13 Ağustos 2012 Pazartesi

13 – 19 Ağustos Haftası Burç Analizleri


Koç ve Yükselen Koç;
13 – 19 Ağustos Haftası;

Bu hafta gökyüzü biraz gergin, mars-satürn etkileşimi hakim olacak akabinde Venüs/Uranüs/pluto üçlüsü özel bir görünüm yapacak ve aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Öncelikle bu hafta ikili ilişkilere dikkat diyoruz. iliskiler,evlilik,ortakliklarla ilgili sorunlar,sikintilar,kayiplar soz konusu,ayriliklar,bosanmalar,iliskilerde tikaniklilar söz konusu. Bu hafta sabretmeye biraz daha ihtiyacımız olabilir. Akabinde bu hafta yaşadığınız yeri değiştirmek, yeni ev almak, evinizde dekoratif değişiklikler yapmak için girişimlerde bulunabilirsiniz. Yalnız eviniz içinde olası kazalara, sigorta atmalarına, arızalara karşı hazırlı olmanızda yarar var. Ev içinde aniden minik bir durum kontrol dışı büyüyebilir, tartışmalardan uzak durmanızda yarar var. Ve geldi sıra aslan burcundaki yeni aya; Bu yeni ay oldukça olumlu, süperella etkilere sahip. Aşk ve yaratıcılık gerektiren konularda şanslı, sürpriz gelişmelerin olacağı etkiler altında olacaksınız. Finansal anlamda da genel olarak iyi olmakla birlikte, abartılı harcamalar, yüklü ödemeler yapmanız gerekebilir. Bence ki karar size ait her zaman!  Oldukça keyifli, eğlenceli, sürprizli, hareketli ve sizleri çok mutlu edecek gelişmeler getirecek bu yeni ay! Sizlerin adına ben bile heyecanlandım!


Boğa ve Yükselen Boğa;
13 – 19 Ağustos Haftası

Bu hafta gökyüzü biraz gergin, mars-satürn etkileşimi hakim olacak akabinde Venüs/Uranüs/pluto üçlüsü özel bir görünüm yapacak ve aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Bogalar once saglik diyoruz, is yaptigimiz kisilerle terso durumlar olusabilir,isler gecikir,aksar,musteriler ariza cikarir. Özellikle iş ilişkilerinde ve sağlığa bu hafta extra dikkat ediyoruz. Sonrasında bu hafta iletişim kazalarına, hukuksal sorun yaratacak konulara karşı tedbirli ve dikkatli olmamız gerek. Yanlış anlamalar, arkamızdan dönen bir takım ani olaylara karşı uyanık olmamızda yarar var. Bu yeni ay harika etkilere sahip olacak.  ev-yuva-aile-yerleşime ilişkin konuların çok daha etkin bir şekilde hayatınızda görünür olacak. Oldukça keyifli, sürprizli, güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yalnız bu yeni ay zamanı, duygusal anlamda özellikle daha coşkulu, abartılı davranışlar içinde olabilir, olası olayları abartma eğiliminde olabilirsiniz, buna bir parça dikkat! Evinizin ihtiyacı olan önemli bir elektroniği de alabilirsiniz


İkizler  ve Yükselen İkizler;
13 – 19 Ağustos Haftası

Bu hafta gökyüzü biraz gergin, mars-satürn etkileşimi hakim olacak akabinde Venüs/Uranüs/pluto üçlüsü özel bir görünüm yapacak ve aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek. asktan zarar gorme,iliskilerin sikinti yaratmasi,ask kaybi,dostlarla aranin acilmasi,arkadaslardan zarar gorme gibi durumlar oluşabilir, hem özel hem sosyal hayatınız pekte istediğiniz şekilde ilerlemeyebilir. Bu hafta finansal konularda dikkatli olmalı, yatırımlarınızı dikkatli değerlendirmelisiniz. Bu hafta riskli girişimlerde bulunmak için pekte rahat ve uygun değil açıkçası. Değerli eşyalarınıza sahip çıkmanızı önerebilirim. Aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek ve harika etkiler yağdıracak hayatınıza! Sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan beklenmedik destekler görebilecek, fikirlerinizi çok daha kolay bir şekilde kabul ettirebileceksiniz. Türlü projeler zihninizde canlanmaya başlayacak. Bir takım fırsat ve şanslarla, tekliflerle karşılaşabilirsiniz fakat bu teklifler değerlendirilmeye müsait olgunlukta olmayabilir şu an. Biraz sabredin, çok değil zamanı geldiğinde değerlendirebileceksiniz. 


Yengeç   ve Yükselen Yengeç;
13 – 19 Ağustos Haftası

Bu hafta gökyüzü biraz gergin, mars-satürn etkileşimi hakim olacak akabinde Venüs/Uranüs/pluto üçlüsü özel bir görünüm yapacak ve aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek. ailevi sorunlar,aile ile ilgili kayiplar,ikamet edilen yerle ilgili sorunlar,ysamdan beklentilerin dusmesi,depresyon,hedef sapmasi gibi durumlar oluşabilir. Bu hafta biraz sabır haftası açıkçası. Bu hafta özellikle ikili ilişkiler, özel hayatla ilgili kıskançlık durumları oluşabilir. Yalnız olanlar iş çevrenizden biri ile yakınlaşmalar söz konusu olabilir. Aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek! Bu yeni ay harika etkilere sahip, hemen olası etkilerinden bahsedelim. Öncelikle güzel hediyeler alabilirsiniz,  çok istediğiniz bir eşya ve gerece sahip olabilirsiniz. Yeni bir iş teklifi ile karşılaşabilir, finansal anlamda yeni kazanç kapıları ile karşılaşabilirsiniz. Arkadaşlarınız ile bir araya gelebilir, bir kutlama, organizasyon, etkinliğe katılabilirsiniz. Tabi bu yeni ay etkisi ile, abartılı harcamalar içine de girebilirsiniz, aman dikkat diyelim! Ama ben bu yeni ay sürecini çok sevdim!Hepiniz için harika sürprizleri var çünkü!


Aslan   ve Yükselen Aslan;
13 – 19 Ağustos Haftası

Bu hafta gökyüzü biraz gergin, mars-satürn etkileşimi hakim olacak akabinde Venüs/Uranüs/pluto üçlüsü özel bir görünüm yapacak ve aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek. iletisim problemleri,iletisim aksakliklari,trafik kazalari,komsulrla ilgili sikinti,ifade sorunlari,fikir tartismalri ve zarar gorme konusunda dikkatli olmanızda yarar var. Bu hafta özel hayatınız biraz risk noktasında, aldatma-aldatılma gibi durumlar söz konusu olabilir, ilişkilerde gereksiz gerginliklere karşı dikkat. Cinsel yolla bulaşan hastalıklara karşı da dikkatli olmanızda yarar var, prezervatif kullanmayı veya korunmayı ihmal etmeyin. Ya da umumi tuvaletlerde daha dikkatli olun. Burcunuzda bir yeni ay meydana gelecek, bu çok pozitif bir yeni ay olacak. Hayatınızda yeniliklere yer açmanın vakti geldi, bu yeni ay zamanı iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda oldukça şanslı etkiler altında olacaksınız, fırsatlar ve şanslar elde edebilirsiniz, sizleri 4 ayak üzerine düşürecek bu yeni ay. Özellikle yalnız olanlar, hayatınıza yeni birini almak için hazırlıklı olabilirler. Size,keyif, mutluluk verecek yeni adımlar atacaksınız. Sizlerin yerine şimdiden heyecanlandım! 


Başak   ve Yükselen Başak;
13 – 19 Ağustos Haftası

Bu hafta gökyüzü biraz gergin, mars-satürn etkileşimi hakim olacak akabinde Venüs/Uranüs/pluto üçlüsü özel bir görünüm yapacak ve aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek. maddi kayip,kazanclarin azalmasi,parada bereketsizlik,yatirim yapmayin,borc vermeyin,odemelerin gelmemesi,finansal krizler söz konusu, bu hafta bu konularda dikkatli adım atmanızda yarar var. Eğer özel hayatınızda kimse yok ise bu hafta flörtler, yakınlaşmalar söz konusu olabilecektir. Özellikle arkadaşlarınız sizler için çöpçatanlık yapabilirler. Hayatınızda biri var ise yalnız durum biraz karışık, gereksiz gerginliklere, tartışmalardan uzak durmanızda yarar var. Aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek, bu yeni ay etkisi ile arkanızdan dönen türlü dolaplar, dedikodular hepsi ortaya çıkmaya başlıyor, bu tamda kimin dost kimin düşman olduğunu anlamanızı sağlayacak. Hayatınızla ilgili bir takım gelişmeler üzerinde söz sahibi olmanız zor olabilir, koşulları ve şartları idare etmekte zorlanabilirsiniz. Bu yeni ay döneminde, yurt dışı, seyahatler, yabancılarla ilgili konularda da bir takım gelişmeler yaşayabilir, sonradan değerlendirebileceğiniz fırsatlar elde edebilirsiniz. 


Terazi   ve Yükselen Terazi;
13 – 19 Ağustos Haftası

Bu hafta gökyüzü biraz gergin, mars-satürn etkileşimi hakim olacak akabinde Venüs/Uranüs/pluto üçlüsü özel bir görünüm yapacak ve aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek. yasamin engeller cikarmasi,hastaliklar,basbelasi isler,ilerleyememe,sorunlarla ugrasma,guc mucadeleleri söz konusu, stresli bir hafta, sakinliğinizi korumanızda yarar var. İş ve kariyer anlamında ani gelişen durumlar söz konusu, eğer aklınızı kullanabilirseniz bu hafta iş ile ilgili bir krizi kendi yararınıza dönüştürebilir, karlı çıkabilirsiniz. Aslan burcunda harika bir yeni ay meydana gelecek! Bu yeni ay zamanı Venüs işin içinde olacağı için, sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan türlü aşk teklifleri alabilirsiniz, bunun yanı sıra çöpçatanlık için soyunabilir, arkadaşlarınızın arasını yapabilirsiniz. Küs olan arkadaşlarınızla barışmak için harika bir zaman. Yalnız finansal anlamda harcamalar beklenenin üzerinde artabilir, dikkatli olmakta yarar var. Bu yeni ay süreci, hayatınıza yeni bir arkadaşta katabilir. Bakalım neler olacak…


Akrep   ve Yükselen Akrep;
13 – 19 Ağustos Haftası

Bu hafta gökyüzü biraz gergin, mars-satürn etkileşimi hakim olacak akabinde Venüs/Uranüs/pluto üçlüsü özel bir görünüm yapacak ve aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek. kontrol disi olumsuz gelismeler.is kaybi,evcil hayvan hastaliklari,saglik kaybi,depresyon,illegal islerden dogan problemler söz konusu, bu hafta daha dikkatli ve sabırlı olmanızda yarar var. Bir de bu hafta özellikle anlaşmalar imzalamak, fikir tartışmalarına girmek, pazarlama, reklam konuları ile ilgilenmek için pek uygun bir hafta değil. İletişim araçlarında sıkıntılar meydana gelebilir.   Aslan burcunda harika bir yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ayda iş ve kariyer konularında şanslı bir süreç, yeni iş teklifleri, projeler gündeme gelebilir. Fakat bu yeni ay daha çok ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konularda da sizlere destekleyici etkileri olacak. Fakat minik bir uyarı, ilişkilerinizde abartılı davranışlar ve kapris sizleri zor duruma sokabilir. Ama genel anlamda yeni sürpriz şanslar ve fırsatlar elde edebileceksiniz.


Yay   ve Yükselen Yay;
13 – 19 Ağustos Haftası

Bu hafta gökyüzü biraz gergin, mars-satürn etkileşimi hakim olacak akabinde Venüs/Uranüs/pluto üçlüsü özel bir görünüm yapacak ve aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek. dost kaziklari,sosyal iliskilerde problem,hak ettiklerini alamama,hayattan soguma,haksizliga ugrama,dost kaybi,kazanclarin dusmesi gibi durumlar söz konusu. Bu hafta biraz daha sabırlı hareket etmekte yarar var. Finansal anlamda da kazançlar söz konusu fakat beklenmedik ani harcamalar, masraflar çıkabilir. Kredi vesaire düşünüyorsanız sıkıntılı bir şekilde olsa da amacınıza ulaşabileceksiniz.  Aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek, ve bu yeni ay muhteşem etkilere sahip. Hukuksal konular, eğitim, seyahatler, yurt dışı ile ilgili işler, uzak akrabalar ve tanıdık sayılabilecek arkadaşlarınızla ilgili konularda süper sevindirici haberler, gelişmeler yaşanabilir. Yurt dışı menşeli bir iş teklifi gelebilir, uluslar arası bir firma ile görüşmeye gidebilirsiniz veya iş ile ilgili size keyif verecek bir takım seyahatlerde gündeme gelebilir. Ama derseniz ki, tatil ne olacak, işin o kısmı biraz karışık arkadaşlar şöyle ki, tatile çıkmadan önce son kontrollerinizi dikkatli yapın, biletinizi, bavulunuzu, yanınıza almanız gereken şeyleri tekrar tekrar kontrol edin. Bir takım minik aksilikler keyfinizi kaçırmasın. 


Oğlak   ve Yükselen Oğlak;
13 – 19 Ağustos Haftası


Bu hafta gökyüzü biraz gergin, mars-satürn etkileşimi hakim olacak akabinde Venüs/Uranüs/pluto üçlüsü özel bir görünüm yapacak ve aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek. isten atilma,kariyerde engeller,yoneticilerle ilgili sorunlar,terfi alamama,is yeri sikintilari artmasi,statusel sorunlar,gecikmeler söz konusu. İş ve kariyeri ilgilendiren konularda dikkatli adım atmanız gerekli. İlişkiler açısından da gerginlikler söz konusu, ortaklaşa işlerde, evlilik gibi durumlarda krizler söz konusu. Eğer hayatınızda özel anlamda biri yok ise biraz cinsellik yönü ağır basan ilişkilere yönelebilirsinizde. Aslan burcunda harika bir yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ayda  öncelikle finansal anlamda ciddi bir iyileşme sürecine girebilir, para kazanabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz. Borç istediğiniz anda sizlere destek olacak kişilere hemen ulaşabileceksiniz. Çocuk sahibi olanlar, onların hayatına ilişkin konularda güzel sevindirici gelişmeler yaşayabilirler. Ama önce bu yeni ay sizleri finansal anlamda etkileyecektir. Beklenmedik, sürpriz gelişmelere karşı hazırlıklı olun. 


Kova   ve Yükselen Kova;
13 – 19 Ağustos Haftası

Bu hafta gökyüzü biraz gergin, mars-satürn etkileşimi hakim olacak akabinde Venüs/Uranüs/pluto üçlüsü özel bir görünüm yapacak ve aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek. hukuksal sikintilar,trafik kazalari,evraksal sorunlar,tatil problemleri,egitimle ilgili sikintilar,satis pazarlama reklam sorunlari meydana gelebilir, bu hafta daha sabırlı, temkinli ve sakin hareket etmekte yarar var. İş ortamınızda, birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkilerde krizler oluşabilir eğer akıllıca davranırsanız kriz ortamını kendi yararınıza dönüştürebilirsiniz.  Aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay harika etkilere sahip; sürpriz ve size gelir getirici yeni ortaklıklar, anlaşmalar gündeme gelebilir. Hayattan daha çok keyif alabilecek, özel hayatınızda başarıyı daha rahat bir şekilde yakalayabileceksiniz. Ev, yuva, aile ile ilgili konularda da güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu evde dekoratif değişiklikler veya taşınma şeklinde hatta alım-satım ile ilgili konularda olabilir.


Balık   ve Yükselen Balık;
13 – 19 Ağustos Haftası

Bu hafta gökyüzü biraz gergin, mars-satürn etkileşimi hakim olacak akabinde Venüs/Uranüs/pluto üçlüsü özel bir görünüm yapacak ve aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek. finansal zorluklar,kefil olmayin,para kaybi,yatirim zamani degil,esten ortaktan zarar gorme,olum,miras sikintilari,ameliyat gibi durumlar oluşabilir, oldukça stresli bir hafta. Eğer özel hayatınızda kimse yok ise bu hafta flörtler, yakınlaşmalar, tanışmalar söz konusu olabilecektir. Hobilerinize yönelebilir, yeni hobiler elde edebilirsiniz. Ama bu hafta riskli girişimlerden ve yatırımlardan uzak durmanızda yarar var.  Aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek, bu yeni ay harika etkilere sahip. Size keyif ve mutluluk verecek bir seyahate çıkabilir, yakın çevrenizden sürpriz güzel haberler alabilirsiniz. Finansal anlamda kazanç sağlayacak proje teklifleri gelebilir, free işler alabilirsiniz.