26 Ağustos 2013 Pazartesi

26 ağustos - 2 Eylül Haftası Burç Analizleri






Koç ve Yükselen Koç;
26 Ağustos -2 Eylül Haftası

Bu hafta gökyüzünde Venüs-pluto-uranüs-jüpiter arasında büyük kare, güneş/Neptün sert kontağı, Merkür-pluton olumlu kontağı ve marsın aslan burcuna girişi söz konusu olacak. Kısacası gökyüzü adeta panayır yeri gibi olacak.
Büyük kare ile birlikte, iş,kariyer, ilişkiler, aile içi ilişkilerde kazan çok fena kaynamakta. Özellikle ilişkisi olanlar bu hafta alttan almaya özen gösterin, ilişkiler bitebilir, boşanmalar olabilir, ortaklıklar son bulabilir. Bu hafta özellikle ikili ilişkiler ve özel hayat açısından ultra gergin bir hafta. Yeni ortaklıklara soyunmak içinde pek uygun değil. İncir çekirdeğini doldurmayacak konular birden büyük yangınlara dönüşebilir. Güneş/Neptün sert kontağı ile de arkadaşlarınızla aranızda yanlış anlamalar, aldanmalar, hayal kırıklıkları, aldatılmalar söz konusu olabilir, kendinizi dostluklar konusunda hayal kırıklığına uğramış hissedebilirsiniz. Finansal anlamda risk almak içinde hiç uygun bir süreç değil. Merkür/Pluto olumlu kontağı ile de terfi, yeni iş teklifi, işinizde destek, yeni müşteriler söz konusu. Kariyer anlamında nispeten iyi bir hafta olduğunu söyleyebilirim. Bu hafta mars aslan burcuna giriş yapacak ve 15 ekime kadar bu burçta seyahat edecek. Marsın aslan burcuna giriş yapması ile birlikte efor harcayacağınız, mücadele edeceğiniz alan aşk, çocuklar, özel hayatınıza ilişkin konular olacaktır.. Bu tarihe kadar yalnız olanlar aşkı bulma ve yaşama konusunda daha çok eforsarf edecekler. Çocuk sahibi olmayı planlayanlar bu konuyla ilgili bir takım tartışmalar içine girebilirler.Özel hayattaagresyon pek eksik olmaz, hamileliklerde düşükler söz konusu olabilir, hayatınızı riske atacak davranışlardan uzak durmanızda yarar var.
30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun

Boğa ve Yükselen Boğa;
26 Ağustos -2 Eylül Haftası
Bu hafta gökyüzünde Venüs-pluto-uranüs-jüpiter arasında büyük kare, güneş/Neptün sert kontağı, Merkür-pluton olumlu kontağı ve marsın aslan burcuna girişi söz konusu olacak. Kısacası gökyüzü adeta panayır yeri gibi olacak.
Büyük kare ile birlikte bu hafta seyahatlerde, kadınlarla ilişkilerde, iletişimde büyük sorunlar ve ruh olarak rahatsız, kendinizi rahat hissetmeyeceğiniz koşullar söz konusu. Bu hafta olası seyahatleriniz ve tatil planlarınız var ise son dakika aksaklıklar söz konusu olabilir. Bu hafta özellikle sağlığınızaextra dikkat edin, rutin kontrollerinizi aksatmayın, sağlığınızı riske atacak durumlardan uzak durun. Kadınlarla iletişimde ciddi problemler meydana gelebilir, müşterilerinizle tartışmalardan, kavgalardan uzak durmanızda yarar var. Güneş / Neptün sert kontağı ile özel hayatınızda hayal kırıklığı, aldanma, istediğinizi bulamama, aldatılma gibi temalar söz konusu olabilir. Partneriniz sizi bir konuda hayal kırıklığına uğratabilir, güveninizi zedeleyebilir. Merkür/pluto olumlu kontağı ise iletişim tabanlı yeni iş teklifleri gelebilir, pazarlama, halkla ilişkiler, satış işleri konusunda verimli bir hafta. Yurt dışı kaynaklı işlerinizde destekler, güzel fikirler ve olumlu ilerlemeler söz konusu olabilir. Bu hafta mars aslanburcuna giriş yapacak ve 15 ekime kadar bu burçta seyahat edecek. Marsın aslan burcuna giriş yapması ile birlikte evinizde onarım, tamirat gerektiren işlerle uğraşabilir,alım,satım, kiralama gibi konuları planlayabilir, organize edebilirsiniz. Aile içinde bir çok konuşulmayan, belki de halı altına itilen konular konuşulmak üzere gün yüzüne çıkabilir. Bunun yanı sıra, stresinizi daha çok ailenize veya birlikte yaşadığınız kişiler üzerine de yönlendirebilirsiniz. Bu tarihekadar  bir aile bireyinin ameliyatı da gündeme gelebilir. 
30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun


İkizler  ve Yükselen İkizler;
26 Ağustos -2 Eylül Haftası
Bu hafta gökyüzünde Venüs-pluto-uranüs-jüpiter arasında büyük kare, güneş/Neptün sert kontağı, Merkür-pluton olumlu kontağı ve marsın aslan burcuna girişi söz konusu olacak. Kısacası gökyüzü adeta panayır yeri gibi olacak.
Büyük kare ile birlikte bu hafta maddi konularda sınırlarınızı çok fazla aşmamanızı tavsiye ederim, finansal anlamda oldukça gergin bir hafta, lüks tüketimden uzak durmanızda, kesenizi çok fazla zorlamamanızda yarar var. Özellikle özel hayatınız, aşk hayatınız, varsa çocuklarınızla ilişkilerde büyük krizler, problemler söz konusu olabilir. Bu konularda riskli girişimlerde bulunmak için pek uygun zaman dilimi değil. Bu hafta size keyif verecek konulara, hobilerinize yönelmenizi tavsiye ederim. Güneş/ Neptün sert kontağı ile aileniz veya işinizden yana bir hayal kırıklığı, güven zedelenmesi gibi durumlar söz konusu olabilir. Bir de bu hafta yediklerinizedikat edin, zehirlenme, mide bozulması gibi durumlar söz konusu olabilir.Kariyeriniz veya ailenizle ilgili konularda çok istediğiniz bir şeyi veya konuyu bir süre ertelemeniz gerekebilir. Merkür/Pluto olumlu kontağı ile de finansal destek, kredi desteği, bir borcun kapanması, mali anlamda azda olsa nefes aldıracak gelişmeler söz konusu olabilir. Yaşamınızda ki en önemli krizin çözümlenmesi noktasında ummadık bir fikir bir akıl ile de karşılaşabilirsiniz. Ev, gayrimenkul, dükkan, arsa ..vb gibi bir konuda yatırım gibi planınız var ise güçlü kişilerden güzel desteklerde alabilirsiniz. Bu hafta mars aslan burcuna giriş yapacak ve 15ekime kadar bu burçta seyahat edecek. Bu nispeten iyi bir haber çünkü uzun süredir, gelen para gidiyordu, finansal anlamda daha fazla mücadele, stresli bir süreçti ama bu dönem bitti. Şimdi iletişim, eğitim ve seyahatler için mücadele veefor zamanı. Yalnız 15 ekime kadar lütfen trafikte daha dikkatli olun, aracınızın bakımınızı, ıvırınızıvırınıaksatmayın. Kazalara karşı dikkat edin, hem trafikte hem iletişimde.
30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun


Yengeç   ve Yükselen Yengeç;
26 Ağustos -2 Eylül Haftası
Bu hafta gökyüzünde Venüs-pluto-uranüs-jüpiter arasında büyük kare, güneş/Neptün sert kontağı, Merkür-pluton olumlu kontağı ve marsın aslan burcuna girişi söz konusu olacak. Kısacası gökyüzü adeta panayır yeri gibi olacak.
Büyük kare ile birlkte hayatınızın zorlanacağı, değişime açık olacağı alanlar, iş,ev ve kariyerinizle ilgili konular olacaktır. Özellikle ailenizde kadınlarla ilişkilerde daha dikkatli olun, evinizde incir çekirdeğini doldurmayacak bir konuyu gereksiz yere çok fazla abartıp büyütmeyin. Ev ya da işinizde değişim gerektiren fırsatlar yakalarsanız değerlendirmeyi ihmal etmeyin. Krizler bu hafta aile/iş arasında meydana gelebilir, iş/aile arasında denge kurmanız gerekebilir. Güneş / Neptün sert kontağı ile yanlış ve hatalı iletişimler, paktlerin, servislerin, iletilerin doğru kişilere gitmemesi, ulaşmaması, seyahatlerde unutkanlıklar söz konusu olabilir. İletişim konularda bu hafta oldukça dalgın olabilir, hesap hataları yapmaya eğilimli olabiliriz. Komşularımız veya kardeşlerimiz bizleri hayal kırıklığına uğratabilir. Merkür / Pluto etkileşimi ile de bu hafta önemli anlaşmalar, sözleşmeler gündeme gelebilir, fikir bazında çevremizde ki insanlardan güçlü destekler alabiliriz. Destek alacağımız kimseler ortağımız, eşimiz, partnerimiz olabilir, bu hafta onların fikirlerine önem vermenizde yarar var. İş anlamında yeni fikirler, projeler söz konusu hatta bunları hayata geçirmek içinde olumlu etkiler var. . Bu hafta mars aslan burcuna giriş yapacak ve 15 ekimekadar bu burçta seyahat edecek. Mars artık sizi rahat bırakıp Aslan burcuna giriş yapıyor bu hafta. Tabi bu sefer Marsı paraevinzide ağırlayacaksınız 15 Ekime  kadar, finansal konular ön planda olacak, yalnız mars adama harcatır! Para ile ilgili konularda daha fazla efor harcamanız gerekecektir, mücadele alanınız para ve kazançlara yönelecektir. Bütçeyi dengelemek bu süreçte çok önemli olacaktır. Gelen gider çünkü ve parayı elde tutmak zorlaşabilir. Hemen canınızı sıkmayın, para gelecek ki gidecek öyle düşünün.
30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun


Aslan   ve Yükselen Aslan;
26 Ağustos -2 Eylül Haftası
Bu hafta gökyüzünde Venüs-pluto-uranüs-jüpiter arasında büyük kare, güneş/Neptün sert kontağı, Merkür-pluton olumlu kontağı ve marsın aslan burcuna girişi söz konusu olacak. Kısacası gökyüzü adeta panayır yeri gibi olacak.,
Büyük kare ile birlikte, birlikte çalıştığınız kimseler, müşteriniz, iş ilişkisi içinde olduğunuz kimselerle mevzuları gereksiz yere uzatmayın. Komşularınızla gereksiz yere gerilmeyin, tartışmalı ortamlardan uzak durun, trafikte daha dikkatli olun, trafikte kimse ile tartışmayın. Bu hafta satış, pazarlama işlerinizde başarı söz konusu. Keza yaşamınızı disipline etmek, diyet,spor,egzersiz gibi programlara yazılmak içinde uygun bir süreç. Kadın akrabalarla aranızda gerginliklerde oluşabilir. Güneş/Neptün sert kontağı isefinans,para ile ilgili konularda güveninizin zedelenmesi, bir hayal kırıklığı ile karşılaşma potansiyeliniz olduğuna işaret etmekte. Maddi anlamda risk almak için pek uygun bir hafta değil açıkçası. Merkür/Pluto olumlu etkileşimi ile de yeni büyük iş projeleri, işinizi daha kolay ve etkin yapmak için harika fikirler, yeni müşteriler, iş anlamında gücünüze güç katacak durumlar söz konusu veya güçlü müşteriler.  Bu hafta mars aslan burcuna giriş yapacak ve 15 ekime kadar bu burçta seyahat edecek Mars uzunca bir süredir 12. evinizde hareket ediyordu, içsel sıkıntılar, girişimlerin engellenmesi, içslemücadele, ruhsal sıkıntılar üstüne sağlıkla ilgili mücadele, kendinizi hayatın gerisinde kalmış hissetme ve sürekli uykumodu halini bu hafta itibari ile üzerinizden atıyorsunuz. Bu harika! Çünkü bu süreç sizi bir nevi ateş topuna çevirecek,totinizin üzerinde oturmaya vaktiniz olmayacak, koşturma, mücadele dönemi. Tam girişim yapma, yeni başlangıçlar için harika bir süreç olacak. Hayatınız ciddi anlamda hız geliyor. Bunun yanı sıra cazibeniniz de aynı oranda arttıracak.
30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun


Başak   ve Yükselen Başak;
26 Ağustos -2 Eylül Haftas
ı Bu hafta gökyüzünde Venüs-pluto-uranüs-jüpiter arasında büyük kare, güneş/Neptün sert kontağı, Merkür-pluton olumlu kontağı ve marsın aslan burcuna girişi söz konusu olacak. Kısacası gökyüzü adeta panayır yeri gibi olacak.,
Büyük kare ile birlikte, finans anlamında değişimlere açık olmanızda yarar var, kazancınızın şekli ve miktarı değişebilir, iş değişimi söz konusu olabilir. Maddi anlamda abartılı harcamalar yapmak için pek uygun bir hafta değil açıkçası, borç almak, vermek, borçlanmak, kredi işine girmeyi de pek tavsiye etmiyorum. Keyfi harcamalarınızı abartabilirsiniz lakin bu hafta. Güneş/Neptün sert kontağı, özellikle ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konularda güven zedelenmesi, hayal kırıklığım gibi temaların olabileceğine işaret etmekte. Merkür/Pluto etkileşimi ile de size kazanç sağlayacak güçlü fikirler, projelerin artık hayata geçmesi, somutlaşması söz konusu. Aşk anlamında bu hafta olası belirsizlikler ortadan kalkmaya, netleşmeye başlayabileceğini söyleyebilirim. Kendinize bu hafta yeni hobiler, ilgi alanları bulabilir, hatta belki yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Bu hafta mars aslan burcuna giriş yapacak ve 15 ekime kadar bu burçta seyahat edecek.  12. evinizde seyahat edecek olan Mars  yenigirişimlere başlamak için pek, desteklemekz, sürekli bir engellenme hissi yaşarsınız veya girişimlerinizin önünde setler oluşur. Keza dünya size karşıymış gibi gelir, , içsel sıkıntılar,içsle mücadele, ruhsal sıkıntılar üstüne sağlıkla ilgili mücadele, kendinizi hayatın gerisinde kalmış hissetme ve sürekli uyku modu marsın size sunacakları arasında yer almaktadır.
30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun

Terazi   ve Yükselen Terazi;
26 Ağustos -2 Eylül Haftası
Bu hafta gökyüzünde Venüs-pluto-uranüs-jüpiter arasında büyük kare, güneş/Neptün sert kontağı, Merkür-pluton olumlu kontağı ve marsın aslan burcuna girişi söz konusu olacak. Kısacası gökyüzü adeta panayır yeri gibi olacak.,
Büyük kare ile birlikte, özellikle ikili ilişkiler, özel hayat kriz altında, eğer ki partneriniz var ise bu hafta onu biraz daha alttan almanızda, köprüleri yıkmamanızda yarar var, ilişkiler arenası biraz sakat, aniden ilişkiler biter, evlilikler boşanmaya kadar gidebilir. Bu hafta fiziksel olarakta major değişimleryapmak için pek uygun değil açıkçası. Estetik operasyon olmak, saçınızı rengini hiç denemediğiniz bir renk iledeğşitirmek…vb.  Kendinizi bu hafta genel olarak gayet huzursuz ve gergin hissedebilirsiniz hiçbir şey olmasa bile! Bu hafta güneş/ Neptün sert kontağı ile de özellikle ruh sağlığınıza dikkat etmeli, kendi kendinizi depresonasokmamalı, gereksiz endişe ve vesveselerle haftanızı rezil etmemeye özen göstermelisiniz. Endişe ve korkular zihninizi sarabilir. Sağlık anlamında da yediğiniz besinlere dikkat etmenizde yarar var, zehirlenme, mide bozukluğu gibi durumlar oluşabilir, uyku sorunları gündeme sık sık gelebilir. Merkür/Pluto etkileşimi ile de evinizde bir takım değişiklikler yapmayı hedefleyebilir, düşünebilir, planlayabilirsiniz. Gelecekle ile ilgili en yoğun kaygı ve endişeleri yaşayabileceğiniz bu hafta aile bireylerinizden de özelliklefikirsel anlamda destekler alabilirsiniz. Bu hafta mars aslan burcuna giriş yapacak ve 15 ekime kadar bu burçta seyahat edecek. Bu sayede sizler çok daha sosyal olup, arkadaşlarınızdan, dostlarınızdan destekler alabileceksiniz. Hayatınızın efor ve mücadele alanı sosyal çevre, arkadaşlıklar, dostluklar alanına kayıyor olacak. Mars sayesinde bu hafta arkadaşlarınızdan sürpriz destekler alabilecek, davetler, organizasyonlar, partiler gündemde olacak. Bazılarınız arkadaşlarınızla beraber minik seyahatlere çıkabilirsiniz. 
30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun

Akrep   ve Yükselen Akrep;
26 Ağustos -2 Eylül Haftas
Bu hafta gökyüzünde Venüs-pluto-uranüs-jüpiter arasında büyük kare, güneş/Neptün sert kontağı, Merkür-pluton olumlu kontağı ve marsın aslan burcuna girişi söz konusu olacak. Kısacası gökyüzü adeta panayır yeri gibi olacak.,  
Büyük kare ile birlikte özellikle kadın müşteriler, iş yaptığınız kimselerle güç ve ego mücadelesine girmemenizde yarar var. Bu hafta gizli, saklı, skandal sayılabilecek ilişkilerden uzak durun. Keza bu hafta olası çıkacağınız seyahatlerde krizler söz konusu olabilir, kimseyle dalaşmamaya özen gösterin, tartışmalı ortamlardan uzak durun.Sağlığınızla ilgili konularda da özelikle tansiyona dikkat etmenizde yarar var, rutin kullandığınız ilaçları almaı unutmayın, yaptırmanız gereken kontrolleri aksatmamaya özem gösterin.  Bu hafta güneş/Neptün sert etkileşimi sosyal ilişkiler, arkadaşlıklar anlamında özellikle hayal kırıklığı yaşamanıza veya güveninizi zedeleyecek durumların oluşmasına neden olabilir. Merkür/Pluto etkileşimi ile de iletişimle ilgili konularda yeni başlangıçlar yapmak, fikirler ve projeler üretmek ve akabinde bunları satmak için çok uygun bir süreçte olacaksınız. Web sitesi açmak, yazı yazmak, kitap yazmak, seminer vermek, eğitime başlamak içinde gayet uygun bir hafta. Bu hafta mars aslan burcuna giriş yapacak ve 15 ekime kadar bu burçta seyahat edecek.  iş hayatında parlama, mücadele, efor, stres dönemi başlıyor. Gözünüz korkmasın, çok daha fazla çalışacağınız, yaptıklarınızla çok daha fazla dikkat çekeceksiniz. Mars kariyer alanınızda ilerlemeye başlayacak ve 15 ekime  kadar bu alanda etkilerini gösterecek. İş ve kariyerinizle ilgili hedeflerinize ulaşmanıza az kaldı. Mars sizi bu konularda yükseltecek ve iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda zaferler kazandıracak sizlere. Rahatlıkla yöneticilerinizin dikkatini çekeceksiniz. Mars sayesinde sürpriz beklenmedik iş teklifleri, terfiler, projeler gündeme gelecektir. Birlikte çalıştığınız kişilerden destekler görebileceksiniz

Yay   ve Yükselen Yay;
26 Ağustos -2 Eylül Haftası
Bu hafta gökyüzünde Venüs-pluto-uranüs-jüpiter arasında büyük kare, güneş/Neptün sert kontağı, Merkür-pluton olumlu kontağı ve marsın aslan burcuna girişi söz konusu olacak. Kısacası gökyüzü adeta panayır yeri gibi olacak.,  
Büyük kare sayesinde bu hafta sosyal ilişkiler, arkadaşlıklar, dostluklarla ilgili konularda para meseleleri yüzünden krizler söz konusu olabilir, arkadaşlıklarınız testten geçebilir, güçlü ilişkiler bu hafta zayıflayabilir açıkçası. Bu hafta finansal konularda borç almak, vermek için pek uygun bir hafta değil. Sosyal hayatınızı canlı tutmak için daha çok para harcayabilirsiniz. Bu hafta güneş / Neptün sert kontağı yüzünden iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda hayal kırıklığı veya güveninizi zedeleyecek durumlarla karşılaşabilirsiniz, umduğunuzu bulamayabilir, iş ile ilgili hedef ve planlarınızı birkaç hafta daha ertelemeniz  gerekebilir. Merkür /pluto kontağı sayesinde iş anlamında yeni iş teklifleri ile de karşılaşabilirsiniz bu arada, her ne kadar hayal kırıklıkları söz konusu olsa da güçlü kişilerden harika destekler, fikirlerde size yardımcı olabilecektir. Daha çok nasıl para kazanabileceğiniz konularda fikirsel anlamda destekler alabilirsiniz. Bu hafta mars aslan burcuna giriş yapacak ve 15 ekime kadar bu burçta seyahat edecek.önümüzde ki 7 haftalık süreçte seyahatleriniz yükselen bir ivme ile artmaya başlıyor, bunların bazıları yurt dışına yapılacak olan yolculuklar olabilir. Bu 7 haftalık süreçte enerjinizi yönlendireceğiniz, mücadele vereceğiniz alanlar, akademik eğitim, hukuksal konular, seyahatler, yabancılarla ilgili işler olacaktır. Önemli, mevki ve statü sahibi kişilerle bir araya gelecek, onlardan harika destekler alabileceksiniz. Mars ile Uranüs desteği sayesinde bu hafta, yalnız olanlar sürpriz aşklar, karşılaşmalar yaşayabilirler, bunun yanı sıra birlikte olduğunuz, flört ettiğiniz kişilerle minik seyahatlere çıkabilir veya bunun planlarını yapabilirsiniz.

Oğlak   ve Yükselen Oğlak;
26 Ağustos -2 Eylül Haftası
Bu hafta gökyüzünde Venüs-pluto-uranüs-jüpiter arasında büyük kare, güneş/Neptün sert kontağı, Merkür-pluton olumlu kontağı ve marsın aslan burcuna girişi söz konusu olacak. Kısacası gökyüzü adeta panayır yeri gibi olacak.,  
Büyük kare sayesinde; iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda değişimlere açık olmalı, krizler söz konusu olabilir, kontrolünüz dışında gelişen olaylar sizleri fazlası ile gerekebilir, üstlerle ilişkilerde olası problemleri gereksiz uzatmak yerine Altan alabilmeyi öğrenmenizde yarar var. Bu hafta iş hayatında krizler söz konusu, özellikle kadınla ilişkiler iş hayatında daha problemli bir hal alabilir. Güneş/Neptün sert etkileşimi özellikle yakın çevrenizle, komşularınızla, kardeşlerinizle, yakın akrabalarınızla güven sarsabilecek olaylar, hayal kırıklığı olabilecek durumlar söz konusu olabilir. Trafikte dikkat, dalgınlık yüzünden sıkıntı yaşamayın, bu hafta e posta, sms, kurye gönderilerinizde dikkat edin, yanlış pakatler yanlış kişilere gitmesin. Merkür/Plutoetkileşimi sayesinde ise maddi anlamda size destek olabilecek fikirler, projeler, teklifler, anlaşmalar, sözleşmeler söz konusu. Bu hafta size iyi gelecek bir seyahatte söz konusu olabilir. Bu hafta mars aslan burcuna giriş yapacak ve 15 ekime kadar bu burçta seyahat edecek. İkili ilişkiler, evlilik, ortaklıklarda zorlanma, gerginlik, stres, mücadele dönemi sona eriyor. Bu önümüzde ki 7 hafta boyunca mücadele alanınız krediler, ödemeler, burslar, primler, nafaka, miras, ortaklaşa kazançlarla ilgili konulara kayıyor. Giderleriniz bu süreçte daha da artabilir. Mars ile evinizde, yaşadığınız yerde, ailenizde sürpriz değişimler meydana gelebilir. Finansal anlamda ailenizden destekler alabilirsiniz. Ya da kredi için araştırmalar yapabilirsiniz.

Kova   ve Yükselen Kova;
26 Ağustos -2 Eylül Haftası
Bu hafta gökyüzünde Venüs-pluto-uranüs-jüpiter arasında büyük kare, güneş/Neptün sert kontağı, Merkür-pluton olumlu kontağı ve marsın aslan burcuna girişi söz konusu olacak. Kısacası gökyüzü adeta panayır yeri gibi olacak.,  
Büyük kare sayesinde, eğitim, yayıncılık, yurt dışı ile ilgilikonular,hukukla ilgili konularda can sıkıcı gelişmeler söz konusu olabilir, bu konularda karşılaşabileceğiniz herhangi bir durumu çokta fazla abartmamaya özen göstermenizde yarar var, bu hafta iletişim kazalarına karşıda dikkatli olun, sağlığınıza gereken özeni gösterin özellikle ayaklarınıza, ayak bileklerinize dikkat edin. Bu hafta özellikle psikolojik olarak gergin olabilir, ruhsal anlamda kendinizi rahat hissetmeyebilirsiniz. Uyku düzeninizde de sıkıntılar söz konusu olabilir. Kronik rahatsızlıklarınız yeniden nüksedebilir. Güneş/Neptün sert kontağı ile de finansal konularda güveniniz zedelenebilir, para kaybedebilir, maddi anlamda bir konuda hayal kırıklığı gündeme gelebilir, beklentiniz gerçekleşmeyebilir. Merkür/ pluton kontağı sayesinde de gizliden gizliye kariyerinizle ilgili planlar yapabilirsiniz ama henüz açıklamak ya da sonuç almak için erken, birkaç hafta sonra şu an yaptığınız kariyerinizle ilgili konuların meyvelerini yiyebileceksiniz. Bu hafta mars aslan burcuna giriş yapacak ve 15 ekime kadar bu burçta seyahat edecek. İş ve çalışma ortamınızda ki gerginlik ve sağlıkla ilgili sorunların yerini artık ikili ilişkiler ve ortalıklarla ilgili gelişmelere, mücadele etmeniz gereken sürece bırakıyor. ilişkisi olanlar veya evlililer eşlerinin daha baskın, hareketli ve agresifolduğunu gözlemleyebilirler. Sizler bu dönem biraz alttan almanız gerekebilir. İkili ilişkilerde gerginlikler oluşabilir.sayesinde beklenmedik seyahatler gündeme gelebilir, eğitimle ilgili konularda sürpriz olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kardeşlerinizden ve yakın çevrenizden destekler alabilirsiniz. Sürpriz ortaklık teklifleri, anlaşma gerektiren konular oluşabilir. Olası yeni ortaklıklarda koşulları belirleyen taraf karşınızda ki kişi olacaktır.

Balık   ve Yükselen Balık;
26 Ağustos -2 Eylül Haftası
Bu hafta gökyüzünde Venüs-pluto-uranüs-jüpiter arasında büyük kare, güneş/Neptün sert kontağı, Merkür-pluton olumlu kontağı ve marsın aslan burcuna girişi söz konusu olacak. Kısacası gökyüzü adeta panayır yeri gibi olacak.,  
Büyük kare sayesinde özellikle sağlıkla ilgili konular içinextra harcamalar yapmanız gerebilir, maddi anlamda risk almak, yatırım yapmak için pek uygun bir hafta değil açıkçası.Mali krizler, kayıplar, zorlanmalar, ödemelerde hatalar, uğraşacağınız angarya işler olabilir. Estetik operasyon içinde pek uygun bir hafta değil açıkçası. Güneş/Neptün etkileşimi özellikle ikili ilişkiler, ortaklıklar, partner ilişkilerinde güven zedelenmesi, hayal kırıklığı, istediğinizi elde edememe gibi durumlar söz konusu olabilir.. Merkür/Pluto etkileşimi ile de arkadaşlarınızla yeni para kazanabileceğiniz fikirler üretebilirsiniz. Anlaşmalar, sözleşmeler imzalabilir, ortaklıklara girişmek için teklifler alabilirsiniz ama 10 gün kadar beklemenizde yarar olduğunu düşünüyorum. Bu hafta mars aslan burcuna giriş yapacak ve 15 ekime kadar bu burçta seyahat edecek. Mars 6. evinizde ilerlerken, birlikte çalıştığınız kişilerle daha heyecanlı, hareketli, enerjisi ve temposu yüksek bir sürece girersiniz. Çalışmaktan çok fazla kendinize zaman ayıramayabilirsiniz. İş temponuz yükseliyor. Yalnız bazılarınız sağlıkla ilgili konularla uğraşmaları gerekebilir, bazılarınız bu 7 haftalık süreç içinde ameliyatlar olabilirsiniz. Mars sizi aşırı yoracağından, beslenmenize dikkat etmenizde özellikle yarar vardır. Bünyeniz zayıf düşebilir.