23 Ağustos 2012 Perşembe

Savaşma - Seviş (Mars Akrep Burcunda 7 Ekime Kadar)





Hepinize Selam;

Güç, ihtiras, tutku, mücadele gezegeni Mars bugün saat 19:00’da akrep burcuna giriş yapacak ve 7 Ekime kadar bu burçta seyrine devam edecek. Mars, akrep burcunun yönetici gezegeni olduğundan en güçlü konumda olacak. Şimdi bunun hakkında biraz bilgi verelim;

-          7 ekim tarihine kadar derinleşişmesi, profesyonelleşilmesi gereken  konularda tam destek verecektir
-          Mars, akrep gibi dişil bir burçta yer alacağından dolayı direkt bir şekilde kendini ortaya koymaz, daha sinsice hareket edilmesine olanak sağlar. Sinsice, kurallı, derinden, hesaplar yaparak, taktiksel.
-          Savaşma –Seviş bu dönemin sloganıdır.
-          Bu seyahat uygun yerde, uygun zamanda,uygun şekilde harekete geçmek demek. Girişimlerimiz sonuçsuz kalmaz
-          Fiziksel güç ve sabrın birleştiği bir dönemdir bu
-          Gizemli, ökült konulara ilginin oldukça arttığı dönemdir, büyü,maji gibi konularda yaşantımıza kıyısından köşesinden girebilir, muhabbetlerimizde rastlayabiliriz
-          Dayanıklılığımızın test edileceği bir dönemdir bu ama sonuç elbette başarılı olacaktır
-          Daha detaycı, daha kuşkucu, tutkuların fora olacağı bir döneme giriyoruz
-          Sex, cinsellik, erotizmle ilgili konular yaşantımızda daha etkin bir şekilde yer almaya başlayacak, bu konularla ilgili daha çok haberlere rastlayabiliriz, elbette bununla ilgili dünyayı karıştıracak skandallarda söz olabilir
-          Özellikle mühendislik, madencilik, şarapçılıkla ilgili mesleklerle ilgili önemli gelişmeler kaydedilebilir
-          Yalnız mücadelelerimiz daha çok ya hep ya hiç yasası şeklinde çalışır, bu durumda biraz dikkatli olmakta yarar var
-          Özellikle petrolle ilgili konularda mücadele, gerginlikler oluşabilir bu süreçte beğenmedim
-          Ölümle ilgili konular, ölümle ilgili temalarda sıkça gözümüzün önüne gelebilir, özellikle gizli kalmış ölümler, gizli saklı kalmış ölüm-ölülerle ilgili sırlar,konular ortaya çıkabilir.
-          Türkiye açısından değerlendirdiğimizde ise;


Mars Türkiye’nin 5. evinde ilerleyecek, 5. ev kumar, spekülatif işler, doğurganlık, çocuklar, tiyatro, eğlence mekanları ve yerleri, spor müsabakaları demektir.

Daha önce ki sert mars transitinde Türkiye’de çocuklara yönelik cinsel tacizler çokça görünür olmaya başlamıştı yine böyle bir risk söz konusu.

Yine bir önce ki bu transit sırasında ölüm odaları bulunmuştu.

Özellikle 31 ağutos haftası eğitim, sınavlar, telif hakları ile ilgili gergin konular oluşabilir. DGS’nin sonuçları açıklanabilir.

11 Eylül haftasını hiç beğenmedim, Türkiye’nin hem plutonu hem de Uranüs’ü ile etkileşimde olacak, gizli saklı, kuytu yerlerde patlamalar, skandallar oluşabilir. Bu hafta özellikle direkt savaş olmasa bile savaşla ilgili konular ciddi gelişmeler, adımlar atılabilir. Devrimci hareketler, adımlar atılabilir. Savaş riski evet var ama Türkiye az hasarla, sıyırarak geçilecek bir süreç Kasımdan sonra asıl gergin etkiler başlayacak çünkü.  Ama 11 eylül haftası riskli, gergin, ölümlerin, tacizlerin, skandalların patlak verebileceği bir hafta. Türkiye’nin kendi içinde olayların oldukça karışacağı bir dönem ama dış ilişkiler konusunda daha sakin bir tempo ile hareket edebilir. Ama içsel ayaklanma, iç isyanlar, yöneticilere karşı isyan hareketli, yürüyüşler, mitingler..vs

Hatta ülke yöneticileri veya sanat camiasından önemli kişilere suikast saldırıları veya ölümleri de gündeme gelebilir.

Sporla ilgili başarılı haberlerin gelebileceği bir dönemde olacağız.

Özellikle 20 Eylül haftası, kadınlar, çocuklar, cinsellik konuları çok iç içe olabilecek. Kadınlar cinsel taciz hikayeleri, çocuklar cinsellikle ilgili konular ön planda olabilecek. Mars, Türkiye’nin Venüsü ile kavuşumda olacak.

Burçlar açısından değerlendirecek olursak eğer;

Koç ve Yükselen Koç Burcu;
7 ekime kadar akrep burcunda seyahat edecek olan mars, gücünüzü, kuvvetiniz yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın finansal konular, krediler, borçlar, ödemeler, ortaklaşa kazançlarla ilgili konular üzerinde olacağına işaret etmekte. Bu konularda yapacağınız mücadelelerden olumlu sonuçlar alacağınıza işaret etmekte. Bu tarihe kadar olası ameliyatlarınızda süperella geçecektir, sıkıntı yok. Enerjinizi para kazanmaya odaklayacaksınız biraz.



Boğa ve Yükselen Boğa Burcu;
7 ekime kadar akrep burcunda seyahat edecek olan mars, gücünüzü, kuvvetiniz yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın ilişkiler, ortaklıklar ile ilgili olduğuna işaret etmekte. İlişkilerinizi düzenlemek, ilişkilerden yana mücadele edeceğiniz durumlar olsa bile galibi siz olacaksınız. İlişkilerin ve ortaklıkların hızla canlanacağı bir dönem başlamış olacak sizler için. 


İkizler ve Yükselen İkizler Burcu;
7 ekime kadar akrep burcunda seyahat edecek olan mars, gücünüzü, kuvvetiniz yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın, çalışma ortamı, proje üretme, günlük rutin yapmanız gereken, uzun süredir ötelediğiniz işleri yapma, profesyonel destekle diyet veya spor, sağlık üzerine olacaktır. Mars güçlü bir yerleşimde olduğundan dolayı, bu konularda ki tüm girişimlerinizden olumlu ve hızlı sonuçlar alacağınıza işaret etmekte. İşeriniz hızlı bir şekilde yürüyecek, çözülecek, iş yerinizde hakkınızı daha etkin bir şekilde savunabilecek, daha hızlı ve rahat kilo verebilecek, uzun süredir yapmayı planladığınız ama yapmadığınız işlerinize hız vermeye başlayabileceksiniz.


Yengeç ve Yükselen Yengeç;
7 ekime kadar akrep burcunda seyahat edecek olan mars, gücünüzü, kuvvetiniz yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın aşk,özel hayat, hobiler, riskli girişimlerle ilgili konular üzerinde olabileceğine işaret etmekte. Eğer yalnız, sevgilisi olmayan gruptaysanız bir dolu flörtler söz konusu ama bu flörtlerin ama teması cinsellik üzerine olabilir, cinsel anlamda çok güçlü ilişkiler kurabilirsiniz. Bunun yanı sıra çocuk sahibi olmak için çok keyifli bir sürece giriyorsunuz, mars bu konuda 7 ekime kadar destek verecektir size. Bunu yanı sıra enerjinizi doğru bir şekilde kullanmak, kanalize etmek için hobilerinize yönelebilirsiniz, yeni hobiler edinebilirsiniz. Riskli girişimlerde bulunmaya, riskli aktivitelerde şansınızı denemeye çok daha açık olacaksınız, bu dönem alacağınız riskler zararla sonuçlanmayacaktır. Keza tv, medya, yayın, sahne önü..vb işlerde de gerekli mücadele sonunda istediklerinizi elde edebileceksiniz. 


Aslan ve Yükselen Aslan Burcu;
7 ekime kadar akrep burcunda seyahat edecek olan mars, gücünüzü, kuvvetiniz yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın ev, yuva, aile, yerleşim, yaşadığınız ve yaşamı sorgulama ile ilgili konular olabileceğine işaret etmekte. Evinizde tamirat gerektiren tüm işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Bunun yanı sıra ailenizle olası tartışmaların sonucunda haklı ve kazançlı olarak çıkabileceksiniz. Enerjinizin çoğunu evinizle ilgili konulara yöneltmeye başlıyorsunuz.


Başak ve Yükselen Başak Burcu;
7 ekime kadar akrep burcunda seyahat edecek olan mars, gücünüzü, kuvvetiniz yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın iletişim, eğitim, yakın çevre-kardeş-komşu ilişkileri, satış, pazarlama, tanıtım, reklam, halkla ilişkiler, web sitesi, blog, internet ile ilgili işler üzerinden olacağına işaret etmekte. Komşularınız ve kardeşlerinizle ilgili her türlü konularda gireceğiniz mücadele gerektiren konularda şans sizden yana olacak, elinizde ki ürünlerin satışı, pazarlaması, satılması konusunda motive bir şekilde hareket edebileceksiniz. Web sitenizi ve internetle ilgili projelerinizi köpürtmek için harika bir dönemde olacaksınız. 

Terazi ve Yükselen Terazi Burcu;
7 ekime kadar akrep burcunda seyahat edecek olan mars, gücünüzü, kuvvetiniz yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın, kazançlar, para, finansal konularla ilgili olacaktır. Mars en güçlü konumda, zarar değil yarar olarak işleyecektir. Paranızı daha etkin bir şekilde arttırmanın yollarını bulabilirsiniz. Evet dürüst olalım mars adama harcatır ama gelecek ki harcayacaksınız! Maddi olarak tuttuğunuzun  elinde kaldığı değil, tuttuğunuzu koparttığınız bir dönemde olacaksınız.


Akrep ve Yükselen Akrep Burcu;
7 ekime kadar burcunuzda seyahat edecek olan mars, gücünüzü, kuvvetiniz yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın kendi kişisel yeteneklerinizi, motivasyonlarınızla ilgili olabileceğine işaret eder. Uyku dönemi sona erdi arkadaşlar, artık harekete geçme, girişimlerde bulunma, yaşamınızda hız katma zamanı! Şu dönem sizler için süper bereketli bir dönem, iyi kullanın. Yalnız sakarlıklar ve minik kazalara da dikkat edin, işin içinde mars var sonuçta. Daha dışa dönük, hareketli, sınırları zorlama isteğiyle dolup taşacaksınız. Cinsel anlamda da tam performans sergileyeceğiniz bir dönemde olacaksınız.


Yay ve Yükselen Yay Burcu;
7 ekime kadar akrep burcunda seyahat edecek olan mars, gücünüzü, kuvvetiniz yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın, ruhsal konular, bilinç altı, sağlık, yaşamınızda kontrolünüz dışı gelişen olaylar, konular, gizli düşmanlıklar, dedikodular üzerine olacağına işaret etmekte. Bu dönem arkanızdan iş çeviren, gizli düşmanlıklar besleyen kişilerle yüz yüze gelmek durumunda kalabilirsiniz, belki de yüzleşme dönemidir ama hepsinin üstesinden gelebileceğinizi unutmayın. Yalnız bu süreçte bağışıklık sisteminiz çok kuvveti olmayabilir, çabuk rahatsızlanabilirsiniz, bu yüzden extra dikkatli olmanızda yarar var. Kendi içinize dönebilir, ruhsal, psikolojik, bilinç altı ile ilgili konulara daha fazla kafa yorabilirsiniz. Uyku düzeni ise hafiften sorun teşkil edebilir. 


Oğlak ve Yükselen Oğlak Burcu;
7 ekime kadar akrep burcunda seyahat edecek olan mars, gücünüzü, kuvvetiniz yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın sosyal ilişkiler, dostluklar, arkadaşlıklarla ilgili konular olacağına işaret etmekte. Sosyal çevreniz süper hareketleniyor, yeni insanlarla tanışma, onlarla ortak bilinçle hareket etme dönemi, bu dönem daha önce görüşmediğinizden çok daha fazla insanla görüşebilir, arkadaşlarınızla çok daha vakit geçirebilirsiniz. Onlardan fayda ve destek görebileceksiniz. Olası tartışmalarınızda bile genelde haklı taraf siz olacaksınız. 


Kova ve Yükselen Kova Burcu;
7 ekime kadar akrep burcunda seyahat edecek olan mars, gücünüzü, kuvvetiniz yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın iş ve kariyerinizi ilgliendiren konular olacağına işaret etmekte. Bu dönem kariyerinizde hızla yol alabilirsiniz, yapacağınız mücadelenin verimli meyvelerini alma zamanı artık sizler için. Güçlü olmak, güçlü görünmek, iddialı görünmek önemli olacaktır. İstediğiniz işi elde edebilir, daha iyi koşulları olan işler için mücadele edebilirsiniz. Bu dönem özellikle yöneticilerinizden, sizin üst konumunuzda olan kişilerden güzel destekler söz konusu olabilecektir. Şu dönem kariyerinizi ve işinizi ilgilendiren her konuda asılın arkadaşlar, elinizden hiçbir şey kurtulamaz.



Balık ve Yükselen Balık burcu;
7 ekime kadar akrep burcunda seyahat edecek olan mars, gücünüzü, kuvvetiniz yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın, yurt dışı ile ilgili işler, yabancılar, akademik eğitim, yurt dışı yolculukları, ithalat-ihracatla ilgili konular, din, felsefe ile ilgili konular üzerinde olacağına işaret etmekte. Bu konularda ki girişimlerinizden kazançlı çıkabilecek, önünüze gelen her türlü engeli rahatlıkla aşabilecek güçte olacaksınız.