27 Ağustos 2012 Pazartesi

27 Ağustos - 2 Eylül Haftası Haftası Burç Analizleri


Koç ve Yükselen Koç;
27 Ağustos -  2 Eylül Haftası Haftası

1 Eylül’de Merkür başak burcuna giriş yapacak ve 17 Eylüle kadar bu burçta seyahat edecek. Hayatınızda akla gelebilecek her türlü iletişim odağınız, iş ortamınız, birlikte çalıştığınız kişiler, günlük işleriniz üzerine olacak. İş arayanlar bu süreçte başvurular yapabilir, yeni iş görüşmelerine çağırılabilirsiniz. İş ortamınızda çok daha detaycı, eleştirel ve titiz olabileceksiniz. İş ile ilgili bir eğitim başlayabileceği gibi, hali hazırda yaptığınız iş ile ilgili yeni şeyler öğrenmeye çok yatkın olacaksınız. Hafta sonuna doğru özellikle yeni iş teklifleri ve projelerle karşılaşabilir, üstlerinizden destekler alabilir, önemli toplantılar veya projeler gündeme gelebilir. Daha ikna edici, araştırmacı ve meraklı olacaksınız.  Bu hafta Güneş-Pluton etkileşimi özellikle bu etkileri arttırcı nitelikte olacaktır, iş yerinizde güçlü kişilerden destekler, büyük güçlü iş projeleri, finansal anlamda sizi tatmin edecek işsel gelişmeler söz konusu olabilecektir. Kısacası iş ve kariyer odaklı ama olumlu gelişmelerin olacağı bir hafta sizleri bekliyor olacak.


Boğa ve Yükselen Boğa;
27 Ağustos -  2 Eylül Haftası Haftası


1 Eylül’de Merkür başak burcuna giriş yapacak ve 17 Eylüle kadar bu burçta seyahat edecek. Yalnız olanlar birden fazla kişi ile flört edip karar verme aşamasına gelebilirler, bolca mesajlaşma,mailleşme ve telefonlaşmalar gündemde olacak. Size keyif katacak veya mutlu edecek yeni şeyler öğrenmeye başlayabilir, eğitim almaya karar verebilirsiniz. Bunun yanı sıra daha esprili, neşeli olacaksınız. Yaratıcılık gerektiren konularla ilgilenen özellikle yazar ve şairler,reklam metni yazarlar…vs bu süreçte ilginç fikirleri ile dikkat çekici olacaklar. Bu hafta yurt dışından, yabancılardan, uzak yerlerden keyifli haberler alabilirsiniz. Eylül 17’ye kadar ciddi anlamda aşkı bulmak için harika fırsatlar elde edeceksiniz. Çocuk sahibi olmayı planlayanlar, yine bu tarihe kadar keyifli gelişmelerle karşılaşabilirler. Güneş ile Pluton arasında ki keyifli açının kesinleşeceği bu hafta; bir avukat, muhasebeci, önemli mevki sahibi biri sizin yardımınıza koşabilir. Bu özellikle size finansal anlamda kazanç getirecek olan bir teklif veya fikirde olabilir. Yurt dışı, alım-satım, seyahatler konusunda da keyifli gelişmeler bekleyebilirsiniz.


İkizler ve Yükselen İkizler;
27 Ağustos -  2 Eylül Haftası Haftası

 1 Eylül’de Merkür başak burcuna giriş yapacak ve 17 Eylüle kadar bu burçta seyahat edecek.  Bu dönemde  süreçte ev,yuva,aile, yerleşime ait konularda önemli kararlar alınabilir, aile içinde önemli konuşmalar, toplantılar meydana gelebilir. Bazılarını köklerinizi araştırabilir, aile geçmişinizle ilgilenebilirsiniz. Güneş ile Plutonun olumlu etkileşimi sayesinde, yeni ev almak, kiralamak, değişiklikler yapmak, ipotek için finansal anlamda destek arayışına girebilirsiniz. Araştırmalar yapabilirsiniz. Bu banka kredi çekmek, borç almak ..vb şekillerde olabilir. Yine bu açı sayesinde finansal olası bir krizi mantıklı yaklaşımlarınızla üstesinden gelebileceğinize işaret etmekte. Eğer kendi işinizin sahibi iseniz, bu yeni bir müşteri veya yeni bir işin habercisi de olabilir. 1 Eylül’de Merkür başak burcuna giriş yapacak ve 17 Eylüle kadar bu burçta seyahat edecek. Yaşamınızda ki olası krizleri bu hafta size yarar olacak şekilde çok iyi idare edebilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç;
27 Ağustos -  2 Eylül Haftası Haftası


1 Eylül’de Merkür başak burcuna giriş yapacak ve 17 Eylüle kadar bu burçta seyahat edecek. Site açma, blog açma, araştırma, yeni eğitimler, seyahatlerle ilgili türlü gelişmeler sağlayacaktır hayatınıza. Reklam, tanıtım gibi işlerle ilgilenebilir, bazılarınız ise yeni bir dil öğrenmek için hazırlıklar yapabilirler. Yakın çevreniz-kardeşleriniz-komşularınızla olası sorunları mantıklı bir şekilde çözüm üreterek üstesinden gelebileceksiniz.  Fakat bu hafta özellikle Pluton ile Güneş arasında ki uyumlu etkileşim, ile eşinizden, ortağınızdan, partnerinizden fikirsel anlamda destekler alabileceğinize işaret etmekte. Bunun yanı sıra, önemli anlaşmalar, sözleşmeler gündeme gelebilir. Özellikle para ile ilgili olabilir bu görüşmeler. Güçlü kişilerden güçlü destekler, ortak girişimlerinizde başarı elde oranının oldukça yüksek olacaktır bu hafta.


Aslan ve Yükselen Aslan;
27 Ağustos -  2 Eylül Haftası Haftası

 1 Eylülde Merkür burcunuzdan çıkıp Başak burcuna geçtiğinde artık nefes almaya başlayacaksınız. 17 Eylüle kadar finansal konularda önemli anlaşmalar, sözleşmeler, fikirler, projeler, detay gerektiren işlerde başarı sizinle olacaktır. Fikirlerinizi paraya dönüştürebilir, finansal konularla ilgili mnik seyahatler yapabilirsiniz. Bütçenizi değerlendirmek, hesaplamak, mantıklı kararlar almak için güzel bir süreç olacak sizler için. Yine bu dönemde yeni size kazanç sağlayacak tekliflerle de karşılaşabilirsiniz. Bunun yanı sıra elektronik aletler alabilir, hediye gelebilir, satın alabilirsiniz. Bu hafta Güneş ile Plutın arasında ki etkileşim sayesinde iş ortamınızdan, birlikte çalıştığınız kişilerden gelecek olan güzel desteklere işaret etmekte. Bu destek fikir veya proje bazında veya bir iş teklifi şeklinde de gerçekleşebilir. Ya da iş hayatınıza kullanacağınız bir bilgi portalı, web sitesi ile ilgili de çalışmalara başlayabilirsiniz


Başak ve Yükselen Başak;
27 Ağustos -  2 Eylül Haftası Haftası

1 Eylülde Merkür burcuna giriş yapacak ve 17 Eylüle kadar kadar kalacak. Bu tarihe kadar hayatınızla iletişim faaliyetleri hızlanacak, çok daha fazla iletişim odaklı olmaya başlayacaksınız. Yeni başlangıçlar yapabileceksiniz, bu eğitimle ilgili olabilir, yani anlaşmalarla ilgili olabilir. Yeni şeyler okumak, araştırmak için harika zamanlar. Alacağınız haberler genel anlamda tatmin edici olacaktır. İletişim yeteneklerinizi çok daha rahat bir şekilde ortaya koyacak kendinizi net ve rahat bir şekilde ifade edebileceksiniz. Önemli belgelerin imzalanması,önemli görüşmeler yapmak için uygun zamanlar olacaktır. Hemen akabinde Pluton ile güneş arasında ki etkileşim sayesinde aşk hayatınıza ilişkin önemli haberler alabilirsiniz, görüşmeler gerçekleşebilir, çocuklarınızın hayatına ilişkin keyifli gelişmeler yaşayabilirsiniz. İlişkileri ve özel hayatı biraz daha derinlemesine sorgulayabilir ve kendinize rota da çizebilirsiniz. Bunun yanı sıra yaratıcılık gerektiren önemli projelerle ilgili görüşmeler de gerçekleşebilir.


Terazi ve Yükselen Terazi;
27 Ağustos -  2 Eylül Haftası Haftası

 1 Eylülde Merkür 12. evinize giriş yapacak, burası kapalı, görünmeyen, gizli işlerin olduğu alandır. İletişim hayatınızda biraz geri planda kalır ve kendinizi ifade etmek için çok daha fazla çaba sarf etmeniz gerekir. 17 Eylüle kadar Merkür burada seyahat edecek, bu tarihe kadar bir takım dedikodular, arkanızdan çevrilen işlerle ilgilenmeniz gerekebilir. İletişim bu noktada biraz daha içe dönük olacaktır, hayatı sorgulayabilir, hangi yöne doğru gideceğinizi düşünebilirsiniz. Bunun olası en iyi yanı gelecekle ilgili bir takım planlar yapmaktır aslında, hedeflerinizi belirlemek ve bu hedeflere nasıl ulaşacağınıza dair planlar yapmaktır. Düşündüklerinizi, isteklerinizi net bir şekilde ortaya koymakta zorlanabilir, çekinebilirsiniz. Fakat bunu yapmaz iseniz kazana siz olursunuz. Güneş ve Pluton gçlü bir görünüm gerçekleştirecekler, ev eşrafından, ev arkadaşınızdan, ailenizden bazı fikirsel anlamda destekler alabilirsiniz, geçmişe ait bir takım konular yeniden gün yüzüne gelebilir ve konuşmanız üzerinden geçmeniz gerekebilir. Ya da ailenizden finansal anlamda bir destek alabilir, evinizde bir takım değişiklikler yapmak için belki de kredi-borç para arayışına girebilirsiniz. 


Akrep ve Yükselen Akrep;
27 Ağustos -  2 Eylül Haftası Haftası

 1 Eylülde Merkür başak burcuna giriş yapacak 17 Eylüle kadar bu burçta yolcuğuna devam edecek. Bu gayet güzel bir yerleşim olacak çünkü hayattan isteklerinizi ve umut ettiklerinizi daha kolay bir şekilde elde etmeniz konusunda size destek olacaktır. İş hayatında kazandığınız gelirleri arttırabileceğiniz keyifli proje veya tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Bunun yanı sıra, arkadaşlarınız ve sosyal çevreniz hareketlenmeye, iletişiminiz artmaya başlıyor. Yeni tanışmalar, yeni çevreler içine girmeye başlayacaksınız. Merkür başak burcuna girdikten hemen sonra Pluton/Güneş  ile güçlü bir görünüm gerçekleştirecek, bu önemli bir sözleşme veya anlaşmanın işaretine benziyor. Bu kariyerinize ilişkin alabileceğiniz güzel bir haber, telefon veya e-posta da olabilir. Yakın çevrenizden, arkadaşlıklarınızdan, dostlarınızdan fikirsel anlamda güzel destekler görebilirsiniz. Ya da bir eğitime başlayabilirsiniz veya kursa ya da en azından bununla ilgili daha kararlı davranabilirsiniz


Yay ve Yükselen Yay;
27 Ağustos -  2 Eylül Haftası Haftası

Merkür 1 Eylülde Başak burcuna giriş yapacak ve 17 Eylüle kadar bu burçta seyahatine devam edecek. 10. evinize giriş yapacak olan Merkür, iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda bu tarihe kadar iletişim odaklı olacağınıza işaret etmekte. Üstlerden önemli destekler, tavsiyeler, terfiler alabilirsiniz. İşinizle ilgili seyahatler ön plana çıkabilir, yeni bir takım eğitimler, seminerler gündeme gelebilir. İş arayanlar bu süreçte bir çok iş görüşmesine gidebilirler. Merkür başak burcuna geçtikten geçtikten hemen sonra pluton/güneş arasında  güçlü bir etkileşim olacak, harika bir iş teklifi olabileceği gibi, finansal anlamda kazançlarınızı arttırabilecek bir görüşme, toplantı veya haberde olabilir. Ya da finansal konularla ilgili iş yerinizle bir takım görüşmeler yapabilirsiniz.


Oğlak ve Yükselen Oğlak;
27 Ağustos -  2 Eylül Haftası Haftası


1 Eylülde Merkür başak burcuna giriş yapacak, 9. evinizde 17 Eylüle kadar seyahat edecek olan Merkür, sizi hayatın anlamı, din, felsefe, gibi konularda daha fazla araştırmaya,okumaya yöneltebileceği gibi, uzak yerlere seyahatler, yurt dışı ile ilgili işler, uluslar arası işler, pasaport ve vize işleri ile uğraşabileceksiniz. Yine hukuksal konularla ilgili beklentisi olanlar, bu süreçte keyifli gelişmeler yaşayabilirler. Bu hafta Güneş ile  burcunuzda ilerleyen Pluton ile güçlü bir görünüm gerçekleştirecektir. Bu önemli bir finans görevlisi, avukat, profesör veya önemli mevki sahibi birinden gelebilecek olan güzel bir desteğe işaret etmekte. Ya da uzak bir yere yolculukta olabilir bu. 


Kova ve Yükselen Kova;
27 Ağustos -  2 Eylül Haftası Haftası

 1 Eylülde Merkür burç değiştirip başak burcuna giriş yapacak 26 Eylüle kadar bu burçta seyahatine devam edecek. 8. evinizde ilerleyecek olan Merkür, başkalarına ait finansal konular, ortaklaşa kazanımlar, miras ile ilgili konular, nafaka,prim, ödeme ..vb konularla ilgili iletişim, haberleşmeyi çok daha etkin bir hale getirecektir. Bu konularla ilgili sözleşmeler, anlaşmalar toplantılar, görüşmeler gündeme gelebilir. Kredi çekmek için ciddi araştırmalar yapabilirsiniz. Veya parayı nasıl kazanacağınıza dair fikirlerinizi somutlaştırmak için gerekli desteği bulabilirsinizBu hafta Güneş ile Pluton güçlü bir görünüm yapacak; finansal konular ve geleceğe yönelik hedefleriniz planlarınız ile ilgili gizlilik içinde hareket etmeye meyilli olabilirsiniz. Ya da derin ve gizliden ciddi araştırmalar içine girebilirsiniz. Her ne şekilde olursa olsun bu etki size finansal anlamda zihninizi meşgul etmesine neden olacaktır.



Balık ve Yükselen Balık;
27 Ağustos -  2 Eylül Haftası Haftası

1 Eylülde Merkür başak burcuna giriş yapacak ve 17  Eylüle kadar bu burçta seyrine devam edecek. Bu tarihe kadar yeni anlaşmalar, sözleşmeler, kontratlar, imzalar gündeme gelebilir. Bazılarınız evlilik yolunda önemli adımlar atabilirsiniz. Bazılarınız ise yeni ortaklık teklifleri ile karşılaşabilirsiniz. Merkür ikili ilişkilerden yana sizleri oldukça iletişim odaklı bir hale getirecektir.Bu hafta Güneş işe Pluton arasında ki  güçlü etkileşimi ile arkadaşlarınızdan, dostlarınızdan güçlü destekler alabilirsiniz. Yazma, iletişim, öğrenme, eğitimle ilgili konular daha fazla ön plana çıkacaktır hayatınızda. Bir arkadaşınızın, dostunuz sizi yönlendirecek önemli fikirler verebilir, destekler sunabilir.