihe kadar başkalarının finansal kaynaklarından rahatlıkla yararlanabilecek, ortaklaşa işlerden elde ettiğiniz kazançları arttırabilecek, miras, nafaka, prim, burs gibi konulardan yana şans sizden yana olacak. Yalnız sağlıkla ilgili harcamalarınız bu süreçte artabilir.